Beoordelingen Autorijschool Animo

8,9
59 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Daphne uit Capelle aan den IJssel

18-01-2018
9,0

Ervaring: Top rijschool, in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Pelle uit Capelle aan den IJssel

14-12-2017
9,3

Ervaring: Zeer goed. Vriendelijk in de omgang en erg hard gelachen met mijn instructeur (Piet). Leuke avonturen op de weg beleefd en goede en duidelijke lessen gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Capelle aan den ijssel

05-12-2017
9,7

Ervaring: Ik heb het als zeer prettig ervaren, Vincent ( Rijinstructeur ) heeft mij zeer goed begeleid tijdens mijn rijlessen en was zeer geduldig en heb mijn rijbewijs gehaald waarvoor mijn dank.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Capelle aan den IJssel

15-11-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Capelle aan den IJssel

26-10-2017
9,0

Ervaring: Heel erg fijn en gemakkelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Capelle aan den IJssel

26-10-2017
9,7

Ervaring: Ontzettend professioneel en goede begeleiding. Flexibel en schappelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Rotterdam

26-09-2017
9,0

Ervaring: Na 15 jaar geen les van Vincent gehad te hebben wist hij nog steeds waar mijn ouders woonden en wat ik met mijn vrije tijd deed. Dat geeft denk ik heel snel de interesse die hij in zijn leerlingen toont aan. Het ging bij mij niet heel soepel en voor de 6de keer afrijden, inmiddels weer terug verhuisd naar Rotterdam, toch weer terug naar Vincent terug.
Vincent neemt je op een ontspannen manier door de lessen heen en probeert te doorgronden waarom iet mis gaat. Klinkt heel simpel maar hij is wel de eerste die echt wilde weten waarom iets fout ging en niet zomaar met een standaard oplossing kwam. Daarna volgde hoe het te voorkomen en hoe er mee om te gaan.

Ook in de auto met andere leerlingen jong of oud merkte je dat Vincent zich heel goed aanpaste aan de leerling wat toch een hoop mensen kennis en geduld vereist.

Ik heb geen kennis mogen maken met Piet maar ook daar heb ik positieve verhalen van gehoord.



Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Capelle aan den IJssel

26-09-2017
9,7

Ervaring: Ik heb de rijlessen als erg positief ervaren. De lessen waren altijd gezellig en Piet weet alles goed en rustig uit te leggen, waardoor je je op je gemak voelt en tegelijkertijd veel leert. Door deze manier van aanpak ben ik in 1 keer geslaagd en dat is super fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Capelle aan den IJssel

25-09-2017
8,7

Ervaring: Uiterst positief, correcte behandeling en kundige werknemers.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Capelle aan den IJssel

07-09-2017
10

Ervaring: Ik heb al jaren mijn rijbewijs, maar durfde ook al heel lang niet meer op de snelweg. Piet heeft me op een hele fijne ontspannen manier opnieuw geleerd hoe je dat doet. Dankzij de lessen van Piet weet ik nu dat het invoegen en rijden op de snelweg helemaal niet zo moeilijk is.


Ja, ik beveel dit aan