Beoordelingen Autorijschool Lex van der Steen

9,3
73 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Marjolyne uit Almere

31-01-2018
9,7

Ervaring: Lex is de rust zelve als rij-instructeur. Hij weet wat je moet kunnen om te slagen & zorgt ervoor dat je met een zelfverzekerd gevoel het examen in gaat. De lessen van Lex zijn goed opgebouwd en hij houdt rekening met jou als persoon. Verder reageert Lex altijd vliegensvlug op berichtjes, wat erg fijn is als je rooster opeens verandert. Kortom: de rijlessen zijn van goede kwaliteit, de sfeer is gezellig en Lex heeft oog voor jou!


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Almere

20-01-2018
9,7

Ervaring: Het waren altijd fijne, duidelijke en leerzame lessen van Lex!


Ja, ik beveel dit aan

Armel uit Almere

04-12-2017
9,0

Ervaring: Lessen zijn goed opgebouwd waarin je jezelf makkelijk kunt ontwikkelen. Je merkt zelf wanneer je bepaalde handelingen goed of juist minder goed kunt uitvoeren en daar wordt tijdens de lessen ook rekening mee gehouden. Door de vele oefeninge n kan ik met een goed en veilig gevoel de weg op. Een top bedrijf dus!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Almere

03-11-2017
10

Ervaring: Ik heb genoten van elk uur! De man is serieus waar het moet, maar altijd in voor een geintje of mop! Hij weet binnen een paar weken hoe je in elkaar steekt. Bij het missen van borden bij doodlopende straten niets gezegd, je ziet vanzelf de paaltjes aankomen. Werkte voor mij beter dan tijdig ingrijpen.
Lex is naar mijn mening ook zeer geschikt voor autisten, anders was ik namelijk niet in 1keer geslaagd!
Aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Almere

08-08-2017
10

Ervaring: Altijd leuke en leerzame lessen gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Almere

21-07-2017
10

Ervaring: Het is Lex gelukt om ondanks mijn onzekerheid en slechte eerdere ervaringen mij deskundig en sneller dan ik zelf had bedacht te begeleiden naar het slagen voor mijn rijexamen. De rijlessen waren ontspannen voor zover het leren auto rijden dat toelaat ;-), Lex is geduldig, met humor als dat kan en serieus als dat moet. Ik moest even wachten voordat ik aan de beurt was om te beginnen met lessen bij Lex maar dat was het dubbel en dwars waard.


Ja, ik beveel dit aan

Alanis uit Almere

18-07-2017
9,3

Ervaring: Ik ben na 35 rijlessen, wat het gemiddelde is, in één keer geslaagd. Daar wil ik Lex echt voor bedanken! Toen ik proeflessen ging doen, vond ik de sfeer in de auto erg belangrijk. Lex was de tweede instructeur/rijschool waarbij ik een proefles deed en het klikte goed, dit had ik bij de andere rijschool niet. Ik vond dit belangrijk, omdat 90 minuten erg lang kunnen duren als de sfeer niet goed is. Ik heb gezellig met Lex kunnen praten, maar als het stil was, was het niet ongemakkelijk. Daarnaast heeft hij mij veel vertrouwen gegeven door het zelfstandig rijden. Hij schrijft soms administratieve dingen op, waardoor hij niet de hele tijd de weg in de gaten kan houden (uiteraard kijkt hij wel erg regelmatig). Dit gaf mij vertrouwen, omdat Lex het “aandurfde” om niet op de weg te letten en mij mijn eigen gang liet gaan. Ook hebben we tijdens de les moeilijke verkeerssituaties geoefend. Vóór mijn praktijkexamen had ik nog een halve les en de route die we toen deden, was deels ook mijn examenroute! Lex bereidt je dus goed voor en daarom zou ik hem zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan

Elke uit Almere

28-06-2017
9,0

Ervaring: Dankzij Lex ben ik in 1x geslaagd! Hij heeft goed door wanneer je echt op niveau zit en dus kan gaan afrijden. Verder vind ik dat hij veel geduld heeft, maar hij geeft ook regelmatig kritiek (waar je veel van leert). Hij laat je vooral heel erg zelfstandig je gangetje gaan, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt achter het stuur en dat vind ik toch wel erg belangrijk. Ook heeft Lex veel ervaring, waardoor je gaandeweg leert waar je vooral op moet letten. Daardoor ben je goed voorbereid op je rij-examen.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Almere

30-05-2017
10

Ervaring: Bedankt Lex, je hebt mijn vertrouwen verhoogd en mij verder gebracht in wat ik in werkelijkheid kon bereiken. Bedankt voor uw geduld, maar ook soms om wat harder tegen me te zijn om zodoende verder te komen. De moeite waard om Lex te nemen als instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit Almere

20-05-2017
9,7

Ervaring: Dankzij Lex ben ik in 1 x geslaagd! Dit komt doordat hij heel goed weet hoe hij jou het beste iets kan leren, en dit veel en rustig met je oefent. Hij geeft altijd goede feedback en daarnaast heb ik veel lol met hem gehad! Ik kan Lex zeker aanraden.


Ja, ik beveel dit aan