Beoordelingen Autorijschool de Haas

8,9
84 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 84 beoordelingen

Giovanni uit Heelsum

28-02-2018
10

Ervaring: Goede rijopleiding!
Bereid je super goed voor en neemt veel tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen en te oefenen.


Ja, ik beveel dit aan

Brett uit Arnhem

27-02-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Duiven

13-02-2018
9,3

Ervaring: Prettige en duidelijke uitleg.
Vertouwd.
ook tijd voor een dolletje
Niet ongemakkelijk


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Arnhem

11-01-2018
8,3

Ervaring: Ik heb Autorijschool De Haas ervaren als een prettige rijschool met een resultaatgerichte aanpak. Er wordt d.m.v. een persoonlijke benadering gekeken naar de gemaakte vorderingen, waar vervolgens de lessen op worden aangepast. Eerlijk, duidelijk, maar vooral ook leuk!


Ja, ik beveel dit aan

Eline uit Arnhem

04-01-2018
10

Ervaring: Fijne rijschool waar ik op een rustige en duidelijke manier goed heb leren autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Arnhem

18-12-2017
9,7

Ervaring: Leerzame lessen met een gezellige sfeer in de auto


Ja, ik beveel dit aan

David uit Arnhem

15-12-2017
10

Ervaring: Een top rijschool ! Alles word heel duidelijk uitgelegd, en heb veel geleerd. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Oosterbeek

09-10-2017
7,7

Ervaring: Zeer goede lesgeving van een zeer vriendelijke rijleraar. Ik ben in 1x geslaagd en daar zeer tevreden mee!


Ja, ik beveel dit aan

Maximilliano uit huissen

06-10-2017
9,3

Ervaring: Betrouwbare ,deskundige rijschool. Eerlijk advies . Mij altijd prettig en op mijn gemak gevoelt.


Ja, ik beveel dit aan

Grada uit Arnhem

29-09-2017
8,0

Ervaring: Leuke en leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan