Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
175 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
141 t/m 150 van 175 beoordelingen

Sylvia uit Bilthoven

29-11-2011
9,3

Ervaring: Ik kan wel zeggen dat ik een van de eerste studenten van Marc ben geweest, reeds in 1986 heb ik bij hem mijn rijbewijs gehaald en ik kan je vertellen dat ik na 25 jaar nog steeds schadevrij gereden heb! Hij komt soms streng over, maar wel altijd in het belang van jou, het verkeer is dan ook iets waar je serieus mee om moet gaan.




Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Utrecht

29-11-2011
9,0

Ervaring: Ik heb bij Marc in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, hij is erg punctueel en stipt op tijd met gemaakte afspraken. Lessen doe je bij Marc volgens de RIS methode. Bij het CBR staat autorijschool Marc van der Voorn in de statistieken met een slagingspercentage van 95-100% voor de eerste keer, dat zegt denk ik wel genoeg over zijn kunde en kennis om je veilig en vertrouwd met de auto en het overige verkeer wegwijs te maken.
Mocht je interesse hebben: http://www.marcvandervoorn.com/ is zijn eigen site.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-11-2011
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Utrecht

22-11-2011
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Olga uit Utrecht

20-11-2011
10

Ervaring: Ik heb goede ervaringen met deze rijschool. Om te beginnen is de sfeer in de auto goed en is de auto schoon. Verder is de methode rij opleiding in stappen plezierig, hierdoor leer je alles op het moment wanneer je er aan toe bent en komt er niet in een keer te veel op je af, ook is het erg overzichtelijk. Lessen worden ruim van te voren ingepland en er is nooit sprake van miscommunicatie. Marc is erg geduldig en legt als het nodig is alles op een duidelijke manier uit, evt met behulp van foto's en plaatjes. Je wordt heel goed voorbereid op je rijexamen, tijdens de laatste lessen worden er veel proefexamens gereden. De kans dat je in een keer slaagt is bij Marc dan ook erg groot. Ik ben zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

JoAnna uit Utrecht

06-09-2011
9,0

Ervaring: Vandaag heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald bij Marc!
Het is heel fijn dat Marc met de RIS-methode werkt. Alles leer je in stappen en zo kan je je heel goed focussen op een onderdeel van het autorijden en zodra je dat beheerst ga je door naar de volgende. Ook is het heel gezellig in de auto bij Marc, hij is altijd in voor een babbeltje. Ik raad aan iedereen deze rijschool aan!


Ja, ik beveel dit aan

Geertje uit Utrecht

01-08-2011
9,7

Ervaring: Ik was geen groot auto-talent. Ik was twaalf jaar eerder namelijk vier keer gezakt. Ik had les gehad bij twee verschillende rijscholen. Ik begon bij Marc met het idee dat ik het misschien nooit zou halen. Daar wilde hij nooit van horen en hij had gelijk: het is toch gelukt en het was ook nog leuk. Marc heeft z'n zaakjes altijd op orde. Hij leerde me precies de dingen die tijdens het examen belangrijk bleken. Hij was altijd heel vriendelijk maar kon soms ook confronterend zijn als dat nodig was. Daardoor bleef ik bij de les en heb ik het uiteindelijk, met een niet te groot aantal lessen, gehaald. Marc was goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in rijexamen-land. De auto was fijn. De lessen waren zo goed van sfeer dat ik het een beetje jammer vond dat ze stopten toen ik (in één keer) slaagde, maar het leren autorijden stond wel altijd voorop zodat er geen tijd werd verspild. Soms had ik het moeilijk, omdat ik autorijden gewoon moeilijk vond, en daar ging Marc altijd heel prettig en geduldig mee om. Ik voelde me in goede handen. Er kon ook gelachen worden, heel belangrijk. Intussen heb ik zelf een autootje en moet ik nog vaak denken aan hoe ik precies de juiste dingen heb geleerd. Marc van der Voorn is een echte aanrader, die zelfs deze weinig getalenteerde faalangstleerling op een fijne manier aan een roze pasje heeft geholpen. En lekker zonder eerst te zakken. Echte kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

mark

24-06-2011
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Utrecht

31-05-2011
9,0

Ervaring: Marc is een rijinstructeur die je het autorijden stapsgewijs leert. Je bent daardoor niet alles tegelijkertijd aan het leren waardoor jij je goed kan focussen. Hierdoor weet je ook zeker dat je alles leert en ga je met veel zelfvertrouwen het praktijk examen in. Daarnaast is Marc een erg betrokken persoon die geïnteresseerd in je is. Marc haalt zelf ook veel plezier uit het feit dat zijn leerlingen goed presteren! Hij schroomt er daarom niet voor om achter je broek aan te zitten als je niet goed leert voor je theorie examen ;)


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Utrecht

31-05-2011
10

Ervaring: Ik ben een half jaar geleden begonnen met het rijden bij Marc.
eigenlijk al op het moment dat ik in de auto stapte voelde het goed. De auto was netjes,er werd niet in gerookt,je handen werden ontsmet voor het instappen,je kreeg een uitgebreide uitleg.Ik voelde me vrijwel meteen op me gemak.
Ik heb ADHD dus het überhaupt mogen rijden is al een klus. Marc wist precies wat er geregeld moest worden en wat er gedaan moest worden zodat ik de weg op kon. Deze uitstekende begeleiding zorgt voor de drie tienen die ik geef. Marc heeft graag de puntjes op de i dit vind ik een goede eigenschap! Dit voorkomt ongelukken en als je dan je rijbewijs hebt ga je zelfverzekerder de weg op.

Marc bij deze hartelijk bedankt voor de super rijlessen!!


Ja, ik beveel dit aan