Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
151 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 151 beoordelingen

Klaas

17-11-2017
10

Ervaring: 27 jaar geleden rijbewijs gehaald bij Marc ;)


Ja, ik beveel dit aan

Isabel uit Utrecht

02-10-2017
10

Ervaring: Ontzettend veel geleerd van Marc.
Hij heeft duidelijk ontzettend veel plezier in het lesgeven en weet ontzettend veel van zijn vak, dit maakt de sfeer in auto heel prettig. Door hele goede begeleiding van Marc leer je niet alleen veilig rijden, maar ook hoe je de auto op een zo prettig mogelijke manier kan besturen.
Ik ben blij dat ik gekozen heb voor deze rijschool en raad deze rijschool zeker weten aan!


Ja, ik beveel dit aan

Steef uit Utrecht

29-08-2017
9,7

Ervaring: Dankzij Marc van der Voorn ben ik vandaag in één keer geslaagd. Dat zijn slagingspercentage voor dit jaar daarmee op 100% komt, lijkt in mijn ogen wel genoeg te zeggen over de rijschool. Toch gebruik ik deze gelegenheid om ook persoonlijk nog te benadrukken dat Marc echt een uitstekende instructeur is. Hij is erg vakkundig, ziet echt alles en stoomt je perfect klaar voor het examen. Hij leert je stapsgewijs alles op een rustige en heldere manier aan, zodat je zelfverzekerd naar het praktijkexamen toe werkt. Naast zijn kundigheid is Marc echter ook gewoon een hele gezellige instructeur. Ik ging met plezier naar de les en er zaten lessen bij dat ik echt dubbel lag van het lachen. Met de sfeer zat het dus ook wel goed, en dat is fijn als je toch een flink aantal uren naast elkaar zit!


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Utrecht

07-07-2017
9,0

Ervaring: Marc is een hele prettige, persoonlijke instructeur die ontzettend veel weet van zijn vak en ook heel duidelijk en geduldig kan uitleggen waarom dingen op een bepaalde manier moeten. Ik heb me geen moment onveilig gevoeld in de auto en durf nu met een gerust hart alleen de weg op! Heel erg bedankt Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Boris uit Utrecht

20-06-2017
9,7

Ervaring: Marc is een zeer ervaren instructeur. Hij heeft mij erg goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Niets ontgaat hem en zo zul je dus tijdens het rijexamen ook niet voor verassingen komen te staan. Zeer aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Kyan uit Utrecht

17-06-2017
10

Ervaring: Marc heeft mij op een prettige en rustige wijze geholpen bij het creeren van een veilige en overzichtelijke rijstijl. Na eerdere mislukte pogingen bij een andere rijschool is het bij Marc in 1x gelukt om mijn rijbewijs te halen. Marc is heel prettig om naast je te hebben in de auto en weet veel over zijn vak. Ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om van rijschool te wisselen.


Ja, ik beveel dit aan

Livia uit Utrecht

06-06-2017
9,7

Ervaring: Altijd goede en leerzame rijlessen gehad van Marc en daardoor ook in 1x geslaagd! Hij heeft veel geduld, neemt de tijd en richt al zijn aandacht op jou als chauffeur.


Ja, ik beveel dit aan

Sari uit Utrecht

31-05-2017
10

Ervaring: Ik heb super goed auto leren rijden. Hij gaf me altijd zelfvertrouwen, ook al ging het minder goed af en toe. Ik ben altijd met een goed gevoel de auto uitgestapt.
En in één keer geslaagd.
Hij heeft veel geduld, en door mijn autisme had ik soms moeite met bepaalde punten, maar ook daar ben ik goed in begeleid, en heeft hij goed de tijd genomen om mij te leren kennen.
Heel erg bedankt Marc! Ik ben echt super blij met mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Kiran uit Utrecht

24-05-2017
9,7

Ervaring: Als je in 1 keer wil slagen moet je bij Marc zijn. Hij zorgt ervoor dat je met vertrouwen je examen ingaat.


Ja, ik beveel dit aan

Sosja uit Utrecht

03-05-2017
9,7

Ervaring: Ik kan Marc van der Voorn van harte aanbevelen als rij-instructeur. Hij leert je op een prettige manier goed en vooral veilig rijden. Ook is hij betrouwbaar en altijd scherp en alert. Het enige minpuntje is misschien de wachtlijst, maar het wachten vond ik het zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan