Beoordelingen Autorijschool Remco van Soelen

8,9
178 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 178 beoordelingen

H.A. uit Geldermalsen

19-04-2018
10

Ervaring: Ik ben heel erg blij met de lessen die ik van Remco heb mogen krijgen. Met geduld en veel uitleg over hoe het beter kan/moest ben ik klaargestoomd voor het rij-examen waarmee ik mijn rijopleiding in 1 keer heb mogen afsluiten.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Tricht

05-04-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Tiel

05-04-2018
8,7

Ervaring: Veel persoonlijke aandacht, wensen worden gehoord en altijd een gezellig praatje!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Tricht

29-03-2018
7,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Famke uit Leerdam

19-03-2018
7,7

Ervaring: Keurige rijschool die zich aan de afspraken houdt. En aardige instructeurs die je goed op je gemak stellen en die enorm betrokken zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Rumpt

15-03-2018
9,0

Ervaring: De autorijschool Remco van Soelen geeft op een prettige en deskundige manier les. Deze rijschool is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Buren

12-03-2018
9,7

Ervaring: Gezellige maar vooral leerzame lessen. Altijd open voor een praatje en geeft goed advies wat je kan verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Herwijnen

08-03-2018
10

Ervaring: Ik ben blij dat ik bij Remco heb gelest, Remco heb mij de dingen goed uitgelegd en geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit Geldermalsen

07-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Gerald uit Wadenoijen

07-03-2018
10
Ja, ik beveel dit aan