Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
721 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
661 t/m 670 van 721 beoordelingen

Rudolf uit Heerhugowaard

28-11-2014
10

Ervaring: Deze week in een keer GESLAAGD wat ben ik blij dat ik ben over gestapt naar rijschool Butterhuizen... Echt een goede en eerlijke rijschool. Ik kan het weten ik heb slechte ervaringen met een andere rijschool gehad. Dus als je een rijschool zoekt hoef je niet te twijfelen gewoon voor deze rijschool gaan... Bedankt!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Alkmaar

28-11-2014
9,7

Ervaring: Vandaag in 1keer geslaagd! Echt ontzettend bedankt. Ik zal jullie aan iedereen aanraden... Groetjes Klaas


Ja, ik beveel dit aan

Liza uit Heerhugowaard

27-11-2014
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Annet uit Heerhugowaard

27-11-2014
10

Ervaring: Goede, leuke, duidelijke lessen gehad! Heb er veel aan gehad en ben daardoor lekker in 1 x geslaagd!! Dankjewel!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Heerhugowaard

24-11-2014
8,0

Ervaring: Mijn ervaring met rijschool Butterhuizen is positief. Ze zijn deskundig en behulpzaam. Ik vond het prettig dat mijn rijinstructeur geduldig en rustig was. Ook de service is goed bevallen.


Ja, ik beveel dit aan

brenda uit egmond aan zee

21-11-2014
9,3

Ervaring: Top! Leuke leerzamen lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Eldy uit Alkmaar

21-11-2014
9,0

Ervaring: Helemaal tevreden met butterhuizen rijschool. Ik heb sinds het begin veel geleerd en ik heb mij op mijn gemak gevoeld. Ik zal jullie zeker aanbevelen Bedankt en heel veel succes verder.


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit HHW

19-11-2014
6,7

Ervaring: Ik vind het een goede rijschool. Leraren zijn echt met je bezig.


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Heerhugowaard

17-11-2014
9,7

Ervaring: Met mijn faalangst heeft deze rijschool mij toch zo ver te trainen dat ik zelfverzekerder ging rijden. De aandacht die ze geven aan een leerling om je zo goed en snel mogelijk naar het examen te begeleiden is top! Rijschool butterhuizen bedankt voor de bloed zweet en tranen


Ja, ik beveel dit aan

Youp uit Alkmaar

15-11-2014
10

Ervaring: Echt super bedankt voor de goede begeleiding, Na de derde rijschool eindelijk bij de goede uitgekomen!! En in 1x geslaagd...
Zoek je nog een rijschool??? Deze kan ik echt aanraden...


Ja, ik beveel dit aan