Beoordelingen Autorijschool Marcel Wolthuizen

9,8
33 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Marcella uit Sneek

22-11-2017
10

Ervaring: Super goede duidelijke lessen gehad rustige instructeur en alles word netjes en duidelijk uitgelegd aan 1x geslaagd en als t over zou moeten doen dan zeker hier


Ja, ik beveel dit aan

Madelief uit Uitwellingerga

14-11-2017
9,3

Ervaring: De lessen bij Marcel zijn altijd leerzaam en super gezellig!
Je kan met Marcel altijd goeie afspraken maken en hij staat altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit SNEEK

23-10-2017
9,7

Ervaring: Super leuke rijschool met hele leerzame lessen, alles word goed uitgelegd en je wordt goed voorbereid voor het examen


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Sneek

06-09-2017
9,3

Ervaring: Met erg veel blijdschap mijn rijbewijs vandaag in één keer mogen halen. Altijd met veel plezier rijlessen gevolgd bij Marcel. Vooral erg veel gehad aan de rust in uitleg en de humor voor de nodige luchtigheid tijdens de lessen. Dit zorgde ervoor dat ik de lessen altijd aangenaam vond verlopen ook wanneer het rijden even een dagje minder goed wou lukken. Zowel als persoon als rijinstructeur is Marcel gewoonweg een topvent en om die reden kan ik het dan ook zeker aanraden om lessen bij hem te volgen.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Oosthem

04-09-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Ivana uit Sneek

24-07-2017
10

Ervaring: Super !


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Sneek

12-07-2017
10

Ervaring: Super rijschool en rij instructeur. Deskundige en goede uitleg en daarnaast altijd leerzame maar ook heel gezellige lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Sneek

15-05-2017
10

Ervaring: Fijne rijlessen, altijd gezellig in de auto of het nou Marcel, Roelof of Hans is. Tijdens de lessen wordt je goed begeleid en elke les is weer leerzaam. Doordat er meerdere instructeurs zijn krijg je ook feedback van iemand anders. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sneek

15-04-2017
8,7

Ervaring: Marcel en Roelof zijn eerlijk en geven goeie opbouwende verbeterpunten, en het is altijd gezellig om naast ze te zitten in de auto. En zorgen dat er na elke les verbetering is.


Ja, ik beveel dit aan

Frida uit Scharnegoutum

11-04-2017
9,3

Ervaring: Geweldige rijlessen gehad bij Marcel! Alles wordt je goed aangeleerd en het is altijd gezellig. Elke les is leerzaam! Marcel is echt een top instructeur!


Ja, ik beveel dit aan