Beoordelingen Autorijschool Remco van Soelen

8,8
138 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 138 beoordelingen

Marijn uit Tricht

07-08-2017
10

Ervaring: Top rijschool!! Erg genoten van de rijlessen en de manier waarop er met je wordt omgegaan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-08-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Ivan uit Deil

11-07-2017
8,0

Ervaring: Een goede rijschool, veel ervaring opgedaan en in de afgelopen maanden veel geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Geldermalsen

06-07-2017
9,0

Ervaring: Een hele fijne rijschool, die veel tijd vrij maakt om de leerling goed te begeleiden. Fijn dat je niet met andere leerlingen mee hoeft te rijden en hoeft thuis te brengen.


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Geldermalsen

28-06-2017
8,3

Ervaring: Ik vond deze rijschool erg prettig. Niet moeilijk doen over betalen of een pakket kiezen. Ook mijn instructeur was heel relaxed en had veel vertrouwen in mij en kon goed wijzen op mijn fouten en hoe ik die kon verbeteren. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Tricht

27-06-2017
8,7

Ervaring: Heel erg leerzaam, ze staan altijd voor je klaar.
Addy dank je wel voor deze leerzame tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Beesd

26-06-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit deil

20-06-2017
8,3

Ervaring: Super fijne rijschool! Ze stellen je op je gemak en zijn erg flexibel. Ik heb gelest bij Addy. Echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Geldermalsen

15-06-2017
9,3

Ervaring: Super!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Geldermalsen

12-06-2017
10

Ervaring: Hele fijne rijschool, deskundig, hulpvaardig, rijschool waar ik me zeer op mijn gemak heb gevoeld. Dank je wel Remco en veel succes verder met je rijschool.


Ja, ik beveel dit aan