Beoordelingen Autorijschool Lex van der Steen

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Romy uit Almere

08-08-2017
10

Ervaring: Altijd leuke en leerzame lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Almere

21-07-2017
10

Ervaring: Het is Lex gelukt om ondanks mijn onzekerheid en slechte eerdere ervaringen mij deskundig en sneller dan ik zelf had bedacht te begeleiden naar het slagen voor mijn rijexamen. De rijlessen waren ontspannen voor zover het leren auto rijden dat toelaat ;-), Lex is geduldig, met humor als dat kan en serieus als dat moet. Ik moest even wachten voordat ik aan de beurt was om te beginnen met lessen bij Lex maar dat was het dubbel en dwars waard.


Ja, ik beveel dit aan

Alanis uit Almere

18-07-2017
9,3

Ervaring: Ik ben na 35 rijlessen, wat het gemiddelde is, in één keer geslaagd. Daar wil ik Lex echt voor bedanken! Toen ik proeflessen ging doen, vond ik de sfeer in de auto erg belangrijk. Lex was de tweede instructeur/rijschool waarbij ik een proefles deed en het klikte goed, dit had ik bij de andere rijschool niet. Ik vond dit belangrijk, omdat 90 minuten erg lang kunnen duren als de sfeer niet goed is. Ik heb gezellig met Lex kunnen praten, maar als het stil was, was het niet ongemakkelijk. Daarnaast heeft hij mij veel vertrouwen gegeven door het zelfstandig rijden. Hij schrijft soms administratieve dingen op, waardoor hij niet de hele tijd de weg in de gaten kan houden (uiteraard kijkt hij wel erg regelmatig). Dit gaf mij vertrouwen, omdat Lex het “aandurfde” om niet op de weg te letten en mij mijn eigen gang liet gaan. Ook hebben we tijdens de les moeilijke verkeerssituaties geoefend. Vóór mijn praktijkexamen had ik nog een halve les en de route die we toen deden, was deels ook mijn examenroute! Lex bereidt je dus goed voor en daarom zou ik hem zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Elke uit Almere

28-06-2017
9,0

Ervaring: Dankzij Lex ben ik in 1x geslaagd! Hij heeft goed door wanneer je echt op niveau zit en dus kan gaan afrijden. Verder vind ik dat hij veel geduld heeft, maar hij geeft ook regelmatig kritiek (waar je veel van leert). Hij laat je vooral heel erg zelfstandig je gangetje gaan, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt achter het stuur en dat vind ik toch wel erg belangrijk. Ook heeft Lex veel ervaring, waardoor je gaandeweg leert waar je vooral op moet letten. Daardoor ben je goed voorbereid op je rij-examen.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Almere

30-05-2017
10

Ervaring: Bedankt Lex, je hebt mijn vertrouwen verhoogd en mij verder gebracht in wat ik in werkelijkheid kon bereiken. Bedankt voor uw geduld, maar ook soms om wat harder tegen me te zijn om zodoende verder te komen. De moeite waard om Lex te nemen als instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Almere

20-05-2017
9,7

Ervaring: Dankzij Lex ben ik in 1 x geslaagd! Dit komt doordat hij heel goed weet hoe hij jou het beste iets kan leren, en dit veel en rustig met je oefent. Hij geeft altijd goede feedback en daarnaast heb ik veel lol met hem gehad! Ik kan Lex zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Almere

09-05-2017
7,7

Ervaring: Lex is een goede rijinstructeur. Hij is kalm en grijpt alleen in wanneer het nodig is om jou zoveel mogelijk controle en verantwoordelijkheid te geven. Daarnaast zoekt hij de verkeerssituaties op die lastig zijn zodat je ervaring kan opdoen en voorbereid aan je rijexamen kan deelnemen.


Ja, ik beveel dit aan

Romana uit Almere

04-05-2017
9,7

Ervaring: Lex is relaxed, wat jou ook meer zelfvertrouwen geeft. Zijn kritiek is opbouwend, de sfeer is fijn en hij is ook nog eens hartstikke aardig. Echt een aanrader!!! Ik ben in 1x geslaagd ;)


Ja, ik beveel dit aan

Koula uit Almere Poort

03-05-2017
10

Ervaring: Lex is een geweldig goede rij instructeur, die ik iedereen kan aanbevelen! Hij is zeer ervaren en geduldig. Service gericht en klant vriendelijk. Een absolute aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

An

21-03-2017
8,3

Ervaring: In één keer geslaagd bij Lex! Altijd heel geduldig en veel van geleerd.


Ja, ik beveel dit aan