Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
170 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 170 beoordelingen

Nino uit Utrecht

06-02-2018
9,7

Ervaring: Stap voor stap goed het proces door met als eind bestemming het praktijk examen. Marc is een uitstekende instructeur, zeer professioneel en ik heb altijd een goede sfeer in de auto gehad met hem.


Ja, ik beveel dit aan

Sem uit Utrecht

01-02-2018
9,7

Ervaring: Marc is altijd precies op tijd en met een goed humeur. Verder heb ik in totaal een fijne ervaring gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Lot uit Utrecht

29-01-2018
9,7

Ervaring: Met dank aan Marc van der Voorn ben ik, net als mijn broer en moeder bij hem, in één keer geslaagd. Marc is ontzettend goed in zijn vak en bereid je tot in de puntjes voor op het rijexamen, waardoor je op een veilige en zelfstandige manier leert rijden. Je leert alles aan in stapjes, waardoor goed de tijd kan worden genomen voor wat jijzelf moeilijk vindt, dat is heel fijn! De sfeer in de auto is altijd prettig en ik heb met veel plezier zijn lessen gevolgd: zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Utrecht

27-01-2018
9,3

Ervaring: Heel prettige en profesionele sfeer, Marc heeft enorm grote kennis van het vak en over hoe het cbr te werk gaat.


Ja, ik beveel dit aan

Emar uit Bilthoven

29-12-2017
9,7

Ervaring: Zeer goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Carolien

08-12-2017
9,7

Ervaring: Goede lessen met duidelijke uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Ingeborg

08-12-2017
9,0

Ervaring: Marc is een fijne, geduldige leraar aan wie je alles kunt vragen en die graag de puntjes op de i zet. Ik heb veel van hem geleerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Utrecht

07-12-2017
9,7

Ervaring: Op een fijne manier rijles gehad en mijn rijbewijs in één keer gehaald, helemaal top dus!


Ja, ik beveel dit aan

Rachel uit Utrecht

05-12-2017
10

Ervaring: Altijd goede en leerzame lessen. Marc heeft veel ervaring en geeft op een prettige manier les!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas

17-11-2017
10

Ervaring: 27 jaar geleden rijbewijs gehaald bij Marc ;)


Ja, ik beveel dit aan