Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,5
47 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

Nanda uit Heemskerk

11-10-2017
10

Ervaring: Anil is heel fijn om mee te rijden! Hij neemt de tijd voor je als leerling en vertelt je eerlijk wanneer je iets wel of niet goed doet. Deze rijschool is echt top en denkt aan de leerling! Bedankt Anil, dankzij u heb ik vertrouwen in het rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Kaya uit Beverwijk

10-10-2017
10

Ervaring: Commandeurs is een goede rijschool! Anil de rijinstructuur is heel erg relaxt en grijp in op de juiste momenten. Ook wordt er graag een praatje gemaakt in de auto. Je wordt erg op je gemak gestelt. Ook kan je heel gemakkelijk rijlessen inplannen aangezien Anil heel goed bereikbaar is. Super bedankt voor de fijne rijlessen Anil!!


Ja, ik beveel dit aan

Donna uit Wijk aan Zee

11-09-2017
10

Ervaring: Het is heel fijn om bij Anil gelest te hebben! Hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Ook wanneer ik zelf fouten maakte en in de stress schoot, bleef Anil altijd rustig en hielp om sommige lastige verkeerssituaties op te lossen. Na mijn tussentijdse toets ben ik in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Heel erg bedankt, Anil, voor de leuke en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Beverwijk

28-08-2017
10

Ervaring: Ik heb met Anil heel snel me rijbewijs gehaald, de lessen waren leuk en ben in 1keer voor me praktijk geslaagd en dat heb ik te danken aan de leerzame en leuke lessen!

Bedankt Anil!!!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Heemskerk

18-08-2017
10

Ervaring: Ik heb altijd hele leuke lessen gehad bij Anil. Op een rustige en duidelijke manier legt hij precies uit hoe je een auto moet besturen en hoe je veilig in het verkeer deel moet nemen! Ook nam hij vaak de tijd om de gereden route even door te nemen en te beoordelen, zodat ik dat kon onthouden voor de volgende lessen. Kortom, erg leuke en goede lessen en ik zou rijschool Commandeurs iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Alkmaar

04-08-2017
10

Ervaring: Vanaf het begin af aan was er al een goede klik met Anil. Een rustige en prettige instructeur die zijn vak begrijpt. Zijn goede feedback en uitstekende didactische vaardigheden hebben mij enorm geholpen. Al met al een bijzonder prettige ervaring met een GESLAAGDE afloop!


Ja, ik beveel dit aan

Patty uit Uitgeest

03-08-2017
10

Ervaring: Anil altijd vriendelijk. Fijne lessen gehad! Dankjewel Anil!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Heemskerk

01-08-2017
10

Ervaring: Deskundige Rijinstructeur, goeie tips.


Ja, ik beveel dit aan

Wajahat uit Zwanenburg

21-07-2017
10

Ervaring: its really Good driving school and give me extra lessons with full attention. I pass my exam in first chance. I am stasfied.


Ja, ik beveel dit aan

Doutsje uit Heemskerk

19-07-2017
10

Ervaring: Goede ervaringen, aardige en rustige instructeur en goede tips meegekregen.


Ja, ik beveel dit aan