Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,7
202 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 202 beoordelingen

Elisabete uit Amsterdam

21-08-2017
8,7

Ervaring: Heb altijd goed advies gehad en houden goed rekening met de leerling. Bespreken alles en bereiden je goed voor op het rijden! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Mika uit Amsterdam

01-07-2017
8,0

Ervaring: Erg Goed, ik had Maruschka van Venentien als rij instructeur en elke les leerde ik iets nieuws bij haar en elke les had ik ook echt plezier in het rijden met haar.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Amsterdam

12-06-2017
8,7

Ervaring: Het succesvol afronden van mijn rijexamen (meteen de eerste keer) betekende helaas ook het einde van een periode waarin ik elke zaterdag in de auto kon rijden met mijn rij-instructeur Marco. Marco geeft heel gedegen, maar nooit streng, les en daarbij is het gewoon gezellig met hem in de auto. Dankzij hem kan ik mijzelf met vol vertrouwen zelf autorijen.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Amsterdam

12-06-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Amsterdam

09-06-2017
10

Ervaring: Niet alleen goede rijlessen maar ook een ontzettende fijne sfeer! Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Amstelveen

01-06-2017
9,3

Ervaring: Zeer goede, vriendelijke en professionele rijschool. Het contact was duidelijk, goede instructies werden gegeven en aan mijn wensen konden zonder moeite worden voldaan. Ik heb via Kennedy mijn theorie- en praktijk examen in één keer gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Amsterdam

01-03-2017
10

Ervaring: Uitstekende dienstverlening, zeer deskundige instructie en daardoor in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Ken uit Amsterdam

23-01-2017
9,3

Ervaring: Hele fijne rijschool. Mick is een vriendelijke rij instructeur en geeft goede opbouwende kritiek. Dames achter de balie denken met je mee als je een les moet verplaatsen.


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Amsterdam

16-12-2016
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Buiske uit Wageningen

30-11-2016
9,7

Ervaring: Vanuit Wageningen gekozen om te blijven rijden bij Verkeersschool Kennedy in Amsterdam! Zeer prettige sfeer en deskundige rij-instructeurs. Rijden vond ik totaal geen pretje, maar door de gezellige dames achter de balie en mijn optimistische rij-instructeur heb ik volgehouden en uiteindelijk mijn rijbewijs gehaald! :) Kennedy is echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan