Beoordelingen Autorijschool Bert Geerings

8,6
79 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Dante uit Veldhoven

20-07-2017
9,3

Ervaring: Goede en eerlijke beoordelingen over je rijvaardigheden. Goede kwaliteit voor de goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Estee uit Brink

04-07-2017
8,0

Ervaring: Goeie rijlessen en erg gezellig in de auto! ;)


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Eindhoven

14-06-2017
8,7

Ervaring: Goede rijschool die geduld heeft met de leerling. Goede tips geeft waar je aan moet werken voor de examens en veiligheid altijd voorop stelt👍


Ja, ik beveel dit aan

George uit Veldhoven

19-05-2017
10

Ervaring: Dit bedrijf is van uitstekende kwaliteit. Ik raad dit bedrijf iedereen aan die zijn rijbewijs in één keer wil halen. Een goede rijschool kijkt niet alleen naar het besluitvaardig rijden maar ook naar de psychologische ervaring van de leerling. Kun je prima autorijden betekent niet dat je kan slagen. Ik had last van perfectionisme en faalangst, iets wat andere rijscholen niet eens konden oppikken van een leerling. Faalangst, prefectionisme of wat dan ook kan dit bedrijf perfect aanpakken en dat verschilt hen van alle andere rijscholen. Ik raad dit bedrijf daarom zeer, maar dan ook zeer zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Ayhan uit Eindhoven

07-05-2017
8,7

Ervaring: Ik heb bij rijschool Bert Geerings heel veel geleerd, het waren ook hele gezellige weken. Er wordt na elke rit besproken waar je allemaal op moet letten, zo krijg je inzicht waar je de volgende keer op moet letten. In het kort ; heb ik dus een heel leerzaam en gezellig tijd gehad.

bedankt hiervoor !

ik raad Autorijschool Bert Geerings iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Roxane uit Veldhoven

01-05-2017
8,0

Ervaring: Erg goed! Fijne omgeving om te leren autorijden op je eigen tempo.


Ja, ik beveel dit aan

Simon uit veldhoven

12-04-2017
10

Ervaring: Gezellige en goede instructeur, zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nora uit EINDHOVEN

29-03-2017
8,3

Ervaring: Deze rijschool is zeker een aanrader!
De rijschool heeft veel verschillende krachten. Een van deze grote krachten is sfeer. Jeroen zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Hij is erg relaxed, duidelijk en vol vertrouwen.
Tijdens het lessen wordt er aandacht besteed aan evaluatie en reflectie. Feedback en situaties/leermomenten worden visueel gemaakt en nabesproken.
Jeroen is altijd op tijd en komt zijn afspraken na.

Ik heb veel leerzame en gezellige uurtjes doorgebracht in de auto. Ik heb altijd met plezier gelest en heb geen één les met tegenzin gereden.

Ik ben blij dat ik bij deze rijschool heb mogen lessen en dat ik nu zelfstandig de weg op mag!


Ja, ik beveel dit aan

Lina uit Veldhoven

06-03-2017
9,3

Ervaring: Ik ging altijd met plezier rijlessen, en altijd gezellig gehad met Jeroen! Niet alleen leren maar ook gezellig lachen. Kijk er met plezier op terug!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2017
8,3

Ervaring: Super gezellige en leerzame lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan