Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
62 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Tim uit MAARSSEN

16-01-2018
10

Ervaring: Irma weet heel goed hoe haar leerlingen in elkaar zitten en wat ze nodig hebben wanneer ze bijgestuurd moeten worden. Dat werkt erg prettig en hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd.

Irma, hartstikke bedankt voor de rijlessen en de gezellige tijd!

Groetjes Tim


Ja, ik beveel dit aan

Ashley

12-01-2018
9,0

Ervaring: I started taking lessons with Irma in May 2017. In the beginning of January 2018 I passed my drivers exam. I found Irma in my search for a driving school that could turn my negative feeling about driving into a positive one. Before Irma, I had a few months of lessons and a failed drivers exam behind me and was not exactly excited to start driving again. Irma changed that.

After a short wait, I could plan an intake in with Irma and thereafter she was very reliable when it came to scheduling me consistent lessons. She was also very flexible and organized which made planning with her stress free. Irma really took the time to communicate with me and explain things thoroughly when I had questions. She was always well prepared for our lessons and knew the points to tackle. She puts a lot of effort in making teaching materials that you can take home to study and in order to understand the practical part easier.

Irma is a pleasant person who is easy to be around and put you at ease behind the wheel. One the same note, she is able to help you keep a sharp focus on your learning goals. She tailors her approach to the needs of her individual students. She understands that a “one size fits all” approach does not work because each student has individual learning needs. She is not only a wealth of knowledge, but has a strong emotional intelligence which makes it easy to learn from her.

What stands out to me is that Irma is very patient person and that helped me excel and succeed. She patiently pointed out how I could overcome my weaknesses. She gives you concrete, practical methods which work. I saw myself go from hating driving, to understanding it and eventually enjoying It. It is very motivating!

Overall what I like about Irma is that is that she is honest and fair and effective. I feel like she cares about her students and her teaching methods work. My advice to students would be: just put your trust in Irma as a teacher. Also, do your part as the student: stay curious and keep trying! You will succeed!


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Utrecht

08-12-2017
9,7

Ervaring: Irma heeft mij goed geholpen om mijn aandacht op het rijden te houden. Ik wist van te voren wat mijn valkuilen waren, het vasthouden van de aandacht is daar één van, en wist daarom ook dat ik een betere instructeur nodig had dan wat er gemiddeld in Utrecht e.o. rondrijd. Irma is die instructeur. Met hulp van Irma heb ik foutloos mijn rijexamen gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Maarssen

22-08-2017
10

Ervaring: Na 3x zakken bij een andere rijschool toch maar overgestapt naar Irma. Gelijk de eerst volgende poging mijn rijbewijs gehaald. Super flexibel kwa tijden, en maakt goed gebruik van het lesmateriaal d.m.v bijvoorbeeld filmpjes van de rijles.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Utrecht

22-08-2017
9,7

Ervaring: Ik kan deze rijschool zeker aanbevelen. Irma geeft op een professionele, gezellige en duidelijke manier uitleg. Er wordt gebruik gemaakt van goed lesmateriaal. Daarnaast maakt ze af en toe ook filmopnames van de lessen. Dit alles geeft duidelijkheid en inzicht waar je zwakke plekken liggen en hoe deze te verbeteren. Ze kan soms wel streng zijn, maar dit heeft echter wel geresulteerd dat ik een 1 keer geslaagd ben!


Ja, ik beveel dit aan

H.C. uit BREUKELEN UT

06-08-2017
8,7

Ervaring: Onze zoon heeft op een goede veilige en verantwoorde manier leren rijden. Het is voor ons als ouders een genot om hem met zoveel plezier achter het stuur zien zitten. We zitten met rustig naast hem. Ook op de vakantie heeft hij vaak zelf gereden in Duitsland, het schakelen berg op/af was even wennen maar ook dat had hij al gauw onder de knie.
Fijne instructeur met aandacht voor de leerling!


Ja, ik beveel dit aan

nico uit Vleuten

02-08-2017
10

Ervaring: Perfect, zeer deskundig en alle geduld


Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Utrecht

13-07-2017
9,0

Ervaring: Een jaar lang heb ik rijlessen gehad bij Irma, met als resultaat mijn rijbewijs in een keer! Ik heb een leuk jaar gehad waarin ik veel heb geleerd. Naast het serieuze gedeelte was er ook ruimte voor een lach en een gesprek. Wat het tot een leuke combinatie maakte! In mijn geval hebben we aardig wat filmopnames gemaakt van de les, waaraan ik veel heb gehad. Hierdoor kon ik beter zien wat ik niet goed deed, en in de volgende les kon verbeteren. Irma geeft niet alleen aandacht aan de verkeersregels en technieken. Ook helpt ze je manieren te vinden waarop het leren auto rijden voor jou makkelijker wordt. Inmiddels ben ik in mijn eentje naar Amsterdam gereden, en buiten het missen van een afslag is dit perfect gegaan! Bedankt Irma!


Ja, ik beveel dit aan

Dominykas uit Utrecht

20-06-2017
10

Ervaring: I highly recommend this driving school. Irma is strict but you will be happy in the end after easily passing your driving exam.


Ja, ik beveel dit aan

Thijmen uit breukelen

31-05-2017
8,3

Ervaring: Een heel gezellig en leuke instructeur. Fijne lessen en goede uitleg over wat en hoe je iets moet doen.


Ja, ik beveel dit aan