Beoordelingen Autorijschool De Krosse

8,7
688 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 688 beoordelingen

Thomas uit Kampen

21-03-2019
10

Ervaring: Echt super rijlessen gehad bij René en theorie bij Jenny. Alles in 1 keer en met 20 lessen gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Alyssa uit Kampen

19-03-2019
10

Ervaring: Fijne ervaringen gehad. Een spontane rij instructeur waar ik niet alleen veel van heb geleerd, maar ook een hoop gezellige ritjes mee heb gehad. Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

K uit IJsselmuiden

18-03-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Marlijn uit IJsselmuiden

18-03-2019
9,7

Ervaring: Fijne rijschool! Goede uitleg en gezellige lessen! Joyce bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Kampen

14-03-2019
8,0

Ervaring: Fijne rijinstructeur. Ondanks dat ik onzeker was, heeft hij mij dit goed geleerd en ben ik in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Marissa uit kampen

11-03-2019
10

Ervaring: Heel erg fijne lessen gehad van Joyce, heel veel dingen geleerd en uiteindelijk in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

C uit Kampen

06-03-2019
10

Ervaring: Top rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Kampen

05-03-2019
10

Ervaring: Super !! Fijn en vriendelijke rijinstructeur gehad !


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit IJsselmuiden

04-03-2019
7,7

Ervaring: Ik heb een goede tijd gehad bij Nick, ik heb hem ervaren als een deskundige op de weg.
Hartelijk bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Kampen

27-02-2019
7,7

Ervaring: Ik heb super goede ervaringen met de Krosse! Hele fijne rij instructeur en een fijne lesauto.


Ja, ik beveel dit aan