Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
688 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 688 beoordelingen

Folkert uit Alkmaar

28-01-2019
8,3

Ervaring: Aangezien ik een reis gepland had in December en graag mijn rijbewijs daarvoor wilde hebben had ik maar 2.5 maanden de tijd om mijn rijbewijs te halen. Geen ideaal tijdsbestek dus. Na mijn proefles heb ik samen met instructeur Theo Beckers een strakke planning gemaakt. Vaak 3 tot 5 rijlessen per week. Ik heb de sfeer in de auto altijd als zeer prettig ervaren wat ik zelf erg belangrijk vind tijdens het leren autorijden. Ook schetste Theo situaties na op papier die we eerder tegen waren gekomen. Hierbij vroeg hij dan waarom ik een bepaalde handeling deed of legde uit hoe ik dit beter kon oplossen. Ik leerde hier erg veel van.
Via de tussentijdse toets heb ik vrijstelling verkregen van de bijzondere verrichtingen en uiteindelijk mijn rijbewijs in 1 keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Noa uit Heerhugowaard

24-01-2019
8,7

Ervaring: Ik heb een fijne herinnering aan de rijlessen bij Tim & Tjarda. De lessen en afspraken zijn voor de leerling duidelijk. Ze hebben mij goed begeleid naar het examen. Het was erg gezellig maar natuurlijk vooral leerzaam tijdens de lessen. Ga ze eigenlijk best missen! :( Tim en Tjarda, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Sabrine uit Heerhugowaard

22-01-2019
9,0

Ervaring: Ik ben over gestapt van een andere rijschool naar rijschool Butterhuizen. Ik heb een hele goede ervaring bij deze rijschool en veel geleerd bij Sander Bos. Ben hier in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Heerhugowaard

17-01-2019
8,3

Ervaring: Ongelooflijk veel groei doorgemaakt niet alleen als bestuurder maar als persoon. Voor altijd dankbaar voor de hulp bij het bikkelen naar mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Isabelle uit Broek op Langedijk

15-01-2019
8,3

Ervaring: Snel geplaatst (en overgeplaatst) naar instructeur / instructrice. Fijne persoonlijke communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

jur uit broek op langedijk

10-01-2019
9,0

Ervaring: goed, afspraken nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Karman uit Petten

08-01-2019
9,7

Ervaring: Erg goeie rijschool. Goeie instructeur. Super goeie ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Alkmaar

07-01-2019
8,0

Ervaring: ik ben heel bij met butterhuizen oftewel Tjarda en Tim, de lessen waren duidelijk en ook nog eens leuk. je leert snel en veilig rijden. de lessen zijn heel goed opgedeeld in je voortgang. super bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Heerhugowaard

21-12-2018
10

Ervaring: Dankzij de geduldige rijinstructeur Rogier Boom heb Ik me rijbewijs kunnen behalen .
Daarom beveel iedereen rijschool butterhuizen aan .en vooral de zeer kundige rijinstructeur Rogier Boom.


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Alkmaar

20-12-2018
8,3

Ervaring: Ik heb met plezier bij Tim en Tjarda van butterhuizen gereden. Ik heb goed bij hun kunnen leren en ze zijn altijd duidelijk geweest.


Ja, ik beveel dit aan