Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
723 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 723 beoordelingen

Anoniem

25-05-2019
8,3

Ervaring: Heb erg veel geleerd van deze rijschool. Instructeur was super aardig en gezellig, maar ook erg professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Poldermolen 19

23-05-2019
8,3

Ervaring: Jaja dank zei rogier heb ik ook mijn rijbewijs binnen. Super bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn uit Alkmaar

16-05-2019
10

Ervaring: Ik ben gister in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. De lessen van Rogier waren erg leerzaam en tegelijk gezellig. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Boris uit Warmenhuizen

15-05-2019
9,0

Ervaring: Ik heb gereden met Wendy. Vanaf de eerste les meteen een goed gevoel. Ze legde alles rustig uit en schatte goed in wat ik wel en niet aan kon. Het was altijd gezellig tijdens het lessen, maar op hetzelfde moment ook professioneel. Gedurende de lessen heeft Wendy me veel tips en handigheidjes aangeleerd. In de lessen voor het examen heeft ze me goed voorbereid zodat ik goed wist wat ik kon verwachten. Wendy was altijd goed bereikbaar en was erg aandachtig tijdens de lessen. Kortom, ik ben erg blij met de keuze voor Butterhuizen en de lessen van Wendy!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Egmond binnen

10-05-2019
8,0

Ervaring: Hele leuke lessen gehad, geen problemen gehad


Ja, ik beveel dit aan

Youssef uit Heerhugowaard

03-05-2019
10

Ervaring: Is top!!! Merel beste instructeur die er is!!


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Heerhugowaard

02-05-2019
9,0

Ervaring: Ik heb mijn lessen gevolgd bij wendy van petten. ik heb mij altijd op mijn gemak gevoelt, en ik heb altijd duidelijke uitleg gekregen bij wendy in de auto. ben erg dankbaar wendy! Dankjewel


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Schoorl

02-05-2019
7,3

Ervaring: Ik vond dit een fijne rijschool en alles werd een op een goeie, duidelijke manier aan mij uitgelegd. Ook als iets minder goed ging werd er begripvol mee omgegaan. Ook vond ik het prettig dat er bijna elke week een vaste plek voor mij gereserveerd kon worden, maar als ik niet kon dat daar ook andere goeie opties voor waren, waardoor ik altijd op tijden kon rijden die mij ook goed uitkwamen.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Alkmaar

22-04-2019
6,0

Ervaring: Rijlessen vrij duur, lessen inplannen is altijd goed verlopen, rijlessen zijn prima, docent mocht wel echt strenger zijn, vriendelijke en gezellige docent, meer met de tomtom oefenen,


Ja, ik beveel dit aan

Moos uit Heerhugowaard

19-04-2019
9,3

Ervaring: Ik heb een uitstekende ervaring gehad, ik leste bij Theo en alles was top! Theo gaf erg goed en duidelijk les, was erg vriendelijk en humor zat ook wel snor! Gisteren in 1x geslaagd! Bedankt Theo en Rijschool Butterhuizen.


Ja, ik beveel dit aan