Beoordelingen Autorijschool 'Gouda'

8,9
27 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Olga uit Gouda

25-09-2018
10

Ervaring: De rijlessen heb ik heel erg prettig ervaren. De instructeur neemt tijd voor je, legt alles duidelijk uit en is heel erg geduldig.
Geen wachttijd.
Het was heel makkelijk om de lessen in te plannen op de tijd dat mij het beste uitkwam.
Dankzij Autorijschool Gouda in een keer geslaagd voor theorie en praktijk examen.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Gouda

23-09-2018
8,0

Ervaring: Goede rijschool! Ik heb het idee dat ik nu voldoende voorbereid ben op het zelfstandig deelnemen aan het verkeerd met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Gouda

19-07-2018
10

Ervaring: Goede begeleiding, goede voorbereiding, vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Merrey uit Gouda

28-03-2018
9,7

Ervaring: Mijn ervaringen met Rijschool Gouda zijn erg goed. De lessen zijn leuk en er worden vaak meerdere oefeningen in een les geoefend. Rij instructeur Ad is een rustige en aardige instructeur en kan duidelijk uitleggen. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd voor het praktijkexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Tymen uit Gouda

21-01-2018
8,7

Ervaring: Een erg prettige rijschool. Ad is een rustige man met een hoop geduld (dat bij mij wel nodig was)


Ja, ik beveel dit aan

Twan uit Gouda

28-11-2017
8,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier en gezelligheid mijn rijlessen gedaan. En ik ben in 1x geslaagd!!


Ja, ik beveel dit aan

Jolien uit Gouda

23-11-2017
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Lourens uit Gouda

02-10-2017
8,3

Ervaring: Goede lessen, veel kunnen leren op een fijne manier


Ja, ik beveel dit aan

Liset uit Gouda

26-09-2017
8,7

Ervaring: Heel tevreden over het bedrijf en alle rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Gouda

05-06-2017
10

Ervaring: Ad is een zeer vriendelijke man met ontzettend veel ervaring, ik raad hem zeker bij iedereen aan !!!!


Ja, ik beveel dit aan