Beoordelingen Autorijschool de Commandeurs

9,6
114 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
101 t/m 110 van 114 beoordelingen

Mithunan uit Beverwijk

05-02-2015
10

Ervaring: Wil dat je je rijbewijs zo snel mogelijk haalt en is eerlijk. Geeft goed les en wordt niet boos als het een keer wat minder gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-02-2015
10

Ervaring: Ik heb met veel plezier rijles gevolgd bij rijschool de Commandeurs. De rijinstructeur is erg vriendelijk en legt alles goed en rustig uit. Dat was erg prettig. Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Katarzyna uit Beverwijk

04-02-2015
10

Ervaring: Beste school.


Ja, ik beveel dit aan

Prasant uit Heemskerk

04-02-2015
10

Ervaring: Ik heb een proefles gehad waar ik veel van heb geleerd,dingen die ik na een tijdje pas kon leren,heb ik in 1 proefles geleerd,het is heel leuk hoe je word geholpen als je iets niet snapt en dan word het natuurlijk nauwkeurig word uitgelegt,ik zou me rijbewijs heel graag bij Rijschool Commandeurs behalen !


Ja, ik beveel dit aan

Henrica uit Heemskerk

04-02-2015
9,3

Ervaring: Ik ben ontzettend tevreden over Anil en zijn manier van les geven.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-02-2015
8,0

Ervaring: Goed, duidelijke uitleg, fijn om te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Beverwijk

03-02-2015
8,7

Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-02-2015
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Heemskerk

03-02-2015
10

Ervaring: Ik heb een prima ervaring met rijschool Commandeurs. In korte tijd heb ik mijn rijbewijs kunnen halen, vanwege de vele beschikbaarheid en de goede lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Billy Rae uit Heemskerk

03-02-2015
9,0

Ervaring: Zeer leerzaam, gezellig, eerlijk en flexibel. Hartstikke leuk dus om bij Rijschool Commandeurs uw ervaring op te doen!


Ja, ik beveel dit aan