Beoordelingen Autorijschool Botlek

9,2
94 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Bart uit Rozenburg

13-03-2019
10

Ervaring: Ikzelf heb een zeer positieve ervaring met rijschool Botlek en zal het ook zeker aanraden leuke leerzame lessen voor een mooie prijs


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Spijkenisse

12-03-2019
9,0

Ervaring: Geweldige rijschool die je van onervaren automobilist opleidt tot ervaren chauffeur. Zowel praktisch als theoretisch wordt je begeleidt tot aan je examen toe na het behalen van de theorie blijft de instructeur je theorie wekelijks opfrissen in de praktijk zodat de kennis niet verloren gaat. En om de lessen niet te saai te laten verlopen wordt er wekelijks de nodige humor erin gegooid. Geweldige rijschool waar je nimmer spijt van krijgt dat je deze hebt uitgekozen. In 1 keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Karishma uit Winston Churchilllaan 19A

16-01-2019
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad bij rijschool Botlek. Alles wordt goed behandeld en uitgelegd. Ook de theorie cursus is een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Edin uit Rotterdam

11-12-2018
9,0

Ervaring: Eigenlijk niks op aan te merken. Prettige en leerzame lessen. Enige wat ik kan vertellen is dat ik deze rijschool iedereen aanraad!


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Strijen

26-10-2018
8,3

Ervaring: Mijn ervaring was top. Alles werd goed en rustig uitgelegd, dit was ook een reden waarom ik in één keer geslaagd ben.


Ja, ik beveel dit aan

Kenneth uit Spijkenisse

23-07-2018
10

Ervaring: Heb erg genoten van Abid. Top man, die eerlijk is. Let goed op je zwakke punten en pakt ze goed aan!


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit HOOGVLIET ROTTERDAM

01-06-2018
8,7

Ervaring: Een hele fijne rij instructeur met veel geduld.


Ja, ik beveel dit aan

Maaike uit Heenvliet

22-05-2018
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Steffie uit Nieuw-beijerland

08-05-2018
9,0

Ervaring: Ik heb altijd met veel plezier gelest. Het contact met mijn abid was erg hecht waardoor ik het leuk vond om te lessen. Ik kreeg veel vrijheid in mijn lessen waardoor ik veel variatie krijgt en naar mijn mening ik daar ook veel van heb geleert. Kort om, een super gezellige, leerzame en leuke rijschool. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Calvin uit Hoogvliet

25-02-2018
8,7

Ervaring: Goede instructeur top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan