Beoordelingen Autorijschool Eduard

9,2
72 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 72 beoordelingen

Kenny uit Veldhoven

14-02-2017
7,3

Ervaring: Fijn om mee te werken. Duidelijk en een reischool begeleider die weet waar hij over praat


Ja, ik beveel dit aan

Arnissa uit Veldhoven

07-02-2017
8,3

Ervaring: Echt een ontzettend goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

michael uit geldrop

06-02-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Roberto uit Veldhoven

21-01-2017
8,7

Ervaring: Positief


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Veldhoven

08-01-2017
8,0

Ervaring: Autorijschool eduard heeft mij geholpen daar waar nodig met deskundige lesgeving. In de auto aas het altijd gezellig en kon ik prettig rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Veldhoven

20-12-2016
8,3

Ervaring: Les van alle 2 de instructeurs gehad. Van beide veel geleerd. Top lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Veldhoven

19-12-2016
10

Ervaring: Super prettige instructeurs die tijd voor je nemen en op de juiste manier met de leerling omgaan. Fouten worden er gedurende de lessen uitgehaald om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor het examen.

Begeleiding gaat gepaard met een professionele houding en geduldige uitleg. Er is zeker ruimte voor humor en ontspanning tijdens lessen zodat de leerling zich op z'n gemak voelt.

Zeker aan te raden rijschool! Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Veldhoven

13-12-2016
9,0

Ervaring: Super leuke gezellige lessen. Geduldig en schat goed in hoeveel lessen nodig zijn.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Eindhoven

13-12-2016
10

Ervaring: Eduard is een echte pro, normale spontane gast. Niets rekken, maar gewoon lekker doelgericht en dus efficiënt richting het halen van dat rijbewijs. Heeft vroeger nog theorieles gegeven, altijd handig tijdens het rijden in de praktijk om meteen tips op te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Eefje uit Veldhoven

13-12-2016
9,7

Ervaring: Super fijne rijlessen gehad. Ik voelde me 100% op mijn gemak. Ik heb hele fijne en leuke rijlessen gehad bij Eduard.


Ja, ik beveel dit aan