Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
65 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
51 t/m 60 van 65 beoordelingen

Yannick uit De Bilt

02-04-2014
8,7
Ja, ik beveel dit aan

M.C. uit Maarssen

31-03-2014
10

Ervaring: Dit is een test vanaf eigen adres


Ja, ik beveel dit aan

Alyssa uit Amsterdam

13-01-2014
9,7

Ervaring: Ik ben heel blij dat ik deze rijschool heb gevonden, want ik reed eerst bij een andere rijschool, maar ik had niet het idee dat die naar mij luisterde. Bij mw van den Berg heb ik wél dat idee. Ze is heel geduldig en ze weet echt alles! Ze kan heel goed uitleggen waardoor ik ook moeilijke onderwerpen goed snap. Haar rijlessen zijn zo opgebouwd dat je ook onthoudt wat je eerder hebt geleerd. Ik durf bij haar ook 'domme' vragen te stellen en ik heb echt vertrouwen in mezelf gekregen. Ook haalt ze mij altijd op van het station, echte service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-01-2014
9,7

Ervaring: Na enkele omzwervingen ben ik bij Rijschool Irma van den Berg gekomen. Van vrienden had ik al veel goeds over haar gehoord. Aan de telefoon stelde zij mij gelijk al een beetje gerust, wij gaan niet meteen met de auto rijden, eerst alleen even in de auto zitten praten. Er viel een enorme last van mij af, ik heb namelijk angst om te rijden. Vandaar dat het lessen elke keer weer misging, en ook lukte het mij niet te slagen voor het examen, alhoewel ik al goed kon rijden!
Het is gelukt!!! Samen met Irma, van rijschool Irma van den Berg, is het mij dit keer wel gelukt! Ik heb mijn rijbewijs!!! En ik rij nu alleen én met zelfvertrouwen in mijn eigen autootje!
Irma dank je wel voor je geduld en positiviteit! Je bent een gouwe meid!
Goed 2014!
Sylvia Knoop


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Utrecht

22-12-2013
10

Ervaring: Uitstekende rijschool waar ik na ruim 2 jaar nog steeds met een goed gevoel aan terug denk.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Maarssen

21-12-2013
10

Ervaring: Een betere rij-instructrice kan ik me niet voorstellen, het is erg fijn om naast iemand te zitten die goed op de hoogte is van ADD en weet hoe er mee omgegaan moet worden. Ook is het fijn dat er altijd zo enorm goed aan veiligheid gedacht wordt, zoals vroegtijdig de winterbanden onder de auto. Irma is iemand met veel verstand van haar vak en ik voel me er trots op dat ik haar leerling heb mogen zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Jadine uit Maarssen

21-12-2013
8,0

Ervaring: Mijn ervaringen zijn erg goed, de rijlessen zijn duidelijk en je leert er erg veel. Irma is erg aardig en herhaald alles goed zodat je alles begrijpt.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Maarssen

21-12-2013
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Josephine uit Maarssen

20-12-2013
10
Ja, ik beveel dit aan

Joanie uit Maarssenbroek

20-12-2013
9,7

Ervaring: Irma van den Berg stopt veel tijd en energie in haar leerlingen. Ze is erg flexibel en streng maar rechtvaardig. Hoog slagingspercentage. Het is natuurlijk erg fijn om in 1 keer te slagen :)!!


Ja, ik beveel dit aan