Beoordelingen Autorijschool Animo

8,9
77 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

Alec uit Capelle aan den IJssel

13-11-2018
10

Ervaring: Helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

Boris uit Capelle aan den IJssel

07-11-2018
9,0

Ervaring: Fijne rijlessen gehad, daarnaast was mijn instructeur (Piet) erg vriendelijk. De lessen zijn goed ingevuld en je wordt goed voorbereid op het examen.
Ik zou rijschool Animo zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike

25-10-2018
9,0

Ervaring: Een hele fijne ervaring met rijschool Animo. Iedere les was heel leerzaam, maar ook nog eens gezellig. Het was altijd duidelijk wat we de volgende les gingen doen en ik vond de lessen altijd heel goed ingevuld. Naast het leren van de rijvaardigheden werd ik ook heel fijn geholpen om vol vertrouwen het rij examen in te gaan en deze daardoor in 1x gehaald. Al met al een heel erg fijne ervaring met rijschool Animo!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Capelle aan den IJssel

28-09-2018
9,0

Ervaring: Hele fijne lessen en hulp om je rijbewijs te halen


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Nieuwerkerk aan den IJssel

24-09-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Capelle aan den IJssel

19-09-2018
10

Ervaring: Ik heb rijlessen gehad van Piet en daar ben ik erg tevreden over. De lessen waren goed en mijn instructeur was erg vriendelijk en het was ook altijd gezellig in de auto. Ook kreeg ik goede aanwijzingen mee waar ik zeker wat mee kon. Éénmaal heb ik een les gedaan bij Vincent en ook dit was een leuke en goede les.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Capelle aan den IJssel

01-09-2018
8,7

Ervaring: Deze instructeurs hebben mij helemaal klaargestoomd voor het praktijkexamen. Ze waren erg flexibel en dachten mee hoe we de lessen konden inplannen. De sfeer was elke les top. Ik heb heel erg tevreden over de service van dit bedrijf. Als ik het over kon doen zou ik zeker voor ANIMO kiezen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Capelle aan den IJssel

26-08-2018
8,3

Ervaring: De ervaring die ik heb gehad met Autorijschool Animo is volledig positief. Voor zowel het behalen van mijn theorie- als mijn praktijkexamen voor het rijbewijs B heb ik mij begeleid en voorbereid gevoeld. Naast een duidelijk doelgerichte inhoud van de rijlessen, biedt de rijschool via bijvoorbeeld de website ook nog aanvullende handvatten aan om de theorie te leren beheersen. Al met al is mijn ervaring met Autorijschool Animo goed.


Ja, ik beveel dit aan

Gianna uit Capelle aan den IJssel

26-08-2018
6,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan