Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,6
102 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 102 beoordelingen

Jillian uit Beverwijk

08-03-2019
10

Ervaring: Een super bedrijf!!!
Super leuke en leerzame lessen!
En in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Heemskerk

27-02-2019
10

Ervaring: Hele fijne begeleiding. In een keer geslaagd net als mijn broer en zus.


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Heemskerk

08-02-2019
10

Ervaring: Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Anil. Hij is heel rustig en dat geeft een fijn gevoel bij het lessen. Hierdoor ben ik net als mijn broer in 1x geslaagd voor mijn examen!


Ja, ik beveel dit aan

Zakiya uit Heemskerk

08-02-2019
10

Ervaring: Hele leuke examanators en ze doen echt hun best om je te laten slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Jessy

06-02-2019
7,0
Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Heemskerk

01-02-2019
10

Ervaring: Ik vond het geweldig om bij rijschool Commandeurs te rijden. Anil heeft me heel veel geleerd en hij bleef altijd rustig. Dat was echt een groot pluspunt. Ik heb mijn examen in een keer gehaald en met mij nog veel meer leerlingen en dat is allemaal dankzij de goede lessen van Anil.


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Heemskerk

30-01-2019
8,7

Ervaring: Vorig jaar april ben ik begonnen met lessen bij Anil en Atish. De lessen heb ik als leerzaam en gezellig ervaring. Goede uitleg, totdat ik het snapte. Ondanks dat ik er drie keer over heb gedaan heeft Anil mij altijd gemotiveerd om door te gaan. Ook heeft hij mij het gevoel gegeven dat ik zelfstandig veilig de weg op kan. Heel erg bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit Heemskerk

25-01-2019
10

Ervaring: Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij de Commandeurs. Anil is een fijne rijinstructeur die goed en rustig uitlegt. Ik raad het zeker aan om hier te lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Brynn uit Heemskerk

09-01-2019
10

Ervaring: Super fijne rustige sfeer! Enorm genoten van de gezelligheid en leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Dionne uit Heemskerk

30-11-2018
10

Ervaring: Zeer fijn gelest, rustig problemen door besproken, duidelijke uitleg, geen stress. Altijd mooi op tijd bij de lessen. Heb zeer genoten van de lessen bij Anil, waarbij ik al mijn toetsen in 1 keer heb gehaald.

Ook de aanbeveling om de tussentijdse toets te doen, was een zeer goed idee, aangezien er niets vanaf hangt, je wel doorkrijgt hoe anders je gaat rijden tijdens een examen en je ook nog een direct een vrijstelling kan verdienen!. Was hierdoor bij mijn examen veel kalmer, omdat ik wist waarop ik moest letten en hoe alles zou verlopen.


Ja, ik beveel dit aan