Beoordelingen Autorijschool Animo

9,0
83 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Anne uit Delft

13-03-2019
10

Ervaring: Prettige sfeer tijdens rijlessen en veel flexibiliteit mbt lessen inplannen en/of wijzigen. Daarnaast zijn de lessen naar mijn gevoel ‘op maat’.


Ja, ik beveel dit aan

Ronan uit Capelle aan den ijssel

12-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Angad uit Rotterdam

12-03-2019
10

Ervaring: Ik ben super tevreden over deze rijschool! De rijlessen waren super gezellig en de rij-instructeurs zijn heel deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Heleen uit Capelle aan den IJssel

11-03-2019
9,3

Ervaring: Bij autorijschool Animo is er animo van begin tot het eind van je rij opleiding. De instructeurs doen hun best om je het rijden eigen te maken zodat je klaar bent om vol vertrouwen zelfstandig aan het verkeer te kunnen deelnemen. De tips kunnen enorm goed helpen zodat je het goed kunt toepassen in de praktijk. De lessen zijn plezierig en gemoedelijk. Ik beveel deze rijschool van harte aan. Het is een top team!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-02-2019
9,3

Ervaring: De rijlessen waren altijd super relaxed en fijn om te doen. De instructeur was altijd aardig en kon je ook fijn mee praten. Al met al was het een hele leuke en leerzame ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Capelle aan den IJssel

11-02-2019
10

Ervaring: Erg goede rijschool. Je wordt goed begeleid en zo steeds meer toegeholpen naar het zelfstandig autorijden. Ook erg aardige instructeurs, in mijn geval heb ik gereden bij Piet en ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Alec uit Capelle aan den IJssel

13-11-2018
10

Ervaring: Helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

Boris uit Capelle aan den IJssel

07-11-2018
9,0

Ervaring: Fijne rijlessen gehad, daarnaast was mijn instructeur (Piet) erg vriendelijk. De lessen zijn goed ingevuld en je wordt goed voorbereid op het examen.
Ik zou rijschool Animo zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike

25-10-2018
9,0

Ervaring: Een hele fijne ervaring met rijschool Animo. Iedere les was heel leerzaam, maar ook nog eens gezellig. Het was altijd duidelijk wat we de volgende les gingen doen en ik vond de lessen altijd heel goed ingevuld. Naast het leren van de rijvaardigheden werd ik ook heel fijn geholpen om vol vertrouwen het rij examen in te gaan en deze daardoor in 1x gehaald. Al met al een heel erg fijne ervaring met rijschool Animo!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Capelle aan den IJssel

28-09-2018
9,0

Ervaring: Hele fijne lessen en hulp om je rijbewijs te halen


Ja, ik beveel dit aan