Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
164 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 164 beoordelingen

Matthijs uit Zeist

08-03-2018
9,0

Ervaring: Ik heb veel geleerd van Marc. Altijd lol in de auto en handige tips. Marc zal je nooit naar het examen sturen als je er niet klaar voor bent maar je ook nooit onnodig langer laten lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Boris

07-03-2018
9,0

Ervaring: Ik ben heel blij dat ik voor Marc heb gekozen als rijinstructeur. Hij zorgt er niet alleen voor dat je slaagt, maar ook dat je ook echt goed en sociaal leert rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Utrecht

20-02-2018
8,7

Ervaring: Marc geeft goeie lessen, met duidelijke uitleg. Hij denkt goed mee en zet zich in voor zijn leerlingen. Bijvoorbeeld toen ik even wilde stoppen met mijn rijlessen en hij veel moeite heeft gedaan om mijn examen te verplaatsen. Nu met een nieuwe examendatum in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Pau uit Utrecht

16-02-2018
9,3

Ervaring: Marc is een uiterst professionele rij-instructeur. Hij heeft veel ervaring wat samen met zijn methodische aanpak ervoor zorgt dat in een keer slagen bij hem de norm is. Ook ik ben door Marc in een keer geslaagd. Daarnaast is Marc een gezellige man om naast je te hebben. Mijn gevoel is dat bij veel andere rijscholen het praktijkexamen een gok is maar bij Marc weet je bijna zeker dat je slaagt.


Ja, ik beveel dit aan

Nino uit Utrecht

06-02-2018
9,7

Ervaring: Stap voor stap goed het proces door met als eind bestemming het praktijk examen. Marc is een uitstekende instructeur, zeer professioneel en ik heb altijd een goede sfeer in de auto gehad met hem.


Ja, ik beveel dit aan

Sem uit Utrecht

01-02-2018
9,7

Ervaring: Marc is altijd precies op tijd en met een goed humeur. Verder heb ik in totaal een fijne ervaring gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Lot uit Utrecht

29-01-2018
9,7

Ervaring: Met dank aan Marc van der Voorn ben ik, net als mijn broer en moeder bij hem, in één keer geslaagd. Marc is ontzettend goed in zijn vak en bereid je tot in de puntjes voor op het rijexamen, waardoor je op een veilige en zelfstandige manier leert rijden. Je leert alles aan in stapjes, waardoor goed de tijd kan worden genomen voor wat jijzelf moeilijk vindt, dat is heel fijn! De sfeer in de auto is altijd prettig en ik heb met veel plezier zijn lessen gevolgd: zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Utrecht

27-01-2018
9,3

Ervaring: Heel prettige en profesionele sfeer, Marc heeft enorm grote kennis van het vak en over hoe het cbr te werk gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Emar uit Bilthoven

29-12-2017
9,7

Ervaring: Zeer goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Carolien

08-12-2017
9,7

Ervaring: Goede lessen met duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan