Beoordelingen Autorijschool Butterhuizen

9,1
744 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
721 t/m 730 van 744 beoordelingen

Yvette uit Heerhugowaard

11-09-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

crista uit heerhugowaard

06-09-2014
10
Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Alkmaar

04-09-2014
10

Ervaring: Proffesioneel, zeer geduldig, kundig, prettige manier van uitleggen en lesgeven. Niet onnodig lang lessen blijven geven. Gewoon een top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Heerhugowaard

03-09-2014
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Yvo uit Heerhugowaard

02-09-2014
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Heerhugowaard

02-09-2014
10

Ervaring: Mijn zus heeft ook bij autorijschool Butterhuizen gereden. Zij vindt het een hele goede rijschool en daarom ben ik hier ook begonnen. Tot nu toe ben ik er heel te tevreden mee en alles wordt heel goed uitgelegd. Het is een goede en leerzame rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Heerhugowaard

31-08-2014
10

Ervaring: Ik ben ontzettend tevreden over Rijschool Butterhuizen! Na de overstap van rijschool heeft instructeur Sander mij op geduldige wijze binnen 3 weken klaar kunnen stomen om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen!

Hij heeft heel hard gewerkt en met een kritische blik gekeken naar mijn rijgedrag. Ik heb het persoonlijk als erg fijn ervaren dat er op een oplossingsgerichte wijze werd gekeken naar mijn verbeterpunten en deze op een persoonlijke manier werden aangepakt! Ook van de Rijlesvideo's op youtube heb ik veel geleerd, echt handig! Sterke punten van deze rijschool zijn de persoonlijke aandacht, een gezonde kritische blik en een gestructureerde werkwijze! Rijschool Butterhuizen en instructeur Sander, BEDANKT!


Ja, ik beveel dit aan

Bas

31-08-2014
9,7

Ervaring: Gister in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs!! Eindelijk na twee x opgelicht te zijn door andere rijscholen me vertrouwen getoond in rijschool Butterhuizen.
Ik voelde mij gelijk op me gemak en nu een halfjaar verder heb ik m dan.
Hartstikke bedankt voor alle vertrouwen die je in me had. Je hebt me er echt doorheen gesleept!
Door mij faalangst waren er periodes dat ik het niet meer zag zitten maar met jou geduld , kalmte en motivering heb ik nu me rijbewijs!
Bedankt voor de gezelligheid en leervolle periode !


Ja, ik beveel dit aan

Daniëlle uit Alkmaar

29-08-2014
9,3

Ervaring: Geduldige en deskundige instructeur. Ook al vertelde hij iets voor de zoveelste keer, hij bleef rustig en geduldig waardoor je fouten durft te maken. Hierdoor ben ik met de lessen door blijven gaan, anders was ik zeker afgehaakt.. Werkt een bepaalde aanpak/lesmethode niet, dan probeert hij een andere insteek wat beter bij je past. Les op maat dus!


Ja, ik beveel dit aan

Esther

28-08-2014
10

Ervaring: Ook ik ben vandaag geslaagd bij rijschool Butterhuizen! Voorheen bij een andere rijschool maar dit beviel mij niet. Ik ben naar Butterhuizen gegaan vanwege de positieve verhalen over deze rijschool en de YouTube filmpjes waar iedereen wat van kan leren. Ik ben meteen gaan bellen en ook overgestapt. Ik kan zeggen dat ik onwijs blij ben met deze keuze. Ik wil Janine en Ruud onwijs bedanken voor alle geduld en moeite die ze in mij hebben gestoken, ook al moesten ze het 1000x uitleggen. Ik ben heel blij met mijn rijbewijs. Enige waar ik spijt van heb is dat ik niet eerder naar rijschool Butterhuizen ben gegaan. ps. Janine Gefeliciteerd met de kleine!


Ja, ik beveel dit aan