Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
170 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 170 beoordelingen

JoAnna uit Utrecht

06-09-2011
9,0

Ervaring: Vandaag heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald bij Marc!
Het is heel fijn dat Marc met de RIS-methode werkt. Alles leer je in stappen en zo kan je je heel goed focussen op een onderdeel van het autorijden en zodra je dat beheerst ga je door naar de volgende. Ook is het heel gezellig in de auto bij Marc, hij is altijd in voor een babbeltje. Ik raad aan iedereen deze rijschool aan!


Ja, ik beveel dit aan

Geertje uit Utrecht

01-08-2011
9,7

Ervaring: Ik was geen groot auto-talent. Ik was twaalf jaar eerder namelijk vier keer gezakt. Ik had les gehad bij twee verschillende rijscholen. Ik begon bij Marc met het idee dat ik het misschien nooit zou halen. Daar wilde hij nooit van horen en hij had gelijk: het is toch gelukt en het was ook nog leuk. Marc heeft z'n zaakjes altijd op orde. Hij leerde me precies de dingen die tijdens het examen belangrijk bleken. Hij was altijd heel vriendelijk maar kon soms ook confronterend zijn als dat nodig was. Daardoor bleef ik bij de les en heb ik het uiteindelijk, met een niet te groot aantal lessen, gehaald. Marc was goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in rijexamen-land. De auto was fijn. De lessen waren zo goed van sfeer dat ik het een beetje jammer vond dat ze stopten toen ik (in één keer) slaagde, maar het leren autorijden stond wel altijd voorop zodat er geen tijd werd verspild. Soms had ik het moeilijk, omdat ik autorijden gewoon moeilijk vond, en daar ging Marc altijd heel prettig en geduldig mee om. Ik voelde me in goede handen. Er kon ook gelachen worden, heel belangrijk. Intussen heb ik zelf een autootje en moet ik nog vaak denken aan hoe ik precies de juiste dingen heb geleerd. Marc van der Voorn is een echte aanrader, die zelfs deze weinig getalenteerde faalangstleerling op een fijne manier aan een roze pasje heeft geholpen. En lekker zonder eerst te zakken. Echte kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

mark

24-06-2011
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Utrecht

31-05-2011
9,0

Ervaring: Marc is een rijinstructeur die je het autorijden stapsgewijs leert. Je bent daardoor niet alles tegelijkertijd aan het leren waardoor jij je goed kan focussen. Hierdoor weet je ook zeker dat je alles leert en ga je met veel zelfvertrouwen het praktijk examen in. Daarnaast is Marc een erg betrokken persoon die geïnteresseerd in je is. Marc haalt zelf ook veel plezier uit het feit dat zijn leerlingen goed presteren! Hij schroomt er daarom niet voor om achter je broek aan te zitten als je niet goed leert voor je theorie examen ;)


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Utrecht

31-05-2011
10

Ervaring: Ik ben een half jaar geleden begonnen met het rijden bij Marc.
eigenlijk al op het moment dat ik in de auto stapte voelde het goed. De auto was netjes,er werd niet in gerookt,je handen werden ontsmet voor het instappen,je kreeg een uitgebreide uitleg.Ik voelde me vrijwel meteen op me gemak.
Ik heb ADHD dus het überhaupt mogen rijden is al een klus. Marc wist precies wat er geregeld moest worden en wat er gedaan moest worden zodat ik de weg op kon. Deze uitstekende begeleiding zorgt voor de drie tienen die ik geef. Marc heeft graag de puntjes op de i dit vind ik een goede eigenschap! Dit voorkomt ongelukken en als je dan je rijbewijs hebt ga je zelfverzekerder de weg op.

Marc bij deze hartelijk bedankt voor de super rijlessen!!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Utrecht

31-05-2011
10
Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

24-05-2011
9,7

Ervaring: Een zeer goede rijschool, kan niet anders zeggen! Veel gezellig heid in de auto maar het belangrijkste is dat ik goed heb leren autorijden waardoor ik in 1x ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Marc Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Utrecht

15-03-2011
9,7

Ervaring: Als je bij Marc hebt gereden weet je zeker dat je met vertrouwen de weg op kan gaan. Niks is gehaast en alles wordt duidelijk in stappen gedaan. Marc zelf is ook heel betrokken en geintresseerd in de leerling. De rijlessen zijn erg serieus maar Marc is altijd wel in voor een geintje.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Utrecht

08-03-2011
9,3

Ervaring: Ik kan Marc zeker aanbevelen. Als instructeur is hij streng (maar op een vriendelijke manier) en let goed op de details. Als je iets fout of goed doet dan krijg je dat te horen, met je zwakke punten wordt goed geoefend en dit schept zelfvertrouwen, zodat je zeker de eerste keer kunt slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Utrecht

25-02-2011
9,0

Ervaring: Ik ben erg blij dat ik bij Marc van der Voorn heb gelest en kan het anderen zeker aanraden! Marc is een erg betrokken en enthousiaste instructeur en bereid je erg goed voor op het examen; je weet zeker dat je niet eerder af gaat rijden dan dat je er echt aan toe bent. De heldere uitleg, de goede feedback na iedere les en de vele proefexamens die we hebben gedaan in voorbereiding op het examen, zorgen er voor dat je echt goed voorbereid bent op het examen en daar ook zelfvertrouwen in krijgt. Dit maakt dat zelfs mensen die behoorlijk last hebben van faalangst (zoals ik) bij Marc van der Voorn in één keer kunnen slagen voor hun rijexamen!


Ja, ik beveel dit aan