Beoordelingen Autorijschool Lex van der Steen

9,3
92 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Daan uit Almere

27-11-2018
10

Ervaring: Uitmuntende autorijschool. Inmiddels meerdere mensen verwezen, allen met goed gevolg het leertraject afgerond.
De heer van der Steen verstaat zijn vak als geen ander.


Ja, ik beveel dit aan

Fabiënne

17-11-2018
9,7

Ervaring: Ik ben bij Lex afgereden. Lex is erg professioneel in het lesgeven maar ook wat betreft de randzaken zoals administratie e.d. Hij houdt alles netjes bij, rookt niet in de auto, doet geen boodschappen onderweg, etc.


Ik heb Lex ervaren als een hele geduldige en deskundige rijinstructeur. Zelfs wanneer je zelf erg gefrustreerd raakt omdat het allemaal nog niet zo vlot, blijft Lex geduldig en volhouden om je te laten afrijden.

Je betaalt iets meer, maar je krijgt er ook heel veel voor terug: KWALITEIT!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Almere

23-10-2018
10

Ervaring: Rustig, beheerst en goed lesgegeven door instructeur (Lex). Absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Almere

15-10-2018
10

Ervaring: Ik heb bij rijschool Lex van der steen mijn examen gehaald, zelf ben ik erg te spreken over de manier van uitleggen en het lesgeven. Daarom beveel ik deze rijschool ook zeker aan. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen 😊 op naar de vele veilige kilometers.


Ja, ik beveel dit aan

Sharon uit Almere

01-10-2018
9,3

Ervaring: Bij autorijschool Lex van der Steen ben ik in een keer geslaagd! Tijdens de lessen voelde ik mij op gemak en werd ik altijd professioneel behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Tigo uit Dageraadstraat 37

01-10-2018
10

Ervaring: Supergoede rijschool. Lex neemt zijn tijd om je alles goed te leren. Niks haast, lekker rustig aan. Leuke sfeer in de auto. Alle tips die hij je meegeeft helpen gegarandeerd op het examen. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Leonie uit Almere

10-09-2018
10

Ervaring: Vanaf de 1e rit mag je gelijk al heel veel doen, elke les is goed aangepast op wat je al kan. Al met al een goede ervaring gehad en in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Almere

20-07-2018
8,3

Ervaring: In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Lex is een vriendelijke, rustige man. Je krijgt veel persoonlijke aandacht, dus je weet precies waar je aan toe bent. Ik zou deze rijschool aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Almere

06-07-2018
7,7

Ervaring: Ik heb de lessen altijd als erg prettig ervaren. Lex leert het rijden stap voor stap op je eigen tempo en er wordt op alle details gelet. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Nienke

20-06-2018
8,0
Ja, ik beveel dit aan