Beoordelingen Autorijschool Blonk

9,0
121 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 121 beoordelingen

Manon uit Nieuw-Weerdinge

28-02-2019
10

Ervaring: Ik heb positieve ervaringen met dit bedrijf. Er wordt gebruik gemaakt van een goed programma. De fases die je doorloopt zijn erg overzichtelijk en handig. Het is erg goed dat er een uitstapje wordt geregeld naar een drukkere stad (Zwolle).


Ja, ik beveel dit aan

Reinder uit Emmen

21-02-2019
10

Ervaring: Top begeleiding, enthousiaste en prettige rij instructeur. In 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Emmen

18-02-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Sara uit Emmen

11-01-2019
10

Ervaring: Goed, ter zake kundig. Professionele instructeur, goede kennis van autisme. Altijd goed in de communicatie Ên afstemming.


Ja, ik beveel dit aan

Maureen uit Ede

23-11-2018
9,0

Ervaring: Esther is een lieve vrouw met veel geduld. Ze neemt echt de tijd om nieuwe lesstof uit te leggen. Bij haar stap je met rust achter het stuur.


Ja, ik beveel dit aan

Penelope uit Emmen

09-11-2018
10

Ervaring: Dankzij Esther kon ik mijn rijbewijs halen. Ze heeft een methodische manier van leren waarbij je heel duidelijk weet wat je moet doen om succes te kunnen boeken. Ze is bovendien geduldig en aardig, en bij haar voel je je op je gemak gedurende de lessen. Dank je Esther!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Nieuw-Amsterdam

23-10-2018
8,3

Ervaring: Hele leuke en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rico uit Emmen

27-05-2018
10

Ervaring: Een communicatie goede en rust uitstralende instructrice. Weet op elke vraag een logische en verklarend antwoord te geven. Bovendien is het erg handig dat ze bij haar uitleg vaak gebruik maakt van een tablet, om zo elke mogelijke situatie uit te beelden. Echter zouden sommige dingen wat eerder benoemd kunnen worden, zoals uitleg over links of rechts afslaan. Kortom: duidelijke uitleg en een rustige houding maken deze rijlessen het zeker waard!


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Emmen

25-05-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Emmen

05-05-2018
8,7

Ervaring: Instructeur blijft rustig en geeft feedback op de lesprestatie.


Ja, ik beveel dit aan