Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
75 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Katie uit Nieuwegein

22-05-2019
9,3

Ervaring: Mijn rijlessen bij Irma zijn een hele prettige ervaring geweest. Stemt haar lessen goed op de leerling af! Dankzij haar mag ik nu ook trots zeggen dat ik mijn rijbewijs behaald heb!


Ja, ik beveel dit aan

Nora uit Vleuten

01-05-2019
9,0

Ervaring: Irma is een zeer bekwame en enthousiaste rijinstructrice. Ze probeert altijd een manier te vinden om je zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen. Mede door haar hulp heel veel geleerd en in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Oudewater

14-04-2019
9,0

Ervaring: Irma is zeer kundig in het uitoefenen van haar vak, zij is daarbij erg gemotiveerd om dit over te dragen aan haar leerlingen. Mijn tijd met haar in de auto heeft mij een hoop geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Groenekan

04-04-2019
9,3

Ervaring: Rijles met Irma was een hele prettige ervaring, alles wordt duidelijk uitgelegd en je weet precies waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-02-2019
7,3

Ervaring: Directe aanpak van problemen, doelgericht leren en aangepaste snelheid van leren naar persoonlijke behoefte. Erg goede rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Utrecht

02-12-2018
10

Ervaring: Irma is deskundig en biedt kwaliteit, lessen die écht afgestemd zijn op de leerling.
Bij een grote rijschool in Utrecht ben ik vijf keer gezakt, maar bij Irma ben ik geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Jelte uit Maarssen

09-09-2018
9,3

Ervaring: Zeer positieve instructrice die goed doorheeft wat je nodig hebt om te slagen. Ze zorgt dat je de juiste vaardigheden krijgt om veilig aan het verkeer deel te gaan nemen. Ze is zeer flexibel in het plannen van je lessen. Door de duidelijke RIS-methode kan je goed bijhouden wat al goed gaat en waar je nog meer voor moet leren. De prijs kan je als wat hoog ervaren, maar voor een goede en zeer duidelijke rijopleiding is dit het zeker waard!


Ja, ik beveel dit aan

Flore uit Haarzuilens

16-08-2018
7,7

Ervaring: Vooral in het begin heb ik veel van Irma geleerd en waren het fijne lessen. Later in het traject had ik soms het gevoel dat Irma niet precies wist hoe ze mij moest benaderen. Die lessen verliepen soms dus wat stroef.

Maar uiteindelijk viel alles op zijn plek en ben ik in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Pippa uit Maarssen

16-08-2018
9,3

Ervaring: Irma van den Berg leidt je zo op dat je elke examinator aan kan en in elke situatie uit komt.
Ze kan veel dingen meteen de eerste les zien aan karakter en leerproces en dit helpt heel erg in de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Utrecht

20-07-2018
8,3

Ervaring: Eindelijk is dat felbegeerde papiertje binnen! Natuurlijk helemaal zelf gedaan, maar zonder Irma was het niet gelukt. Irma is kritisch maar leert je ook kritisch naar jezelf kijken. Dat was voor mij best wel belangrijk! Ik raad Irma sowieso voor iedereen aan die autorijden niet als iets vanzelfsprekends ziet, maar toch dat papiertje nodig heeft. Maar eigenlijk voor iedereen die veilig en zelfverzekerd de weg op wil.


Ja, ik beveel dit aan