Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
688 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
661 t/m 670 van 688 beoordelingen

Rik uit De Rijp

24-09-2014
9,3

Ervaring: mijn begeleider was Ruud smit.
een uitstekende begeleider rustig en kalm in de auto.
Ruud legt alles goed uit, desnoods 10 x
Ruud bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Gabrielle uit Heerhugowaard

23-09-2014
10

Ervaring: Net mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Butterhuizen! Ik ben blij met de overstap naar Butterhuizen die ik gemaakt heb want jullie hebben mij fantastische geholpen! Ik kan rijschool Butterhuizen iedereen aanbevelen want je wordt daar heel goed geholpen! Autorijschool Butterhuizen ga zo door met jullie top rijschool! Heel heel heel erg bedankt!!!!


Ja, ik beveel dit aan

matthias uit Heerhugowaard

18-09-2014
10

Ervaring: Ik heb de rijlessen van willem pruim als zeer positief ervaren


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Bovenkarspel

15-09-2014
10

Ervaring: Wat meneer Sander Bos van Autorijschool Butterhuizen door de jaren, samen met zijn team opgebouwd heeft is ONBETAALBAAR.
Het team straalt een bijzondere gevoel van verbondheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid... verantwoordelijkheid tegen hun zelf als rijinstructeurs en tegen ons als toekomstige verkeersdeelnemers.
Beste Sander blijf zoals je bent: enthousiast, gepassioneerd en leergierig


Ja, ik beveel dit aan

Yvette uit Heerhugowaard

11-09-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

crista uit heerhugowaard

06-09-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Alkmaar

04-09-2014
10

Ervaring: Proffesioneel, zeer geduldig, kundig, prettige manier van uitleggen en lesgeven. Niet onnodig lang lessen blijven geven. Gewoon een top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Heerhugowaard

03-09-2014
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Heerhugowaard

02-09-2014
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Heerhugowaard

02-09-2014
10

Ervaring: Mijn zus heeft ook bij autorijschool Butterhuizen gereden. Zij vindt het een hele goede rijschool en daarom ben ik hier ook begonnen. Tot nu toe ben ik er heel te tevreden mee en alles wordt heel goed uitgelegd. Het is een goede en leerzame rijschool.


Ja, ik beveel dit aan