Beoordelingen Autorijschool Blonk

9,0
111 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Penelope uit Emmen

14-04-2018
10

Ervaring: Ik leer niet makkelijk, misschien omdat ik al een stuk ouder ben, of misschien door de stressvolle omstandigheden in mijn leven als ondernemer. Maar Esther heeft al geduld met mij gehad en heeft in de laatste maanden mij begeleid tot het opbouwen van een sterke basis voor mijn rijbewijs. Esther haar ervaring, deskundigheid en prettige manier van zijn in de auto zijn de perfecte factoren om success te boeken. ¬°Gracias Esther!


Ja, ik beveel dit aan

lars uit emmen

23-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Emmen

17-03-2018
10

Ervaring: Het was een leuke en leerzame ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Emmen

20-02-2018
10

Ervaring: Ik heb goeie ervaringen met autorijschool Blonk. Het is prettig samenwerken met mevrouw Blonk.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Groningen

02-02-2018
10

Ervaring: Ester kijkt naar wat je nodig hebt en past haar stijl er op aan. Ze is ook duidelijk en erg geduldig en legt alles visueel uit als dit nodig is.


Ja, ik beveel dit aan

bas uit emmen

29-01-2018
9,3

Ervaring: een goede rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Emmen

19-01-2018
7,7

Ervaring: Gezellige instructrice en duidelijk met instructies en het leren van!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-01-2018
8,3

Ervaring: Prettige instructrice met geduld


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Emmen

22-12-2017
9,3

Ervaring: Fijne gestructureerde rijlessen. Je weet wat je hebt aan Esther die erg deskundig is opgeleid. Je merkt gewoon aan haar dat ze hier veel tijd en moeite in steekt.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Emmen

14-10-2017
8,7

Ervaring: Fantastische rijschool, rij instructrice weet hoe ze elke leerling over de eindstreep moet krijgen.


Ja, ik beveel dit aan