Beoordelingen Autorijschool De Krosse

8,7
617 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 617 beoordelingen

Kevin uit kampen

15-06-2018
8,7

Ervaring: Ik ben positief te spreken over de Krosse. In het begin heb ik alles goed uitgelegd gekregen en hebben zij de zaken waar ik de Krosse voor kon machtigen goed opgepakt.

Daarnaast had ik een prettige instructrice. Ze legde rustig en duidelijk uit maar gaf het ook wel aan als er een tandje bij moest.


Ja, ik beveel dit aan

Jolean uit IJsselmuiden

31-05-2018
9,7

Ervaring: Super goede theorie- en rijlessen!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit IJsselmuiden

26-05-2018
9,0

Ervaring: Super fijne rijlessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Kampen

14-05-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Kampen

07-05-2018
8,3

Ervaring: Erg goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Melati uit Kampen

03-05-2018
7,7

Ervaring: In 1 keer geslaagd, met dank aan mijn rijinstructuur Nick! Hij heeft zijn manier van lesgeven goed kunnen aanpassen op mijn leer tempo. Duidelijke aanwijzingen en af en toe streng wanneer het nodig is. Ik raad deze rijschool zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Rianne uit Kampen

03-05-2018
7,7

Ervaring: Goeie rijlessen, goeie begeleiding met mijn faal angst en het te onzeker zijn van mezelf terwijl ik het eigenlijk gewoon wel goed deed. Ik raad het rijden hier Zeker aan!!!!
Ik ga met een goed gevoel de weg op, en ik had nooit gedacht een rijbewijs te halen met mijn onzekerheden erover.

Echter, de theorie lessen raad ik hier niet aan. De hele theorie groep moest over op een andere leraar, maar wel vervelend als die leraar niets goed kan uitleggen. dat ze switchen is niet zo erg maar wel dat je betaalt voor goeie uitleg en begeleiding en het gewoon een persoon is die het niet zo goed doet. Helaas was dit een mening van bijna de hele groep.
Plus wanneer er chaos was werd er geen orde gehouden. En vaak was er chaos omdat niemand hem kon begrijpen.

Heb hier niets kunnen leren voor theorie uiteindelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Hetty uit Kampen

18-04-2018
9,7

Ervaring: Super goed! Fijne rijinstructrice die goed les geeft!


Ja, ik beveel dit aan

Sascha uit Kampen

11-04-2018
8,7

Ervaring: Super, leuke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Marleen uit Kampen

10-04-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan