Beoordelingen Autorijschool de Toekomst

8,6
163 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Mathijs uit Reusel

22-04-2018
10

Ervaring: Heb hier binnen 1 keer mijn rijbewijs gehaald. De reden? De lessen waren duidelijk, leerzaam en zijn allemaal vlot verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Reusel

17-04-2018
8,7

Ervaring: duidelijk uitleg, wist goed hoe hij mij het beste kon helpen en wat ik nodig had om verder te komen. Had altijd vertrouwen in me. Wanneer ik door school de les weer eens moest verzetten, kon er altijd een oplossing gevonden worden.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Tilburg

05-04-2018
9,0

Ervaring: Goede lessen, super productief. Rob verteld wat je moet verbeteren en wat je goed doet. Duidelijk is hij dus. Daarnaast is het betalen zeer gemakkelijk en de communicatie met de rijschool erg makkelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Noelle uit Bladel

17-03-2018
8,3

Ervaring: Super fijn !


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Hooge Mierde

16-03-2018
10

Ervaring: Ik heb de lessen als leerzaam en prettig ervaren. Nieuwe onderdelen werden op jouw tempo aangeleerd, waardoor je het gevoel kreeg dat je de vaardigheden goed beheerst. Ik kreeg een vertrouwd gevoel tijdens de lessen en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Hapert

07-03-2018
9,3

Ervaring: Via vrienden bij deze rijschool terecht gekomen. Hugo heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven in de auto en het verkeer. Heb geen ervaring met andere rijscholen, maar autorijschool de toekomst in Reusel kan ik absoluut aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Reusel

20-02-2018
7,7

Ervaring: Mijn ervaring met Autorijschool de Toekomst heb ik zeer zeker als prettig ervaren. Ik ben nooit met tegen zin naar de rijlessen geweest en de tijd vloog voorbij. Complimenten aan Rob hoe hij uitleg geeft en de tijd neemt als iets niet lukt.


Ja, ik beveel dit aan

Werner uit Bladel

08-02-2018
9,0

Ervaring: Hele fijne rijschool! Goed begeleid tijdens mijn opleiding en altijd een goede sfeer in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Imke uit Reusel

29-01-2018
9,3

Ervaring: Super goed, erg leuke lessen. Altijd met plezier gelest!


Ja, ik beveel dit aan

Mirthe uit Hooge Mierde

23-01-2018
8,0

Ervaring: Zeer fijne en leerzame lessen


Ja, ik beveel dit aan