Beoordelingen Autorijschool de Haas

8,9
59 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Siouxsie uit Arnhem

19-05-2017
10

Ervaring: Fijne rijschool met deskundige instructeur. Altijd duidelijk met uitleg en geduldig. Naast de goede begeleiding is er ook ruimte voor een gezellig praatje. Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Liline uit Renkum

17-05-2017
10

Ervaring: Een rustige, ervaren instructeur met duidelijk een didactische achtergrond waardoor er een ontspannen en ongedwongen sfeer heerst. Hij benadrukt vooral wat er goed gaat en geeft concrete verbeterpunten aan zonder dat dat negatief aanvoelt. Je hoeft niet langer te lessen dan nodig, er wordt eerlijk aangegeven wanneer je klaar bent voor het praktijkexamen. Zeker een aanrader wat mij betreft!


Ja, ik beveel dit aan

Jur uit Nijmegen

02-05-2017
10

Ervaring: Goede rijschool, goede lessen! Meer dan tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Arnhem

06-04-2017
10

Ervaring: Duidelijke uitleg en een fijne sfeer, geduldige en positieve instructeur.
Het terug kijken via de lescamara vond ik erg prettig.
Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Arnhem

29-03-2017
8,3

Ervaring: Dewi is een goede instructeur die helder en duidelijk alles uitlegd. En waar ook altijd plezierige sfeer in de auto heerst.


Ja, ik beveel dit aan

Ayla uit Westervoort

22-03-2017
9,0

Ervaring: Hele goede ervaring, fijne lessen en goede lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Valburg

21-03-2017
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Arnhem

17-03-2017
8,0

Ervaring: Altijd gezellig en toch serieuze lessen. Veel geleerd in een korte tijd en goede adviezen. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Shawn uit Arnhem

16-03-2017
9,3

Ervaring: Helemaal top in 1 keer geslaagd leuke rijschool helpt goed bij alle onderdelen, en leuke rij instructeur


Ja, ik beveel dit aan

Walaa uit Arnhem

07-02-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan