Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
676 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 676 beoordelingen

Sabrine uit Heerhugowaard

22-01-2019
9,0

Ervaring: Ik ben over gestapt van een andere rijschool naar rijschool Butterhuizen. Ik heb een hele goede ervaring bij deze rijschool en veel geleerd bij Sander Bos. Ben hier in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Heerhugowaard

17-01-2019
8,3

Ervaring: Ongelooflijk veel groei doorgemaakt niet alleen als bestuurder maar als persoon. Voor altijd dankbaar voor de hulp bij het bikkelen naar mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Isabelle uit Broek op Langedijk

15-01-2019
8,3

Ervaring: Snel geplaatst (en overgeplaatst) naar instructeur / instructrice. Fijne persoonlijke communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

jur uit broek op langedijk

10-01-2019
9,0

Ervaring: goed, afspraken nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Karman uit Petten

08-01-2019
9,7

Ervaring: Erg goeie rijschool. Goeie instructeur. Super goeie ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Alkmaar

07-01-2019
8,0

Ervaring: ik ben heel bij met butterhuizen oftewel Tjarda en Tim, de lessen waren duidelijk en ook nog eens leuk. je leert snel en veilig rijden. de lessen zijn heel goed opgedeeld in je voortgang. super bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Heerhugowaard

21-12-2018
10

Ervaring: Dankzij de geduldige rijinstructeur Rogier Boom heb Ik me rijbewijs kunnen behalen .
Daarom beveel iedereen rijschool butterhuizen aan .en vooral de zeer kundige rijinstructeur Rogier Boom.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Alkmaar

20-12-2018
8,3

Ervaring: Ik heb met plezier bij Tim en Tjarda van butterhuizen gereden. Ik heb goed bij hun kunnen leren en ze zijn altijd duidelijk geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Chimène uit Heerhugowaard

20-12-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Daniella uit Rijperwaard 81

17-12-2018
9,7

Ervaring: Super goed leerbedrijf om je autorijbewijs te halen!! In een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan