Beoordelingen Autorijschool Fred Weber

8,9
43 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Mark uit Zoetermeer

31-01-2017
9,0

Ervaring: Altijd vriendelijk, mooi op tijd, goede kwaliteit lessen en over het algemeen gewoon heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Lucas uit ZOETERMEER

02-09-2016
8,3

Ervaring: Goede instructeur die veel aandacht aan je besteed en alles goed en duidelijk herhaalt en dat ook blijft doen. Hij neemt alle tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Voorburg

06-08-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Zoetermeer

11-03-2016
9,0

Ervaring: Het was een hele leuke ervaring met dit bedrijf. Ik vond ook dat het heel erg duidelijk allemaal werd aangegeven.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-02-2016
9,0

Ervaring: Hele leuke en leerzame lessen gehad. Arthur is een goede rij instructeur met veel geduld en deskundigheid!


Ja, ik beveel dit aan

jay uit zoetermeer

18-06-2015
7,3

Ervaring: Goede, leuke, gezellige lessen gehad, vooral ook heel leerzaam


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Delft

17-06-2015
8,3

Ervaring: Onwijs goede ervaring gehad! Goeie service en altijd een leuk gesprek in de auto. Als het nodig was meer uitleg te krijgen was dat nooit een probleem, bovendien was het nooit een te grote moeite om me thuis op te halen, of dat nou in Delft of Zoetermeer was!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Voorburg

22-01-2015
10
Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Zoetermeer

17-10-2014
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Zoetermeer

16-10-2014
9,7

Ervaring: Prima rijschool, goede individuele lessen zonder iemand op te moeten halen. Wordt goed de tijd voor je genomen, relaxte rijsfeer.


Ja, ik beveel dit aan