Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,3
136 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Nienke uit Utrecht

14-03-2017
9,7

Ervaring: Omdat Marc het hoogst kwam aanbevolen qua slagingspercentage ben ik bij hem gaan lezen en terecht! In 1 x geslaagd dankzij de fijne lesmethode met boek, duidelijke uitleg en no nonsense instelling. Thanks Marc voor de fijne lessen, je geduld en inzet!


Ja, ik beveel dit aan

Donna uit Utrecht

24-02-2017
9,0

Ervaring: Voor mij waren twee dingen heel erg belangrijk; gezelligheid en leerzaamheid. Marc maakt beide meer dan waar! Lekker kletsen tijdens het rijden, maar vooral heel veel leren. Marc, bedankt! 😄


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Utrecht

11-02-2017
9,3

Ervaring: Geweldige lessen en heel goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs.
Rijbewijs in een keer gehaald.
Behandeld iedereen anders door verschillende personaliteiten.


Ja, ik beveel dit aan

Meike uit Utrecht

22-12-2016
10

Ervaring: Het rijden bij Marc is mij heel goed bevallen. Met zijn jarenlange ervaring weet Marc precies waar hij op moet letten en hoe hij je leert veilig auto te rijden. Daarnaast is Marc altijd op tijd en komt hij zijn afspraken na. Iemand anders had me niet beter kunnen voorbereiden op het uiteindelijke rijexamen!


Ja, ik beveel dit aan

ili

19-12-2016
9,0

Ervaring: Ik vond Marc een goede instructeur. Hij heeft veel ervaring met rijlessen geven en dat merk je aan de handige tips en gestructureerde feedback die hij geeft. Hij zorgt ervoor dat je goed voorbereidt bent als je je rijexamen gaat doen!


Ja, ik beveel dit aan

Eva uit Utrecht

02-11-2016
9,7

Ervaring: Marc van der Voorn geeft hele goede rijlessen. Hij werkt volgens het RIS-boek, dat is een methode die heel duidelijk en stapsgewijs het rijden aanleert. Ik vind dit een heel prettige methode.
Marc is erg alert, dus hij geeft op tijd belangrijke dingen en details aan die het rijden makkelijker en veiliger maken (voortuitdenken).


Ja, ik beveel dit aan

Jillis uit Utrecht

21-10-2016
9,3

Ervaring: Marc heeft mij ontzettend geholpen! Je merkt dat hij heel gemotiveerd is en je echt wil zien slagen. Hij geeft feedback op een constructieve en vriendelijke manier zodat je weet wat goed gaat, een waar je nog aandacht aan moet besteden. Een zeer goede instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Utrecht

04-10-2016
9,3

Ervaring: Marc heeft mij vanaf de absolute basis het autorijden bijgebracht, en hoe! Na 38 lessen ben ik vandaag in één keer geslaagd. In het begin had ik het behoorlijk lastig -onder anderen vanwege problemen met mijn motoriek - maar Marc is enorm geduldig en neemt altijd de tijd om in gesprek te gaan over wat er goed en fout gaat. Ik geef de service een 10, omdat Marc heel communicatief en benaderbaar is, en er alles aan wil doen om zijn leerlingen in 1 keer te laten slagen. Het is altijd gezellig in de auto en elkaar leren kennen is onderdeel van de manier waarop Marc les geeft; ik vond dat heel fijn. Ik kijk met plezier terug op de rijlessen en ik zal nog vaak terugdenken aan mantra's van Marc als: "Hoe smaller hoe langzamer," of "Afstand houden, maar ook meerijden."


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Utrecht

14-09-2016
9,3

Ervaring: Marc is een goede rij-instructeur. Hij is didactisch en coachend. Ik ben al heel lang geen 18 meer, en heb een aantal blokkades moeten overwinnen, mede dankzij Marc lukte dat ook.
Ik was goed voorbereid op het examen, en jawel, in één keer geslaagd. Dank Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Utrecht

07-07-2016
9,3

Ervaring: Afgelopen week in 1x geslaagd bij Marc! Bij Marc wordt je niet alleen klaar gestoomd voor het rij-examen, maar ook voor alle jaren daarna. Alles wordt rustig en stap voor stap gebracht. Marc is duidelijk, vriendelijk en denkt altijd mee voor de juiste oplossing. Ik heb een zeer goede keuze gemaakt door bij Marc te gaan lessen :)


Ja, ik beveel dit aan