Beoordelingen Autorijschool Lex van der Steen

9,2
85 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Ilse uit Almere

20-07-2018
8,3

Ervaring: In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Lex is een vriendelijke, rustige man. Je krijgt veel persoonlijke aandacht, dus je weet precies waar je aan toe bent. Ik zou deze rijschool aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Almere

06-07-2018
7,7

Ervaring: Ik heb de lessen altijd als erg prettig ervaren. Lex leert het rijden stap voor stap op je eigen tempo en er wordt op alle details gelet. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Nienke

20-06-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan

felice uit almere

20-06-2018
9,3

Ervaring: Lex van der Steen heeft me geholpen in één keer te slagen! Dit, door zijn professionele lessen (van 1,5 uur, wat ik iedereen aan raad!) en rustige houding. Ik heb de afgelopen lessen erg veel plezier gehad in autorijden bij deze rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Nicky uit Bussum

16-06-2018
8,0

Ervaring: Het was een geweldige ervaring met lex een erg rustige man waar je zeker wel een grapje mee kan maken vond het erg fijn om met lex te rijden


Ja, ik beveel dit aan

Arjette uit Almere

16-06-2018
9,7

Ervaring: Fijne instructeur met persoonlijke aandacht veel ervaring in je afrijd gebied.Geen les was saai met Lex.Dank je wel Lex voor het helpen halen van mn rijbewijs...en in 1x. Ik beveel hem van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Edith

31-05-2018
9,3

Ervaring: Goede lessen, blijft altijd rustig en laat je snel heel zelfstandig rijden. In 1 keer geslaagd, ik ben er heel tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Cheyenne uit Almere

07-05-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Poonam uit Almere

16-04-2018
10

Ervaring: Ben super blij met Lex, hij heeft me met alles voor het rijden geholpen en ben in 1 keer geslaagd!
Hij heeft ook alle aandacht voor je en zorgt er ook voor dat je in 1 keer slaagt! Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Almere

14-04-2018
7,7

Ervaring: Lex van der Steen is een ervaren, deskundige en vriendelijke instructeur. De lessen zijn op een goede en stapsgewijze manier opgebouwd. Er kan ideaal gewerkt worden aan je vaardigheid en kennis. Een goede aanrader!


Ja, ik beveel dit aan