Beoordelingen Verkeersschool Kennedy

8,8
282 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 282 beoordelingen

Roel uit Amsterdam

14-02-2019
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Duco uit Amsterdam

08-02-2019
10

Ervaring: Ik had rijles bij Rachid, aardige gozer kan je echt mee lache en ook nog eens leren autorijden. Hij was op sommige mensen wel streng maar dat is goed want uiteindelijk behaal je daarmee het resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

Charissa uit Amsterdam

05-02-2019
8,0

Ervaring: Erg fijne rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Kim

02-02-2019
9,3

Ervaring: Verkeersschool Kennedy is een hele fijn rijschool met oog voor persoonlijke aandacht.
Het ontvangst is warm en gezellig.

Michael is een fijne en kundige instructeur, die mij met al zijn geduld richting mijn rijbewijs heeft geholpen.

Ik wil iedereen van Kennedy bedanken voor alle support!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Amsterdam

01-02-2019
10

Ervaring: Helemaa top!!


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Diemen

31-01-2019
10

Ervaring: Zeer vakkundig! Met veel geduld en duidelijke uitleg worden kennis en vaardigheden doorgegeven aan de leerlingen. Ze helpen je niet bij het halen van alleen een examen met met het behalen van rijvaardigheden voor het leven. Na 10 bloklessen heb ik mijn Rijbewijs in 1x in de pocket!


Ja, ik beveel dit aan

Eke uit Amsterdam

29-01-2019
8,7

Ervaring: Zeer goeie ervaring. Lessen worden direct ingepland waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Extra lessen inplannen is geen probleem. Vriendelijk en behulpzaam personeel en verre weg de beste instructeurs!


Ja, ik beveel dit aan

Bruno uit Amsterdam

27-01-2019
8,7

Ervaring: Kennedy is een erg gezellige maar serieuze rijschool. Mijn eerste instructeur was iemand die mij niet zoveel op weg hielp. Na een switch kwam ik bij Erik terecht. Wat heb ik toch leuk leren autorijden. ik zou eigenlijk weer les willen nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Amsterdam

24-01-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Aalsmeer

22-01-2019
10

Ervaring: I came in contact with Kennedy driving school after having a bad experience with another unprofessional driving school and after failing the driving test twice. So, I was very disappointed and suspicious about the whole thing.
After an introduction lesson and a well explained and clear program I started to have my lessons with instructor Michael which with humour and a very big dose of patience and persevereance taught me the whereabouts and do's and don'ts of driving a car.
I must say I'm very pleased with the school and very grateful because I finally have my drivers licence.
Kennedy Driving School Rocks!


Ja, ik beveel dit aan