Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
754 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,7
21 t/m 30 van 754 beoordelingen

Jaimy uit Heerhugowaard

05-07-2019
8,3

Ervaring: Hele fijne rijschool en rij-instructeur gehad. Nadat het met de eerste niet helemaal goed ging, heb ik contact gehad met de rijschool en ben ik erg vriendelijk geholpen en heb ik een andere rij-instructeur gehad waar ik heel blij mee was


Ja, ik beveel dit aan

Marloes uit Heerhugowaard

04-07-2019
8,3

Ervaring: Ik vond het een fijne ervaring. Er werd echt gekeken naar wat je allemaal kon en hoeveel je tegelijkertijd kon leren


Ja, ik beveel dit aan

Sabina uit Alkmaar

04-07-2019
9,7

Ervaring: Ik heb een fijne en prettige samenwerking gehad met Theo. Hij was open in contact waardoor de lessen ontspannen verliepen. Ook wanneer ik ergens mee zat, kon hij mijn hierbij helpen door even meer uitleg hierover te geven! het was een prettige samenwerking!


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Waarland

27-06-2019
8,0

Ervaring: Ik heb zeer genoten van mijn rijlessen met Theo, ik ben altijd met plezier in de auto gaan zitten. Ik vind Theo een goede instructeur, hij legt alle onderdelen van het rijden goed uit en daarnaast was het altijd gezellig in de auto. Ik raad rijschool Butterhuizen dan ook zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Heerhugowaard

26-06-2019
9,0

Ervaring: Een goede rijschool. Ze zijn rustig, weten wat ze doen en helpen je met fouten en vragen die je hebt!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Stompetoren

25-06-2019
9,3

Ervaring: Vandaag geslaagd voor het rijexamen.
Goeie begeleiding gehad van de eerste tot de laatste les.
Voor mensen die wat meer zenuwachtig zijn, een super goeie instructeur die altijd rustig blijft en mij ook rustig maakte.
Serieus als het moet maar ook gewoon gezellig waneer het kan.
Altijd een duidelijk uitleg van tevoren en goeie instructies tijdens de opdrachten.

Zeker aan te bevelen.

Bedankt Niels!!!


Ja, ik beveel dit aan

Susan uit Alkmaar

25-06-2019
10

Ervaring: Ik heb les gehad van Theo. De lessen hadden een goede opbouw en Theo kon gerichte opdrachten geven die precies pasten bij mijn leerpunten. Ik kreeg goede en opbouwende feedback waar ik echt stappen mee kon zetten.
Ik heb een heel goede ervaring gehad bij rijschool Butterhuizen en ben in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit Heerhugowaard

20-06-2019
10

Ervaring: Vandaag geslaagd in 2 keer met behulp van Rogier Boom. Rogier heeft mij goed geholpen met veel geduld naar mij.


Ja, ik beveel dit aan

Elise uit Heerhugowaard

13-06-2019
9,0

Ervaring: Goede ervaring. Top rij instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Heerhugowaard

13-06-2019
8,7

Ervaring: Alles was duidelijk vanaf het begin, vriendelijk geholpen en de eerste les was prettig. Vervolgens met veel plezier de lessen gehad bij Vinod. Hij heeft mij zeer goed geholpen op een vriendelijke en rustige manier. Zelf heb ik ook bij hem een theorie cursus gevolgd.


Ja, ik beveel dit aan