Beoordelingen Autorijschool Ennyway

8,9
115 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 115 beoordelingen

Adinda uit Sneek

08-12-2016
8,0

Ervaring: Leuke en gezellige lessen. Duidelijke feedback en verbeterpunten.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Sneek

30-11-2016
8,7

Ervaring: Super gezellig?


Ja, ik beveel dit aan

Jildau

16-11-2016
9,0

Ervaring: Ik ben zeer tevreden over deze rijschool en instructeur. Enne geeft goede uitleg en met vragen kun je altijd bij hem terecht. De lessen kun je zelf online inplannen of annuleren wat handig kan zijn. Tevens heeft hij een haal- en brengservice vanaf elke willekeurige plek in Sneek.


Ja, ik beveel dit aan

Franck uit sneek

11-11-2016
8,3

Ervaring: De heer Enne Ykema is een zeer vriendelijke man.
Het is fijn om met hem te rijden omdat hij goede instructies geeft en hij weet ook goed hoe je het ander moet uitleggen als je het de eerste keer niet snapt


Ja, ik beveel dit aan

Kimberley uit Workum

10-11-2016
9,0

Ervaring: De lessen waren erg leerzaam. Enne neemt altijd de tijd voor je om alles uit te leggen en je kunt altijd alles vragen. De rijlessen online inplannen vond ik echt ideaal, zo kun je de rijlessen naar je zelf aanpassen.


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Sneek

16-10-2016
9,0

Ervaring: Super leuk! Altijd gezellig en enthousiast.


Ja, ik beveel dit aan

Jildert uit Harich

12-10-2016
9,3

Ervaring: Zeer gezellig altijd. Weet het op een goede manier te brengen. Liet me altijd met plezier de les in gaan en leerde het me geduldig en op een goede manier aan. Goede (ook mooie) auto, die zich makkelijk laat besturen.


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Sneek

08-10-2016
9,0
Ja, ik beveel dit aan

L.M. uit Nijland

25-07-2016
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Leyla uit Sneek

21-07-2016
9,0

Ervaring: Ik heb veel geleerd van de rijlessen, in het begin ging het met moeite maar daarna ging alles steeds makkelijker en automatiser dankzij de goed tips en lessen. Verder was het ook altijf heel gezellig met Enne in de auto!


Ja, ik beveel dit aan