Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
595 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 595 beoordelingen

Deborah uit Alkmaar

12-04-2018
10

Ervaring: Echt super geregeld! Geweldig zo’n app op je telefoon en gewoon een toffe/professionele intructeur! Kon met al me vragen terecht bij Theo!


Ja, ik beveel dit aan

Rowen uit Heerhugowaard

11-04-2018
8,7

Ervaring: Ik heb bij rijschool Butterhuizen gereden met Tim Hilster en Tjarda Miedema. Ik heb heel veel van ze geleerd en mij daarnaast ook enorm vermaakt. Zenuwachtig? Geen probleem, want deze twee toppers helpen je er super goed doorheen en daar ben ik ze ook heel dankbaar voor. Tim en Tjarda bij rijschool Butterhuizen zijn een echte aanrader. Dankjewel!


Ja, ik beveel dit aan

Damian uit HENSBROEK

10-04-2018
8,7

Ervaring: Het is altijd gezellig maar ook zeker leerzaam en professioneel in de auto


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Heerhugowaard

06-04-2018
9,7

Ervaring: goede middag, ik heb bij Tim en Tjarada gereden hele fijne rij instructeurs. Zij hebben veel geduld en zijn erg meelevend. Ik heb een goede instructies gehad en de omgang met elkaar was echt super en gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Heerhugowaard

04-04-2018
10

Ervaring: Butterhuizen, en dan natuurlijk vooral Janine, krijgt van mij een dikke 10. Tijdens de lessen wordt je serieus genomen, alles wordt duidelijk uitgelegd en als je het even niet meer weet is er niets meer dan geduld en begrip.

Naast dat de lessen zeer informatief en professioneel zijn, zijn ze ook heel gezellig wanneer hier ruimte voor is.

Om een lang verhaal kort te houden, mocht je nog iemand kennen die nog geen rijbewijs heeft, Butterhuizen is de place to be!


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Heerhugowaard

26-03-2018
9,7

Ervaring: Ik heb alleen maar goeds te zeggen over Rijschool butterhuizen en mijn instructeur Rogier Boom die duidelijk en informatief les geeft (en weet wanneer hij je een beeldsprakelijke schop onder je kont moet geven :-P). Door deze lessen ben ik in één keer geslaagd en kan ik niks anders dan Rijschool Butterhuizen ook aan anderen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Alkmaar

24-03-2018
8,7

Ervaring: Erg leuke en leerzame sfeer bij deze rijschool. Ik werd goed voorbereid op het examen en ging er met een zeker gevoel in dankzij mijn instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Jaimy uit Hensbroek

23-03-2018
8,7

Ervaring: Altijd leuke maar leerzame lessen gehad met Rogier! Daarnaast in een keer geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Liesanne uit Heerhugowaard

23-03-2018
8,0

Ervaring: In een keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-03-2018
8,0

Ervaring: Hartstikke leuke en leerzame tijd met Tim Hilster gehad. Heel tevreden over mijn keuze voor deze rijschool.


Ja, ik beveel dit aan