Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
191 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 191 beoordelingen

Bobbie uit Utrecht

02-06-2019
9,7

Ervaring: Ik heb een super gezellige en leerzame tijd bij Marc in de auto gehad! Omdat er les wordt gegeven via het RIS stappenplan (Rijopleiding in Stappen) zit er een goede opbouw in de lesstof, daarnaast is de expertise van Marc niet te missen en voegt hij zelf met zijn jaren ervaring nog heel veel extra toe. De lessen zijn ook nog eens 1.5 uur wat ik erg fijn vond. Marc legt duidelijk uit wat hij van je verwacht tijdens een les, en veilig rijden staat voorop. Verder is Marc gewoon een hele gezellige man met wie ik (als liefhebber van muziek en actieve bezigheden) veel raakvlakken had. Zijn enthousiasme voor het rijden is aanstekelijk en hij geeft met veel humor en geduld les. Ik heb erg veel geleerd en ben uiteindelijk met een goed en rustig gevoel mijn rijexamen in gegaan! Dankjewel Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Minke uit Utrecht

24-05-2019
9,3

Ervaring: Zeer professioneel en een fijne persoonlijke begeleiding tijdens de lessen. Marc van der Voorn denkt mee met de leerling en zorgt voor productieve en veilige lessen op niveau. Hij stimuleert je om initiatief te nemen en gewend te raken aan het besturen van een auto. Ik ben erg positief over mijn ervaringen met deze rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Utrecht

20-05-2019
9,7

Ervaring: Na bij een andere rijschool gezakt te zijn voor mijn praktijkrijexamen ben ik overgestapt naar de rijlessen van Marc. Met veel begrip en kennis over het rijden weet Marc op een gestructureerde wijze over te brengen hoe je op een veilige en assertieve manier deel kan nemen aan het verkeer. Ook weet hij de bijzondere verrichtingen op een duidelijke manier goed uitvoerbaar te maken. Bij nader inzien was ik het liefst direct bij Marc begonnen, hij heeft mij in korte tijd heel veel extra's bij gebracht. Naast de goede lessen heb ik Marc als zeer vriendelijk ervaren, dus al met al raad ik zijn rijschool aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Utrecht

02-05-2019
8,3

Ervaring: Ik vond de rijlessen bij Marc erg leerzaam en leuk. Marc geeft goed aandacht aan de punten die je moeilijk vind en geeft goede tips die je verder helpen bij het rijden. Ook als het even niet mee zat werdt daar goed mee omgegaan. Heb er erg van genoten!


Ja, ik beveel dit aan

Jurjen uit Utrecht

03-04-2019
9,7

Ervaring: Uitstekende persoonlijke aandacht. In de lessen wordt aandacht besteed aan waar voor jou de valkuilen liggen.


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Utrecht

25-03-2019
9,0

Ervaring: Ik heb erg genoten van de rijlessen van Marc. De lessen volgen een goede opbouw en zijn expertise is groot. Ik heb ontzettend veel geleerd en de lessen van 1,5 uur waren erg prettig! Marc leert je niet alleen om netjes je rijexamen te doen, maar ook om echt veilig de weg op te gaan. De lesauto was altijd schoon en voorzien van leuke snufjes (start/stop systeem, parkeersensoren, etc.).
Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat je soms een les ruim van te voren moet inplannen omdat deze rijschool zo populair is en Marc alleen tijdens kantooruren rijdt.
Ik ben heel erg blij met mijn keuze voor deze rijschool en ik raad iedereen aan om ook bij deze rijschool te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Utrecht

17-03-2019
9,0

Ervaring: Marc heeft mij veel geleerd, hij leert veilig rijden en gewft een goede voorbereiding voor het examen, bovendien ook een leuke tijd gehad in de auto zelf!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-02-2019
9,0

Ervaring: Je wordt goed voorbereid op het rijexamen en je leert zo snel mogelijk je zwakke punten te verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2019
8,7

Ervaring: Marc is erg precies en legt goed uit wat hij van je verwacht in een les. Hij bespreekt elke les goed na waar je verbeterpunten van die verwachting liggen. Marc leert je heel goed hoe je voorbereid je examen ingaat en hoe je stap voor stap een goede en veilige automobilist wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Mineke

22-01-2019
10

Ervaring: Marc is een enthousiaste rij-instructeur die duidelijke uitleg geeft en daarnaast met veel geduld en humor rijles geeft. Ik heb genoten van de rijlessen en heb vertrouwen gekregen om de weg op te gaan. Dankjewel Marc!


Ja, ik beveel dit aan