Beoordelingen Autorijschool Bastiaens

8,8
760 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 760 beoordelingen

Kenza uit Maastricht

19-04-2019
8,3

Ervaring: Fijne rijles gehad! Met een fijne instructeur en goede tips gekregen. Was daardoor totaal niet zenuwachtig voor mijn praktijk!


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Maastricht, kozakkenweg 5

16-04-2019
10

Ervaring: Het is een persoonlijke ervaring. Je bouwt een band op met je rij-instructeur. Ik heb niks anders over dit bedrijf te zeggen dan uitermate professioneel en excellent! Echt een top service en echt veel slaag garantie! Top!


Ja, ik beveel dit aan

ellie uit maastricht

15-04-2019
8,7

Ervaring: altyd op tyd.ook super alles mee te regelen en staan open vor vragen en situaties behulpzaam .myn zoon pakket gepakt geen ervaring totaal niet en toch geslaagd super.


Ja, ik beveel dit aan

Britt uit Maastricht

13-04-2019
8,0

Ervaring: Ik heb de rijlessen als fijn ervaren. Ik heb het gevoel dat ik alles goed geleerd heb en dat bleek ook want ik ben in een keer geslaagd. Bedankt voor alle rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

tida uit maastricht

13-04-2019
8,0

Ervaring: top !


Ja, ik beveel dit aan

Gino uit Maastricht

05-04-2019
8,0

Ervaring: Zeer leerzame lessen gehad!

Top bedrijf,ga zo door met de mensen!!

zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-03-2019
10

Ervaring: Een prima rijschool die me goed geholpen heeft bij het halen van mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Chloë uit Maastricht

25-03-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Maastricht

16-03-2019
9,7

Ervaring: Een top rijschool! Rij instructeurs zijn ervaren, geduldig en rustig. Een hele fijne sfeer en de lessen werden nooit saai. Bedankt voor de goede lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2019
8,3
Ja, ik beveel dit aan