Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,6
90 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 90 beoordelingen

Rosan uit Heemskerk

29-10-2018
10

Ervaring: Een hele goede rijschool, fijne en duidelijke lessen! Ik heb hier heel veel geleerd!


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Heenskerk

23-10-2018
10

Ervaring: Ik heb bij deze rijschool hele leerzame lessen gehad waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer heb kunnen halen. Top rijschool👍


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Heemskerk

23-10-2018
10

Ervaring: De lessen die ik heb gehad bij deze rijschool waren heel erg nuttig en heel leerzaam en daardoor heb ik mijn rijbewijs in 2 keer kunnen halen. Top rijschool 👍


Ja, ik beveel dit aan

Gideon uit Beverwijk

12-10-2018
10

Ervaring: Het leek me best spannend, de eerste keer rijles, maar bij de proefles werd mij al erg duidelijk dat dit de rijschool was die ik zocht. Ik voelde me heel erg op me gemak en zo heb ik mij ook elke les gevoeld. Anil en Atish zorgden ervoor dat ik alles rustig aan en op mijn gemak kon doen, zodat ik uiteindelijk in een keer geslaagd ben! Hartstikke bedankt Anil !


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Uitgeest

08-10-2018
10

Ervaring: Ze hebben me super geholpen on danks me ADHD. Ze geefen super les en blijven altijd rustig


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Heemskerk

08-10-2018
10

Ervaring: Ik was in mijn eindexamenjaar begonnen met rijden, waardoor ik weinig tijd had. Anil hield het rustig met me, als ik wilde rijden dan kon ik rijden en dan was het gezellig! Door die gezelligheid nam ik ook dingen veel sneller aan van mijn instructeur! Een mooie tijd gehad! Anil bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Heemskerk

01-10-2018
10

Ervaring: Na drie keer gezakt te zijn heb ik contact opgenomen met rijschool commandeurs. Heel veel dingen geleerd van Anil en Atish. Afgereden en examen dik gehaald hartstikke blij. Goede rijschool zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Cedric uit Heemskerk

18-09-2018
10

Ervaring: In het begin vond ik het wel heel spannend, maar bij deze rijschool gingen al mijn problemen weg.


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Heemskerk

16-08-2018
10

Ervaring: Super leuke lessen gehad, altijd een gezellig praatje in de auto. De lessen zijn top veel geleerd waardoor ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald! Waarna ik een compliment kreeg dat ik heel goed autorijd en ze me zo de sleutels kon geven en niet door de goede weersomstandigheden of door de leuke examinator maar door MIJZELF! Anil en Atish super bedankt voor de lessen wat ik toch wel een beetje ga missen.


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Heemskerk

14-08-2018
10

Ervaring: super goede en erg leerzame rijschool! Rijlessen waren altijd super goed uitgelegd en een hele leuke rij instructeur! Ik raad rijschool commandeurs zeker aan


Ja, ik beveel dit aan