Beoordelingen Autorijschool Coenen

9,1
60 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Brenda uit Den bosch

14-03-2017
10

Ervaring: Ik ben gisteren geslaagd voor me rijbewijs met dank aan Jan en Annemarie cools. Voor de zeer gezellige en rustige en leerzame lessen. Ik zal met heimwee terug kijken op elke les!! Jan en Annemarie super bedankt mvg Brenda


Ja, ik beveel dit aan

A uit den bosch

07-01-2017
10

Ervaring: TOP rijschool zowel dochter (waarvan de "geleerden" hadden gezegd dat ze nooit auto zou rijden) en zoon het rijbewijs gehaald
Ik verwijs vrienden en familie altijd naar deze rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Den bosch

19-12-2016
9,3

Ervaring: Prima 2 dochters en schoonzoon allemaal 1ste x geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Sharona uit Den bosch

15-09-2016
10

Ervaring: Super goede ervaring! Super fijne en leuke lessen! Top!!


Ja, ik beveel dit aan

arion uit Rosmalen

19-07-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

arion uit Rosmalen

19-07-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Den Bosch

28-06-2016
9,0

Ervaring: Fijne rijschool. Zeer goede instructeur, goede voorbereiding op theorie en praktijkexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Jilles uit Den Bosch

28-06-2016
8,7

Ervaring: Jan is een hele rustige duidelijke instructeur die heel goed weet hoe hij iemand moet begeleiden.
Ik kijk met veel plezier en ook een beetje heimwee terug op zijn lessen de humor,plezier,duidelijkheid en stiptheid staan bij Coenen hoog in het vaandel.
Als ik ooit iemand zou moeten aanbevelen om ergens te gaan lessen dan is het rijschool Coenen


Ja, ik beveel dit aan

Toos uit 's-Hertogenbosch

08-06-2016
9,3

Ervaring: Dat ik vandaag, op m'n 58e, voor de eerste keer zou slagen heb ik nooit durven dromen! Dit heb ik zonder twijfel te danken aan de deskundigheid en het geduld van Jan. Bedankt voor de fijne lessen!Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Den Bosch

07-06-2016
10

Ervaring: Fijne rijschool met goede instructeurs. Mijn hele familie heeft hier zijn rijbewijs gehaald. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan