Beoordelingen Autorijschool Botlek

9,3
70 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Jasper uit Zuidland

19-04-2017
7,7

Ervaring: Abid stelt je snel op je gemak, en is zeer deskundig in zijn vak.


Ja, ik beveel dit aan

brandon uit puttershoek

14-04-2017
10

Ervaring: echt een aanrader. Abid neemt uitgebreid de tijd voor je. legt alles goed en duidelijk uit. voelde me erg op mijn gemak. lessen heb ik met veel plezier gedaan, na de 2de keer heb ik mijn rijbewijs behaald. Abid bedankt voor al je geduld en alle leuke gesprekken!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Spijkenisse

27-03-2017
10

Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

P uit Spijkenisse

21-03-2017
10

Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Spijkenisse

21-03-2017
10

Ervaring: Bij autorijschool botlek gekomen voor motorrijles. Deskundige instructeur die alles rustig en duidelijk uitlegd. Examen motorvoertuig beheersing in 1 keer gehaald. Morgen laatste les en volgende week Examen. Door de lessen bij autorijschool botlek heb ik in ieder geval het gevoel dat ik zelf zeker een veilig de weg op kan.


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit Spijkenisse

21-03-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Spijkenisse

05-01-2017
10

Ervaring: Super fijne rijschool die jou echt wat wil leren! Veel geduld en je kan altijd alles vragen. Ik vond de instructeur ook super aardig, veel gelachen en geklets.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Spijkenjsse

30-12-2016
10

Ervaring: je wordt goed ondersteunt bij het rijden de rijschool laat je eerst een fout maken en daarna wordt rustig en duidelijk uitgelegd hoe je moet aanpakken met een duidelijke uitleg met eventueel een getekende versie van de situatie wat ik persoonlijk heel handig heb ervaren en met een langzame opvoering van alles wat komt kijken bij auto rijden


Ja, ik beveel dit aan

Daniƫl uit Spijkenisse

16-11-2016
10

Ervaring: Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij rijschool Botlek. De lessen van Ravin waren top. Omdat je alleen lest, en niet zoals bij veel andere rijscholen met twee of drie, leer je veel sneller. Je krijgt namelijk de volledige aandacht. Ook erg prettig dat Abid en Ravin je niet onnodig laten lessen als je eigenlijk al klaar bent voor je examen. Ik ben goed voorbereid op de examens en kan rijschool Botlek dus alleen maar aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Spijkenisse

10-11-2016
9,0

Ervaring: Altijd met veel plezier wezen lessen. Erg veel geleerd. Band tussen mij en mijn rij instructeur was ook super gezellig. Echt een top vent!


Ja, ik beveel dit aan