Beoordelingen Autorijschool Bastiaens

8,8
705 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 705 beoordelingen

Sem uit Maastricht

13-10-2018
8,0

Ervaring: Ik vondt het een fijne ervaring ik heb veel bijgeleerd,Paul is een Top kerel


Ja, ik beveel dit aan

Shane uit Eijsden

10-10-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Douwe uit Maastricht

09-10-2018
5,7

Ervaring: Om de volgende redenen heb ik over het algemeen niet een heel goede ervaring met de rijschool:
Bij Peter heb ik naar mijn gevoel vaak ineffectieve lessen gehad waarin weinig tot niks aangeleerd werd. Feedback werd nauwelijks gegeven. Ook tips werden eigenlijk niet gegeven. De lessen bestonden uit rondrijden en waar het fout ging, zeggen dat het fout ging. Verder werd daar niets mee gedaan: geen tips, geen uitleg hoe het beter kan en ook geen plan om mijn rijgedrag te verbeteren. Dat was jammer. Persoonlijk was Peter verder gewoon beleefd en altijd netjes op tijd. Maar de lessen waren stukken minder effectief dan bij Jack, waar ik uiteindelijk veel minder lessen van heb gehad. Tot mijn TTT had ik alleen les van Peter omdat ik me niet op maandag kon inplannen. Op het TTT werd ook opgemerkt hoe veel verbetering ik nodig had voordat ik eindelijk veilig de weg op kon. Op dat punt ben ik me ook vaker bij Jack in gaan plannen. Pas toen had ik door hoe veel ik kon opsteken van een rijles. Jack gaf handige tips en legde rustig uit hoe ik verbeteringen in mijn rijgedrag kon brengen. Ik zie achteraf heel duidelijk, dat ik tot dat moment grotendeels alles zelf heb uitgevogeld en slechts in kleine stapjes beter werd omdat ik gewoonweg meer ervaring kreeg.
Kort samengevat waren de lessen van Jack effectiever omdat daar instructies gegeven werden die mijn rijgedrag verbeterden. Tijdens de les werd ik meer ‘begeleid’ tijdens een les.
Ik schrijf deze recensie ter verbetering van de toekomstige rijlessen die Bastiaens gaat geven, dit is geenszins als persoonlijke aanval bedoeld. Wellicht werken verschillende manieren van lesgeven tussen leerlingen heel anders. Maar dit is hoe ik de lessen heb ervaren en het duidelijke contrast tussen mijn twee leraren heb bevonden. Ik vraag me af of meerderen deze klacht hebben teruggekoppeld.
Positieve punten:
-Altijd netjes op tijd
-Ik heb dus ook (enkele) écht goede lessen gehad.
-De herinneringsmail voor de lessen.
-Goede communicatie over administratieve zaken, dingen die geregeld moesten worden.
-De vele beschikbare tijden om je in te plannen.
-Beide leraren waren erg geduldig en fouten mochten gemaakt worden.
-Fijne auto.

Ik hoop hiermee een recensie te geven, waar de rijschool iets mee kan.



Rachel uit Maastricht

09-10-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Eijsden

09-10-2018
9,3

Ervaring: Ze hebben een superschattige hond!!!😁
Rijlessen zijn leuk maar streng, dat hoort er natuurlijk bij anders doe je je best niet, alleen rijden met instructeur, je hebt echter ook duo lessen maar dat vond ik niet zo leuk.


Ja, ik beveel dit aan

Ralph uit Maastricht

09-10-2018
10

Ervaring: Goeie rijschool en fijne rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Maastricht

14-09-2018
7,7

Ervaring: Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met deze rijschool. Vooral vond ik dat de instructeur veel geduld had en goed advies gaf.


Ja, ik beveel dit aan

Ivana uit Maastricht

12-09-2018
10

Ervaring: Een hele fijne rijschool met goede instructeurs. Hele goede begeleiding. Bedankt voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

Pascalle uit Maastricht

10-09-2018
10

Ervaring: Ik heb met plezier mijn rijlessen bij u gevolgd en zal u zeker aanbevelen bij familie,vrienden en kennissen.


Ja, ik beveel dit aan

miranda uit gronsveld-eijsden

03-09-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan