Beoordelingen Autorijschool Botlek

9,2
98 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Samantha uit Heenvliet

23-05-2019
8,3

Ervaring: Een hele leuke rijschool waar je auto rijden op je eigen tempo kunt leren. Ik zou deze rijschool zeker aanraden als je opzoek bent naar een rijschool met kwaliteit. En als aller belangrijkste, de rijlessen zijn altijd super gezellig!!!


Ja, ik beveel dit aan

Denis uit Spijkenisse

19-05-2019
9,0

Ervaring: Abid is een top rij instructeur met veel geduld. Hij leert je dingen ook op verschillende manieren zodat je er zelf achter komt wat jij het fijnst vindt en dan is het aan jou om toe te passen. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Rotterdam

08-04-2019
9,3

Ervaring: Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Spijkenisse

24-03-2019
10

Ervaring: Ik heb ruim 2 jaar bij Botlek les gehad (met grote pauzes ertussen). Ik was zeker niet de makkelijkste leerling, maar Abid (de instructeur) gaf nooit op en motiveerde mij voortdurend om mezelf te verbeteren. Botlek is een geweldige rijschool en Abid is een absolute koning! Dankjewel Abid, voor alle leerzame (en gezellige) kilometers die ik met jou gereden heb. Nu lekker zelfstandig op de weg!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Rozenburg

13-03-2019
10

Ervaring: Ikzelf heb een zeer positieve ervaring met rijschool Botlek en zal het ook zeker aanraden leuke leerzame lessen voor een mooie prijs


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Spijkenisse

12-03-2019
9,0

Ervaring: Geweldige rijschool die je van onervaren automobilist opleidt tot ervaren chauffeur. Zowel praktisch als theoretisch wordt je begeleidt tot aan je examen toe na het behalen van de theorie blijft de instructeur je theorie wekelijks opfrissen in de praktijk zodat de kennis niet verloren gaat. En om de lessen niet te saai te laten verlopen wordt er wekelijks de nodige humor erin gegooid. Geweldige rijschool waar je nimmer spijt van krijgt dat je deze hebt uitgekozen. In 1 keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Karishma uit Winston Churchilllaan 19A

16-01-2019
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad bij rijschool Botlek. Alles wordt goed behandeld en uitgelegd. Ook de theorie cursus is een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Edin uit Rotterdam

11-12-2018
9,0

Ervaring: Eigenlijk niks op aan te merken. Prettige en leerzame lessen. Enige wat ik kan vertellen is dat ik deze rijschool iedereen aanraad!


Ja, ik beveel dit aan

Justin uit Strijen

26-10-2018
8,3

Ervaring: Mijn ervaring was top. Alles werd goed en rustig uitgelegd, dit was ook een reden waarom ik in één keer geslaagd ben.


Ja, ik beveel dit aan

Kenneth uit Spijkenisse

23-07-2018
10

Ervaring: Heb erg genoten van Abid. Top man, die eerlijk is. Let goed op je zwakke punten en pakt ze goed aan!


Ja, ik beveel dit aan