Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
71 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Anoniem

05-02-2019
7,3

Ervaring: Directe aanpak van problemen, doelgericht leren en aangepaste snelheid van leren naar persoonlijke behoefte. Erg goede rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Tobias uit Utrecht

02-12-2018
10

Ervaring: Irma is deskundig en biedt kwaliteit, lessen die écht afgestemd zijn op de leerling.
Bij een grote rijschool in Utrecht ben ik vijf keer gezakt, maar bij Irma ben ik geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Jelte uit Maarssen

09-09-2018
9,3

Ervaring: Zeer positieve instructrice die goed doorheeft wat je nodig hebt om te slagen. Ze zorgt dat je de juiste vaardigheden krijgt om veilig aan het verkeer deel te gaan nemen. Ze is zeer flexibel in het plannen van je lessen. Door de duidelijke RIS-methode kan je goed bijhouden wat al goed gaat en waar je nog meer voor moet leren. De prijs kan je als wat hoog ervaren, maar voor een goede en zeer duidelijke rijopleiding is dit het zeker waard!


Ja, ik beveel dit aan

Flore uit Haarzuilens

16-08-2018
7,7

Ervaring: Vooral in het begin heb ik veel van Irma geleerd en waren het fijne lessen. Later in het traject had ik soms het gevoel dat Irma niet precies wist hoe ze mij moest benaderen. Die lessen verliepen soms dus wat stroef.

Maar uiteindelijk viel alles op zijn plek en ben ik in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Pippa uit Maarssen

16-08-2018
9,3

Ervaring: Irma van den Berg leidt je zo op dat je elke examinator aan kan en in elke situatie uit komt.
Ze kan veel dingen meteen de eerste les zien aan karakter en leerproces en dit helpt heel erg in de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaco uit Utrecht

20-07-2018
8,3

Ervaring: Eindelijk is dat felbegeerde papiertje binnen! Natuurlijk helemaal zelf gedaan, maar zonder Irma was het niet gelukt. Irma is kritisch maar leert je ook kritisch naar jezelf kijken. Dat was voor mij best wel belangrijk! Ik raad Irma sowieso voor iedereen aan die autorijden niet als iets vanzelfsprekends ziet, maar toch dat papiertje nodig heeft. Maar eigenlijk voor iedereen die veilig en zelfverzekerd de weg op wil.


Ja, ik beveel dit aan

Alyscha uit Nederhorst den Berg

07-05-2018
10

Ervaring: In 1 keer geslaagd!
Irma is heel deskundig, ze weet wat er nodig is om goed auto te leren rijden. Ik kan nu met zelfvertrouwen de weg op!
De rijlessen van Irma zijn altijd erg gezellig en leerzaam, vandaar dat ik het altijd erg leuk vond om te lessen. Irma geeft goed les en weet veel van haar vakgebied af, zo maakt ze filmpjes van het rijden, gebruikt ze opdrachten en oefeningen om bepaalde scripts te verbeteren.
Voor mijn praktijkexamen stelde ze me gerust en gaf ze me vertrouwen.

Dankzij Irma ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs en kan ik veilig de weg op.

Dankjewel Irma!




Ja, ik beveel dit aan

Sophia uit Vleuten

27-03-2018
9,7

Ervaring: Rijles was voor mij een dingetje waar ik erg tegenop zag omdat ik erg onzeker en bang was om iets fout te doen. Irma heeft me hier echter ontzettend goed mee geholpen. Ze snapte erg goed wat ik nodig had om me steeds zekerder te voelen tijdens de rijlessen. De rijlessen zijn altijd heel gezellig en vakkundig tegelijk. Door de geweldige inzet van Irma ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijexamen!
Ontzettend bedankt Irma!


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Utrecht

09-02-2018
8,3

Ervaring: Irma is duidelijk goed op de hoogte van ontwikkelingen in het vak en komt heel professioneel over. Met al haar ervaring is Irma heel goed in staat je voor te bereiden op het examen. Soms had ik het idee dat Irma niet helemaal begreep hoe ze mij het beste kon coachen. Dat zal ongetwijfeld per persoon anders liggen. Ondanks dat ben ik met vertrouwen mijn examen ingegaan en ben ik in één keer geslaagd!

Dankjewel Irma!

Groetjes,
Arthur


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit MAARSSEN

16-01-2018
10

Ervaring: Irma weet heel goed hoe haar leerlingen in elkaar zitten en wat ze nodig hebben wanneer ze bijgestuurd moeten worden. Dat werkt erg prettig en hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd.

Irma, hartstikke bedankt voor de rijlessen en de gezellige tijd!

Groetjes Tim


Ja, ik beveel dit aan