Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
434 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 434 beoordelingen

Araksi uit Heerhugowaard

28-03-2017
10

Ervaring: goede rijschool,ben zeer tevreden over de eigenaren Tjarda en Tim, bedankt voor jullie begeleiding!


Ja, ik beveel dit aan

Silvio uit Heerhugowaard

23-03-2017
9,7

Ervaring: zeer positieve ervaringen mee opgedaan. Lessen gevolgd bij instructeur Rogier Boom, iemand die zijn vak zeer goed verstaat, duidelijk en goede leermethode, geduldig, geeft je een zelfverzekerd gevoel van rijden.communicatie loopt erg goed, bij vragen vrijwel meteen antwoord.
Al met al, zeer goede aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Heerhugowaard

22-03-2017
10

Ervaring: Had altijd zin om die auto in te stappen en te gaan rijden. Alles werd uitstekend uitgelegd en zo nodig voorgedaan. Heb snel geleerd en er altijd plezier bij gehad. Deze grote pluspunten zorgden ervoor dat ik in 1 keer geslaagd ben.
Rogier bedankt!

Mvg, Bas Willemse


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Heerhugowaard

21-03-2017
9,0

Ervaring: Erg goed, veel beter dan m'n vorige rijschool. Instructeurs en instructices altijd optijd.


Ja, ik beveel dit aan

Tristan uit Heerhugowaard

18-03-2017
10

Ervaring: Top! In 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Alkmaar

10-03-2017
10

Ervaring: Super rijschool! Goede begeleiding, werd echt op me gemak gesteld. Gezellige en leuke tijd gehad met rij-instructeur Willem Pruim!


Ja, ik beveel dit aan

Moerath uit Alkmaar

04-03-2017
9,7

Ervaring: Overgestapt naar Butterhuizen, hier werd ik wel serieus genomen. Butterhuizen is echt een professionele bedrijf. En in één keer geslaagd! Sander bedankt. Ik zal iedereen Butterhuizen aanbevelen!!!!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Heerhugowaard

04-03-2017
10

Ervaring: Top rijschool! In 1x geslaagd.. Zo blij!


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Heerhugowaard

04-03-2017
8,0

Ervaring: De algemene ervaring was zeer goed. Je weet wel dat je in goede handen bent. Enige probleem was dat mijn instructrice met zwangerschapsverlof ging, en de overgang naar een andere instructeur niet helemal soepel verliep.


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Heerhugowaard

01-03-2017
8,0

Ervaring: Alles was naar mijn mening, prima!!


Ja, ik beveel dit aan