Beoordelingen Autorijschool Animo

8,8
46 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Rolf uit Capelle a/d IJssel

16-02-2017
8,3

Ervaring: Rijschool Animo is een perfecte rijschool. De instructeurs zijn super en helpen je perfect. Ze halen het maximale uit je. En geven een perfecte voorbereiding voor het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Nieuwerkerk aan den IJssel

10-02-2017
8,7

Ervaring: De rijlessen waren van zeer goede kwaliteit en effectief. Wanneer je lest bij Animo weet je eigenlijk vrijwel zeker dat jij je rijbewijs te pakken hebt. Alles wordt rustig uitgelegd en fouten mag je maken.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Capelle aan den IJssel

08-02-2017
9,7

Ervaring: Hele fijne ervaringen gehad. Ik was best onzeker met het maken van bijvoorbeeld eigen keuzes tijdens het rijden. Mijn examinator heeft me op mijn gemak laten voelen en ervoor gezorgd dat ik in 1 x geslaagd ben. Top bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Capelle aan den IJssel

23-12-2016
8,7

Ervaring: Goede en leerzame lessen. Passen goed aan aan persoonlijke wensen. Zijn flexibel in uren. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Capelle aan den IJssel

20-12-2016
9,0

Ervaring: Perfecte rijschool, met goede leerzame lessen. Iedere straat in mijn praktijkexamen tijdens de lessen uitgebreid doorgenomen! Ook altijd op tijd en goed bereikbaar via Whatsapp.


Ja, ik beveel dit aan

Whitley uit Capelle aan den IJssel

05-09-2016
10

Ervaring: Ik heb een hele fijne les ervaring opgedaan bij Piet. Het RIS systeem is een hele fijne methode om zo de lessen/stappen te doorlopen en zo te zien waar je evt nog extra aan moet werken. Fijne, schone lesauto; en ik ben erg op m'n gemak gesteld vooral als ik het soms even niet meer zag zitten! Piet hield enorm veel rekening met mij en mijn manier van doen en leerde mij alles stap voor stap te doen en zelfvertrouwen te krijgen voor de grote dag zelf! En daarom ben ik vandaag in 1x geslaagd! Dankjewel Piet voor het zorgen dat elke rijles weer leerzaam was!


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Capelle aan den IJssel

18-08-2016
10

Ervaring: Ik had een super goede rij instructeur. Hij had heel veel geduld en bezat veel kalmte. Hij bleef ten alle tijden erg vriendelijk en zorgde dat je, je altijd op je gemak voelde. ERG BELANGRIJK! Autorijschool Animo = een AANRADER!!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Tijger

01-08-2016
9,7

Ervaring: Goede instructeurs, prima schone auto's en die RIS methode werkt............. In 1x geslaagd !!
Alle afspraken worden correct op tijd nagekomen.
Hartstikke bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Moreno uit Capelle

21-10-2015
8,3

Ervaring: Ik heb een hele fijne tijd gehad bij animo. De instructeurs zijn beide heel vriendelijk en geven je een goed gevoel!


Ja, ik beveel dit aan

David

07-09-2015
9,0

Ervaring: Zeer goede en leuke rijlessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan