Beoordelingen Autorijschool Coenen

9,1
86 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

bryan uit den Bosch

10-07-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Storm uit Den Bosch

04-06-2019
8,7

Ervaring: Ontzettend aardig en vriendelijk. Neemt veel tijd voor mensen die dit nodig hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Jürgen

19-05-2019
10

Ervaring: Geduldig en met een groot aanpassingsvermogen voor elke leerling.


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Rosmalen

14-05-2019
8,3

Ervaring: Een goede rijschool, ze leggen alles goed uit.
Heel fijn dat ze theoriecursus hebben.
De rijlessen waren altijd gezellig bij Jan!


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Den bosch

12-04-2019
9,0

Ervaring: Jan is een goede vakbekwame instructeur met veel kennis en geduld. Blij met mijn rijbewijs. Bedankj rijschool coenen


Ja, ik beveel dit aan

Max

19-03-2019
9,0

Ervaring: Met behulp van rijschool Coenen heb ik mijn rijbewijs gehaald voor de auto, ondanks mijn autisme. Ze hebben deskundigheid en wisten hoe ze om moesten gaan met mijn handelen in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit 's-Hertogenbosch

23-12-2018
10

Ervaring: Erg fijne rijlessen gehad met Jan als instructeur. Geduldige en rustige uitleg waardoor ik nooit tegen een rijles opzag en steeds meer zelfvertrouwen kreeg. Rijbewijs in één keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2018
9,0

Ervaring: zeer goed, had zelf veel moeite met lessen en vooral de spanning van tevoren. Heb dat aangegeven en er werd heel goed mee omgegaan. Het ging daarna gelijk een stuk beter.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Den Bosch

04-11-2018
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad met gezellige gesprekken gehad met instructeur. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit 's-Hertogenbosch

23-10-2018
10

Ervaring: Fantastisch geholpen door mensen met passie die je op laten gaan als je er klaar voor bent en niet omdat je pakket op is. Begripvol, geduldig en gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan