Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
639 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 639 beoordelingen

Filiz uit Alkmaar

21-09-2018
10

Ervaring: Rogier heel veel bedankt. Ik ben met jou heel blij. Ik ben met jou goed geleerd. Heel bedankt. Beste rijschool. Ook voor buitenlandse mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Didier uit Heerhugowaard

19-09-2018
7,5

Ervaring: Ik ben erg blij met deze rijschool aangezien het altijd erg gezellig was en ik ook in 1x geslaagd ben


Ja, ik beveel dit aan

Churney uit Heerhugowaard

19-09-2018
9,7

Ervaring: Goeiedag ik heb bij rijschool butterhuizen gereden.
Bij Tim & tjarda, hele lieve mensen met veel geduld en goeie uitleg en nemen ook de tijd om alles goed uit telegen. Door Tim & tjarda heb ik mijn examen moeiten loos in een keer kunnen halen!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit ZUID-SCHARWOUDE

12-09-2018
10

Ervaring: Super rijschool! Ik had Rogier Boom als instructeur. Een goede, deskundige instructeur met veel geduld en goede uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Heerhugowaard

10-09-2018
9,0

Ervaring: Heel goed! Rijles gehad van Rogier Boom. En super lessen gehad! Leerzaam en gezellig


Ja, ik beveel dit aan

Sabrina uit Heerhugowaard

07-09-2018
10

Ervaring: De rijschool geeft duidelijk aan wanneer de rijlessen zijn en ik kon altijd mijn rij-instructrice appen voor vragen. Tijdens de lessen heb ik het heel gezellig gehad. Mijn rij-instructrice heeft me altijd geholpen alles op en top te doen, maar ze begreep het ook wel dat het niet altijd even smooth gaat. Echt een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Heerhugowaard

03-09-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Lysanne uit Alkmaar

31-08-2018
8,0

Ervaring: Fijne ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Dymphy uit Heerhugowaard

30-08-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Quinten uit Heiloo

15-08-2018
7,0
Ja, ik beveel dit aan