Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,5
60 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Rick uit Heemskerk

07-02-2018
10

Ervaring: Was een leuke leerzame tijd !! Auto rijbewijs in 1 keer geslaagd !!


Ja, ik beveel dit aan

Dani uit Heemskerk

05-01-2018
9,3

Ervaring: Rijlessen gingen goed en vlot, als je ruim van te voren inrooster als het ware heb je altijd plek om te lessen. Goede lessen


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Beverwijk

28-12-2017
10

Ervaring: Anil is de beste instructeur die ik heb gehad! Hij heeft het beste met zijn leerlingen voor en is niet op geld uit. Hij is altijd rustig en neemt de tijd. Echt een man met passie voor zijn werk! Ik raad iedereen aan hier te lessen voor het beste persoonlijke contact voor goede prijzen!


Ja, ik beveel dit aan

Jurriƫn uit Heemskerk

06-12-2017
10

Ervaring: Mijn ervaringen met commandeurs zijn erg goed. Het is fijn om te rijden met Anil,omdat hij altijd rustig en positief blijft. Verder legt hij alles goed en duidelijk uit en waren de autorijlessen altijd gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit Beverwijk

04-12-2017
10

Ervaring: Geweldig, heel veel hulp en advies als je onzeker ben topper bedrijf!!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Nicky uit Heemskerk

26-11-2017
10

Ervaring: Het is een rustig persoon,wat ik nodig had.


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Frankrijklaan 37 1966 VC Heemskerk

20-11-2017
10

Ervaring: Anil is een rustige instructeur hij legt alles uit .Ik ben hartstikke blij dat ik bij hem heb rijles gehad . Top rijschool. Ik zal zeker aan iedereen aanraden om deze rijschool aan te nemen. Hartstikke bedankt Anil.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Alkmaar

17-11-2017
9,3

Ervaring: Aanbevolen door vrienden van mijzelf. Ondanks dat ik in Alkmaar woon (en afkomstig ben van texel) kan ik rijschool Commandeurs zeker aanraden
Je begint in een rustige omgeving en hij leert ook eerst de koppeling en het achakelen. Enig aanmerking punt is dat hij soms zacht praat, maar dat zorgt er wel voor dat je goed gaat luisteren.


Ja, ik beveel dit aan

Elise uit Velserbroek

10-11-2017
9,0

Ervaring: In 1 keer geslaagd met de hulp van Anil!! Anil is een goede rijinstructeur. Legt alles goed en rustig uit. Als het fout gaat maakt stelt hij je weer gerust en laat hij het je proberen totdat het wel lukt. Als je vragen hebt of extra informatie of zelf nog een oefening wilt oefenen omdat je er zelf het gevoel hebt dat je het nog niet goed onder de knie hebt staat hij daar ook voor open en gaat hij door tot dat jij het weet en er zelf tevreden mee bent.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Beverwijk

06-11-2017
10

Ervaring: Rijschool commandeurs heeft mij heel goed en geduldig opgeleid met autorijlessen. Ik ben Anil heel dankbaar voor zijn leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan