Beoordelingen Autorijschool Damman

9,1
102 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Fleur uit Almere

05-12-2018
9,0

Ervaring: Mijn ervaring is heel goed. Hij legde goed uit tijdens de lessen met handige ezelsbruggetjes om de regels sneller te onthouden.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Almere

04-12-2018
9,3

Ervaring: Altijd als ik niet kon of ik een andere afspraak wilde maken was het zo geregeld. De lessen zelf zijn zeer leerzaam door duidelijke uitleg en bespreking van de fouten na of tijdens de les. Het grootste voordeel is dat je getraind wordt op na het examen en niet puur voor het examen. Hierdoor kon ik met zekerheid mijn praktijkexamen ingaan en heb ik die ook in een keer gehaald


Ja, ik beveel dit aan

Do uit Almere

17-11-2018
9,0

Ervaring: Allebei onze kinderen zijn in 1 keer geslaagd, dat vind ik een uitstekend resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Almere

12-11-2018
10

Ervaring: Meerdere rijscholen gehad en er is er geen één te vergelijken met Damman. Ik ben perfect begeleid en heb echt les op maat ontvangen. Een aanrader voor iedereen die zeker wil zijn van de hoogste kwaliteit.

Bedankt voor deze ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2018
10

Ervaring: Goede instructeur, duidelijke afspraken en natuurlijk een hoog slagings percentage.


Ja, ik beveel dit aan

bryan uit almere

07-11-2018
8,3

Ervaring: het voelde betrouwbaar en goed aan.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Almere

01-11-2018
9,0

Ervaring: Marco is een uitermate ontspannen instructeur. Hij doet zijn best om je te wijzen op je fouten zonder daar extra spanning bij te creëren en je niet in je fouten te laten hangen. Zijn uitleg en methodes zijn altijd helder of hij is berijd om het te herhalen. Kortom, uitstekende instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Almere

15-10-2018
9,3

Ervaring: Ik zag dat Marco vlak voor mijn praktijkexamen nog even voor de zekerheid alle spiegels schoonmaakte. Tekenend voor hoe secuur alles wordt geregeld. Je wordt uitstekend voorbereid op het examen en op het veilig zelfstandig rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Dannii uit Almere

26-09-2018
10

Ervaring: Fijne lessen. Goede en rustige uitleg over het autorijden. Makkelijk inplannen van je rijlessen via de site.


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Almere

17-09-2018
10

Ervaring: Erg fijne lessen, goed advies en Marco neemt de tijd voor je. In een keer kunnen slagen voor mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan