Beoordelingen Autorijschool Chrit Ramaekers

9,6
4 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 10
1 t/m 4 van 4 beoordelingen

Jos uit Maastricht

23-11-2016
9,7

Ervaring: Altijd heel aardig en geduldig en een geweldige instructeur. Verder kritisch/streng (dat is soms ook nodig), maar ook altijd wel in voor een grapje. Hij neemt ook uitgebreid de tijd om je uit te leggen wat je fout hebt gedaan en waarom dat fout is. Deze rijschool is een hele goede keuze.


Ja, ik beveel dit aan

shandro uit maastricht

21-01-2015
9,7

Ervaring: Ik heb het als zeer prettig ervaren, de lessen zijn zeer leerzaam en de omgang met de instructeur ben ik zeer over te spreken.


Ja, ik beveel dit aan

Oksana uit Meerssen

12-05-2012
9,7

Ervaring: Ik ben zeer tevreden met mijn rijinstructeur C.Ramaekers. Hij is professioneel,aardig,geduldig en beleefd.Ik krijg altijd juiste en goede adviesen. Hij besteedt altijd tijd voor de persoonlijke aandacht als dat nodig is. SUPER!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Maastricht

11-05-2012
9,3

Ervaring: Het is een goede rijschool en een leuke maar ook stenge instructeur. Ik was heel bang om te rijden, dit heeft hij goed gemerkt, waardoor mijn angst weg is gegaan. Mijn hele schoonfamilie heeft rijles bij hem gehad en ik hoorde al veel goede verhalen. Ik ben blij dat ik hem als instructeur heb gehad, en weet niet of ik bij een andere rijschool dezelfde resultaten had gehaald.


Ja, ik beveel dit aan