Beoordelingen Autorijschool Animo

8,9
74 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Sven uit Capelle aan den IJssel

28-09-2018
9,0

Ervaring: Hele fijne lessen en hulp om je rijbewijs te halen


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Nieuwerkerk aan den IJssel

24-09-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit Capelle aan den IJssel

19-09-2018
10

Ervaring: Ik heb rijlessen gehad van Piet en daar ben ik erg tevreden over. De lessen waren goed en mijn instructeur was erg vriendelijk en het was ook altijd gezellig in de auto. Ook kreeg ik goede aanwijzingen mee waar ik zeker wat mee kon. Éénmaal heb ik een les gedaan bij Vincent en ook dit was een leuke en goede les.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Capelle aan den IJssel

01-09-2018
8,7

Ervaring: Deze instructeurs hebben mij helemaal klaargestoomd voor het praktijkexamen. Ze waren erg flexibel en dachten mee hoe we de lessen konden inplannen. De sfeer was elke les top. Ik heb heel erg tevreden over de service van dit bedrijf. Als ik het over kon doen zou ik zeker voor ANIMO kiezen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Capelle aan den IJssel

26-08-2018
8,3

Ervaring: De ervaring die ik heb gehad met Autorijschool Animo is volledig positief. Voor zowel het behalen van mijn theorie- als mijn praktijkexamen voor het rijbewijs B heb ik mij begeleid en voorbereid gevoeld. Naast een duidelijk doelgerichte inhoud van de rijlessen, biedt de rijschool via bijvoorbeeld de website ook nog aanvullende handvatten aan om de theorie te leren beheersen. Al met al is mijn ervaring met Autorijschool Animo goed.


Ja, ik beveel dit aan

Gianna uit Capelle aan den IJssel

26-08-2018
6,3
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-08-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Veronique uit Capelle aan den IJssel

13-08-2018
9,3

Ervaring: Met dank aan autorijschool ANIMO vandaag mijn rijbewijs gehaald! Elke les was weer leuk, leerzaam, gezellig en vooral heeft iedere rijles weer gezorgd voor meer zelfvertrouwen. Goede feedback, duidelijke uitleg en elke les werken aan de feedback puntjes heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs op zak heb! Voor iedereen die nu nog op zoek is naar een goede rijschool... bij ANIMO ben je zeker aan het juiste adres :)


Ja, ik beveel dit aan

Neil uit Rotterdam

13-08-2018
10

Ervaring: Goeie en begripvolle instructeurs die je op een fijne manier les geven.


Ja, ik beveel dit aan

kayleigh uit Capelle aan den ijssel

25-04-2018
10

Ervaring: Een hele fijne rijschool die uitstekende lessen geeft! De uitleg is duidelijk, er wordt aan jouw tempo aangepast en alles met een vertrouwd gevoel. Overal een hele fijne ervaring met deze rijschool!


Ja, ik beveel dit aan