Beoordelingen Autorijschool Coenen

9,1
78 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Stephan uit Den Bosch

04-11-2018
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad met gezellige gesprekken gehad met instructeur. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit 's-Hertogenbosch

23-10-2018
10

Ervaring: Fantastisch geholpen door mensen met passie die je op laten gaan als je er klaar voor bent en niet omdat je pakket op is. Begripvol, geduldig en gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan

Lieke

11-10-2018
9,0

Ervaring: Een erg goede rijschool. De rijschool werkt met het RIS-stappenplan waardoor je goed wordt voorbereid op het examen. Ze laten je het examen pas doen als zij zeker weten dat je gaat slagen.


Ja, ik beveel dit aan

antoine uit 's-Hertogenbosch

25-09-2018
9,3

Ervaring: Een geweldige rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas

23-09-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Den bosch

18-09-2018
9,7

Ervaring: Ik heb dit als een geweldige rijschool ervaren.
Alles werd duidelijk uitgelegd en ze nemen ook de tijd voor je. Als je iets niet begrijpt moet je dat aangeven en ze leggen het gewoon weer uit.
Ze werken echt naar je examen toe.
Wat ik heel fijn vond dat je ook een tussentijdse toets krijgt dan weet je waar je nog aan moet werken. Ook de theorie lessen worden heel duidelijk uitgelegd. Heel veel van geleerd . Ik heb mijn rijbewijs gehaald in 37 lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Den Bosch

20-06-2018
8,7

Ervaring: Niets dan lof! Deskundig, geduldig, vriendelijk maar duidelijk. Dank je wel Jan!
Hier spreekt een trotse vrouw.
Succes verder,


Ja, ik beveel dit aan

Maxime uit Heisteeg 16

05-05-2018
9,0

Ervaring: Heel goed heel vriendenelijk


Ja, ik beveel dit aan

Alfons uit 5283 LT Boxtel

31-01-2018
9,0

Ervaring: professioneel ; prettig ;


Ja, ik beveel dit aan

anja uit den bosch

19-12-2017
9,7

Ervaring: Twee jaar geleden begon ik met rijlessen bij Jan Cools van autorijschool Coenen. Ik had heel veel moeite met snelheid maken, verkeersinzicht en veel andere vaardigheden die nodig zijn om veilig de weg op te kunnen. Regelmatig vroeg ik mij hardop (soms wanhopig) in de auto af of het wel zin had om door te gaan. Jan sprak mij dan moed in en bleef geduldig tijdens de lessen, ook als ik per ongeluk een doodlopende weg in ging... Uiteindelijk haalde ik ik - zelfverzekerd en met een goed gevoel - na ruim 90 (!) lessen het fel begeerde rijbewijs.
Bijna 3 x een 10, dit omdat het btw-tarief m.i. laag zou moeten zijn, hierdoor lijkt de les duurder terwijl de rijschoolhouder vele kosten maakt.


Ja, ik beveel dit aan