Beoordelingen Autorijschool De Schans

8,8
9 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Esther uit Zaandam

26-09-2017
10

Ervaring: Peter is een hele fijne rij instructeur, na 3x te zijn gezakt bij een andere rijschool ben ik bij hem in 1x geslaagd! Hij is altijd optijd en komt afspraken na. Ik ken niet anders als deze rijschool aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

iris uit Zaandam

26-09-2017
9,0

Ervaring: Na lang getwijfeld te hebben, toch besloten om rijlessen te nemen.Peter is een rustige, meelevende rij-instructeur waar je ook mee kunt lachen. Hij heeft mij geholpen onzekerheden weg te nemen en doet er alles aan om je op je gemak te stellen en de lessen per persoon aan te passen op niveau.Vlak voordat ik moest afrijden, was ik zo zenuwachtig dat ik al spugend het CBR binnen kwam.Maar dankzij de steun van Peter en zijn vrouw, toch de 1e keer afrijden met succes geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Zaandam

24-02-2016
9,0

Ervaring: Uitleg is duidelijk en helder. Heel geduldig, weet bij situaties verschillende oplossingen aan te geven en wat de voordelen hier van zijn. en de rijlessen zijn voorbij voor je er erg in hebt


Ja, ik beveel dit aan

Marjon uit Zaandam

03-03-2015
9,0

Ervaring: Peter is een echte vakman met een enorme ervaring
waar iedereen uitstekend van kan leren. Heb een fijne tijd
gehad bij Peter in de auto waar hij me goed geholpen heeft
in een gezellige sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Irene

11-02-2015
9,0

Ervaring: Peter gives great instructions, and is very patient. His sense of humor helps the learner relax and concentrate. He explains everything very well, and I appreciate his efforts to do the lessons in English.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Wormer

10-02-2015
8,3

Ervaring: Ik heb mijn beleving met autorijschool de Schans als zeer prettig ervaren. Peter, mijn rij-instructeur, straalt rust uit, geeft constructief advies en maakt er een leuke ervaring van om je rijvaardigheden op te krikken. Wat mij betreft een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Zaandam

08-02-2015
8,7

Ervaring: Top rijschool, De rij instructeur weet alles en kan dit goed brengen bij de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit ZAANDAM

06-02-2015
8,3

Ervaring: Ik heb goede ervaringen met autorijschool de Schans. Peter is erg betrokken met zijn leerlingen en is zeer deskundig op het gebied van autorijden. Ik zit met plezier in zijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-02-2015
8,0

Ervaring: Goede rijles en uitleg.


Ja, ik beveel dit aan