Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
705 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 705 beoordelingen

Sandy uit Heerhugowaard

14-03-2019
7,0

Ervaring: Supper goed ! Heel blij met de lessen waren altijd gezellig maar ook leerzaam


Ja, ik beveel dit aan

Jedidja uit Heerhugowaard

14-03-2019
8,7

Ervaring: Ik heb gereden bij Tjarda en Tim en heb er echt een top ervaring aan overgehouden! Voelde me erg op me gemak bij hun en ze deden er alles aan om mij zo goed mogelijk auto te leren rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Fallence uit Alkmaar

14-03-2019
8,0

Ervaring: Goede en duidelijke uitleg! Eerst een stukje rijden en dan vervolgens alles uitgebreid bespreken, over wat goed en wat minder ging! Echt super!!!


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Heerhugowaard

13-03-2019
10

Ervaring: Ik heb hier een goeie en leuke ervaring gehad mede dankzij Vinod die echt top is. Het was gewoon altijd relaxt maar toch leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Dario uit Heerhugowaard

11-03-2019
10

Ervaring: Heel erg bedankt Tim & Tjarda! Heb erg fijn bij jullie gereden.


Ja, ik beveel dit aan

Zoë uit Heerhugowaard

11-03-2019
10

Ervaring: Ik heb het super leuk gehad! Het was altijd gezellig in de auto. Ik kon altijd ergens anders opgehaald worden. En het werdt super goed uitgelegd. Dankjewel Tjarda en Tim 🚗


Ja, ik beveel dit aan

Bo uit Heerhugowaard

08-03-2019
8,3

Ervaring: ik heb bij Tjarda en Tim gereden.
vond fijn om bij jullie te rijden alles word op een rustige en goeie manier uitgelegd ook als het niet begrepen word.


Ja, ik beveel dit aan

Sjerstin uit Heerhugowaard

07-03-2019
10

Ervaring: 7 jaar terug ooit begonnen met rijlessen bij een andere rijschool, hier was ik na 30 lessen afgehaakt en altijd gedacht dat ik mijn rijbewijs nooit meer zou behalen.
Vorig jaar (september 2018) als verrassing rijlessen cadeau gehad en ik had Theo als instructeur. Ben hem heel dankbaar voor alle leerzame lessen. Hij verstaat zijn vak goed en kijkt wat voor aanpak iemand nodig heeft om de juiste dingen aan te leren. Daarnaast waren het ook hele gezellige lessen, ook niet onbelangrijk. In de tijd van mijn lessen heb ik veel meer vertrouwen gekregen achter het stuur en ben ik in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Mirte uit Heerhugowaard

07-03-2019
10

Ervaring: Erg goede ervaring gehad met Rijschool Butterhuizen! Ik heb dankzij de goede begeleiding in een keer mijn theorie, tussentijdse toets en rijexamen gehaald! Het was elke les erg gezellig in de auto en heb veel kunnen leren. Theo bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Kinga uit Alkmaar

06-03-2019
10

Ervaring: Altijd gezellige en leerzame lessen gehad! Lekker een praatje maken of meedoen met de muziek. Fouten maken is niet erg.


Ja, ik beveel dit aan