Beoordelingen Autorijschool Marcel Wolthuizen

9,8
30 beoordelingen
  • Service 9,9
  • Deskundigheid 9,9
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Arno uit Sneek

06-09-2017
9,3

Ervaring: Met erg veel blijdschap mijn rijbewijs vandaag in één keer mogen halen. Altijd met veel plezier rijlessen gevolgd bij Marcel. Vooral erg veel gehad aan de rust in uitleg en de humor voor de nodige luchtigheid tijdens de lessen. Dit zorgde ervoor dat ik de lessen altijd aangenaam vond verlopen ook wanneer het rijden even een dagje minder goed wou lukken. Zowel als persoon als rijinstructeur is Marcel gewoonweg een topvent en om die reden kan ik het dan ook zeker aanraden om lessen bij hem te volgen.


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Oosthem

04-09-2017
9,7
Ja, ik beveel dit aan

Ivana uit Sneek

24-07-2017
10

Ervaring: Super !


Ja, ik beveel dit aan

Lisanne uit Sneek

12-07-2017
10

Ervaring: Super rijschool en rij instructeur. Deskundige en goede uitleg en daarnaast altijd leerzame maar ook heel gezellige lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Sneek

15-05-2017
10

Ervaring: Fijne rijlessen, altijd gezellig in de auto of het nou Marcel, Roelof of Hans is. Tijdens de lessen wordt je goed begeleid en elke les is weer leerzaam. Doordat er meerdere instructeurs zijn krijg je ook feedback van iemand anders. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Sneek

15-04-2017
8,7

Ervaring: Marcel en Roelof zijn eerlijk en geven goeie opbouwende verbeterpunten, en het is altijd gezellig om naast ze te zitten in de auto. En zorgen dat er na elke les verbetering is.


Ja, ik beveel dit aan

Frida uit Scharnegoutum

11-04-2017
9,3

Ervaring: Geweldige rijlessen gehad bij Marcel! Alles wordt je goed aangeleerd en het is altijd gezellig. Elke les is leerzaam! Marcel is echt een top instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Sneek

14-03-2017
8,7

Ervaring: Erg prettig leerbedrijf. Je krijgt vertrouwen en voelt je vertrouwd in het besturen van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Riëlle uit Sneek

08-03-2017
10

Ervaring: Top! Een super rijschool en rij instructeur. Neemt de tijd voor je en geeft je vertrouwen tijdens het autorijden. Ontzettend veel geleerd door een goede uitleg. Gezellige tijd gehad!


Ja, ik beveel dit aan

nuray uit sneek

30-01-2017
10

Ervaring: Hartstikke leerzame en leuke lessen gehad met dit bedrijf en natuurlijk Marcel zelf! dankbaar voor al het geleerde. Top rijschool. Luisteren goed naar je en geven je super uitleg!


Ja, ik beveel dit aan