Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
666 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 666 beoordelingen

Noah uit Broek op Langedijk

11-12-2018
10

Ervaring: Ik reed met tjarda en tim (vooral tim). Super aardig! Heel duidelijk. Overal helemaal super


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Heerhugowaard

11-12-2018
8,3

Ervaring: Super rijschool! Was erg gezellig met mijn instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Gem uit Heerhugowaard

11-12-2018
8,0

Ervaring: Goed! Onwijs leuk en gezellig gehad in de auto en Merel weet ook echt goed waar je op moet letten en is deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

eva uit alkmaar

08-12-2018
8,7

Ervaring: ik kwam van een andere rijschool, en rogier heeft dit goed opgevangen, ik moest meer afleren dan aanleren, maar het is gelukt!


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Alkmaar

07-12-2018
8,3

Ervaring: Erg prettig in omgang met lessen afspreken, betalingen etc. Erg duidelijke uitleg tijdens de lessen, erg motiverend.


Ja, ik beveel dit aan

lente uit Heerhugowaard

05-12-2018
n.v.t.

Ervaring: Daarnaast wil ik ook nog even zeggen dat ik mijn rijinstructeur Remco heel kundig vond. Ik heb alle lessen met hem als prettig ervaren en daarnaast is hij ook gewoon gezellig, maar streng op de momenten dat het nodig is.


Ja, ik beveel dit aan

lente uit Heerhugowaard

05-12-2018
10

Ervaring: Heel goed! Top ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Bergen

04-12-2018
7,0

Ervaring: Absoluut een goede rijschool. Zeer goede ervaring mee gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Egmond-binnen

04-12-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Manzil uit Heerhugowaard

29-11-2018
9,0

Ervaring: Ik ben een leerling van Theo geweest, 2 keer gezakt door mijn eigenwijsheid haha. Daarna heeft Rogier Boom van rijschool butterhuizen het overgenomen, na een aantal lessen heeft hij ervoor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, heel erg bedankt ik heb genoten van de rij lessen allebei hartstikke bedankt !


Ja, ik beveel dit aan