Beoordelingen Autorijschool Marc van der Voorn

9,4
170 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
151 t/m 160 van 170 beoordelingen

Daniël uit Utrecht

18-02-2011
9,7

Ervaring: Marc leert het beste met verkeer om te gaan.
Als je iets niet snapt, dan legt die het nog een keer uit.
Je kan beter langer lessen dan kort, want bij langer lessen leer je het beste, dan is de kans groter dat je het in één keer haalt !!!

Daniël





Ja, ik beveel dit aan

kyra uit Utrecht

30-01-2011
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Erna uit Utrecht

03-01-2011
8,0

Ervaring: Je moet geen les bij Marc nemen als je zo goedkoop en snel mogelijk je rijbewijs wil halen. Wel als je goed en verantwoordelijk wil leren autorijden.
Marc is een instructeur die op alle details let en de lat hoog legt. Tijdens de lessen vond ik dat wel eens moeilijk. Maar nu ik mijn rijbewijs heb, merk ik ook dat ik op vrijwel alle situaties goed reageer. En dat ik met veel zelfvertrouwen en zonder problemen met 4 kinderen op de achterbank in de sneeuw naar Duitsland rij!


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Utrecht

19-12-2010
9,0

Ervaring: Rijlessen nemen bij Marc betekent zekerheid. Marc zal je niet laten afrijden als hij denkt dat je er nog niet klaar voor bent. En hij kan het weten, want hij heeft ervaring genoeg! Het is ook erg fijn dat je niet meteen in het diepe gegooid wordt. Je leert stap voor stap, waardoor je je zekerder gaat voelen bij wat je doet. Naast een goede leermeester is Marc ook gewoon een gezellig persoon. Dat is ook belangrijk. Het kost wat, maar je krijgt waar voor je geld!


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Utrecht

19-11-2010
9,7

Ervaring: Ik vond het erg leuk om bij marc lessen te hebben gehad. Ik vind marc een goede leraar, er is geen vraag geweest waar hij het antwoord niet op wist.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Utrecht

08-10-2010
9,3

Ervaring: Marc van der Voorn is een hele gezellige, betrouwbare en enthousiaste rij-instructeur die echt houdt van zijn vak. Iemand waar je je meteen bij op je gemak voelt. Ik ben niet bepaald een natuurtalent. Toch werd mij met het grootste geduld keer op keer uitgelegd hoe ik lastige verkeerssituaties moest aanpakken.
Marc is soms een ‘pietje-precies’ en legt de lat vrij hoog. Dit is natuurlijk niet altijd makkelijk, maar daardoor word je heel goed voorbereid op het examen en heb ik nu het gevoel dat ik alles onder controle heb. Wat ik heel prettig vond aan de manier van lesgeven is dat hij heel erg gestructureerd is. Je wordt niet meteen in het diepe gegooid of overladen met nieuwe informatie: je begint pas aan iets nieuws als je het vorige onder de knie hebt. Een ander zeer positief punt vond ik dat Marc regelmatig ‘proefexamens’ met je doet. Hierdoor heb ik goed met mijn examenstress leren omgaan: je weet precies wat er van je verwacht wordt tijdens het echte examen.
Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen en is ook zeker een aanrader voor mensen (zoals ik) die alleen al bij de gedachte om achter het stuur te kruipen klamme handjes krijgen :-)


Ja, ik beveel dit aan

Eline uit Utrecht

05-10-2010
9,7

Ervaring: Ik heb met veel plezier bij Marc gereden en ben ook heel blij dat hij mij zo goed heeft klaargestoomd voor mijn rijexamen. Ik zal het zeker aanraden om lessen te volgens bij Marc, hij laat je niet zo maar examen doen, totdat hij zeker weet dat je er klaar voor bent. Bedankt Marc!


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Utrecht

02-10-2010
10

Ervaring: Ik kan niks anders dan Autorijschool Marc van der Voorn aan te bevelen. Je voelt je ontzettend op je gemak bij Marc in de auto en Marc is een erg goede instructeur met al zijn ervaring. Als het moet kan hij zeer streng zijn en ik vind dat dat erg belangrijk is, want daardoor leer je het 't best. Tevens kan je er al bijna van uitgaan dat je het rijbewijs in één keer haalt, want Marc laat je pas examen doen als je daar ook écht klaar voor bent, in tegenstelling tot andere scholen. Kortom: Meld je aan bij Marc.


Ja, ik beveel dit aan

naomi uit zeist

29-09-2010
10

Ervaring: ik ben zeer tevreden geweest met mij autorijschool marc ven der voorn. duidelijk. En zeer effectief les gehad met als resultaat in 1 x mijn rijbewijs te hebben behaald.


Ja, ik beveel dit aan

Quirine uit Utrecht

24-09-2010
10

Ervaring: Ik ben echt heel erg blij dat ik bij Marc heb kunnen lessen. Marc is een ervaren en deskundige instructeur. Het fijne aan de rijlessen vond ik dat hij naast de heldere uitleg, ook erg geduldig is. Marc legt het net zo lang uit totdat je het helemaal begrepen hebt. Ik vond het fijn dat er aan het einde van elke les een goede nabespreking was, want immers zo kan je leren van je fouten. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Autorijschool Marc van der Voorn rijlessen te nemen!


Ja, ik beveel dit aan