Beoordelingen Autorijschool Eduard

9,1
114 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,8
91 t/m 100 van 114 beoordelingen

Aniel

14-08-2015
9,0

Ervaring: Goede ervaringen, duidelijk uitleg, vriendelijke instructeur. Eerste keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Eindhoven

10-08-2015
10

Ervaring: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Nadine uit Veldhoven

03-08-2015
8,7

Ervaring: Erg leerzaam, positief en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Veldhoven

14-07-2015
9,0

Ervaring: Er wordt in de auto goede duidelijke uitleg gegeven. Je kunt helemaal jezelf zijn in de auto, waardoor zenuwen verdwijnen. Kortom: Top!


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Eindhoven

12-07-2015
9,3

Ervaring: Leuke gezellige en leerzame lessen


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Veldhoven

26-06-2015
10

Ervaring: Ik heb met veel plezier bij Eduard gelest! Heb mn praktijk examen in 1 keer gehaald en ik rij ondertussen alweer ruim 4 jaar veilig rond. Super kerel en maakt het lessen super leuk! Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit veldhoven

24-06-2015
9,0

Ervaring: Al twintig jaar geleden maar kijk nog steeds met heel veel plezier terug op de rijlestijd.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit valkenswaard

23-06-2015
10

Ervaring: Ik heb niet bij autorijschool eduard gelest , maar wel bij eduard zelf. En ik zou zeggen voor de mensen die nog geen rijbewijs hebben of plannen hebben om hem te halen. GA NAAR EDUARD TOE. PLEASE!!!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit veldhoven

23-06-2015
10

Ervaring: Toppieđź‘Ť


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Eindhoven

23-06-2015
8,3

Ervaring: Super goed. Inmiddels alweer 5 jaar geleden dat ik bij hem heb gelest, maar zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan