Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
184 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 184 beoordelingen

Anoniem

20-02-2019
9,0

Ervaring: Je wordt goed voorbereid op het rijexamen en je leert zo snel mogelijk je zwakke punten te verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2019
8,7

Ervaring: Marc is erg precies en legt goed uit wat hij van je verwacht in een les. Hij bespreekt elke les goed na waar je verbeterpunten van die verwachting liggen. Marc leert je heel goed hoe je voorbereid je examen ingaat en hoe je stap voor stap een goede en veilige automobilist wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Mineke

22-01-2019
10

Ervaring: Marc is een enthousiaste rij-instructeur die duidelijke uitleg geeft en daarnaast met veel geduld en humor rijles geeft. Ik heb genoten van de rijlessen en heb vertrouwen gekregen om de weg op te gaan. Dankjewel Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2019
10

Ervaring: Goede lessen! Er word veel tijd voor je genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Utrecht

24-12-2018
10

Ervaring: Het was een hele goeie keus om bij Marc rijles te volgen. Zou het oprecht iedereen aanraden. Ik heb namelijk eerder geprobeerd bij een andere rijschool, maar is niet te vergelijken. Bij Marc leer je namelijk stap voor stap (de lessen bouwen op elkaar en hij bespreekt na elke les je aandachtspunten & vooruitgang) verder is hij duidelijk in zijn uitleg en aanpak. Wat was het fijn om bij hem rijles te volgen en met groot succes!


Ja, ik beveel dit aan

F uit Utrecht

12-12-2018
8,7

Ervaring: Heel behulpzaam, lief, aardig en heel erg bereid om je te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Imre uit Utrecht

29-11-2018
9,0

Ervaring: Met rijlessen van Marc weet je zeker dat je goed voorbereid aan het examen begint. Dankzij de zorgvuldige opbouw van de lessen van Marc beheers je alle aspecten van het autorijden goed.


Ja, ik beveel dit aan

Luke uit Utrecht

15-11-2018
10

Ervaring: De beste rij instructeur die er is! Soms wel streng, MAAR daardoor slaag je wel in 1 keer ;D :D


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Utrecht

08-11-2018
10

Ervaring: Na een hele negatieve ervaring bij m'n vorige rijschool zat ik met m'n handen in het haar. De switch naar Marc is de beste keuze die ik kon maken. Na een aantal lessen merkte ik dat ik opeens grote stappen maakte en uiteindelijk slaagde ik bij Marc in één keer. Nogmaals bedankt Marc voor de extra moeite die je in me hebt gestoken en de extra tijd die je vrij kon maken!


Ja, ik beveel dit aan

Koen

28-09-2018
8,0

Ervaring: Autorijschool Marc van der Voorn biedt hele goede rijlessen. Omdat Marc in zijn eentje de rijlessen verzorgd, zorgt hij er voor dat deze rijlessen van hoog niveau zijn. Zeer aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan