Beoordelingen Autorijschool Marcel Wolthuizen

9,8
26 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Richard uit Sneek

15-05-2017
10

Ervaring: Fijne rijlessen, altijd gezellig in de auto of het nou Marcel, Roelof of Hans is. Tijdens de lessen wordt je goed begeleid en elke les is weer leerzaam. Doordat er meerdere instructeurs zijn krijg je ook feedback van iemand anders. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sneek

15-04-2017
8,7

Ervaring: Marcel en Roelof zijn eerlijk en geven goeie opbouwende verbeterpunten, en het is altijd gezellig om naast ze te zitten in de auto. En zorgen dat er na elke les verbetering is.


Ja, ik beveel dit aan

Frida uit Scharnegoutum

11-04-2017
9,3

Ervaring: Geweldige rijlessen gehad bij Marcel! Alles wordt je goed aangeleerd en het is altijd gezellig. Elke les is leerzaam! Marcel is echt een top instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Sneek

14-03-2017
8,7

Ervaring: Erg prettig leerbedrijf. Je krijgt vertrouwen en voelt je vertrouwd in het besturen van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Riƫlle uit Sneek

08-03-2017
10

Ervaring: Top! Een super rijschool en rij instructeur. Neemt de tijd voor je en geeft je vertrouwen tijdens het autorijden. Ontzettend veel geleerd door een goede uitleg. Gezellige tijd gehad!


Ja, ik beveel dit aan

nuray uit sneek

30-01-2017
10

Ervaring: Hartstikke leerzame en leuke lessen gehad met dit bedrijf en natuurlijk Marcel zelf! dankbaar voor al het geleerde. Top rijschool. Luisteren goed naar je en geven je super uitleg!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Sneek

17-01-2017
10

Ervaring: Topp!!! Altijd super gezellig, leuke gesprekken en een goede uitleg! Altijd erg genoten van de rijlessen! Ik heb een geweldige tijd gehad bij/met Marcel Wolthuizen, een man met veel humor! Bedankt voor alles!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Scharnegoutum

24-10-2016
10

Ervaring: Leuke lessen gehad en in 1x geslaagd!! Bedankt Marcel!


Ja, ik beveel dit aan

Nynke uit IJlst

11-08-2016
10

Ervaring: Ik heb erg leerzame en leuke lessen gehad bij Marcel Wolthuizen!! Ik raad Marcel zeker aan. Professioneel en persoonlijk! Super!


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Sneek

28-07-2016
10

Ervaring: Geweldige en professionele rijinstructeur en rijschool. Super leerzame lessen en keek er elke les naar uit om even te gaan rijden!


Ja, ik beveel dit aan