Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
156 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 156 beoordelingen

Emar uit Bilthoven

29-12-2017
9,7

Ervaring: Zeer goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Carolien

08-12-2017
9,7

Ervaring: Goede lessen met duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg

08-12-2017
9,0

Ervaring: Marc is een fijne, geduldige leraar aan wie je alles kunt vragen en die graag de puntjes op de i zet. Ik heb veel van hem geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Utrecht

07-12-2017
9,7

Ervaring: Op een fijne manier rijles gehad en mijn rijbewijs in één keer gehaald, helemaal top dus!


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit Utrecht

05-12-2017
10

Ervaring: Altijd goede en leerzame lessen. Marc heeft veel ervaring en geeft op een prettige manier les!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas

17-11-2017
10

Ervaring: 27 jaar geleden rijbewijs gehaald bij Marc ;)


Ja, ik beveel dit aan

Isabel uit Utrecht

02-10-2017
10

Ervaring: Ontzettend veel geleerd van Marc.
Hij heeft duidelijk ontzettend veel plezier in het lesgeven en weet ontzettend veel van zijn vak, dit maakt de sfeer in auto heel prettig. Door hele goede begeleiding van Marc leer je niet alleen veilig rijden, maar ook hoe je de auto op een zo prettig mogelijke manier kan besturen.
Ik ben blij dat ik gekozen heb voor deze rijschool en raad deze rijschool zeker weten aan!


Ja, ik beveel dit aan

Steef uit Utrecht

29-08-2017
9,7

Ervaring: Dankzij Marc van der Voorn ben ik vandaag in één keer geslaagd. Dat zijn slagingspercentage voor dit jaar daarmee op 100% komt, lijkt in mijn ogen wel genoeg te zeggen over de rijschool. Toch gebruik ik deze gelegenheid om ook persoonlijk nog te benadrukken dat Marc echt een uitstekende instructeur is. Hij is erg vakkundig, ziet echt alles en stoomt je perfect klaar voor het examen. Hij leert je stapsgewijs alles op een rustige en heldere manier aan, zodat je zelfverzekerd naar het praktijkexamen toe werkt. Naast zijn kundigheid is Marc echter ook gewoon een hele gezellige instructeur. Ik ging met plezier naar de les en er zaten lessen bij dat ik echt dubbel lag van het lachen. Met de sfeer zat het dus ook wel goed, en dat is fijn als je toch een flink aantal uren naast elkaar zit!


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Utrecht

07-07-2017
9,0

Ervaring: Marc is een hele prettige, persoonlijke instructeur die ontzettend veel weet van zijn vak en ook heel duidelijk en geduldig kan uitleggen waarom dingen op een bepaalde manier moeten. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld in de auto en durf nu met een gerust hart alleen de weg op! Heel erg bedankt Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Boris uit Utrecht

20-06-2017
9,7

Ervaring: Marc is een zeer ervaren instructeur. Hij heeft mij erg goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Niets ontgaat hem en zo zul je dus tijdens het rijexamen ook niet voor verassingen komen te staan. Zeer aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan