Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,7
221 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 221 beoordelingen

Simon

15-04-2018
8,7

Ervaring: Bij rijschool Kennedy heb ik goed leren autorijden. Mijn instructeur (Rachid) heeft veel geduld en ervaring wat het rijden ten goede komt.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Amsterdam

11-04-2018
8,7

Ervaring: Goede rijschool met een leuk team met ervaren en hele betrokken instructeurs. Ze geven opbouwende feedback en zorgen ervoor dat de lessen ontspannen verlopen, ook als het rijden even niet zo goed gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Phuong uit Stadionweg 142, Amsterdam 1077 SX

09-04-2018
9,7

Ervaring: An amazing school with very patient and knowledgeable instructors and friendly and dedicated support staff. Cannot make it without your support. Highly recommend!


Ja, ik beveel dit aan

Lilian uit Amsterdam

31-03-2018
8,0

Ervaring: Erg tevreden, en flexibel qua rijlestijden (ook op zaterdag!). Erg fijne motorinstructrice, die begrijpt dat als het koud is of regent, je een extra pitstop nodig hebt ;-)
Zowel AVB als AVD in 1 keer gehaald! Super dus.


Ja, ik beveel dit aan

Stefanie uit Amsterdam

25-03-2018
9,3

Ervaring: Ik had vier maanden de tijd om mijn rijbewijs te halen, voordat ik voor onbepaalde tijd naar het buitenland zou vertrekken. Bij Verkeersschool Kennedy was ik aan het juiste adres: ik kreeg rijleraar Rachid toegewezen, die me intensief klaarstoomde voor het examen.

Dankzij zijn persoonlijke aanpak - echt, zowel de hartstikke lieve vrouwen bij de receptie als de rijlaren bij deze rijschool maken er zaak van om je écht te leren kennen, zodat je optimaal begeleid kunt worden - slaagde ik in één keer!

Rachid gaf me een schop onder mijn kont wanneer dat nodig was en wist het ondanks de stress die je als leerling bij het leren rijden soms ervaart, toch leuk te houden.

En misschien nog wel het belangrijkste van al en de hoofdreden voor deze hoge rating: leraar Rachid is niet 'zomaar' gefocust op je doen slagen voor het rij-examen. Dat is natuurlijk het einddoel, maar in de tussentijd zet hij werkelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat je ook echt goéd kunt rijden, zodat je je na het examen veilig voelt wanneer je in je eentje de weg op gaat. Deze school (en leraar) moet je hebben!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Amsterdam

21-03-2018
8,3

Ervaring: Hele professionele rijschool, hier leer je wat! Eerst gereden via een Groupon-bon en toen het verschil begrepen van hoe je echt autorijLES krijgt! Super!
En rijden met een Amsterdams accent heeft zeker zijn charme en humor! ;) Michael is een topper!


Ja, ik beveel dit aan

Kate uit Amsterdam

16-03-2018
9,0

Ervaring: Ik heb Verkeersschool Kennedy ervaren als een hele fijne rijschool. De rij-instructeurs zijn professioneel, bekwaam, meedenkend en super vriendelijk. De twee dames van de receptie zijn beide ook toppers! Door hen voel je je echt thuis bij de rijschool. Ook zij leven zo oprecht met iedere kandidaat mee. Een professionele rijschool waar ik ontzettend veel geleerd heb en me daardoor super zeker voel om met mijn rijbewijs aan het verkeer deel te nemen. Een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Amsterdam

15-03-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

MJ uit Amsterdam

10-02-2018
9,0

Ervaring: Vanaf de eerste dag een ongedwongen en persoonlijk contact met de receptie dames, rij-instructeur en eigenaar bij deze rijschool. De lessen werden afgestemd naar mijn wens om rustig de tijd te nemen voor het onder de knie krijgen van autorijden. Ik had les van een zeer ervaren instructeur die mij heeft begeleid door de RIS theorie. Een goede leraar die goed kon inspelen op mijn persoonlijk manier van leren. En dat resulteerde erin dat ik mijn theorie en praktijk examen in 1 keer heb gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Amsterdam

02-02-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan