Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,6
114 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
11 t/m 20 van 114 beoordelingen

Rosanne uit Beverwijk

08-04-2019
9,3

Ervaring: De tijd dat ik hier reed was een leerzame en gezellige tijd. Anil leert je dingen op een leuke manier, waardoor je het ook beter onthoudt. Hij is heel gastvriendelijk en neemt de tijd voor je om dingen te leren. Ook kan je gemakkelijk rijlessen bij hem plannen.


Ja, ik beveel dit aan

Larissa uit Koog aan de Zaan

02-04-2019
10

Ervaring: Ik heb heel veel geleerd bij deze rijschool, mijn rij instructeur heeft mij heel geduldig en goed leren rijden. Ik ben blij dat ik hier heb leren rijden en ik raad de meeste mensen aan om hier ook te komen rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Jillian uit Beverwijk

08-03-2019
10

Ervaring: Een super bedrijf!!!
Super leuke en leerzame lessen!
En in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Heemskerk

27-02-2019
10

Ervaring: Hele fijne begeleiding. In een keer geslaagd net als mijn broer en zus.


Ja, ik beveel dit aan

Pauline uit Heemskerk

08-02-2019
10

Ervaring: Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Anil. Hij is heel rustig en dat geeft een fijn gevoel bij het lessen. Hierdoor ben ik net als mijn broer in 1x geslaagd voor mijn examen!


Ja, ik beveel dit aan

Zakiya uit Heemskerk

08-02-2019
10

Ervaring: Hele leuke examanators en ze doen echt hun best om je te laten slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Jessy

06-02-2019
7,0
Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Heemskerk

01-02-2019
10

Ervaring: Ik vond het geweldig om bij rijschool Commandeurs te rijden. Anil heeft me heel veel geleerd en hij bleef altijd rustig. Dat was echt een groot pluspunt. Ik heb mijn examen in een keer gehaald en met mij nog veel meer leerlingen en dat is allemaal dankzij de goede lessen van Anil.


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Heemskerk

30-01-2019
8,7

Ervaring: Vorig jaar april ben ik begonnen met lessen bij Anil en Atish. De lessen heb ik als leerzaam en gezellig ervaring. Goede uitleg, totdat ik het snapte. Ondanks dat ik er drie keer over heb gedaan heeft Anil mij altijd gemotiveerd om door te gaan. Ook heeft hij mij het gevoel gegeven dat ik zelfstandig veilig de weg op kan. Heel erg bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit Heemskerk

25-01-2019
10

Ervaring: Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald bij de Commandeurs. Anil is een fijne rijinstructeur die goed en rustig uitlegt. Ik raad het zeker aan om hier te lessen!


Ja, ik beveel dit aan