Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
178 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 178 beoordelingen

Imre uit Utrecht

29-11-2018
9,0

Ervaring: Met rijlessen van Marc weet je zeker dat je goed voorbereid aan het examen begint. Dankzij de zorgvuldige opbouw van de lessen van Marc beheers je alle aspecten van het autorijden goed.


Ja, ik beveel dit aan

Luke uit Utrecht

15-11-2018
10

Ervaring: De beste rij instructeur die er is! Soms wel streng, MAAR daardoor slaag je wel in 1 keer ;D :D


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Utrecht

08-11-2018
10

Ervaring: Na een hele negatieve ervaring bij m'n vorige rijschool zat ik met m'n handen in het haar. De switch naar Marc is de beste keuze die ik kon maken. Na een aantal lessen merkte ik dat ik opeens grote stappen maakte en uiteindelijk slaagde ik bij Marc in één keer. Nogmaals bedankt Marc voor de extra moeite die je in me hebt gestoken en de extra tijd die je vrij kon maken!


Ja, ik beveel dit aan

Koen

28-09-2018
8,0

Ervaring: Autorijschool Marc van der Voorn biedt hele goede rijlessen. Omdat Marc in zijn eentje de rijlessen verzorgd, zorgt hij er voor dat deze rijlessen van hoog niveau zijn. Zeer aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Utrecht

27-09-2018
9,7

Ervaring: Marc is een ontzettend goede rij-instructeur. Ik kreeg les door middel van verschillende modules. Op deze manier leer je stapje voor stapje goed auto rijden. Marc is erg kritisch, maar geeft ook veel aanmoediging, hierdoor blijf je jezelf verbeteren. Ik heb met plezier gereden en zou zeker voor deze rijschool gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Carola

24-09-2018
9,7

Ervaring: Marc geeft op een heel prettige, ontspannen manier les in het autorijden. Hij geeft op een constructieve manier feedback, benoemt ook vaak wat al goed gaat, en bespreekt elke les even na. Dat hij me niet thuis ophaalde, was een klein ongemak, dat ik graag voor lief nam. Hij heeft mij enorm geholpen en ik haalde in 1x mijn rijbewijs. Dankjewel, Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Remmert uit Utrecht

22-09-2018
9,7

Ervaring: Marc geeft goede, leuke en leerzame autorijlessen. Aan de hand van verschillende modules kreeg ik les en dat bouwde zich rustig op. Marc is niet de makkelijkste, en wijst je op de dingen die je niet goed doet, maar ook de dingen die je wel goed doet.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Utrecht

08-09-2018
10

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij Marc als uitstekend ervaren. Je merkt dat hij jarenlange ervaring heeft, waardoor hij je alles perfect uit kan leggen. Hierdoor weet je zeker dat je goed voorbereid je examen in gaat. Ook is hij bereid om een extra stapje voor je te zetten en met je mee te denken. Al met al was het in auto prettig en gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Thera

18-07-2018
10

Ervaring: Marc is een top-instructeur met een enorme ervaring en kennis van zaken. In zijn lesgeven vormen zijn hands-on insteek, zijn analytisch vermogen en flexibiliteit een gouden combinatie. Hij is betrokken bij al zijn leerlingen en denkt voortdurend met je mee. Met groot geduld legt hij je de dingen telkens weer uit. Precies op de manier die past op dat moment en in die situatie. Je kunt op elk moment in je rij-opleiding alle denkbare vragen stellen over de auto en het verkeer. Hij kan alles uitleggen. Elk dingetje, elk concept. In theorie en in praktijk. Lessen zijn teamwork. Zijn perfectionisme en oog voor detail tillen je autorijden steeds naar een hoger plan. Daarnaast heeft hij een bijzonder fijne en prettige stem.
Marc laat je pas examen doen op het moment dat je er echt klaar voor bent. Je leert wat veilig en sociaal rijden is, en zorgt ervoor dat je met vertrouwen je examen tegemoet gaat. Ik kijk terug op fijne lessen, met veel gezelligheid en humor. Tijdens mijn rij-opleiding zag ik al vele mede-leerlingen in 1X slagen bij Marc. Geweldig om nu ook bij die club te horen!


Ja, ik beveel dit aan

Doesjka uit Utrecht

18-06-2018
9,7

Ervaring: Na 6 keer tevergeefs examen te hebben gedaan met een andere rijschool wilde ik het rijden eigenlijk opgeven, maar heb ik toch besloten van rijschool te switchen en bij Marc te gaan lessen. Dat was een goede keus: bij Marc leerde ik heel veel dingen die ik daarvoor nooit had geleerd. Marc is erg geduldig, kan goed lesgeven, en ziet precies wat de verbeterpunten zijn. Ook als je niet alles in één keer snapt, legt Marc het net zo vaak uit tot je het wel begrijpt. Uiteindelijk heb ik mijn rij-examen bij Marc in 1 keer gehaald!


Ja, ik beveel dit aan