Beoordelingen Autorijschool Coenen

9,1
72 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Manon uit Den Bosch

20-06-2018
8,7

Ervaring: Niets dan lof! Deskundig, geduldig, vriendelijk maar duidelijk. Dank je wel Jan!
Hier spreekt een trotse vrouw.
Succes verder,


Ja, ik beveel dit aan

Maxime uit Heisteeg 16

05-05-2018
9,0

Ervaring: Heel goed heel vriendenelijk


Ja, ik beveel dit aan

Alfons uit 5283 LT Boxtel

31-01-2018
9,0

Ervaring: professioneel ; prettig ;


Ja, ik beveel dit aan

anja uit den bosch

19-12-2017
9,7

Ervaring: Twee jaar geleden begon ik met rijlessen bij Jan Cools van autorijschool Coenen. Ik had heel veel moeite met snelheid maken, verkeersinzicht en veel andere vaardigheden die nodig zijn om veilig de weg op te kunnen. Regelmatig vroeg ik mij hardop (soms wanhopig) in de auto af of het wel zin had om door te gaan. Jan sprak mij dan moed in en bleef geduldig tijdens de lessen, ook als ik per ongeluk een doodlopende weg in ging... Uiteindelijk haalde ik ik - zelfverzekerd en met een goed gevoel - na ruim 90 (!) lessen het fel begeerde rijbewijs.
Bijna 3 x een 10, dit omdat het btw-tarief m.i. laag zou moeten zijn, hierdoor lijkt de les duurder terwijl de rijschoolhouder vele kosten maakt.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Rosmalen

17-12-2017
8,0

Ervaring: Ik kreeg na elke les steeds een beetje meer vertrouwen in het autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Björn uit 's-Hertogenbosch

15-12-2017
10

Ervaring: Je word bij rijschool coenen rustig stap voor stap begeleid naar het examen. Ze laten je pas op , op het moment dat jij er echt klaar voor bent


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit 's-Hertogenbosch

28-09-2017
10

Ervaring: Ik heb bij meerdere rijscholen gelest en daarvan was deze rijschool zonder twijfel de beste. Naast zeer deskundige instructeurs ook goede, leerzamen lessen. Een echte aanrader wat mij betreft!


Ja, ik beveel dit aan

N uit Sint michielsgestel

21-08-2017
8,3

Ervaring: De rijlessen als heel fijn ervaren. Deskundige en fijne begeleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Joanne uit Den Bosch

03-07-2017
8,0

Ervaring: Ik was niet bepaald een natuurtalent in de auto, maar Annemarie heeft mij heel geduldig lesgegeven en bleef me motiveren. Ook toen ik het even niet meer zag zitten, wist ze me toch weer op te peppen door te zetten!


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit 's-Hertogenbosch

31-05-2017
8,0

Ervaring: Heel goed! Alles werd op mijn tempo gedaan.


Ja, ik beveel dit aan