Beoordelingen Autorijschool Lex van der Steen

9,3
60 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

An

21-03-2017
8,3

Ervaring: In één keer geslaagd bij Lex! Altijd heel geduldig en veel van geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Cynthia uit Almere Haven

24-02-2017
9,0

Ervaring: Above all what I learned with Lex is to safely drive, which is the best insurance you can invest in. I thought it would take less time, however, I passed the exam in one time. :D


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Almere

09-02-2017
10

Ervaring: Echt een top rijschool! Je leert al snel in de eerste les hoe de auto werkt en waar je op moet letten met het schakelen. Verder leer je al snel hoe en waar je op moet letten tijdens het kijken in het verkeer. Wat ook een goed punt is, Lex probeert je zoveel mogelijk zelfstandig te laten rijden. Daarmee bedoel ik dat je zelf al snel bezig bent met het zelf besturen van de hele auto. Hier en daar waar het nodig is krijg je goede tips en als het moet grijpt Lex in, maar je krijgt dan ook de goede feedback terug waarom hij ingreep.
Over het algemeen echt een top rijschool maar ook top rijinstructeur.
Ik heb hier echt een hele leuke ervaring aan overgehouden, als jij een goede rijschool zoekt waar je snel je rijbewijs kan halen is dit de rijschool voor jou!


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Almere

29-01-2017
8,3

Ervaring: Lex is een super goede instructeur. Hij is rustig en heeft veel geduld. Bij lastige onderdelen neemt hij extra tijd en wordt er ook veel aandacht aan besteed. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Caby uit Almere

10-01-2017
8,3

Ervaring: Lex is een hele goede rij-instructeur. Hij heeft veel kennis en ervaring. Daarnaast is hij geduldig, maar houd je wel scherp. Hij heeft een fijne lesmethode en kan goed uitleggen.


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Almere

20-12-2016
9,0

Ervaring: Het is een erg goede rijschool. De lessen van Lex zijn erg fijn, omdat hij geduldig en rustig is. Zelf had ik nooit gedacht dat ik mijn rijbewijs in een keer zou halen, maar door Lex is het wel gelukt!


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Almere

08-11-2016
9,7

Ervaring: Super ervaring, vanaf het begin al goed ontvangen en super lessen keer op keer.


Ja, ik beveel dit aan

Julietta

08-11-2016
10

Ervaring: Ik heb een ontzettend goede ervaring gehad bij Lex. Hij nam rustig de tijd en zorgde ervoor dat ik me op mn gemak voelde in de auto. Ik zou Lex zeker aanraden als je wat onzekerder bent, omdat hij er rekening mee houdt. Daarnaast wordt je gewoon supergoed voorbereid op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Almere

13-09-2016
10

Ervaring: De rijlessen bij Lex heb ik als heel fijn ervaren. Hij is heel geduldig en ontspannen en dat zorgt ervoor dat je je snel op je gemak voelt. Ik heb veel van hem geleerd en ik voel me nu zeker genoeg om in mijn eentje de weg op te gaan! Lex, bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Bart

03-09-2016
8,7

Ervaring: Hele goede leerervaring gehad bij Lex! Aardig en rustig te werk waardoor je amper het gevoel hebt dat je aan het lessen bent.


Ja, ik beveel dit aan