Beoordelingen Autorijschool Bert Geerings

8,6
89 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Robin uit Veldhoven

10-02-2018
7,3

Ervaring: Altijd leerzame lessen. Jeroen legt alles duidelijk uit, maar is op z'n tijd ook wel in voor een lolletje!


Ja, ik beveel dit aan

Evelyn uit Veldhoven

08-02-2018
9,3

Ervaring: Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb voor deze rijschool! Geen rare fratsen of constructies, maar juist eerlijk advies dat afgestemd is op het niveau van de leerling. De expertise, professionaliteit en bevlogenheid maken van Autorijschool Bert Geerings een topper die ik iedereen in omgevig Veldhoven en Eindhoven aanbeveel.

Jeroen is een fijne en gezellige instructeur die de leerling gestructureerd meeneemt in het leerproces. En zodra je je rijbewijs hebt gehaald, kun je met vertrouwen de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Veldhoven

18-01-2018
9,0

Ervaring: Goede en ervaren rijinstructeurs. Veel geleerd in een korte tijd. Rijbewijs gehaald in 1 keer.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Veldhoven

09-01-2018
8,7

Ervaring: Ik heb met deze rijschool zeer leerzame lessen gehad, maar vooral leuke lessen


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Veldhoven

06-01-2018
8,0

Ervaring: Ik heb hier leuke maar vooral ook leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Gabriƫla uit Veldhoven

23-12-2017
10

Ervaring: Hele gezellige en leerzame lessen! als er iets fout ging, werd dit meteen uitgelegd en werd t gezien als een leermoment


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Veldhoven

22-11-2017
8,0

Ervaring: Goede en duidelijke rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Sharen uit Veldhoven

10-10-2017
8,7

Ervaring: Ik heb Autorijschool Bert Geerings als een fijn bedrijf ervaren. Er werd goed afgestemd op wat voor persoonlijkheid je had, waardoor ik het rijlessen meestal leuk vond!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit VELDHOVEN

13-09-2017
9,3

Ervaring: Gezellige lessen, maar ook zeker leerzaam. Bedankt voor alle hulp Jeroen!


Ja, ik beveel dit aan

Ming uit Veldhoven

04-09-2017
9,3

Ervaring: No stress and very relax in the car! The teacher gives good tips and is very patient.


Ja, ik beveel dit aan