Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
59 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 59 beoordelingen

Ruben uit Maarssen

22-08-2017
10

Ervaring: Na 3x zakken bij een andere rijschool toch maar overgestapt naar Irma. Gelijk de eerst volgende poging mijn rijbewijs gehaald. Super flexibel kwa tijden, en maakt goed gebruik van het lesmateriaal d.m.v bijvoorbeeld filmpjes van de rijles.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Utrecht

22-08-2017
9,7

Ervaring: Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen. Irma geeft op een professionele, gezellige en duidelijke manier uitleg. Er wordt gebruik gemaakt van goed lesmateriaal. Daarnaast maakt ze af en toe ook filmopnames van de lessen. Dit alles geeft duidelijkheid en inzicht waar je zwakke plekken liggen en hoe deze te verbeteren. Ze kan soms wel streng zijn, maar dit heeft echter wel geresulteerd dat ik een 1 keer geslaagd ben!


Ja, ik beveel dit aan

H.C. uit BREUKELEN UT

06-08-2017
8,7

Ervaring: Onze zoon heeft op een goede veilige en verantwoorde manier leren rijden. Het is voor ons als ouders een genot om hem met zoveel plezier achter het stuur zien zitten. We zitten met rustig naast hem. Ook op de vakantie heeft hij vaak zelf gereden in Duitsland, het schakelen berg op/af was even wennen maar ook dat had hij al gauw onder de knie.
Fijne instructeur met aandacht voor de leerling!


Ja, ik beveel dit aan

nico uit Vleuten

02-08-2017
10

Ervaring: Perfect, zeer deskundig en alle geduld


Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Utrecht

13-07-2017
9,0

Ervaring: Een jaar lang heb ik rijlessen gehad bij Irma, met als resultaat mijn rijbewijs in een keer! Ik heb een leuk jaar gehad waarin ik veel heb geleerd. Naast het serieuze gedeelte was er ook ruimte voor een lach en een gesprek. Wat het tot een leuke combinatie maakte! In mijn geval hebben we aardig wat filmopnames gemaakt van de les, waaraan ik veel heb gehad. Hierdoor kon ik beter zien wat ik niet goed deed, en in de volgende les kon verbeteren. Irma geeft niet alleen aandacht aan de verkeersregels en technieken. Ook helpt ze je manieren te vinden waarop het leren auto rijden voor jou makkelijker wordt. Inmiddels ben ik in mijn eentje naar Amsterdam gereden, en buiten het missen van een afslag is dit perfect gegaan! Bedankt Irma!


Ja, ik beveel dit aan

Dominykas uit Utrecht

20-06-2017
10

Ervaring: I highly recommend this driving school. Irma is strict but you will be happy in the end after easily passing your driving exam.


Ja, ik beveel dit aan

Thijmen uit breukelen

31-05-2017
8,3

Ervaring: Een heel gezellig en leuke instructeur. Fijne lessen en goede uitleg over wat en hoe je iets moet doen.


Ja, ik beveel dit aan

Kamata uit Utrecht

28-05-2017
7,0

Ervaring: Goede lessen. Irma maakt gebruik van vele technieken om je klaar te stomen voor het examen. Het is samen zoeken maar wat het best bij je past. Ik heb er veel aan gehad. Nadeel is wel dat ze geen flexibele agenda heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Maarssen

17-05-2017
10

Ervaring: Na eerst gelest te hebben bij een andere rijschool kwam ik bij Irma terecht. Ik had geen goede ervaringen in de auto en was erg bang geworden. Irma wist precies hoe zij hiermee om moest gaan en zorgde ervoor dat ik weer zelfverzekerd en om mijn gemak in de auto zat. Ze neemt de tijd voor je en leert je veilig en zelfstandig rijden.

Ik had beter meteen naar Irma kunnen gaan voor mijn rijlessen!
De lessen waren erg gezellig en we hebben samen veel kunnen lachen.


Ja, ik beveel dit aan

Christopher uit Maarssen

15-02-2017
10

Ervaring: Irma, is echt fantastisch! Ik heb autisme maar Irma weet precies hoe zij hier om mee om moet gaan! Ik voelde mij echt tijdens het lessen om mijn gemakt. En daarom heb ik snel mijn rijbewijs gehaald! Irma, dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan