Beoordelingen Autorijschool Damman

9,1
95 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 95 beoordelingen

Thijs uit Almere

15-10-2018
9,3

Ervaring: Ik zag dat Marco vlak voor mijn praktijkexamen nog even voor de zekerheid alle spiegels schoonmaakte. Tekenend voor hoe secuur alles wordt geregeld. Je wordt uitstekend voorbereid op het examen en op het veilig zelfstandig rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Dannii uit Almere

26-09-2018
10

Ervaring: Fijne lessen. Goede en rustige uitleg over het autorijden. Makkelijk inplannen van je rijlessen via de site.


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Almere

17-09-2018
10

Ervaring: Erg fijne lessen, goed advies en Marco neemt de tijd voor je. In een keer kunnen slagen voor mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Almere

02-08-2018
10

Ervaring: Erg leuke en leerzame lessen! Marco heeft geduld en legt het duidelijk uit. Na de rijles volgt er altijd een evaluatie en daardoor heb ik goed begrepen waaraan ik nog moet werken. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Denver uit Almere

30-04-2018
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Almere

23-04-2018
9,0

Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben Cornelis uit Almere 1325PS, Truffautstraat 75

31-03-2018
7,7

Ervaring: Fijne ervaring. De instructeur is altijd 5 minuten van tevoren aanwezig en zorgt er ook voor dat je op tijd thuis bent (mits je door een leerling wordt weg gebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Florens uit Almere

07-03-2018
9,7

Ervaring: Een hele goede professionele rijinstructeur, blijft altijd rustig en legt alles goed uit. In 1x geslaagd en krijg zelfs het geld terug van de rijlessen die ik niet heb gebruikt.


Ja, ik beveel dit aan

Marit uit Almere

02-02-2018
9,0

Ervaring: Punctueel, dit is erg fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Carlijn uit Almere

16-01-2018
10

Ervaring: Top! Altijd optijd, nette auto, goed advies, goede ballans tussen profecioneel en persoonlijk!


Ja, ik beveel dit aan