Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,4
43 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Roel uit Heemskerk

18-08-2017
10

Ervaring: Ik heb altijd hele leuke lessen gehad bij Anil. Op een rustige en duidelijke manier legt hij precies uit hoe je een auto moet besturen en hoe je veilig in het verkeer deel moet nemen! Ook nam hij vaak de tijd om de gereden route even door te nemen en te beoordelen, zodat ik dat kon onthouden voor de volgende lessen. Kortom, erg leuke en goede lessen en ik zou rijschool Commandeurs iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Alkmaar

04-08-2017
10

Ervaring: Vanaf het begin af aan was er al een goede klik met Anil. Een rustige en prettige instructeur die zijn vak begrijpt. Zijn goede feedback en uitstekende didactische vaardigheden hebben mij enorm geholpen. Al met al een bijzonder prettige ervaring met een GESLAAGDE afloop!


Ja, ik beveel dit aan

Patty uit Uitgeest

03-08-2017
10

Ervaring: Anil altijd vriendelijk. Fijne lessen gehad! Dankjewel Anil!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Heemskerk

01-08-2017
10

Ervaring: Deskundige Rijinstructeur, goeie tips.


Ja, ik beveel dit aan

Wajahat uit Zwanenburg

21-07-2017
10

Ervaring: its really Good driving school and give me extra lessons with full attention. I pass my exam in first chance. I am stasfied.


Ja, ik beveel dit aan

Doutsje uit Heemskerk

19-07-2017
10

Ervaring: Goede ervaringen, aardige en rustige instructeur en goede tips meegekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Emilija uit Beverwijk

26-06-2017
10

Ervaring: Dankjewel voor alle leuke en leerzame lessen! In 1 x mijn rijbewijs behaald. Bij Anil is het dus mogelijk! Hij heeft mij heel veel kunnen leren zodat ik veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kan!


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Heemskerk

12-06-2017
8,3

Ervaring: Dankzij Anil heb ik binnen iets meer dan een maand mijn rijbewijs kunnen halen. Tijdens de lessen was het gezellig, maar zeker leerzaam. Daarnaast is de auto fijn om te besturen. Bij Rijschool Commandeurs les je niet meer dan nodig is! Zeker een aanrader.
Bedankt Anil!


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Velsen noord

17-05-2017
10

Ervaring: Super rijschool super leraar in een keer het examen gehaald


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Beverwijk

15-05-2017
10

Ervaring: Was een fantastische ervaring met mijn vriend Anil, instructeur. Ik ben dankzij hem in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Ik raad het zeker aan om bij rijschool commandeurs te rijden omdat zij tips geven die veel andere rijscholen vergeten. Nogmaals, het is heel fijn rijden met een instructeur van Commandeurs.


Ja, ik beveel dit aan