Beoordelingen Autorijschool de Toekomst

8,5
133 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 133 beoordelingen

Britt uit BLADEL

15-08-2017
8,3

Ervaring: echt een geweldige rijschool, geeft je veel info en geeft ook veel duidelijkheid in theorie en praktijk. ze hebben mij goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Hapert

03-08-2017
8,7

Ervaring: Hele fijne rijschool, niks op aan te merken!


Ja, ik beveel dit aan

Steffi uit Reusel

26-07-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne en leerzame lessen, ik voelde me steeds op m'n gemak in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hanne uit Reusel

25-07-2017
8,7

Ervaring: Goede en leerzame lessen gehad. Vanaf het begin goede en fijne begeleiding gekregen. Praat ook gewoon gezellig tussendoor dat het niet zo stil is in de auto. Zijn flexibel met het plannen van de lessen


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Bladel

17-07-2017
9,0

Ervaring: Erg goede rijschool. Fijne instructeur(s), die je naar je eigen niveau behandelen. Deze rijschool is een goede keuze geweest!


Ja, ik beveel dit aan

Melle uit Reusel

05-07-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Hapert

14-06-2017
9,0

Ervaring: Ik heb een hele leuke en leerzame ervaring gehad met de rijschool. Ze zijn flexibel met de rijlessen in te delen en ze weten hoe ze jou het beste kunnen leren te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Bladel

10-06-2017
8,3

Ervaring: Fijne rijschool. Goede tips en je hebt geen gevoel alsof er iemand constant op je zit te letten tijdens het lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Luka uit Hooge Mierde

08-06-2017
9,0

Ervaring: Ik vond het heel fijn om bij Autorijschool de Toekomst te lessen! Het gehele team is erg aardig en de samenwerking verliep erg goed. Ik ben heel tevreden over de ervaringen!


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Tilburg

30-05-2017
8,7

Ervaring: Erg fijne rijlessen gehad en goede feedback gekregen na elke les. Werd op mijn gemak gesteld wat altijd erg hielp.


Ja, ik beveel dit aan