Beoordelingen Autorijschool de Haas

9,0
90 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 90 beoordelingen

Celine uit Duiven

17-09-2018
9,7

Ervaring: Ik raad deze autorijschool zeker aan! Ik heb altijd hele prettige rijlessen gehad door 1 rij instructeur. Er wordt duidelijk uitleg gegeven en aan het eind van je les weet je wat goed en fout ging. Hier kun je weer aan werken🚗


Ja, ik beveel dit aan

Donovan uit Arnhem

14-09-2018
8,0

Ervaring: Ik had een goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Brian uit Arnhem

11-09-2018
8,7

Ervaring: Erg fijne rijlessen gehad waarin er met veel plezier gewerkt is aan het halen van mijn rijbewijs.


Ja, ik beveel dit aan

Pepijn uit ARNHEM

28-08-2018
10

Ervaring: Goede rijschool, hoge kwaliteit service van de rijinstructeur. Op eigen niveau lessen met een geduldige maar aanmoedigende rijinstructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Arnhem

30-07-2018
9,3

Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf is erg positief.

De rijinstructeur, de manier van lesgeving en de duidelijke uitleg na en tijdens elke rijles maak het heel leerzaam maar vooral heel duidelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Wisse uit Arnhem

27-07-2018
10

Ervaring: Autorijschool de Haas is super. Gezellig en kwalitatief zijn woorden die de lessen van Dewi goed omschrijven. Hij is altijd op tijd, bereidt zijn lessen goed voor, maakt gebruik van een iPad en lescam, is in voor een grapje en een les van 60 minuten duurt ook echt 60 minuten. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Arnhem

11-07-2018
7,3

Ervaring: Je wordt goed en persoonlijk begeleid.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Arnhem

11-07-2018
10

Ervaring: Hele gezellige en goede lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Arnhem

02-07-2018
10

Ervaring: Met veel plezier heb ik bij Autorijschool de Haas mijn lessen gevolgd.
Ik heb veel geleerd waardoor ik me nu zeker voel op de weg.


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Arnhem

17-05-2018
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad en goede adviezen. Er werd gezegd wat er beter kon maar ook wat er juist heel goed ging. Mijn zelfvertrouwen werd hierdoor groter waardoor ik met gezonde spanning mijn rij examen kon doen.


Ja, ik beveel dit aan