Beoordelingen Autorijschool Lex van der Steen

9,3
96 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

Roy uit Almere

20-03-2019
10

Ervaring: Zeer goed voorbereide, fijne en goed verzorgde rijlessen, in 1 keer weten te slagen. Zou dit bedrijf aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Mitchell uit Almere

21-02-2019
10

Ervaring: Lex is een zeer deskundige en aardige man, ik heb met veel plezier les gehad. Altijd op tijd, lessen van 90 minuten, goede administratie, weet alle examenroutes en valkuilen en leert je heel zelfstandig te laten rijden, is rustig, legt alles duidelijk uit, stelt je op je gemak en laat je pas examen doen als je er helemaal klaar voor bent. Daarom adviseer ik om bij deze goede rijschool te gaan lessen waar je de juiste begeleiding krijgt om je rijbewijs te behalen. Lex bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Almere

07-02-2019
10

Ervaring: Echt een top rijschool neemt rustig de tijd en legt ook je fouten goed uit. Zodat je volgende keer weet hoe het wel moet echt een top rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Clarisse uit Almere

24-01-2019
10

Ervaring: Ik heb rijlessen bij Lex gevolgd. Hij is geduldig. Hij zoekt altijd alle moielijke plekken met bijzondere regels. Als je een fout maakt, gaat hij het rustig aanpakken. Ook als je opeens zenuwachtig wordt, behandelt hij je nog steeds met geduld en begrip.

Het is niet een verrassing toen ik mijn examen gehad dat ik gelijk geslaagd ben. Eerste zei hij dat ik een hoge kans heb om te slagen. Dat was twee weken geleden. Had ik nog op maandag een les gehad. Toen zei hij dat hij zeker weet dat ik ga slagen. Klopt inderdaad.

Gewoon naar hem luisteren en probeer alles te onthouden. Bij hem ben je op de juiste plek.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Almere

27-11-2018
10

Ervaring: Uitmuntende autorijschool. Inmiddels meerdere mensen verwezen, allen met goed gevolg het leertraject afgerond.
De heer van der Steen verstaat zijn vak als geen ander.


Ja, ik beveel dit aan

Fabiënne

17-11-2018
9,7

Ervaring: Ik ben bij Lex afgereden. Lex is erg professioneel in het lesgeven maar ook wat betreft de randzaken zoals administratie e.d. Hij houdt alles netjes bij, rookt niet in de auto, doet geen boodschappen onderweg, etc.


Ik heb Lex ervaren als een hele geduldige en deskundige rijinstructeur. Zelfs wanneer je zelf erg gefrustreerd raakt omdat het allemaal nog niet zo vlot, blijft Lex geduldig en volhouden om je te laten afrijden.

Je betaalt iets meer, maar je krijgt er ook heel veel voor terug: KWALITEIT!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Almere

23-10-2018
10

Ervaring: Rustig, beheerst en goed lesgegeven door instructeur (Lex). Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Almere

15-10-2018
10

Ervaring: Ik heb bij rijschool Lex van der steen mijn examen gehaald, zelf ben ik erg te spreken over de manier van uitleggen en het lesgeven. Daarom beveel ik deze rijschool ook zeker aan. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen 😊 op naar de vele veilige kilometers.


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Almere

01-10-2018
9,3

Ervaring: Bij autorijschool Lex van der Steen ben ik in een keer geslaagd! Tijdens de lessen voelde ik mij op gemak en werd ik altijd professioneel behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Tigo uit Dageraadstraat 37

01-10-2018
10

Ervaring: Supergoede rijschool. Lex neemt zijn tijd om je alles goed te leren. Niks haast, lekker rustig aan. Leuke sfeer in de auto. Alle tips die hij je meegeeft helpen gegarandeerd op het examen. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan