Beoordelingen Autorijschool Botlek

9,2
64 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Sanne uit Spijkenisse

05-01-2017
10

Ervaring: Super fijne rijschool die jou echt wat wil leren! Veel geduld en je kan altijd alles vragen. Ik vond de instructeur ook super aardig, veel gelachen en geklets.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Spijkenjsse

30-12-2016
10

Ervaring: je wordt goed ondersteunt bij het rijden de rijschool laat je eerst een fout maken en daarna wordt rustig en duidelijk uitgelegd hoe je moet aanpakken met een duidelijke uitleg met eventueel een getekende versie van de situatie wat ik persoonlijk heel handig heb ervaren en met een langzame opvoering van alles wat komt kijken bij auto rijden


Ja, ik beveel dit aan

Daniƫl uit Spijkenisse

16-11-2016
10

Ervaring: Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Botlek. De lessen van Ravin waren top. Omdat je alleen lest, en niet zoals bij veel andere rijscholen met twee of drie, leer je veel sneller. Je krijgt namelijk de volledige aandacht. Ook erg prettig dat Abid en Ravin je niet onnodig laten lessen als je eigenlijk al klaar bent voor je examen. Ik ben goed voorbereid op de examens en kan rijschool Botlek dus alleen maar aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Spijkenisse

10-11-2016
9,0

Ervaring: Altijd met veel plezier wezen lessen. Erg veel geleerd. Band tussen mij en mijn rij instructeur was ook super gezellig. Echt een top vent!


Ja, ik beveel dit aan

Miryea

09-11-2016
10

Ervaring: Top rijschool! Elke keer met plezier gelest voor mijn auto rijbewijs en veel gelachen. Bedankt Autorijschool Botlek voor de goede hulp!


Ja, ik beveel dit aan

Senne uit Spijkenisse

15-09-2016
9,3

Ervaring: Ik, als een heel onzeker persoon, ben ontzettend blij dat ik les heb gehad bij Abid van Autorijschool Botlek. Elke les opnieuw zorgde hij ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en nam hij goed de tijd om dingen uit te leggen, soms wel 2 keer, nooit was het een probleem! Naast dat er heel deskundig gewerkt wordt, wordt er ook gekeken naar hoe je je voelt, als hij merkt dat er meer is is hij altijd bereid om ook daar over te praten, zodat je je les weer rustig kan vervolgen. Ik zou iedereen aanraden om hier te lessen!


Ja, ik beveel dit aan

sacha uit spijkenisse

06-09-2016
7,3

Ervaring: hele goede vriendelijke instructeur, neemt goed de tijd om je alles uit te leggen, niets is teveel. Stelt je altijd op je gemak.


Ja, ik beveel dit aan

Glenn uit Spijkenisse

12-08-2016
9,3

Ervaring: Ik heb zojuist mijn motorrijbewijs gehaald bij Autorijschool Botlek en ben zeer tevreden! Mijn instructeur was Ravin die mij uitstekend heeft begeleid gedurende de lesperiode. Daarnaast ook nog eens in 1 keer geslaagd. Al met en al een dikke aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

kelly uit spijkenisse

11-08-2016
7,0

Ervaring: veel geduld, en erg gezellig


Ja, ik beveel dit aan

Brandon uit Puttershoek

08-08-2016
10

Ervaring: Abid is een geweldige rij instructeur. Hij neemt goed de tijd voor je en legt de dingen goed uit. Ik les dan ook echt met veel plezier en hij heeft een goed gevoel voor humor. Ik voel me erg op mijn gemak bij hem. Echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan