Beoordelingen Autorijschool Karels

8,9
31 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Thijs uit Egmond-Binnen

14-01-2017
10

Ervaring: Ik heb een hele leuke tijd gehad met Guus. Leuke en afwisselende lessen. Ik heb een hoop geleerd en dat ga ik later zeker gebruiken.
Guus bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Dora uit Castricum

21-09-2016
8,0

Ervaring: Na een tijd erg weinig gereden te hebben door mijn onzekerheid, besloot ik nu een paar lessen te nemen in de hoop dat ik dan wel met een prettig gevoel zou kunnen rijden. Dat is gelukt. Door Guus' rustige benadering, zijn nadruk op de taal van de weg en dat je niets te vrezen hebt als je die kent, rij ik nu veel makkelijker. Ik begin er zelfs plezier in te krijgen!


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Castricum

18-09-2016
10

Ervaring: Even wat opfrislessen gedaan. Weer een boel bij geleerd. Guus is een deskundige en rustige man! Zijn rust neem ik zeker mee met het rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Jet uit Egmond aan den Hoef

17-09-2016
9,0

Ervaring: Het waren leuke en afwisselende lessen. Altijd erg gezellig en goed advies. Ik heb veel geleerd en ben blij dat ik hier mijn rijbewijs heb mogen halen! Bedankt Guus!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Egmond aan den Hoef

03-09-2016
9,3

Ervaring: Goede begeleiding al was ik als leerling niet de makkelijkste. Maar Guus heeft altijd veel geduld gehad en het is dus uiteindelijk toch gelukt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Egmond aan den Hoef

30-07-2016
7,0

Ervaring: Geen gezeur. Hele gemakkelijke sfeer en goede rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Egmond aan den Hoef

03-04-2016
8,0

Ervaring: Karels is streng, maar rechtvaardig en hij heeft altijd tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

Bodhi uit Egmond-Binnen

29-02-2016
9,0

Ervaring: Top rijschool! Gezellige en goede lessen gehad van Guus en als eindresultaat ga ik met veel vertrouwen en plezier de weg op. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Egmond aan Zee

10-11-2015
8,3

Ervaring: Leuke en leerzame rijlesseb gehad bij rijschool Karels. Uiteindelijk in 1 keer geslaagd met dank aan Guus. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Egmond aan den Hoef

01-09-2015
8,7

Ervaring: Rijschool Karels is een zeer goede rijschool waar je persoonlijk wordt getraind en waar je op je eigen tempo kunt rijden en leren. De discipline van Guus is fijn en werkte goed bij mij, ik denk dat meer kandidaten daar profijt van hebben, rijden is immers meer dan alleen maar gas geven.


Ja, ik beveel dit aan