Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
187 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 187 beoordelingen

Jurjen uit Utrecht

03-04-2019
9,7

Ervaring: Uitstekende persoonlijke aandacht. In de lessen wordt aandacht besteed aan waar voor jou de valkuilen liggen.


Ja, ik beveel dit aan

Joram uit Utrecht

25-03-2019
9,0

Ervaring: Ik heb erg genoten van de rijlessen van Marc. De lessen volgen een goede opbouw en zijn expertise is groot. Ik heb ontzettend veel geleerd en de lessen van 1,5 uur waren erg prettig! Marc leert je niet alleen om netjes je rijexamen te doen, maar ook om echt veilig de weg op te gaan. De lesauto was altijd schoon en voorzien van leuke snufjes (start/stop systeem, parkeersensoren, etc.).
Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat je soms een les ruim van te voren moet inplannen omdat deze rijschool zo populair is en Marc alleen tijdens kantooruren rijdt.
Ik ben heel erg blij met mijn keuze voor deze rijschool en ik raad iedereen aan om ook bij deze rijschool te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Utrecht

17-03-2019
9,0

Ervaring: Marc heeft mij veel geleerd, hij leert veilig rijden en gewft een goede voorbereiding voor het examen, bovendien ook een leuke tijd gehad in de auto zelf!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-02-2019
9,0

Ervaring: Je wordt goed voorbereid op het rijexamen en je leert zo snel mogelijk je zwakke punten te verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-02-2019
8,7

Ervaring: Marc is erg precies en legt goed uit wat hij van je verwacht in een les. Hij bespreekt elke les goed na waar je verbeterpunten van die verwachting liggen. Marc leert je heel goed hoe je voorbereid je examen ingaat en hoe je stap voor stap een goede en veilige automobilist wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Mineke

22-01-2019
10

Ervaring: Marc is een enthousiaste rij-instructeur die duidelijke uitleg geeft en daarnaast met veel geduld en humor rijles geeft. Ik heb genoten van de rijlessen en heb vertrouwen gekregen om de weg op te gaan. Dankjewel Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2019
10

Ervaring: Goede lessen! Er word veel tijd voor je genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Utrecht

24-12-2018
10

Ervaring: Het was een hele goeie keus om bij Marc rijles te volgen. Zou het oprecht iedereen aanraden. Ik heb namelijk eerder geprobeerd bij een andere rijschool, maar is niet te vergelijken. Bij Marc leer je namelijk stap voor stap (de lessen bouwen op elkaar en hij bespreekt na elke les je aandachtspunten & vooruitgang) verder is hij duidelijk in zijn uitleg en aanpak. Wat was het fijn om bij hem rijles te volgen en met groot succes!


Ja, ik beveel dit aan

F uit Utrecht

12-12-2018
8,7

Ervaring: Heel behulpzaam, lief, aardig en heel erg bereid om je te helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Imre uit Utrecht

29-11-2018
9,0

Ervaring: Met rijlessen van Marc weet je zeker dat je goed voorbereid aan het examen begint. Dankzij de zorgvuldige opbouw van de lessen van Marc beheers je alle aspecten van het autorijden goed.


Ja, ik beveel dit aan