Beoordelingen Autorijschool Irma van den Berg

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
51 t/m 60 van 69 beoordelingen

Renee uit maarssen

26-05-2014
9,0

Ervaring: Mijn beide dochters hebben bij deze rijschool les gehad. Ze kunnen nu heel goed en vooral veilig aan het verkeer deelnemen.Het RIS systeem is een erg goed systeem. De vorderingen qua kennis en vaardigheden worden goed bijgehouden. Je weet als cursist precies welke zaken je beheerst en welke zaken nog niet. Leuke bijkomstigheid; ze hebben ook het 'nieuwe rijden'geleerd (zuinig en milieubewust maar wel met de veiligheid voorop). Zelf heb ik ook een avond bijgewoond over het nieuwe rijden. Gevolg: ik rijd bewuster en haal soms wel 80 kilometer extra uit een tank diesel.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvanne uit De meern

09-05-2014
9,0

Ervaring: Ik heb een hele leuke gezellig tijd gehad bin Irma van den Berg. De rijlessen waren allemaal heel erg leerzaam. Irma legt de lat heel erg hoog. Zo ben je voor bereid op alle examinatoren zegt ze. En dit was ook zo, ik ben in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

selina uit maarssen

24-04-2014
7,7
Ja, ik beveel dit aan

zippora uit utrecht

13-04-2014
9,0

Ervaring: Goeie uitleg, en het juiste matriaal, helpt je en geeft extra aandacht aan waar het nodig is.
Aardige lieve vrouw vol passie voor haar werk en doet er alles aan om Jou/u alles te leren en vertellen
Wat je moet weten voor je het examen gaat afleggen, kortom echt een aarader vooral
Als je last hebt van beperkingen of in mijn geval last hebt van faalangst
TIP: de theorie curces die ook geven word door irma zijn heel goed en leerzaam daarna kan je gelijk
Examen doen. En er word ook slip curces en dag trip rijden in amsterdam georganiseerd erg leerzaam
En ook nog leuk ook!


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit De Bilt

02-04-2014
8,7
Ja, ik beveel dit aan

M.C. uit Maarssen

31-03-2014
10

Ervaring: Dit is een test vanaf eigen adres


Ja, ik beveel dit aan

Alyssa uit Amsterdam

13-01-2014
9,7

Ervaring: Ik ben heel blij dat ik deze rijschool heb gevonden, want ik reed eerst bij een andere rijschool, maar ik had niet het idee dat die naar mij luisterde. Bij mw van den Berg heb ik wél dat idee. Ze is heel geduldig en ze weet echt alles! Ze kan heel goed uitleggen waardoor ik ook moeilijke onderwerpen goed snap. Haar rijlessen zijn zo opgebouwd dat je ook onthoudt wat je eerder hebt geleerd. Ik durf bij haar ook 'domme' vragen te stellen en ik heb echt vertrouwen in mezelf gekregen. Ook haalt ze mij altijd op van het station, echte service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-01-2014
9,7

Ervaring: Na enkele omzwervingen ben ik bij Rijschool Irma van den Berg gekomen. Van vrienden had ik al veel goeds over haar gehoord. Aan de telefoon stelde zij mij gelijk al een beetje gerust, wij gaan niet meteen met de auto rijden, eerst alleen even in de auto zitten praten. Er viel een enorme last van mij af, ik heb namelijk angst om te rijden. Vandaar dat het lessen elke keer weer misging, en ook lukte het mij niet te slagen voor het examen, alhoewel ik al goed kon rijden!
Het is gelukt!!! Samen met Irma, van rijschool Irma van den Berg, is het mij dit keer wel gelukt! Ik heb mijn rijbewijs!!! En ik rij nu alleen én met zelfvertrouwen in mijn eigen autootje!
Irma dank je wel voor je geduld en positiviteit! Je bent een gouwe meid!
Goed 2014!
Sylvia Knoop


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Utrecht

22-12-2013
10

Ervaring: Uitstekende rijschool waar ik na ruim 2 jaar nog steeds met een goed gevoel aan terug denk.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Maarssen

21-12-2013
10

Ervaring: Een betere rij-instructrice kan ik me niet voorstellen, het is erg fijn om naast iemand te zitten die goed op de hoogte is van ADD en weet hoe er mee omgegaan moet worden. Ook is het fijn dat er altijd zo enorm goed aan veiligheid gedacht wordt, zoals vroegtijdig de winterbanden onder de auto. Irma is iemand met veel verstand van haar vak en ik voel me er trots op dat ik haar leerling heb mogen zijn.


Ja, ik beveel dit aan