Beoordelingen Autorijschool Blonk

9,0
118 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 118 beoordelingen

Sara uit Emmen

11-01-2019
10

Ervaring: Goed, ter zake kundig. Professionele instructeur, goede kennis van autisme. Altijd goed in de communicatie én afstemming.


Ja, ik beveel dit aan

Maureen uit Ede

23-11-2018
9,0

Ervaring: Esther is een lieve vrouw met veel geduld. Ze neemt echt de tijd om nieuwe lesstof uit te leggen. Bij haar stap je met rust achter het stuur.


Ja, ik beveel dit aan

Penelope uit Emmen

09-11-2018
10

Ervaring: Dankzij Esther kon ik mijn rijbewijs halen. Ze heeft een methodische manier van leren waarbij je heel duidelijk weet wat je moet doen om succes te kunnen boeken. Ze is bovendien geduldig en aardig, en bij haar voel je je op je gemak gedurende de lessen. Dank je Esther!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Nieuw-Amsterdam

23-10-2018
8,3

Ervaring: Hele leuke en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rico uit Emmen

27-05-2018
10

Ervaring: Een communicatie goede en rust uitstralende instructrice. Weet op elke vraag een logische en verklarend antwoord te geven. Bovendien is het erg handig dat ze bij haar uitleg vaak gebruik maakt van een tablet, om zo elke mogelijke situatie uit te beelden. Echter zouden sommige dingen wat eerder benoemd kunnen worden, zoals uitleg over links of rechts afslaan. Kortom: duidelijke uitleg en een rustige houding maken deze rijlessen het zeker waard!


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Emmen

25-05-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Emmen

05-05-2018
8,7

Ervaring: Instructeur blijft rustig en geeft feedback op de lesprestatie.


Ja, ik beveel dit aan

Penelope uit Emmen

14-04-2018
10

Ervaring: Ik leer niet makkelijk, misschien omdat ik al een stuk ouder ben, of misschien door de stressvolle omstandigheden in mijn leven als ondernemer. Maar Esther heeft al geduld met mij gehad en heeft in de laatste maanden mij begeleid tot het opbouwen van een sterke basis voor mijn rijbewijs. Esther haar ervaring, deskundigheid en prettige manier van zijn in de auto zijn de perfecte factoren om success te boeken. ¡Gracias Esther!


Ja, ik beveel dit aan

lars uit emmen

23-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Emmen

17-03-2018
10

Ervaring: Het was een leuke en leerzame ervaringen


Ja, ik beveel dit aan