Beoordelingen Autorijschool Coenen

9,1
80 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Daan uit 's-Hertogenbosch

23-12-2018
10

Ervaring: Erg fijne rijlessen gehad met Jan als instructeur. Geduldige en rustige uitleg waardoor ik nooit tegen een rijles opzag en steeds meer zelfvertrouwen kreeg. Rijbewijs in één keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2018
9,0

Ervaring: zeer goed, had zelf veel moeite met lessen en vooral de spanning van tevoren. Heb dat aangegeven en er werd heel goed mee omgegaan. Het ging daarna gelijk een stuk beter.


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Den Bosch

04-11-2018
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad met gezellige gesprekken gehad met instructeur. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit 's-Hertogenbosch

23-10-2018
10

Ervaring: Fantastisch geholpen door mensen met passie die je op laten gaan als je er klaar voor bent en niet omdat je pakket op is. Begripvol, geduldig en gewoon goed.


Ja, ik beveel dit aan

Lieke

11-10-2018
9,0

Ervaring: Een erg goede rijschool. De rijschool werkt met het RIS-stappenplan waardoor je goed wordt voorbereid op het examen. Ze laten je het examen pas doen als zij zeker weten dat je gaat slagen.


Ja, ik beveel dit aan

antoine uit 's-Hertogenbosch

25-09-2018
9,3

Ervaring: Een geweldige rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas

23-09-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Den bosch

18-09-2018
9,7

Ervaring: Ik heb dit als een geweldige rijschool ervaren.
Alles werd duidelijk uitgelegd en ze nemen ook de tijd voor je. Als je iets niet begrijpt moet je dat aangeven en ze leggen het gewoon weer uit.
Ze werken echt naar je examen toe.
Wat ik heel fijn vond dat je ook een tussentijdse toets krijgt dan weet je waar je nog aan moet werken. Ook de theorie lessen worden heel duidelijk uitgelegd. Heel veel van geleerd . Ik heb mijn rijbewijs gehaald in 37 lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Den Bosch

20-06-2018
8,7

Ervaring: Niets dan lof! Deskundig, geduldig, vriendelijk maar duidelijk. Dank je wel Jan!
Hier spreekt een trotse vrouw.
Succes verder,


Ja, ik beveel dit aan

Maxime uit Heisteeg 16

05-05-2018
9,0

Ervaring: Heel goed heel vriendenelijk


Ja, ik beveel dit aan