Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,7
211 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 211 beoordelingen

Flory uit AMSTERDAM

12-12-2017
8,7

Ervaring: Als je wilt om met veel plezier en gezelligheid, snel en goed te leren rijden dan raad ik verkeersschool Kennedy zeker aan! Ze nemen de tijd om je dingen rustig en goed aan te leren. Je kan altijd met je vragen bij iedereen terecht. Ik ben het auto rijden enorm leuk gaan vinden mede dankzij iedereen van de rijschool. Het is niet altijd makkelijk want je bent aan het leren maar ook op de moeilijke punten ondersteunen de rij instructeur(en) je altijd en zorgen ze dat je een stap vooruit gaat na iedere les. Ik ben echt enorm te vrede en zou nog vaak terug denken aan momenten in de auto met verkeersschool Kennedy! :)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Keez uit Amsterdam

31-10-2017
8,3

Ervaring: Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Het was de derde poging, en heb flink wat lessen gehad maar dankzij de top lessen van Maroes nu echt vol vertrouwen geslaagd. Heel fijn dat er tijdens de lessen altijd vertrouwen en rust was. Ik heb het gevoel dat ik nu alle facetten van veilig rijden in m'n vingers heb.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Amsterdam

28-10-2017
10

Ervaring: Ik zou rijschool Kennedy aanbevelen, omdat de rijinstructeur goede lessen geven en altijd gezellig zijn in de auto en omdat je goed wordt geholpen door de baliemedewerkers waar je je dan op je gemak voelt . Ik heb heel veel geleerd in drie maanden en ik heb alles in een keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Iskander uit Amsterdam

17-10-2017
9,7

Ervaring: Voor mij was dit een top top top rijschool. Mijn instructeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij kan je goed op je flikker geven zodat je het snel doorhebt. Zelf heb ik het in relatief weinig lessen de 1ste keer weten te halen. De 2 dames achter de balie helpen je trouwens met alles en je kunt altijd bij ze terecht voor een praatje! Ik zou het zeker aanraden om hier te beginnen met lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Iskander uit Amsterdam

12-10-2017
8,7

Ervaring: Erg goede rijschool, in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amsterdam

09-09-2017
8,7

Ervaring: Prima rijschool met hele behulpzame en positieve mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Nicolas uit Amsterdam

02-09-2017
8,0

Ervaring: Heel goed, en in 1 x geslaagd perfect!
Bedankt voor alles


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Amsterdam

25-08-2017
9,3

Ervaring: Goed lesgegeven, prima materiaal en sympathieke mensen zowel op de rijschool als op de motor. In 1x geslaagd voor beide motorexamens. Bereiden je net wat meer voor/zorgen dat je net wat meer kunt, zodat je slagingskans een stuk groter zal worden en je ook rustiger op je examen aankomt.


Ja, ik beveel dit aan

Elisabete uit Amsterdam

21-08-2017
8,7

Ervaring: Heb altijd goed advies gehad en houden goed rekening met de leerling. Bespreken alles en bereiden je goed voor op het rijden! Top service!


Ja, ik beveel dit aan