Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
50 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 50 beoordelingen

Christopher uit Maarssen

15-02-2017
10

Ervaring: Irma, is echt fantastisch! Ik heb autisme maar Irma weet precies hoe zij hier om mee om moet gaan! Ik voelde mij echt tijdens het lessen om mijn gemakt. En daarom heb ik snel mijn rijbewijs gehaald! Irma, dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Utrecht

08-01-2017
7,7

Ervaring: Na een jaar les te hebben gehad bij een andere rijinstructeur kwam ik terecht bij Irma van den Berg. Zij heeft mij toch weten te doen slagen door weer helemaal opnieuw te beginnen met een aantal fundamentele technieken. Irma had een scherp oog voor waar ik de mist in ging omtrent mijn rijvaardigheid en de benodigde stappen die je hiervoor maakt in je hoofd. Dit heeft er dan ook toe geleid dat ik Irma erg dankbaar ben voor haar hulp en advies. Irma heeft mij op een veilige en juiste manier de weg op gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

jackie uit maarssen

02-11-2016
9,3

Ervaring: Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Irma. De rijlessen waren gezellig. Ze geeft je het vertrouwen dat je het kan. Ook als het even minder gaat blijft ze in je geloven. Door haar ben ik mijn praktijk examen vol zelfvertrouwen erin gegaan en heb ik hem in 1 keer gehaald.

Irma heeft mij geleerd om zelfverzekerd, zelfstandig en veilig auto te rijden.

Irma je bent een topper en ik ben heel blij dat ik bij jou heb gereden.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Maarssen

22-09-2016
9,0

Ervaring: Irma van den Berg staat voor professionaliteit in haar vak. Zij geeft haar leerlingen het vertrouwen om optimaal te presteren. Alleen maar lof!


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Vleuten

08-07-2016
9,7

Ervaring: Ik heb bij Irma auto leren rijden. Het fijnste wat ik hiervan vond is dat Irma het vooral belangrijk vindt dat je veilig en zelfstandig kan rijden, dat mijn doel is het behalen van mijn rijbewijs is voor haar hierin een bijzaal. Hierdoor kreeg ik bij Irma veel zelfvertrouwen en rij ik nu ook makkelijk zelfstandig, zelfverzekerd en veilig in de auto!


Ja, ik beveel dit aan

max uit maarssen

30-06-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Utrecht

01-06-2016
9,3

Ervaring: Irma's kritische en deskundige instelling levert je uitstekende rijkwaliteiten op. Al duurt het dan misschien langer voor je op kan gaan, je krijgt er wel een goede en milieuvriendelijke rijstijl voor terug en daarmee dus ook dat gewenste papiertje.


Ja, ik beveel dit aan

fenna

13-05-2016
10

Ervaring: Ik heb een goede tijd gehad bij Irma. ze ziet precies wat iemand zijn valkuilen zijn, en lost het vanuit daar op. ze leert je met alle regelmaat om zelfstandig te rijden. En vooral een vaste routine te hebben in de auto zodat je een uitstekende rijvaardigheid hebt als je slaagt. Er is altijd ruimte voor een traan en een lach. Kortom, iemand die meer is dan zomaar een rijdocent!

Voordat je aan je examen mag deelnemen zorgt zij dat je er niet 100 % klaar voor bent, maar altijd 110 %!

Is erg eerlijk en betrouwbaar, en vooral goed!

Ik kijk er met een goed gevoel op terug!


Ja, ik beveel dit aan

Julianne uit De Meern

03-05-2016
9,0

Ervaring: Heel erg goed! Leuke/gezellige lessen waarin ik veel heb kunnen leren. Ben vol vertrouwen mijn praktijk examen in gegaan, en in één keer gehaald! :)


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Maarssen

24-02-2016
9,3

Ervaring: Het waren zeer leuke lessen in de auto bij Irma. Iemand met enorm veel verstand van het vak en beschikt over veel kwaliteiten. Heb weinig ervaring met andere rijscholen maar als ik verhalen van anderen hoor durf ik wel te zeggen dat Autorijschool Irma van den Berg één van de aller beste is in het vak!


Ja, ik beveel dit aan