Beoordelingen Autorijschool 'Gouda'

8,9
30 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Marloes uit Kersbergen

26-01-2019
8,7

Ervaring: Ik vind het een hele fijne rijschool. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd en ik voelde na een paar lessen al geen zenuwen meer met auto rijden. De rij instructeur is kalm en rustig en dat is heel fijn tijdens het lessen. Ook de theorie lessen die je op dinsdag kon volgen waren heel fijn.


Ja, ik beveel dit aan

Beppie uit Gouda

14-12-2018
9,7

Ervaring: Enorm goed! Ervaren instructeur die veel structuur in zijn lessen heeft. Heel fijn gereden! En in een keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Gouda

21-11-2018
9,0

Ervaring: Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. De lessen waren altijd leerzaam en ik voelde me op me gemak tijdens het leren. Ik was ook goed voorbereid op het praktijk examen, wat heel fijn was.


Ja, ik beveel dit aan

Olga uit Gouda

25-09-2018
10

Ervaring: De rijlessen heb ik heel erg prettig ervaren. De instructeur neemt tijd voor je, legt alles duidelijk uit en is heel erg geduldig.
Geen wachttijd.
Het was heel makkelijk om de lessen in te plannen op de tijd dat mij het beste uitkwam.
Dankzij Autorijschool Gouda in een keer geslaagd voor theorie en praktijk examen.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Gouda

23-09-2018
8,0

Ervaring: Goede rijschool! Ik heb het idee dat ik nu voldoende voorbereid ben op het zelfstandig deelnemen aan het verkeerd met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Gouda

19-07-2018
10

Ervaring: Goede begeleiding, goede voorbereiding, vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Merrey uit Gouda

28-03-2018
9,7

Ervaring: Mijn ervaringen met Rijschool Gouda zijn erg goed. De lessen zijn leuk en er worden vaak meerdere oefeningen in een les geoefend. Rij instructeur Ad is een rustige en aardige instructeur en kan duidelijk uitleggen. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd voor het praktijkexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Tymen uit Gouda

21-01-2018
8,7

Ervaring: Een erg prettige rijschool. Ad is een rustige man met een hoop geduld (dat bij mij wel nodig was)


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Gouda

28-11-2017
8,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier en gezelligheid mijn rijlessen gedaan. En ik ben in 1x geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit Gouda

23-11-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan