Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
175 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 175 beoordelingen

Koen

28-09-2018
8,0

Ervaring: Autorijschool Marc van der Voorn biedt hele goede rijlessen. Omdat Marc in zijn eentje de rijlessen verzorgd, zorgt hij er voor dat deze rijlessen van hoog niveau zijn. Zeer aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Utrecht

27-09-2018
9,7

Ervaring: Marc is een ontzettend goede rij-instructeur. Ik kreeg les door middel van verschillende modules. Op deze manier leer je stapje voor stapje goed auto rijden. Marc is erg kritisch, maar geeft ook veel aanmoediging, hierdoor blijf je jezelf verbeteren. Ik heb met plezier gereden en zou zeker voor deze rijschool gaan!


Ja, ik beveel dit aan

Carola

24-09-2018
9,7

Ervaring: Marc geeft op een heel prettige, ontspannen manier les in het autorijden. Hij geeft op een constructieve manier feedback, benoemt ook vaak wat al goed gaat, en bespreekt elke les even na. Dat hij me niet thuis ophaalde, was een klein ongemak, dat ik graag voor lief nam. Hij heeft mij enorm geholpen en ik haalde in 1x mijn rijbewijs. Dankjewel, Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Remmert uit Utrecht

22-09-2018
9,7

Ervaring: Marc geeft goede, leuke en leerzame autorijlessen. Aan de hand van verschillende modules kreeg ik les en dat bouwde zich rustig op. Marc is niet de makkelijkste, en wijst je op de dingen die je niet goed doet, maar ook de dingen die je wel goed doet.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Utrecht

08-09-2018
10

Ervaring: Ik heb mijn rijlessen bij Marc als uitstekend ervaren. Je merkt dat hij jarenlange ervaring heeft, waardoor hij je alles perfect uit kan leggen. Hierdoor weet je zeker dat je goed voorbereid je examen in gaat. Ook is hij bereid om een extra stapje voor je te zetten en met je mee te denken. Al met al was het in auto prettig en gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Thera

18-07-2018
10

Ervaring: Marc is een top-instructeur met een enorme ervaring en kennis van zaken. In zijn lesgeven vormen zijn hands-on insteek, zijn analytisch vermogen en flexibiliteit een gouden combinatie. Hij is betrokken bij al zijn leerlingen en denkt voortdurend met je mee. Met groot geduld legt hij je de dingen telkens weer uit. Precies op de manier die past op dat moment en in die situatie. Je kunt op elk moment in je rij-opleiding alle denkbare vragen stellen over de auto en het verkeer. Hij kan alles uitleggen. Elk dingetje, elk concept. In theorie en in praktijk. Lessen zijn teamwork. Zijn perfectionisme en oog voor detail tillen je autorijden steeds naar een hoger plan. Daarnaast heeft hij een bijzonder fijne en prettige stem.
Marc laat je pas examen doen op het moment dat je er echt klaar voor bent. Je leert wat veilig en sociaal rijden is, en zorgt ervoor dat je met vertrouwen je examen tegemoet gaat. Ik kijk terug op fijne lessen, met veel gezelligheid en humor. Tijdens mijn rij-opleiding zag ik al vele mede-leerlingen in 1X slagen bij Marc. Geweldig om nu ook bij die club te horen!


Ja, ik beveel dit aan

Doesjka uit Utrecht

18-06-2018
9,7

Ervaring: Na 6 keer tevergeefs examen te hebben gedaan met een andere rijschool wilde ik het rijden eigenlijk opgeven, maar heb ik toch besloten van rijschool te switchen en bij Marc te gaan lessen. Dat was een goede keus: bij Marc leerde ik heel veel dingen die ik daarvoor nooit had geleerd. Marc is erg geduldig, kan goed lesgeven, en ziet precies wat de verbeterpunten zijn. Ook als je niet alles in één keer snapt, legt Marc het net zo vaak uit tot je het wel begrijpt. Uiteindelijk heb ik mijn rij-examen bij Marc in 1 keer gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Caspar

11-06-2018
8,7

Ervaring: Ontspannen sfeer in de auto, maar toch zit Marc er bovenop als je iets op een andere manier moet doen, de beste manier om te leren denk ik. Marc heeft veel kennis van zaken en brengt dat op een duidelijke manier over, verder eigenlijk niet zo veel op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Kelly uit Utrecht

30-05-2018
9,0

Ervaring: Gezellige en goede rijlessen. Komt veel perfectionisme bij kijken, wat ten goede komt aan je slagingspercentage. Zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Utrecht

16-05-2018
9,3

Ervaring: Een combinatie van ervaring, uitleg en humor maakt van Marc een uitstekende rijlesleraar om in 1 keer je rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan