Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
156 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
141 t/m 150 van 156 beoordelingen

Joris uit Utrecht

19-11-2010
9,7

Ervaring: Ik vond het erg leuk om bij marc lessen te hebben gehad. Ik vind marc een goede leraar, er is geen vraag geweest waar hij het antwoord niet op wist.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Utrecht

08-10-2010
9,3

Ervaring: Marc van der Voorn is een hele gezellige, betrouwbare en enthousiaste rij-instructeur die echt houdt van zijn vak. Iemand waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ik ben niet bepaald een natuurtalent. Toch werd mij met het grootste geduld keer op keer uitgelegd hoe ik lastige verkeerssituaties moest aanpakken.
Marc is soms een ‘pietje-precies’ en legt de lat vrij hoog. Dit is natuurlijk niet altijd makkelijk, maar daardoor word je heel goed voorbereid op het examen en heb ik nu het gevoel dat ik alles onder controle heb. Wat ik heel prettig vond aan de manier van lesgeven is dat hij heel erg gestructureerd is. Je wordt niet meteen in het diepe gegooid of overladen met nieuwe informatie: je begint pas aan iets nieuws als je het vorige onder de knie hebt. Een ander zeer positief punt vond ik dat Marc regelmatig ‘proefexamens’ met je doet. Hierdoor heb ik goed met mijn examenstress leren omgaan: je weet precies wat er van je verwacht wordt tijdens het echte examen.
Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen en is ook zeker een aanrader voor mensen (zoals ik) die alleen al bij de gedachte om achter het stuur te kruipen klamme handjes krijgen :-)


Ja, ik beveel dit aan

Eline uit Utrecht

05-10-2010
9,7

Ervaring: Ik heb met veel plezier bij Marc gereden en ben ook heel blij dat hij mij zo goed heeft klaargestoomd voor mijn rijexamen. Ik zal het zeker aanraden om lessen te volgens bij Marc, hij laat je niet zo maar examen doen, totdat hij zeker weet dat je er klaar voor bent. Bedankt Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Utrecht

02-10-2010
10

Ervaring: Ik kan niks anders dan Autorijschool Marc van der Voorn aan te bevelen. Je voelt je ontzettend op je gemak bij Marc in de auto en Marc is een erg goede instructeur met al zijn ervaring. Als het moet kan hij zeer streng zijn en ik vind dat dat erg belangrijk is, want daardoor leer je het 't best. Tevens kan je er al bijna van uitgaan dat je het rijbewijs in één keer haalt, want Marc laat je pas examen doen als je daar ook écht klaar voor bent, in tegenstelling tot andere scholen. Kortom: Meld je aan bij Marc.


Ja, ik beveel dit aan

naomi uit zeist

29-09-2010
10

Ervaring: ik ben zeer tevreden geweest met mij autorijschool marc ven der voorn. duidelijk. En zeer effectief les gehad met als resultaat in 1 x mijn rijbewijs te hebben behaald.


Ja, ik beveel dit aan

Quirine uit Utrecht

24-09-2010
10

Ervaring: Ik ben echt heel erg blij dat ik bij Marc heb kunnen lessen. Marc is een ervaren en deskundige instructeur. Het fijne aan de rijlessen vond ik dat hij naast de heldere uitleg, ook erg geduldig is. Marc legt het net zo lang uit totdat je het helemaal begrepen hebt. Ik vond het fijn dat er aan het einde van elke les een goede nabespreking was, want immers zo kan je leren van je fouten. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Autorijschool Marc van der Voorn rijlessen te nemen!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Utrecht

23-09-2010
9,7

Ervaring: Marc van der Voorn is ten eerste een uitstekende rij-instructeur, die je aan de hand van allerlei tips en rijtjes goed leert rijden. Als je je rijbewijs hebt gehaald kun je met een goed gevoel de weg opgaan omdat je bijna elke situatie wel een keer hebt geoefend tijdens het lessen. Daarnaast is Marc ook nog een hele aardige en betrokken man, die echt interesse heeft in zijn leerlingen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-09-2010
9,7

Ervaring: Als je rijlessen hebt bij Marc van der Voorn krijg je rijlessen toegespitst op jou. Elke les wordt weer gekeken waar je staat en wordt er duidelijk met je gecommuniceerd wat er die les verwacht wordt, maar ook wat het langere termijnplan is. Dit heb ik als erg prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Germay uit Utrecht

19-09-2010
9,3

Ervaring: Hallo,

Ik heb een half jaar bij Marc in de auto gezeten, heb het altijd erg naar mijn zin gehad en voelde me meteen op mijn gemak.
Merk nu ik veel aan het rijden ben ik echt veel van hem heb geleerd waar ik nog steeds wat aan heb. Aangezien ik wel eens tijdens de lessen dacht ;moet dat echt? Ja als je veel rijdt kom je die kleine dingentjes weer tegen.. Merk nu dat ik goed van hem heb leren rijden. Ik zou zeker zeggen en aanraden om bij hem te gaan lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Utrecht

18-09-2010
9,0

Ervaring: Ik ben echt super tevreden met Marcvandervoorn rijschool. Ik ben heel blij dat ik hier gelesd heb en ik zou het iedereen aanraden.


Ja, ik beveel dit aan