Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
458 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 458 beoordelingen

Aaron

24-05-2017
8,0

Ervaring: Prima de lessen waren leuk de uitleg was naar mij mening erg goed. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Noord scharwoude

24-05-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

John uit Heerhugowaard

16-05-2017
10

Ervaring: Zeer positieve ervaring gehad met rijschool Butterhuizen. Ismael was mijn rijinstructeur en de lessen en het contact bevielen mij zeer goed. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald, de style van lesgeven hielp daar erg mee.


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Heerhugowaard

11-05-2017
8,0

Ervaring: Super duidelijk & goeie manier van lesgeven! Ook nog heel gezellig, elke les leerde je weer wat nieuws! Super bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Luca uit Alkmaar

11-05-2017
7,7

Ervaring: Erg prettig, op je eigen tempo dingen aanleren en altijd opbouwende feedback.


Ja, ik beveel dit aan

Robbin uit Heerhugowaard

11-05-2017
9,3

Ervaring: Ik vind het een goed bedrijf. Ik heb fijn les gehad bij jullie en heb veel geleerd. Voelden me erg op me gemak bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Jaylana uit Heerhugowaard

02-05-2017
8,7

Ervaring: Ik vond het erg fijn om mijn rijlessen te volgen bij buitenhuizen en ik kan zeggen dat ik erg veel heb geleerd. Mijn rij instructeur as erg geduldig en ik vond dat hij goed kon uitleggen.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Obdam

02-05-2017
7,3

Ervaring: Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf gehad. De instructeur was erg behulpzaam en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Angelina uit Heerhugowaard

29-04-2017
9,3

Ervaring: Ik heb met onzettend veel plezier gelest bij Butterhuizen! Als iemand met faalangst kan ik met recht zeggen dat er heel goed rekening wordt gehouden met de leerlingen en dat er goed wordt gekeken naar welke instructeur bij een leerling past. De voorbereiding op het examen en de tussentijdse toets is uitstekend en de verwachtingen worden goed uitgelegd.

Al met al een hele goede ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Khoa uit Heerhugowaard

24-04-2017
9,0

Ervaring: Binnen 3 maanden in 1x mijn rijbewijs gehaald. Het was een leuke en leerzame 3 maanden!


Ja, ik beveel dit aan