Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
55 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Fleur uit Utrecht

13-07-2017
9,0

Ervaring: Een jaar lang heb ik rijlessen gehad bij Irma, met als resultaat mijn rijbewijs in een keer! Ik heb een leuk jaar gehad waarin ik veel heb geleerd. Naast het serieuze gedeelte was er ook ruimte voor een lach en een gesprek. Wat het tot een leuke combinatie maakte! In mijn geval hebben we aardig wat filmopnames gemaakt van de les, waaraan ik veel heb gehad. Hierdoor kon ik beter zien wat ik niet goed deed, en in de volgende les kon verbeteren. Irma geeft niet alleen aandacht aan de verkeersregels en technieken. Ook helpt ze je manieren te vinden waarop het leren auto rijden voor jou makkelijker wordt. Inmiddels ben ik in mijn eentje naar Amsterdam gereden, en buiten het missen van een afslag is dit perfect gegaan! Bedankt Irma!


Ja, ik beveel dit aan

Dominykas uit Utrecht

20-06-2017
10

Ervaring: I highly recommend this driving school. Irma is strict but you will be happy in the end after easily passing your driving exam.


Ja, ik beveel dit aan

Thijmen uit breukelen

31-05-2017
8,3

Ervaring: Een heel gezellig en leuke instructeur. Fijne lessen en goede uitleg over wat en hoe je iets moet doen.


Ja, ik beveel dit aan

Kamata uit Utrecht

28-05-2017
7,0

Ervaring: Goede lessen. Irma maakt gebruik van vele technieken om je klaar te stomen voor het examen. Het is samen zoeken maar wat het best bij je past. Ik heb er veel aan gehad. Nadeel is wel dat ze geen flexibele agenda heeft.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Maarssen

17-05-2017
10

Ervaring: Na eerst gelest te hebben bij een andere rijschool kwam ik bij Irma terecht. Ik had geen goede ervaringen in de auto en was erg bang geworden. Irma wist precies hoe zij hiermee om moest gaan en zorgde ervoor dat ik weer zelfverzekerd en om mijn gemak in de auto zat. Ze neemt de tijd voor je en leert je veilig en zelfstandig rijden.

Ik had beter meteen naar Irma kunnen gaan voor mijn rijlessen!
De lessen waren erg gezellig en we hebben samen veel kunnen lachen.


Ja, ik beveel dit aan

Christopher uit Maarssen

15-02-2017
10

Ervaring: Irma, is echt fantastisch! Ik heb autisme maar Irma weet precies hoe zij hier om mee om moet gaan! Ik voelde mij echt tijdens het lessen om mijn gemakt. En daarom heb ik snel mijn rijbewijs gehaald! Irma, dank je wel!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Utrecht

08-01-2017
7,7

Ervaring: Na een jaar les te hebben gehad bij een andere rijinstructeur kwam ik terecht bij Irma van den Berg. Zij heeft mij toch weten te doen slagen door weer helemaal opnieuw te beginnen met een aantal fundamentele technieken. Irma had een scherp oog voor waar ik de mist in ging omtrent mijn rijvaardigheid en de benodigde stappen die je hiervoor maakt in je hoofd. Dit heeft er dan ook toe geleid dat ik Irma erg dankbaar ben voor haar hulp en advies. Irma heeft mij op een veilige en juiste manier de weg op gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

jackie uit maarssen

02-11-2016
9,3

Ervaring: Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad bij Irma. De rijlessen waren gezellig. Ze geeft je het vertrouwen dat je het kan. Ook als het even minder gaat blijft ze in je geloven. Door haar ben ik mijn praktijk examen vol zelfvertrouwen erin gegaan en heb ik hem in 1 keer gehaald.

Irma heeft mij geleerd om zelfverzekerd, zelfstandig en veilig auto te rijden.

Irma je bent een topper en ik ben heel blij dat ik bij jou heb gereden.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Maarssen

22-09-2016
9,0

Ervaring: Irma van den Berg staat voor professionaliteit in haar vak. Zij geeft haar leerlingen het vertrouwen om optimaal te presteren. Alleen maar lof!


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Vleuten

08-07-2016
9,7

Ervaring: Ik heb bij Irma auto leren rijden. Het fijnste wat ik hiervan vond is dat Irma het vooral belangrijk vindt dat je veilig en zelfstandig kan rijden, dat mijn doel is het behalen van mijn rijbewijs is voor haar hierin een bijzaal. Hierdoor kreeg ik bij Irma veel zelfvertrouwen en rij ik nu ook makkelijk zelfstandig, zelfverzekerd en veilig in de auto!


Ja, ik beveel dit aan