Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
175 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9
151 t/m 160 van 175 beoordelingen

Koen uit Utrecht

31-05-2011
10
Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Utrecht

24-05-2011
9,7

Ervaring: Een zeer goede rijschool, kan niet anders zeggen! Veel gezellig heid in de auto maar het belangrijkste is dat ik goed heb leren autorijden waardoor ik in 1x ben geslaagd voor mijn rijbewijs. Marc Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Utrecht

15-03-2011
9,7

Ervaring: Als je bij Marc hebt gereden weet je zeker dat je met vertrouwen de weg op kan gaan. Niks is gehaast en alles wordt duidelijk in stappen gedaan. Marc zelf is ook heel betrokken en geintresseerd in de leerling. De rijlessen zijn erg serieus maar Marc is altijd wel in voor een geintje.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Utrecht

08-03-2011
9,3

Ervaring: Ik kan Marc zeker aanbevelen. Als instructeur is hij streng (maar op een vriendelijke manier) en let goed op de details. Als je iets fout of goed doet dan krijg je dat te horen, met je zwakke punten wordt goed geoefend en dit schept zelfvertrouwen, zodat je zeker de eerste keer kunt slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Utrecht

25-02-2011
9,0

Ervaring: Ik ben erg blij dat ik bij Marc van der Voorn heb gelest en kan het anderen zeker aanraden! Marc is een erg betrokken en enthousiaste instructeur en bereid je erg goed voor op het examen; je weet zeker dat je niet eerder af gaat rijden dan dat je er echt aan toe bent. De heldere uitleg, de goede feedback na iedere les en de vele proefexamens die we hebben gedaan in voorbereiding op het examen, zorgen er voor dat je echt goed voorbereid bent op het examen en daar ook zelfvertrouwen in krijgt. Dit maakt dat zelfs mensen die behoorlijk last hebben van faalangst (zoals ik) bij Marc van der Voorn in één keer kunnen slagen voor hun rijexamen!


Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Utrecht

18-02-2011
9,7

Ervaring: Marc leert het beste met verkeer om te gaan.
Als je iets niet snapt, dan legt die het nog een keer uit.
Je kan beter langer lessen dan kort, want bij langer lessen leer je het beste, dan is de kans groter dat je het in één keer haalt !!!

Daniël





Ja, ik beveel dit aan

kyra uit Utrecht

30-01-2011
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Utrecht

03-01-2011
8,0

Ervaring: Je moet geen les bij Marc nemen als je zo goedkoop en snel mogelijk je rijbewijs wil halen. Wel als je goed en verantwoordelijk wil leren autorijden.
Marc is een instructeur die op alle details let en de lat hoog legt. Tijdens de lessen vond ik dat wel eens moeilijk. Maar nu ik mijn rijbewijs heb, merk ik ook dat ik op vrijwel alle situaties goed reageer. En dat ik met veel zelfvertrouwen en zonder problemen met 4 kinderen op de achterbank in de sneeuw naar Duitsland rij!


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Utrecht

19-12-2010
9,0

Ervaring: Rijlessen nemen bij Marc betekent zekerheid. Marc zal je niet laten afrijden als hij denkt dat je er nog niet klaar voor bent. En hij kan het weten, want hij heeft ervaring genoeg! Het is ook erg fijn dat je niet meteen in het diepe gegooid wordt. Je leert stap voor stap, waardoor je je zekerder gaat voelen bij wat je doet. Naast een goede leermeester is Marc ook gewoon een gezellig persoon. Dat is ook belangrijk. Het kost wat, maar je krijgt waar voor je geld!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Utrecht

19-11-2010
9,7

Ervaring: Ik vond het erg leuk om bij marc lessen te hebben gehad. Ik vind marc een goede leraar, er is geen vraag geweest waar hij het antwoord niet op wist.


Ja, ik beveel dit aan