Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,6
114 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 114 beoordelingen

Teun uit Heemskerk

07-06-2019
10

Ervaring: rijschool Commandeurs is helemaal top! Anil is een hele goede rijinstructeur, die goede tips geeft. Daarnaast zegt hij altijd goed wat er beter kan en omschrijft hij de fouten die je maakt erg goed! Ik heb met heel veel plezier alle rijlessen meegemaakt. Echt een aanrader om bij rijschool commandeurs te rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Pooneh uit Heemskerk

03-06-2019
10

Ervaring: Super rijschol!
Top rijschol !
Heel erg bedankt voor alle rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Ian uit Heemskerk

03-06-2019
10

Ervaring: Anil, bedankt voor de prettige lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Jens uit Heemskerk

22-05-2019
10

Ervaring: Ik heb bij autorijschool de commandeurs de afgelopen maanden met veel plezier autorijlessen gevolgd. Tijdens deze lessen werd je goed geholpen met aanwijzingen gedurende de les en werd ook een deel zelfstandigheid getest, want dat is natuurlijk waar autorijden uiteindelijk op aankomt. Anil van harte bedankt voor de goede lessen!!

Jens


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Heemskerk

20-05-2019
10

Ervaring: Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier bij Autorijschool de Commandeurs gereden. Anil geeft deskundig advies en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ik ben dan ook in één keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Yaniev uit Heemskerk

09-05-2019
10

Ervaring: Gelijk bij de eerste ontmoeting en proefles was er een klik en voelde het vertrouwd. Ze nemen de tijd voor je, hebben geduld en passen de lessen aan op jouw persoonlijke ontwikkeling zodat je met steeds meer zelfvertrouwen gaat rijden. Met uitgebreide examentraining, ervaring en deskundigheid van de instructeurs en een ontspannen gezellige sfeer tijdens alle lessen ben ik in 1 keer geslaagd wat ik nooit had verwacht! Dus bij deze bedankt Autorijschool de Commandeurs!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Beverwijk

02-05-2019
10

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen van Anil ervaren als leuke, gezellige leerzame en bovendien ook nuttige lessen. Anil was altijd wel in voor een leuk praatje en gaf altijd goede structurele tips.

Dankuwel Anil voor de geweldige lessen!
Als je hier niet lessen neemt mis je iets.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Heemskerk

30-04-2019
10

Ervaring: Altijd leuke lessen bij Rijschool Commandeurs zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Heemskerk

29-04-2019
10

Ervaring: De beste rijschool en instructeur, ik heb gehad. Heel veel geduld en goed uitleggen met alles je leert heel veel zeker. Als je rijles wil bel commandeurs.


Ja, ik beveel dit aan

Humphrey uit Wijk aan Zee

12-04-2019
10

Ervaring: Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Met dank aan Anil!

Anil is een ontzettende lieve en positieve man. Hij legt alles rustig en helder uit. Ook wordt hij nooit boos wanneer je het even niet goed doet. Daarnaast is Anil ook een gezellige gesprekspartner. Ik ben dan ook enorm blij met mijn keuze voor Rijschool Commandeurs.

Thanks Anil!


Ja, ik beveel dit aan