Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
620 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 620 beoordelingen

Dylia uit Heerhugowaard

16-07-2018
8,0

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is goed. Ik heb zelf van 2 personen rijles gekregen dat is van Tjarda Miedeman en Tim Hilster en het beviel me goed.


Ja, ik beveel dit aan

Verony uit Akersloot

15-07-2018
10

Ervaring: Ruim 10 jaar terug ben ik 3 keer gezakt voor mijn rijexamen toen ik bij een andere rijschool zat. Ik zag huizenhoog op tegen het halen van mijn rijbewijs. Janine heeft mij in een aantal lessen van mijn faalangst en onzekerheid op de weg afgeholpen. Nu ben ik in een keer geslaagd en werd zelfs door de examinator gecomplimenteerd over hoe goed ik reed. Janine heeft me geleerd om te rijden vanuit mijn gevoel en me niet allerlei trucjes aan willen leren zoals bij veel rijscholen wel het geval is. Wil je veilig en met een zeker gevoel de weg op? Dan moet je je rijopleiding zeker bij Butterhuizen volgen.


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Heerhugowaard

11-07-2018
9,7

Ervaring: Zeer sterk aan te raden, Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald ondanks de zenuwen d.m.v. een tussentijdse toets.


Ja, ik beveel dit aan

Rose Lyn uit Egmond aan de Hoef

06-07-2018
7,7

Ervaring: Ik ben in Januari begonnen met rijlessen en had als doel om voor mijn 18e mijn rijbewijs te halen, dat is gelukt! In één keer zelfs! Ik ben super tevreden over de rijschool en zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Sterre uit Broek op Langedijk

29-06-2018
10

Ervaring: Leuke lessen gehad! Mijn rijleraar had een noodgeval waardoor ik de dag voor mijn examen een andere auto en rijleraar moest, en dat is perfect voor me opgelost. Heel erg bedankt voor de goede service!


Ja, ik beveel dit aan

lieke uit Heerhugowaard

23-06-2018
8,0

Ervaring: Butterhuizen is echt een goede rijschol. Ik heb rijles gehad van Tim Hilster en Tjarda Miedema. Ze konden goed samenwerken en goed rijles geven. Ze waren allebei super leuk en gezellig in de auto. Wat het beste was is dat ze hun les aanpassen aan de leerling, waardoor je je echt geholpen voelt. Ik heb echt genoten van mijn rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Alkmaar

22-06-2018
8,0

Ervaring: Ja goed goed geregeld met het rijden en geldzaken
En ik kan tim hilster aanraden als rij-instructeur


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Heerhugowaard

16-06-2018
10

Ervaring: Hele fijne tijd gehad bij rijschool Butterhuizen. Onwijs veel geleerd van instructeur Willem, mede daardoor in 1 x geslaagd voor mijn praktijk examen (ondanks grote zenuwen). Nogmaals bedankt Willem!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Heerhugowaard

15-06-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Simon uit Alkmaar

31-05-2018
10

Ervaring: Top!!


Ja, ik beveel dit aan