Beoordelingen Autorijschool Marcel Wolthuizen

9,8
40 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,7
1 t/m 10 van 40 beoordelingen

Shanna uit sneek

17-10-2018
10

Ervaring: Super veel geduld, legt alles goed uit.


Ja, ik beveel dit aan

Adam eli uit Nijland

17-10-2018
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Machteld uit GAUW

17-09-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Hedzer uit IJlst

04-09-2018
10

Ervaring: In een keer geslaagd voor mijn rijexamen dankzij de altijd gezellige, maar toch leerzame lessen van Marcel. Marcel, Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Renske uit Sneek

10-07-2018
10

Ervaring: Mijn zoon heeft net voor de eerste keer zijn rijbewijs gehaald!!
Trouwens mijn dochter ook eerste keer gehaald!
Marcel wolthuizen is niet alleen heel erg leuk en lief!
Maar ook super goed hij begeleid je kind op een super prettige manier door het hele proces heen,dus wil je heel graag je rijbewijs,schroom dan niet en bel Marcel wolthuizen!!
Nummer 1 van sneek!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Sneek

13-03-2018
8,7

Ervaring: Heel leuk, marcel is super gezellig en heeft zelf ook veel ervaring. Maakt veel grappen maar kan ook heeeel serieus zijn


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Sneek, Friesland

02-12-2017
10

Ervaring: Uitstekende rijschool, goede instructies, professioneel.
Maar ook gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Marcella uit Sneek

22-11-2017
10

Ervaring: Super goede duidelijke lessen gehad rustige instructeur en alles word netjes en duidelijk uitgelegd aan 1x geslaagd en als t over zou moeten doen dan zeker hier


Ja, ik beveel dit aan

Madelief uit Uitwellingerga

14-11-2017
9,3

Ervaring: De lessen bij Marcel zijn altijd leerzaam en super gezellig!
Je kan met Marcel altijd goeie afspraken maken en hij staat altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit SNEEK

23-10-2017
9,7

Ervaring: Super leuke rijschool met hele leerzame lessen, alles word goed uitgelegd en je wordt goed voorbereid voor het examen


Ja, ik beveel dit aan