Beoordelingen Autorijschool Animo

9,0
65 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

kayleigh uit Capelle aan den ijssel

25-04-2018
10

Ervaring: Een hele fijne rijschool die uitstekende lessen geeft! De uitleg is duidelijk, er wordt aan jouw tempo aangepast en alles met een vertrouwd gevoel. Overal een hele fijne ervaring met deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Capelle aan den IJssel

10-04-2018
10

Ervaring: De rijlessen heb ik als erg positief ervaren. Piet was mijn rij-instructeur en heeft ervoor gezorgd dat ik snel vertrouwd ben geraakt met de auto en de diverse situaties die ik op de weg ben tegengekomen.

Rijschool Animo is leerzaam en gezellig. Piet en Vincent zijn beide erg kundig en zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt met de rijlessen.

Nogmaals bedankt Piet voor de fijne rijlessen die ik bij jou mocht volgen :)


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Capelle ad ijssel

05-04-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Coen uit Capelle aan den IJssel

16-03-2018
10

Ervaring: Ik heb leuke en leerzame lessen gehad bij Vincent! Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Capelle aan den IJssel

16-03-2018
8,7

Ervaring: Fijne, leerzame rijlessen waar ik niets aan zou veranderen! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Piet in de auto en zou de rijschool zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Capelle aan den IJssel

08-02-2018
8,3

Ervaring: Goede rijlessen gehad. Piet was geduldig en stelde mij op mijn gemak. Als je opzoek bent naar een betrouwbare rijschool, ben je bij Animo zeker aan het goede adres!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Capelle aan den IJssel

18-01-2018
9,0

Ervaring: Top rijschool, in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Pelle uit Capelle aan den IJssel

14-12-2017
9,3

Ervaring: Zeer goed. Vriendelijk in de omgang en erg hard gelachen met mijn instructeur (Piet). Leuke avonturen op de weg beleefd en goede en duidelijke lessen gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Capelle aan den ijssel

05-12-2017
9,7

Ervaring: Ik heb het als zeer prettig ervaren, Vincent ( Rijinstructeur ) heeft mij zeer goed begeleid tijdens mijn rijlessen en was zeer geduldig en heb mijn rijbewijs gehaald waarvoor mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Capelle aan den IJssel

15-11-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan