Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
663 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
651 t/m 660 van 663 beoordelingen

Anja uit Heerhugowaard

26-08-2014
10

Ervaring: Ik als 43-jarige heb een onwijs goede ervaring met deze rijschool. Zij hebben ervoor gezorgd, dat ik in één keer mijn rijbewijs haalde, en dat met 50 lessen. Voor mijn leeftijd geen hoog aantal. Ben ze nog steeds dankbaar, zeker Janine en Sander.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Heerhugowaard

26-08-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Heerhugowaard

26-08-2014
8,0

Ervaring: Gister in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij mijn top instructeur Rogier Boom. Altijd leuke en leerzame lessen gehad! Ik kan Rijschool Butterhuizen aan iedereen aanraden. Bedankt Rogier!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-08-2014
8,7

Ervaring: Veel geleerd, prettige mensen, goed opgebouwde lessenmodule


Ja, ik beveel dit aan

Ouke uit Heerhugowaard

25-08-2014
9,3

Ervaring: Rijschool Butterhuizen is een fijne, veilige manier om je rijbewijs te halen door de hulp van deskundige instructeurs. Zowel veiligheid als het geduld bij het leren staan voorop. Dat kan betekenen dat je misschien net iets langer over het behalen van je rijbewijs doet dan dat je zelf dacht, maar het resultaat mag er zeker wezen! Ook zijn de filmpjes van de rijschool op youtube aan te raden, want het helpt echt om nog even de stof terug te kijken na het einde van de les.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-08-2014
8,3

Ervaring: Goede rijschool! Ik heb altijd met veel plezier gelest, waarbij ik veel heb geleerd en snel mijn rijbewijs heb gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

monique uit Heerhugowaard

25-08-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

Alvaro uit Heerhugowaard

25-08-2014
9,3

Ervaring: Super goed. erg gezellig en ze weten waar ze mee bezig zijn een echte aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Heerhugowaard

25-08-2014
9,0

Ervaring: Ik heb een positieve ervaring met rijschool Butterhuizen. Ik was geen ster in auto rijden, maar met de rust, ruimte en het vertrouwen van Sander (rijschoolhouder) is het ook mij gelukt om mijn rijbewijs te halen. Het was zelfs mogelijk om nog een paar lessen met een andere instructeur te krijgen en in deze lesauto af te rijden, omdat ik deze lekkerder vond rijden en mij er prettiger in voelde! Ik kan nu met een zeker gevoel de weg op!


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Heerhugowaard

25-08-2014
9,7
Ja, ik beveel dit aan