Beoordelingen Autorijschool Bert Geerings

8,6
83 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 83 beoordelingen

Ruben uit Veldhoven

22-11-2017
8,0

Ervaring: Goede en duidelijke rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Sharen uit Veldhoven

10-10-2017
8,7

Ervaring: Ik heb Autorijschool Bert Geerings als een fijn bedrijf ervaren. Er werd goed afgestemd op wat voor persoonlijkheid je had, waardoor ik het rijlessen meestal leuk vond!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit VELDHOVEN

13-09-2017
9,3

Ervaring: Gezellige lessen, maar ook zeker leerzaam. Bedankt voor alle hulp Jeroen!


Ja, ik beveel dit aan

Ming uit Veldhoven

04-09-2017
9,3

Ervaring: No stress and very relax in the car! The teacher gives good tips and is very patient.


Ja, ik beveel dit aan

Dante uit Veldhoven

20-07-2017
9,3

Ervaring: Goede en eerlijke beoordelingen over je rijvaardigheden. Goede kwaliteit voor de goede prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Estee uit Brink

04-07-2017
8,0

Ervaring: Goeie rijlessen en erg gezellig in de auto! ;)


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Eindhoven

14-06-2017
8,7

Ervaring: Goede rijschool die geduld heeft met de leerling. Goede tips geeft waar je aan moet werken voor de examens en veiligheid altijd voorop stelt👍


Ja, ik beveel dit aan

George uit Veldhoven

19-05-2017
10

Ervaring: Dit bedrijf is van uitstekende kwaliteit. Ik raad dit bedrijf iedereen aan die zijn rijbewijs in één keer wil halen. Een goede rijschool kijkt niet alleen naar het besluitvaardig rijden maar ook naar de psychologische ervaring van de leerling. Kun je prima autorijden betekent niet dat je kan slagen. Ik had last van perfectionisme en faalangst, iets wat andere rijscholen niet eens konden oppikken van een leerling. Faalangst, prefectionisme of wat dan ook kan dit bedrijf perfect aanpakken en dat verschilt hen van alle andere rijscholen. Ik raad dit bedrijf daarom zeer, maar dan ook zeer zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

Ayhan uit Eindhoven

07-05-2017
8,7

Ervaring: Ik heb bij rijschool Bert Geerings heel veel geleerd, het waren ook hele gezellige weken. Er wordt na elke rit besproken waar je allemaal op moet letten, zo krijg je inzicht waar je de volgende keer op moet letten. In het kort ; heb ik dus een heel leerzaam en gezellig tijd gehad.

bedankt hiervoor !

ik raad Autorijschool Bert Geerings iedereen aan.


Ja, ik beveel dit aan

Roxane uit Veldhoven

01-05-2017
8,0

Ervaring: Erg goed! Fijne omgeving om te leren autorijden op je eigen tempo.


Ja, ik beveel dit aan