Beoordelingen Autorijschool Karels

8,9
34 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Katja uit Egmond aan Zee

02-05-2017
8,7

Ervaring: Fijne rijschool!
Guus is deskundig en geduldig en met een lolletje op z'n tijd voelde ik me erg op mijn gemak! :-)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-03-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Heiloo

16-03-2017
8,3

Ervaring: Ik heb Guus als een ervaren plezierige rijinstructeur ervaren.
Zeer geduldig en duidelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Egmond-Binnen

14-01-2017
10

Ervaring: Ik heb een hele leuke tijd gehad met Guus. Leuke en afwisselende lessen. Ik heb een hoop geleerd en dat ga ik later zeker gebruiken.
Guus bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dora uit Castricum

21-09-2016
8,0

Ervaring: Na een tijd erg weinig gereden te hebben door mijn onzekerheid, besloot ik nu een paar lessen te nemen in de hoop dat ik dan wel met een prettig gevoel zou kunnen rijden. Dat is gelukt. Door Guus' rustige benadering, zijn nadruk op de taal van de weg en dat je niets te vrezen hebt als je die kent, rij ik nu veel makkelijker. Ik begin er zelfs plezier in te krijgen!


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Castricum

18-09-2016
10

Ervaring: Even wat opfrislessen gedaan. Weer een boel bij geleerd. Guus is een deskundige en rustige man! Zijn rust neem ik zeker mee met het rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Jet uit Egmond aan den Hoef

17-09-2016
9,0

Ervaring: Het waren leuke en afwisselende lessen. Altijd erg gezellig en goed advies. Ik heb veel geleerd en ben blij dat ik hier mijn rijbewijs heb mogen halen! Bedankt Guus!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Egmond aan den Hoef

03-09-2016
9,3

Ervaring: Goede begeleiding al was ik als leerling niet de makkelijkste. Maar Guus heeft altijd veel geduld gehad en het is dus uiteindelijk toch gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Egmond aan den Hoef

30-07-2016
7,0

Ervaring: Geen gezeur. Hele gemakkelijke sfeer en goede rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Egmond aan den Hoef

03-04-2016
8,0

Ervaring: Karels is streng, maar rechtvaardig en hij heeft altijd tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan