Beoordelingen Autorijschool de Toekomst

8,6
185 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
151 t/m 160 van 185 beoordelingen

Thijs uit Hilvarenbeek

10-06-2015
9,3

Ervaring: Erg goede ervaringen, prima ondersteuning en goede aandacht


Ja, ik beveel dit aan

Priscilla uit Reusel

03-06-2015
9,0

Ervaring: Super goede ervaringen mee. Je leert hier echt iets van. En dat op ren rustige en nette manier.


Ja, ik beveel dit aan

Gwynne uit Tilburg

30-05-2015
7,3

Ervaring: Zeer goed, fijne lessen, eigen inbreng mogelijk


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Baarschot

21-05-2015
9,3

Ervaring: Hallo
Onze zoon Mark heeft met rij instukteur Rob v Gompel gelest en is nu net voor de 2e keer geslaagd, vooral door de deskundigheid van Rob.
Omdat onze Mark PPD- Nos heeft, vergt dit heel wat extra deskundigheid, hetgene waar Rob erg goed is mee omgegaan en hij heeft Mark heel goed begeleid.
Grote Dank daarvoor.
Autorijschool en Rob v Gompel
namens Mark en Fam Hermus Bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Jordi uit Reusel

20-05-2015
8,0

Ervaring: Met Hugo heb ik vele verschillende routes gereden waar je telkens op jouw niveau werd uitgedaagd. Wanneer er een situatie voorkwam wat niet correct werd uitgevoerd of moeilijk werd bevonden, werd de auto meteen aan de kant gezet voor goede feedback en uitleg. Al met al een goede rijschool die rekening houdt met je persoonlijke kwaliteiten en moeilijkheden.


Ja, ik beveel dit aan

Steffi uit BAARLE-NASSAU

08-05-2015
7,0

Ervaring: Duidelijke richtlijnen en wat verwacht wordt.
Als tip geef ik wel om minder vaak de auto stil te zetten om theorie door te spreken die ik al had gehaald en al duidelijk was, sonde van de tijd.


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Reusel

01-05-2015
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Reusel

27-04-2015
8,0

Ervaring: Goede rijlessen en uitleg en ook nog gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Pernille uit Reusel

21-04-2015
8,5

Ervaring: Echt een top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2015
7,0
Ja, ik beveel dit aan