Beoordelingen Autorijschool Bram Christiaens

8,4
50 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Tess uit Molenhoek

08-05-2017
8,3

Ervaring: Bram is een heel fijne & duidelijke instructeur, die alles op orde heeft. Dit straalt hij uit en zorgt voor rust tijdens de rijlessen


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Middelaar

22-04-2017
8,3

Ervaring: Fijne rijopleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Ticho uit Mook

12-04-2017
8,7

Ervaring: Ik heb het rijden op een leuke manier geleerd, buiten dat was het ook altijd erg gezellig met Bram.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Groesbeek

05-04-2017
9,7

Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

David uit Molenhoek

04-04-2017
9,0

Ervaring: Goede ervaring. Bram probeert je alles te leren en op zoveel mogelijk dingen tips te geven, over hoe je bepaalde dingen kunt verbeteren.

toelichting op: Tijdens de rijles is de instructeur vaak met andere dingen bezig dan rijles geven?
- regelmatig is Bram bezig op de telefoon/tablet om zaken te regelen voor de rijschool. Hierbij heb ik wel de indruk dat hij tussendoor wel goed oplet. Dit doet hij bij stukken waar heel weinig fout kan gaan tijdens het rijden.


Ja, ik beveel dit aan

nick uit Groesbeek

21-02-2017
8,7

Ervaring: ik vond bram een fijne rijschool en heb en goed ervaring achter de rug.


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Mook

04-02-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Molenhoek

31-01-2017
9,3

Ervaring: De rijlessen met Bram waren altijd erg leerzaam en gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Mook

29-01-2017
8,3

Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Mook

25-01-2017
10

Ervaring: Super aardige rij instructeur. Legt alles duidelijk en rustig uit. Ik kan iedereen rijschool Bram aanraden!


Ja, ik beveel dit aan