Beoordelingen Autorijschool Bert Geerings

8,6
94 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Maikel uit Veldhoven

17-05-2018
8,3

Ervaring: Jeroen was een goede rijinstructeur. Hij bleef altijd rustig en kon zaken goed uitleggen. Verder ben ik met de rijschool niet tegen problemen aangelopen. Het regelen van examens en betalingen ging altijd goed.


Ja, ik beveel dit aan

Quinty uit Eindhoven

25-04-2018
7,7

Ervaring: Leuke & leerzame lessen, Jeroen heeft veel geduld en zal je altijd rustig blijven ondersteunen. Veel van hem geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Veldhoven

28-03-2018
10

Ervaring: Leuke en leerzamen tijd gehad, deze rijschool weet waar die over praat.


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Utrecht

15-03-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Veldhoven

01-03-2018
8,3

Ervaring: Ik heb op een prettige manier rijles gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Veldhoven

10-02-2018
7,3

Ervaring: Altijd leerzame lessen. Jeroen legt alles duidelijk uit, maar is op z'n tijd ook wel in voor een lolletje!


Ja, ik beveel dit aan

Evelyn uit Veldhoven

08-02-2018
9,3

Ervaring: Ik ben ontzettend blij dat ik gekozen heb voor deze rijschool! Geen rare fratsen of constructies, maar juist eerlijk advies dat afgestemd is op het niveau van de leerling. De expertise, professionaliteit en bevlogenheid maken van Autorijschool Bert Geerings een topper die ik iedereen in omgevig Veldhoven en Eindhoven aanbeveel.

Jeroen is een fijne en gezellige instructeur die de leerling gestructureerd meeneemt in het leerproces. En zodra je je rijbewijs hebt gehaald, kun je met vertrouwen de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Veldhoven

18-01-2018
9,0

Ervaring: Goede en ervaren rijinstructeurs. Veel geleerd in een korte tijd. Rijbewijs gehaald in 1 keer.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Veldhoven

09-01-2018
8,7

Ervaring: Ik heb met deze rijschool zeer leerzame lessen gehad, maar vooral leuke lessen


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Veldhoven

06-01-2018
8,0

Ervaring: Ik heb hier leuke maar vooral ook leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan