Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
517 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 517 beoordelingen

donna uit heerhugowaard

13-09-2017
8,7

Ervaring: ik vond het erg prettig samenwerken. ik heb plezier in het lessen gehad en toch ook een hoop geleerd. ik vond jullie app ook heel handig en dat je een dag van te voren nog een e-mail krijgt als je moet rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Heerhugowaard

07-09-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Heerhugowaard

05-09-2017
10

Ervaring: Toen ik begon met autorijlessen, zag er erg tegenop en had er weinig zelfvertrouwen in. Instructeur Rogier Boom heeft heel geduldig mij geholpen vaardig te worden in het rijden, en heeft gezorgd dat ik nu met vertrouwen en zekerheid kan rijden. Door juist veel te lessen tijdens de drukke ochtendspits in Alkmaar kon ik wennen aan de drukte. Ook heeft zijn extra aandacht voor verkeersplein Kooimeer mij uit de brand geholpen tijdens het examen - waarvoor dank.

Voorafgaand aan de rijlessen kan je op het Youtube kanaal van Rijschool Butterhuizen alvast de handelingen en uitleg zien, zodat je beter voorbereid bent tijdens de praktijk les (en dus meer hebt aan je les). Tijdens de les zelf heeft de instructeur een map met duidelijke tekeningen om de uitleg van handelingen of manouvres helderder te maken. Als leerling krijg je een leskaart waarop duidelijk te zien is welke handelingen je al hebt geoefent, en waar je nog aan moet werken.

Facturen komen snel binnen en zijn makkelijk te betalen via iDeal.


Ja, ik beveel dit aan

Cathy

03-09-2017
10

Ervaring: Als iemand die altijd angstig is in het verkeer, zag ik onwijs op tegen het halen van mijn rijbewijs. Rijschool Butterhuizen, en met name mijn instructeur Willem, hebben het geduld en de begeleiding geboden om ook mij te laten slagen. Makkelijk inplannen, een verscheidenheid aan instructeurs en goede service. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit De rijp

02-09-2017
9,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier lessen gehad van Brahim. Op een goed tempo alles kunnen leren waardoor ik met vertrouwen het examen in ging.


Ja, ik beveel dit aan

Milou uit Obdam

28-08-2017
8,0

Ervaring: Bij Tjarda en Tim kon ik zes dagen in de week terecht om te lessen. Zij waren dus erg flexibel. Hierdoor kon ik lessen op de dagen dat mij het best uit kwam.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2017
10

Ervaring: Goede en leuke instructeurs.
Goede service, instructeurs ze zijn altijd bereikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Alkmaar

22-08-2017
9,0

Ervaring: Ik heb een hele fijne ervaring gehad, lessen waren fijn en duidelijk en les in de avond was geen probleem


Ja, ik beveel dit aan

Caitlin uit Heerhugowaard

22-08-2017
9,0

Ervaring: Ik heb onwijs fijne rijlessen gehad en heb hier super veel van geleerd!
Niet alleen qua rijden maar ook een deel zelf ontwikkeling.

Merel is echt een aanrader!
Ze legt alles rustig uit en als het wat moeilijker word of is dan is ze er echt heel goed voor je!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Heerhugowaard

21-08-2017
8,0

Ervaring: Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs, met grote dank aan Rijschool Buitenhuizen! Ik wil mijn instructeurs Tim en Tjarda ik het bijzonder bedanken voor de kwalitatief goede, en zeker ook gezellige lessen. Continu heb ik plezier gehad in het leren autorijden, onwijs bedankt daarvoor. Het gaat jullie goed in de toekomst en ik ga nu lekker ervaring opdoen met alles wat jullie mij hebben geleerd!


Ja, ik beveel dit aan