Beoordelingen Autorijschool Bastiaens

8,8
565 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 565 beoordelingen

Dane uit Maastricht

16-08-2017
7,7

Ervaring: Leerzame lessen met veel tips


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Maastricht

11-08-2017
8,0

Ervaring: Goed, maar ben er vaak gewisseld van instructeur. Hier konden ze echter weinig aan doen.


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Maastricht

09-08-2017
10

Ervaring: Geweldige rijschool met oprechte betrokkenheid naar de persoon zelf. Flexibiliteit en klantgerichtheid staan bovenaan!


Ja, ik beveel dit aan

Merel uit Schimmert

08-08-2017
10

Ervaring: Ik vond het fijn dat we voordat we de weg opgingen nog een aantal verkeerspunten bespraken met Paul. Het rijden tijdens die eerste 2 lessen ging goed en het was fijn om er met de instructies van Paul weer even in te komen. Op de dag van het examen hebben we les gekregen van Jeroen. Alles werd duidelijk uitgelegd en hij heeft ons alle moeilijke punten door de stad laten oefenen. Dankzij de fijne lessen van Jeroen en Paul ben ik geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Maastricht

07-08-2017
8,0

Ervaring: Ik vond het een hele fijne rijschool met goede instructeurs! Er worden genoeg tips gegeven en op een fijne manier.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Maastricht

06-08-2017
9,0

Ervaring: Ik vond dit een erg fijne rijschool. Zeker omdat er veel aandacht aan je wordt besteed om te zorgen dat je slaagt.


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Maastricht

03-08-2017
8,3

Ervaring: Beste Paul Bastiaens,

Bij deze wil ik u vertellen dat ik zeer tevreden was met Jeroen als rijlesinstructeur. Hij leerde mij autorijden op een veilige en prettige manier én ook met voldoende humor. Zodoende keek ik uit naar mijn rijlessen. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Denzel uit Maastricht

03-08-2017
8,3

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Kristin uit Heerlen en Maastricht

30-07-2017
8,7

Ervaring: Professioneel, streng met verkeerregels, goede controle over auto en omstandigheden. Groot inzicht op komende situaties.


Ja, ik beveel dit aan

Luna uit Maastricht

30-07-2017
10

Ervaring: Alles leer je makkelijker als het leuk is! Deze rijlessen waren altijd leerzaam en bleven leuk. Altijd goede uitleg gekregen, en met plezier naar de rijlessen! Top


Ja, ik beveel dit aan