Beoordelingen Autorijschool de Toekomst

8,5
127 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 127 beoordelingen

Niels uit Hapert

14-06-2017
9,0

Ervaring: Ik heb een hele leuke en leerzame ervaring gehad met de rijschool. Ze zijn flexibel met de rijlessen in te delen en ze weten hoe ze jou het beste kunnen leren te rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Bladel

10-06-2017
8,3

Ervaring: Fijne rijschool. Goede tips en je hebt geen gevoel alsof er iemand constant op je zit te letten tijdens het lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Luka uit Hooge Mierde

08-06-2017
9,0

Ervaring: Ik vond het heel fijn om bij Autorijschool de Toekomst te lessen! Het gehele team is erg aardig en de samenwerking verliep erg goed. Ik ben heel tevreden over de ervaringen!


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Tilburg

30-05-2017
8,7

Ervaring: Erg fijne rijlessen gehad en goede feedback gekregen na elke les. Werd op mijn gemak gesteld wat altijd erg hielp.


Ja, ik beveel dit aan

Marlie uit Bladel

11-05-2017
9,3

Ervaring: Een erg fijne rijschool met leuke en gezellige instructeurs! De begeleiding is fijn en het contact leggen gaat ook makkelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Finn uit Hapert

09-03-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Pleun uit Bladel

23-02-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Kai uit Reusel

22-02-2017
8,3

Ervaring: Ik heb mijn tijd als leerling bij deze autorijschool als zeer prettig ervaren. Autorijschool De Toekomst is erg flexibel met het plannen van rijlessen. Dat vond ik erg fijn sinds ik altijd een drukke agenda heb. Tevens vond ik de persoonlijke sfeer tijdens de lessen erg fijn. Autorijschool De Toekomst heeft mij in goede banen naar mijn rijbewijs geholpen. Ik raad eenieder aan bij deze autorijschool zowel theorie lessen als praktijklessen te volgen.
-Kai


Ja, ik beveel dit aan

Mart uit Hapert

16-02-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne lessen,Rustige uitleg.
Er werd heel goed gekeken wat je al kan/wil, zo werd er fijn ingespeeld op je.
Soms werd je even recht gezet en scherp gemaakt (moet ook).


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Hooge Mierde

09-02-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan