Beoordelingen Autorijschool Animo

8,8
49 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Lauren uit Capelle aan den IJssel

07-03-2017
9,7

Ervaring: Ontzettend fijne ervaring gehad bij rijschool Animo. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de lessen en de instructeurs zijn beide erg aardig. Super begeleiding, heel persoonlijk en altijd begripvol! Kwaliteit van de lessen is super en de RIS-methode was voor mij zeker een fijne manier. Stap voor stap was ik zo helemaal voorbereid op het examen. Al met al een top rijschool die ik zeker zal aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Capelle aan den ijssel

28-02-2017
10

Ervaring: Erg goede ervaring met deze rijschool, heel relaxt gevoel tijdens de lessen en een goede lesmethode, heel erg tevreden over mijn ervaring met rijschool animo! Ik geef ze voor alles een welverdiende 10!


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Capelle aan den Ijssel

26-02-2017
9,7

Ervaring: Geweldige instructeurs, vriendelijk en duidelijk in de uitleg.
Eerste lessen bij Piet en de laatste lessen bij Vincent, Beide stellen je op je gemak en geven je het vertrouwen in jezelf.
Met beide ook veel gelachen en ze leven ook echt met je mee naar je theorie of praktijk examen toe. De lesmethode is ook echt goed, ze geven je wat je aankan en voor mij voelde het nooit als we rekken de lessen of we gooien je in het diepe. Nu mijn rijbewijs op zak met dank aan beide heren ! en ook de zekerheid dat ik goed en veilig rijd.


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Capelle a/d IJssel

16-02-2017
8,3

Ervaring: Rijschool Animo is een perfecte rijschool. De instructeurs zijn super en helpen je perfect. Ze halen het maximale uit je. En geven een perfecte voorbereiding voor het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Nieuwerkerk aan den IJssel

10-02-2017
8,7

Ervaring: De rijlessen waren van zeer goede kwaliteit en effectief. Wanneer je lest bij Animo weet je eigenlijk vrijwel zeker dat jij je rijbewijs te pakken hebt. Alles wordt rustig uitgelegd en fouten mag je maken.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Capelle aan den IJssel

08-02-2017
9,7

Ervaring: Hele fijne ervaringen gehad. Ik was best onzeker met het maken van bijvoorbeeld eigen keuzes tijdens het rijden. Mijn examinator heeft me op mijn gemak laten voelen en ervoor gezorgd dat ik in 1 x geslaagd ben. Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Capelle aan den IJssel

23-12-2016
8,7

Ervaring: Goede en leerzame lessen. Passen goed aan aan persoonlijke wensen. Zijn flexibel in uren. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Capelle aan den IJssel

20-12-2016
9,0

Ervaring: Perfecte rijschool, met goede leerzame lessen. Iedere straat in mijn praktijkexamen tijdens de lessen uitgebreid doorgenomen! Ook altijd op tijd en goed bereikbaar via Whatsapp.


Ja, ik beveel dit aan

Whitley uit Capelle aan den IJssel

05-09-2016
10

Ervaring: Ik heb een hele fijne les ervaring opgedaan bij Piet. Het RIS systeem is een hele fijne methode om zo de lessen/stappen te doorlopen en zo te zien waar je evt nog extra aan moet werken. Fijne, schone lesauto; en ik ben erg op m'n gemak gesteld vooral als ik het soms even niet meer zag zitten! Piet hield enorm veel rekening met mij en mijn manier van doen en leerde mij alles stap voor stap te doen en zelfvertrouwen te krijgen voor de grote dag zelf! En daarom ben ik vandaag in 1x geslaagd! Dankjewel Piet voor het zorgen dat elke rijles weer leerzaam was!


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Capelle aan den IJssel

18-08-2016
10

Ervaring: Ik had een super goede rij instructeur. Hij had heel veel geduld en bezat veel kalmte. Hij bleef ten alle tijden erg vriendelijk en zorgde dat je, je altijd op je gemak voelde. ERG BELANGRIJK! Autorijschool Animo = een AANRADER!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan