Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,3
143 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 143 beoordelingen

Kiran uit Utrecht

24-05-2017
9,7

Ervaring: Als je in 1 keer wil slagen moet je bij Marc zijn. Hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen je examen ingaat.


Ja, ik beveel dit aan

Sosja uit Utrecht

03-05-2017
9,7

Ervaring: Ik kan Marc van der Voorn van harte aanbevelen als rij-instructeur. Hij leert je op een prettige manier goed en vooral veilig rijden. Ook is hij betrouwbaar en altijd scherp en alert. Het enige minpuntje is misschien de wachtlijst, maar het wachten vond ik het zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan

Egon uit Utrecht

24-04-2017
9,3

Ervaring: Ik heb op een rustige manier stap voor stap alles geleerd over het autorijden. Het was ook een hele relaxte manier van leren. Het was dus al met al een goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Afiena uit Utrecht

14-04-2017
9,7

Ervaring: Door mond-tot-mond reclame bij Marc vd Voorn terecht gekomen. In negen maanden mijn rijbewijs gehaald en slechts één keer examen hoeven doen. De gedegen aanpak aan de hand van de RIS methode is mij heel goed bevallen, een aanrader voor iedereen die zijn/haar rijbewijs op een goede manier wil behalen.


Ja, ik beveel dit aan

Hidde uit Utrecht

08-04-2017
9,3

Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Houten

05-04-2017
9,7

Ervaring: Hartstikke goede rij-instructeur, lessen zijn erg goed en goed gestructureerd, je leert veel en wordt dus goed klaargestoomd voor het rijden op de weg na het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Utrecht

30-03-2017
9,0

Ervaring: Leuke en goede lessen gehad, waardoor ik in een keer me rijbewijs heb gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Utrecht

14-03-2017
9,7

Ervaring: Omdat Marc het hoogst kwam aanbevolen qua slagingspercentage ben ik bij hem gaan lezen en terecht! In 1 x geslaagd dankzij de fijne lesmethode met boek, duidelijke uitleg en no nonsense instelling. Thanks Marc voor de fijne lessen, je geduld en inzet!


Ja, ik beveel dit aan

Donna uit Utrecht

24-02-2017
9,0

Ervaring: Voor mij waren twee dingen heel erg belangrijk; gezelligheid en leerzaamheid. Marc maakt beide meer dan waar! Lekker kletsen tijdens het rijden, maar vooral heel veel leren. Marc, bedankt! 😄


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Utrecht

11-02-2017
9,3

Ervaring: Geweldige lessen en heel goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs.
Rijbewijs in een keer gehaald.
Behandeld iedereen anders door verschillende personaliteiten.


Ja, ik beveel dit aan