Beoordelingen Autorijschool de Haas

9,0
92 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 92 beoordelingen

Priscilla uit Arnhem

02-07-2018
10

Ervaring: Met veel plezier heb ik bij Autorijschool de Haas mijn lessen gevolgd.
Ik heb veel geleerd waardoor ik me nu zeker voel op de weg.


Ja, ik beveel dit aan

Janine uit Arnhem

17-05-2018
10

Ervaring: Fijne rijlessen gehad en goede adviezen. Er werd gezegd wat er beter kon maar ook wat er juist heel goed ging. Mijn zelfvertrouwen werd hierdoor groter waardoor ik met gezonde spanning mijn rij examen kon doen.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Huissen

08-05-2018
9,7

Ervaring: Goede instructeur die zeer duidelijk is in wat hij van je verlangt en wat je verbeterpunten zijn. Heel geduldig. Zou hem zeer zeker aanraden aan anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Arnhem

19-04-2018
10

Ervaring: Autorijschool de Haas is een rijschool waar er goed wordt gekeken wat je kan en niet kan en daar wordt veel aandacht aan gegeven ! Je leert alles goed , er is een duidelijke uitleg van alle onderdelen die je moet kunnen uitvoeren en er is altijd 100% aandacht voor de leerlingen !!
Kortom een rijschool die mij op een veilige manier naar mijn rijbewijs heeft gebracht !


Ja, ik beveel dit aan

moreno uit arnhem

10-04-2018
10

Ervaring: Altijd gezellig, leerzaam en neemt de tijd voor je. Top rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit Arnhem

09-04-2018
6,7

Ervaring: Hoe ik het ervaren heb: De cominicatie tussen de rijinstuctuur en de “leerling” verliep aardig goed, zo wel tijdens de les al bij het inplannen en afmelden van lessen. Over het algemeen is het een prima rijschool waarmee zonder teveel moeite je rijbewijs kunt halen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Arnhem

22-03-2018
10

Ervaring: Super begeleid in mijn lessen door Dewi! Ben na 40 lessen in een keer geslaagd! Top! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Arnhem

13-03-2018
8,7

Ervaring: Ik ben erg goed geholpen door Dewi. Het was altijd gezellig in de auto en ik heb veel geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Giovanni uit Heelsum

28-02-2018
10

Ervaring: Goede rijopleiding!
Bereid je super goed voor en neemt veel tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en te oefenen.


Ja, ik beveel dit aan

Brett uit Arnhem

27-02-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan