Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
721 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
651 t/m 660 van 721 beoordelingen

Edgar uit Heerhugowaard

11-12-2014
10

Ervaring: Een 10 voor Rijschool Butterhuizen en Dries in het bijzonder! Bij hen in 1x geslaagd.
Dries is werkelijk altijd positief ingesteld, blijft vriendelijk en vooral geduldig les geven. Er wordt serieus werk gemaakt van je rijopleiding. Als je les wilt van vakmensen, met een prettige persoonlijke begeleiding: Butterhuizen is écht een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

anouk uit Heerhugowaard

11-12-2014
10

Ervaring: Ik heb dit bedrijf heel positief ervaren. Ik heb er heel veel van geleerd en hele goede en leerzame lessen gehad


Ja, ik beveel dit aan

anouk uit Heerhugowaard

11-12-2014
10

Ervaring: Ik heb dit bedrijf heel positief ervaren. Ik heb er heel veel van geleerd en hele goede en leerzame lessen gehad


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Heerhugowaard

10-12-2014
10

Ervaring: Een heel goede ervaring gehad bij Rijschool Butterhuizen. Vanaf dag 1 heb ik mij prettig gevoeld bij mijn instructeur Rogier Boom. Door de hulp van Rogier, team Butterhuizen en de fijne video's op de YouTube-pagina prima kunnen voorbereiden op elk onderdeel van het traject. Voor alles in 1 keer geslaagd! Een aanrader voor personen die willen leren autorijden in de omgeving Heerhugowaard. Ga zo door guys!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Heerhugowaard

09-12-2014
9,0

Ervaring: Heel prettig. Direct na mijn mail met vragen werd er telefonisch contact opgenomen en was een proefles snel gepland. Dit is zeer goed bevallen en ben ook direct begonnen met lessen.
Rustige en duidelijke instructeur. En, niet geheel onbelangrijk, gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Zuid-scharwoude

09-12-2014
9,0

Ervaring: Door de goede lessen van rijschool butterhuizen heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Bedankt :)!!


Ja, ik beveel dit aan

Iris

05-12-2014
8,7

Ervaring: Met militaire precisie, en elke les een dropje, opgeleid door instructeur Rogier..en daardoor in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Heerhugowaard

03-12-2014
8,7

Ervaring: Effectieve manier van les geven (leskaart en modules). Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Alkmaar

01-12-2014
9,3

Ervaring: Ik heb les gehad van Janine van Rijschool Butterhuizen. Janine is echt goed in haar werk en ik heb ontzettend veel van haar geleerd. Alleen maar lof voor Janine. Los van haar kwaliteiten als rijles instructeur is zij een heel leuk, positief en vriendelijk persoon. Je mag van geluk spreken als je haar krijgt want ze een topper.


Ja, ik beveel dit aan

Terrle uit Alkmaar

29-11-2014
10

Ervaring: Ik heb mijn rijbewijs gisteren in een keer gehaald, yeeeehhh blij blij. Ik zag er zo tegen op maar door de goede en rustgevende begeleiding van mijn instructeur Sander heb ik mijn examen zelfs als leuk ervaren(mede door de aardige examinator) Ik heb deze rijschool als zeer vriendelijk, betrokken en betrouwbaar ervaren! Nogmaals hartelijk bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan