Beoordelingen Autorijschool Bastiaens

8,8
686 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 686 beoordelingen

Ivo uit Maastricht

18-07-2018
10

Ervaring: Ik ben heel tevreden over mijn rijlessen. Het waren prettige rijlessen door een ervaren en deskundige instructeur die mij het autorijden op een leuke manier heeft bijgebracht. Alle lessen waren op tijd, en bij verhindering werd tijdig afgebeld en een nieuwe afspraak gemaakt. Dus kort gezegd een TOP rijschool. Zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Maastricht

18-07-2018
8,0

Ervaring: De rijlessen waren leuk en zeer leerzaam. Helaas werd mijn instructeur ziek en was hij voor een paar maanden weg. Ik heb in de tussentijd wel twee andere rijinstructeurs gehad die me ook goed hebben begeleid. Ik denk echter wel dat ik door dit voorval enige vertraging heb opgelopen met het behalen van mijn rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-07-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

felix uit maastricht

01-07-2018
10

Ervaring: Beste paul
Het is een fijne rijschool die ik al aan meerdere mensen hebt aanbevolen. Waarom?Omdat je vanaf het begin iedereen op het gemak stelt.De twee dagen wat ik les hebt gehad waren voor mij zeer aangenaam.Je geeft een goede uitleg van alle situatie,s die zich voor doen in het verkeer.Nogmaals bedank Paul, groetjes Felix Ritchi


Ja, ik beveel dit aan

felix uit maastricht

01-07-2018
10

Ervaring: Beste paul
Het is een fijne rijschool die ik al aan meerdere mensen hebt aanbevolen. Waarom?Omdat je vanaf het begin iedereen op het gemak stelt.De twee dagen wat ik les hebt gehad waren voor mij zeer aangenaam.Je geeft een goede uitleg van alle situatie,s die zich voor doen in het verkeer.Nogmaals bedank Paul, groetjes Felix Ritchi


Ja, ik beveel dit aan

Loeke uit Maastricht

26-06-2018
9,7

Ervaring: Leuke en leerzame lessen gehad bij een instructeur die helaas ziek werd, dit werd echter goed opgevangen door de rijschool waardoor er geen lessen verloren gingen. De app waar de lessen in staan is een handige toevoeging.


Ja, ik beveel dit aan

Shauny uit Maastricht

21-06-2018
10

Ervaring: Super! Zowel de instructeurs als de service van Paul!


Ja, ik beveel dit aan

Macy uit Maastricht

19-06-2018
10

Ervaring: Vanaf mn 20e rijles ong Math gekregen als rij instructeur en hij heeft mij zeker goed geholpen omte slagen


Ja, ik beveel dit aan

Tum uit Maastricht

07-06-2018
10

Ervaring: Heel erg goed! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Maastricht

05-06-2018
10
Ja, ik beveel dit aan