Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,5
72 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

marieta uit beverwijk

16-04-2018
n.v.t.

Ervaring: Dankzij Atish heb ik nu eindelijk me rijbewijs in de pocket! Bedankt Atish voor al je tijd en moeite ! 👊🏻


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Heemskerk

16-04-2018
10

Ervaring: Ten eerste wil ik zeggen dat ik altijd met plezier bij deze rijschool heb gereden. Ik heb erg veel geleerd tijdens mijn leuke rijlessen, ik beveel jullie deze rijschool allenmaal aan en wil ik Anil en Atish onwijs bedanken!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Heemskerk

11-04-2018
8,7

Ervaring: Ik heb goede en duidelijke lessen gehad van Anil en zijn zoon. De verbeterpunten werden duidelijk besproken tijdens de lessen, ook na afloop kreeg ik tips mee voor de volgende keer. Zo wist ik de volgende keer duidelijk waar ik aan toe was. Ook was Anil altijd op de afgesproken tijd voor de deur.
Door de manier van lesgeven en de jarenlange ervaring komt rijschool Commandeurs erg professioneel op mij over.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Heemskerk

11-04-2018
8,7

Ervaring: Rustig les gegeven en duidelijk aan de verbeterpunten gewerkt


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Heemskerk

06-04-2018
8,7

Ervaring: Ik keek er altijd tegenop om te leren rijden en heb het ook een hele tijd voor me uitgeschoven. Nu ik bij Rijschool Commandeurs les heb gehad, bleek die stress nergens voor nodig. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak in de auto: Anil is steeds geduldig en legt met plezier iets nog eens uit. Daarnaast is het ook altijd gezellig in de auto, met oa. verhalen over Binkie de hond. Fijn ook om soms les te krijgen van Anil en soms van Atish, die toch elk net andere accenten leggen. Kortom: Rijschool Commamdeurs is een toppertje!


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Heemskerk

05-04-2018
10

Ervaring: De lessen waren vanaf het begin af aan goed voor mekaar. Altijd gezellig met vader en zoon (Anil en Atish). Jammer dat ik weg moet!


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Heemskerk

04-04-2018
10

Ervaring: Ik heb zojuist mijn rijbewijs gehaald bij Autorijschool Commandeurs en ik raad deze rijschool aan iedereen aan! Vol angst voor auto rijden begon ik aan mijn rijopleiding en ik dacht dat ik hem nooit zou halen. Zij hebben mij alle vertrouwen gegeven om de weg op te gaan! Anil en Atish zijn geduldig, hebben heel veel kennis en zijn ontzettend aardig. Door de leuke en goede rijlessen ga ik nu met heel veel plezier de weg op en daar ben ik het team van Autorijschool Commandeurs heel erg dankbaar voor!


Ja, ik beveel dit aan

cherena uit heerhugowaard

28-03-2018
10

Ervaring: super goede rijsschool super goeie lessen heel relaxed rustig en gezellig .


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Heemskerk

23-03-2018
10

Ervaring: Ik heb een hele goede en leuke ervaring gehad. Anil is een rustige man en hij stelt je op je gemak. Hij is heel enthousiast en vraagt altijd aan je hoe het met je gaat. Hij legt alle situaties goed uit en hij heeft veel geduld, als je het niet snapt mag je het gerust nog een paar keer vragen. Het waren hele gezellige lessen en ik beveel Rijschool Commandeurs zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Buddy uit Heemskerk

22-03-2018
10

Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan