Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
170 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 170 beoordelingen

Thera

18-07-2018
10

Ervaring: Marc is een top-instructeur met een enorme ervaring en kennis van zaken. In zijn lesgeven vormen zijn hands-on insteek, zijn analytisch vermogen en flexibiliteit een gouden combinatie. Hij is betrokken bij al zijn leerlingen en denkt voortdurend met je mee. Met groot geduld legt hij je de dingen telkens weer uit. Precies op de manier die past op dat moment en in die situatie. Je kunt op elk moment in je rij-opleiding alle denkbare vragen stellen over de auto en het verkeer. Hij kan alles uitleggen. Elk dingetje, elk concept. In theorie en in praktijk. Lessen zijn teamwork. Zijn perfectionisme en oog voor detail tillen je autorijden steeds naar een hoger plan. Daarnaast heeft hij een bijzonder fijne en prettige stem.
Marc laat je pas examen doen op het moment dat je er echt klaar voor bent. Je leert wat veilig en sociaal rijden is, en zorgt ervoor dat je met vertrouwen je examen tegemoet gaat. Ik kijk terug op fijne lessen, met veel gezelligheid en humor. Tijdens mijn rij-opleiding zag ik al vele mede-leerlingen in 1X slagen bij Marc. Geweldig om nu ook bij die club te horen!


Ja, ik beveel dit aan

Doesjka uit Utrecht

18-06-2018
9,7

Ervaring: Na 6 keer tevergeefs examen te hebben gedaan met een andere rijschool wilde ik het rijden eigenlijk opgeven, maar heb ik toch besloten van rijschool te switchen en bij Marc te gaan lessen. Dat was een goede keus: bij Marc leerde ik heel veel dingen die ik daarvoor nooit had geleerd. Marc is erg geduldig, kan goed lesgeven, en ziet precies wat de verbeterpunten zijn. Ook als je niet alles in één keer snapt, legt Marc het net zo vaak uit tot je het wel begrijpt. Uiteindelijk heb ik mijn rij-examen bij Marc in 1 keer gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Caspar

11-06-2018
8,7

Ervaring: Ontspannen sfeer in de auto, maar toch zit Marc er bovenop als je iets op een andere manier moet doen, de beste manier om te leren denk ik. Marc heeft veel kennis van zaken en brengt dat op een duidelijke manier over, verder eigenlijk niet zo veel op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Utrecht

30-05-2018
9,0

Ervaring: Gezellige en goede rijlessen. Komt veel perfectionisme bij kijken, wat ten goede komt aan je slagingspercentage. Zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Utrecht

16-05-2018
9,3

Ervaring: Een combinatie van ervaring, uitleg en humor maakt van Marc een uitstekende rijlesleraar om in 1 keer je rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn

26-04-2018
9,7

Ervaring: Ik heb heel erg fijne lessen bij Marc gehad. Marc is de hele les alert op hoe je rijdt, maar tegelijkertijd is het ook heel gezellig in de auto. Hij zegt heel duidelijk wat je goed, en wat minder goed doet. Nadat ik bij mijn vorige rijschool twee keer gezakt was, ben ik bij Marc gaan lessen. Hierna ging ik met veel meer zekerheid het examen in.


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Zeist

08-03-2018
9,0

Ervaring: Ik heb veel geleerd van Marc. Altijd lol in de auto en handige tips. Marc zal je nooit naar het examen sturen als je er niet klaar voor bent maar je ook nooit onnodig langer laten lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Boris

07-03-2018
9,0

Ervaring: Ik ben heel blij dat ik voor Marc heb gekozen als rijinstructeur. Hij zorgt er niet alleen voor dat je slaagt, maar ook dat je ook echt goed en sociaal leert rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Sarah uit Utrecht

20-02-2018
8,7

Ervaring: Marc geeft goeie lessen, met duidelijke uitleg. Hij denkt goed mee en zet zich in voor zijn leerlingen. Bijvoorbeeld toen ik even wilde stoppen met mijn rijlessen en hij veel moeite heeft gedaan om mijn examen te verplaatsen. Nu met een nieuwe examendatum in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Pau uit Utrecht

16-02-2018
9,3

Ervaring: Marc is een uiterst professionele rij-instructeur. Hij heeft veel ervaring wat samen met zijn methodische aanpak ervoor zorgt dat in een keer slagen bij hem de norm is. Ook ik ben door Marc in een keer geslaagd. Daarnaast is Marc een gezellige man om naast je te hebben. Mijn gevoel is dat bij veel andere rijscholen het praktijkexamen een gok is maar bij Marc weet je bijna zeker dat je slaagt.


Ja, ik beveel dit aan