Beoordelingen Autorijschool Lex van der Steen

9,3
64 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Emma uit Almere

20-05-2017
9,7

Ervaring: Dankzij Lex ben ik in 1 x geslaagd! Dit komt doordat hij heel goed weet hoe hij jou het beste iets kan leren, en dit veel en rustig met je oefent. Hij geeft altijd goede feedback en daarnaast heb ik veel lol met hem gehad! Ik kan Lex zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Almere

09-05-2017
7,7

Ervaring: Lex is een goede rijinstructeur. Hij is kalm en grijpt alleen in wanneer het nodig is om jou zoveel mogelijk controle en verantwoordelijkheid te geven. Daarnaast zoekt hij de verkeerssituaties op die lastig zijn zodat je ervaring kan opdoen en voorbereid aan je rijexamen kan deelnemen.


Ja, ik beveel dit aan

Romana uit Almere

04-05-2017
9,7

Ervaring: Lex is relaxed, wat jou ook meer zelfvertrouwen geeft. Zijn kritiek is opbouwend, de sfeer is fijn en hij is ook nog eens hartstikke aardig. Echt een aanrader!!! Ik ben in 1x geslaagd ;)


Ja, ik beveel dit aan

Koula uit Almere Poort

03-05-2017
10

Ervaring: Lex is een geweldig goede rij instructeur, die ik iedereen kan aanbevelen! Hij is zeer ervaren en geduldig. Service gericht en klant vriendelijk. Een absolute aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

An

21-03-2017
8,3

Ervaring: In één keer geslaagd bij Lex! Altijd heel geduldig en veel van geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Almere Haven

24-02-2017
9,0

Ervaring: Above all what I learned with Lex is to safely drive, which is the best insurance you can invest in. I thought it would take less time, however, I passed the exam in one time. :D


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Almere

09-02-2017
10

Ervaring: Echt een top rijschool! Je leert al snel in de eerste les hoe de auto werkt en waar je op moet letten met het schakelen. Verder leer je al snel hoe en waar je op moet letten tijdens het kijken in het verkeer. Wat ook een goed punt is, Lex probeert je zoveel mogelijk zelfstandig te laten rijden. Daarmee bedoel ik dat je zelf al snel bezig bent met het zelf besturen van de hele auto. Hier en daar waar het nodig is krijg je goede tips en als het moet grijpt Lex in, maar je krijgt dan ook de goede feedback terug waarom hij ingreep.
Over het algemeen echt een top rijschool maar ook top rijinstructeur.
Ik heb hier echt een hele leuke ervaring aan overgehouden, als jij een goede rijschool zoekt waar je snel je rijbewijs kan halen is dit de rijschool voor jou!


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Almere

29-01-2017
8,3

Ervaring: Lex is een super goede instructeur. Hij is rustig en heeft veel geduld. Bij lastige onderdelen neemt hij extra tijd en wordt er ook veel aandacht aan besteed. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Caby uit Almere

10-01-2017
8,3

Ervaring: Lex is een hele goede rij-instructeur. Hij heeft veel kennis en ervaring. Daarnaast is hij geduldig, maar houd je wel scherp. Hij heeft een fijne lesmethode en kan goed uitleggen.


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Almere

20-12-2016
9,0

Ervaring: Het is een erg goede rijschool. De lessen van Lex zijn erg fijn, omdat hij geduldig en rustig is. Zelf had ik nooit gedacht dat ik mijn rijbewijs in een keer zou halen, maar door Lex is het wel gelukt!


Ja, ik beveel dit aan