Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
651 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 651 beoordelingen

Bianca uit Alkmaar

09-11-2018
10

Ervaring: 100% Tevreden! Super vriendelijk en leuke rijinstructeurs gehad, ik voelde mij heel prettig en op mijn gemak tijdens het leren rijden.
Dankzij de goede en duidelijke uitleg heb ik snel mijn rijbewijs gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Njegos uit Heerhugowaard

08-11-2018
8,3

Ervaring: Een top rijschool altijd goeie uitleg tijdens het rijden of bijzonder manoeuvre.
ben in keer geslaagd voor de praktijk examen
dat zegt al genoeg.


Ja, ik beveel dit aan

Sheikh uit Heerhugowaard

31-10-2018
9,0

Ervaring:
Goede begleiding en het is ook gezellig in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Janis uit Heerhugowaard

29-10-2018
10

Ervaring: Erg tevereden met janine als instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Alkmaar

29-10-2018
10

Ervaring: Goede rijschool. Prima prijzen, eenvoudige communicatie en klantvriendelijkheid altijd voorop. Bedankt voor de fijne lessen Wendy!


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Heerhugowaard

17-10-2018
9,0

Ervaring: Heel fijn, heb altijd een goed gevoel gehad bij de rijschool. Alles is goed geregeld en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Demi uit Heerhugowaard

15-10-2018
9,3

Ervaring: ik heb een erge fijne tijd gehad bij rijschool Butterhuizen. Mijn instructeur Rogier Boom heeft mij heel goed begeleid, ik had nog geen ervaring met autorijden. De motivatie die ik kreeg van Rogier Boom hielp mij mijn rijbewijs te halen. ik heb erg veel geleerd en de communicatie was top!

Groetjes Demi.


Ja, ik beveel dit aan

Janis uit Heerhugowaard

11-10-2018
10

Ervaring: Janine geeft super goed les, en heeft veel geduld heel erg blij met haar kan haar iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Mees uit Heerhugowaard

10-10-2018
8,7

Ervaring: Ik vind de app die wordt gebruikt erg handig, daar heb ik veel gebruik van gemaakt. Jullie zijn heel klantvriendelijk want ik mag altijd mijn vragen stellen en jullie antwoorden daar snel op. En tot heden heb ik geen slechte ervaringen met jullie gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Tara uit Obdam

09-10-2018
10

Ervaring: Ik heb bij Tim en Tjarda gereden en voelde mij enorm op mijn gemak. In het verleden ooit slechte ervaring gehad bij een andere rijschool maar binnen elke seconde was bij hun was de onzekerheid weg.
Het zijn toppers van instructeurs en zou ze dan ook zeker aan raden!


Ja, ik beveel dit aan