Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
156 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
151 t/m 156 van 156 beoordelingen

Christien uit Utrecht

18-09-2010
9,7

Ervaring: De lessen waren professioneel en gezellig.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit utrecht

16-09-2010
10

Ervaring: Uitstekende rijschool, waar je je meteen op je gemak voelt.
Marc is een ervaren en betrokken instructeur, prettig in het contact, betrouwbaar in het nakomen van afspraken. De lessen zijn goed opgebouwd en gestructureerd. Je krijgt eerlijke, heldere feedback. Kortom: een aanrader voor jong en ...iets minder jong!


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Utrecht

15-09-2010
8,7

Ervaring: Autorijschool 'Marc van der Voorn' is een eenmanszaak. Dit merk je direct aan de betrokkenheid van de rijinstructeur (Marc). Afspraken maken is geen probleem en Marc houdt zich aan deze afspraken. Volgt de RIS-methode (Rijopleiding In Stappen) en dit zorgt voor veel duidelijkheid over wat je kan en waar je nog aan gaat werken. Daardoor erg transparant. Daarnaast is Marc een zeer ervaren rijschoolhouder en weet precies waar de grens ligt tussen 'je op je gemak laten voelen' en je een 'schop onder de kont' geven..


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Utrecht

14-09-2010
8,7

Ervaring: Een uitstekende autorijschool. Je wordt zeer goed begeleid door meneer van der Voorn, die zeer deskundig is en je thuis laat voelen in de auto. Vanzelfsprekend aan te raden aan iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Willemijn uit Utrecht

13-09-2010
9,7

Ervaring: De rijopleiding die ik bij Autorijschool Marc van der Voorn genoten heb was zeer degelijk opgebouwd en goed gestructureerd. Er was veel aandacht voor veiligheid, inzicht en milieubewust autorijden en dat vind ik belangrijk. Marc van der Voorn is een goede, betrouwbare instructeur die duidelijk en eerlijk communiceert en zeer verzorgde en didactisch doordachte rijlessen biedt.


Ja, ik beveel dit aan

Lido uit Utrecht

12-09-2010
9,7

Ervaring: Marc van der Voorn is een hele leuke man om mee te rijden en te lessen. Hij besteed overal goed tijd in waardoor ik nu met een gerust gevoel de weg op ga.


Ja, ik beveel dit aan