Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
579 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 579 beoordelingen

Maud uit Heerhugowaard

22-02-2018
8,3

Ervaring: Ik heb mijn rij-opleiding als zeer goed ervaren. De lessen verliepen altijd goed en het was ook altijd leuk in de auto. Mijn rij-instructrice (Merel) legde in de lessen erg goed en rustig uit. Ik heb heel veel van Merel geleerd en een top tijd gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Mai uit Alkmaar

10-02-2018
8,3

Ervaring: Heel fijn, zeer deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Bergen (NH)

08-02-2018
9,7

Ervaring: Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Butterhuizen. Ik vond de lessen, buiten dat ze natuurlijk erg leerzaam waren, ook erg leuk en gezellig. Ik heb met Merel (mijn instructrice) een leuke tijd gehad, en ik vond dat ze de dingen op een hele goede en rustige manier vertelde aan mij. Ik denk dat dit erg heeft geholpen met het ervoor zorgen dat ik zowel mijn vrijstelling als mijn praktijkexamen beiden in een keer heb gehaald. Erg bedankt Butterhuizen, en vooral Merel natuurlijk>


Ja, ik beveel dit aan

MustafA uit Alkmaa

07-02-2018
10

Ervaring: Ik heb bij Tim les gehad was top wat ik van hem geleerd deed ik precies bij CBR en tog heb ik em gehaald 😍ik ben heel super blij mee bedankt Tim voor alles ❤️


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Alkmaar

30-01-2018
7,7

Ervaring: Ik heb heerlijk bij Butterhuizen gereden, altijd lekker relaxt. Het duurde alleen best wel lang voordat ik inzag wat ik mn eerste 2 examens verkeerd deed, namelijk te weinig vooruit kijken. Gelukkig had Merel Janine kunnen regelen om een keer mee te rijden. Dat heeft heel erg geholpen. Ik raad ook aan dit eerder te doen bij andere mensen als zij ergens problemen mee hebben. Verder ben ik hartstikke tevreden over Butterhuizen :)


Ja, ik beveel dit aan

Bobby uit Heerhugowaard

30-01-2018
10

Ervaring: Hele goede instructeurs. Streng maar rechtvaardig. Beide instructeurs gaven goede adviezen om mijn faalangst te doen laten verdwijnen. Helaas kan ik hier maar 1 instructeur aanvinken in deze link. Maar ik ben ze beide zéér dankbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Mel uit Egmond Binnen

26-01-2018
10

Ervaring: Ik had Rogier Boom als instructeur en het was altijd erg gezellig in de auto met veel geintjes!! Ik had het erg naar mijn zin en ging zeker met plezier rijden. Je voelt je al snel thuis en op je gemak.

Top rijschool!!! En een top instructeur!!
En uiteraard geslaagd natuurlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Heerhugowaard

25-01-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Koenraad uit alkmaar

25-01-2018
10

Ervaring: ik heb gereden met Rogier Boom. hij is oplettend, makkelijk in de omgang, en bovenal een uitstekende leraar.
ik raad je zeker aan om bij butterhuizen te gaan lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Heerhugowaard

23-01-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan