Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,6
94 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Brynn uit Heemskerk

09-01-2019
10

Ervaring: Super fijne rustige sfeer! Enorm genoten van de gezelligheid en leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Dionne uit Heemskerk

30-11-2018
10

Ervaring: Zeer fijn gelest, rustig problemen door besproken, duidelijke uitleg, geen stress. Altijd mooi op tijd bij de lessen. Heb zeer genoten van de lessen bij Anil, waarbij ik al mijn toetsen in 1 keer heb gehaald.

Ook de aanbeveling om de tussentijdse toets te doen, was een zeer goed idee, aangezien er niets vanaf hangt, je wel doorkrijgt hoe anders je gaat rijden tijdens een examen en je ook nog een direct een vrijstelling kan verdienen!. Was hierdoor bij mijn examen veel kalmer, omdat ik wist waarop ik moest letten en hoe alles zou verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Heemskerk

27-11-2018
10

Ervaring: Voor mij de beste rijschool, in 1x geslaagd in korte tijd bij rijschool Commandeurs!! Anil, heel erg bedankt voor je geduld en super gezellige, leerzame lessen. Ik zal dat zeker in de praktijk toepassen.


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne

26-11-2018
10

Ervaring: Na een paar keer te zijn gezakt toch geslaagd bij rijschool Commandeurs! Anil heeft me ondanks mijn ADD altijd rustig begeleid. De herexamens had hij vaak snel weer opnieuw weten in te plannen. We hebben veel ritjes gemaakt, niet alleen naar Alkmaar maar ook naar Haarlem, Schiphol en zelfs Rotterdam! De lessen waren gezellig en leerzaam. Dankjewel Anil voor het blijven geloven, ik ben blij!


Ja, ik beveel dit aan

Rosan uit Heemskerk

29-10-2018
10

Ervaring: Een hele goede rijschool, fijne en duidelijke lessen! Ik heb hier heel veel geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Heenskerk

23-10-2018
10

Ervaring: Ik heb bij deze rijschool hele leerzame lessen gehad waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb kunnen halen. Top rijschool👍


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Heemskerk

23-10-2018
10

Ervaring: De lessen die ik heb gehad bij deze rijschool waren heel erg nuttig en heel leerzaam en daardoor heb ik mijn rijbewijs in 2 keer kunnen halen. Top rijschool 👍


Ja, ik beveel dit aan

Gideon uit Beverwijk

12-10-2018
10

Ervaring: Het leek me best spannend, de eerste keer rijles, maar bij de proefles werd mij al erg duidelijk dat dit de rijschool was die ik zocht. Ik voelde me heel erg op me gemak en zo heb ik mij ook elke les gevoeld. Anil en Atish zorgden ervoor dat ik alles rustig aan en op mijn gemak kon doen, zodat ik uiteindelijk in een keer geslaagd ben! Hartstikke bedankt Anil !


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Uitgeest

08-10-2018
10

Ervaring: Ze hebben me super geholpen on danks me ADHD. Ze geefen super les en blijven altijd rustig


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Heemskerk

08-10-2018
10

Ervaring: Ik was in mijn eindexamenjaar begonnen met rijden, waardoor ik weinig tijd had. Anil hield het rustig met me, als ik wilde rijden dan kon ik rijden en dan was het gezellig! Door die gezelligheid nam ik ook dingen veel sneller aan van mijn instructeur! Een mooie tijd gehad! Anil bedankt!


Ja, ik beveel dit aan