Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,7
207 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 207 beoordelingen

Iskander uit Amsterdam

17-10-2017
9,7

Ervaring: Voor mij was dit een top top top rijschool. Mijn instructeur was erg vriendelijk en behulpzaam. Hij kan je goed op je flikker geven zodat je het snel doorhebt. Zelf heb ik het in relatief weinig lessen de 1ste keer weten te halen. De 2 dames achter de balie helpen je trouwens met alles en je kunt altijd bij ze terecht voor een praatje! Ik zou het zeker aanraden om hier te beginnen met lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Iskander uit Amsterdam

12-10-2017
8,7

Ervaring: Erg goede rijschool, in 1 keer geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Amsterdam

09-09-2017
8,7

Ervaring: Prima rijschool met hele behulpzame en positieve mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Nicolas uit Amsterdam

02-09-2017
8,0

Ervaring: Heel goed, en in 1 x geslaagd perfect!
Bedankt voor alles


Ja, ik beveel dit aan

Jorrit uit Amsterdam

25-08-2017
9,3

Ervaring: Goed lesgegeven, prima materiaal en sympathieke mensen zowel op de rijschool als op de motor. In 1x geslaagd voor beide motorexamens. Bereiden je net wat meer voor/zorgen dat je net wat meer kunt, zodat je slagingskans een stuk groter zal worden en je ook rustiger op je examen aankomt.


Ja, ik beveel dit aan

Elisabete uit Amsterdam

21-08-2017
8,7

Ervaring: Heb altijd goed advies gehad en houden goed rekening met de leerling. Bespreken alles en bereiden je goed voor op het rijden! Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Mika uit Amsterdam

01-07-2017
8,0

Ervaring: Erg Goed, ik had Maruschka van Venentien als rij instructeur en elke les leerde ik iets nieuws bij haar en elke les had ik ook echt plezier in het rijden met haar.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Amsterdam

12-06-2017
8,7

Ervaring: Het succesvol afronden van mijn rijexamen (meteen de eerste keer) betekende helaas ook het einde van een periode waarin ik elke zaterdag in de auto kon rijden met mijn rij-instructeur Marco. Marco geeft heel gedegen, maar nooit streng, les en daarbij is het gewoon gezellig met hem in de auto. Dankzij hem kan ik mijzelf met vol vertrouwen zelf autorijen.


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Amsterdam

12-06-2017
7,7
Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Amsterdam

09-06-2017
10

Ervaring: Niet alleen goede rijlessen maar ook een ontzettende fijne sfeer! Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan