Beoordelingen Autorijschool de Haas

8,9
79 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
11 t/m 20 van 79 beoordelingen

Jacco uit Arnhem

18-12-2017
9,7

Ervaring: Leerzame lessen met een gezellige sfeer in de auto


Ja, ik beveel dit aan

David uit Arnhem

15-12-2017
10

Ervaring: Een top rijschool ! Alles word heel duidelijk uitgelegd, en heb veel geleerd. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Oosterbeek

09-10-2017
7,7

Ervaring: Zeer goede lesgeving van een zeer vriendelijke rijleraar. Ik ben in 1x geslaagd en daar zeer tevreden mee!


Ja, ik beveel dit aan

Maximilliano uit huissen

06-10-2017
9,3

Ervaring: Betrouwbare ,deskundige rijschool. Eerlijk advies . Mij altijd prettig en op mijn gemak gevoelt.


Ja, ik beveel dit aan

Grada uit Arnhem

29-09-2017
8,0

Ervaring: Leuke en leerzame lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Elst

13-09-2017
9,7

Ervaring: perfect had niet beter kunnen wensen


Ja, ik beveel dit aan

Noƫlla uit Arnhem

15-08-2017
8,0

Ervaring: Een goede rijschool met goede begeleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Arnhem

15-08-2017
8,7

Ervaring: Ik vond het een erg fijne manier van leren. Ook nam hij de tijd voor je om dingen door te nemen dat was vooral fijne. ik heb nooit het gevoel gehad dat ik een nummertje was maar gewoon lekker mijn zelf


Ja, ik beveel dit aan

Dyon uit Arnhem

01-08-2017
8,3

Ervaring: Door de persoonlijke benadering van de instructeur, word je snel op je gemak gesteld. Zelf ben ik in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Arnhem

23-06-2017
9,0

Ervaring: Het was gezellig, leuk maar bovendien leerzaam. Elke les reflecteer je met hem. Op het begin van de les heb je het over je vorige les en aan het eind reflecteer je deze les, heel prettig!


Ja, ik beveel dit aan