Beoordelingen Autorijschool Margreth

8,7
53 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Mallory uit Noordwijkerhout

05-06-2018
8,3

Ervaring: Goede begeleiding met oog voor de leerling. Je wordt goed voorbereid op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Noordwijkerhout

31-05-2018
8,7

Ervaring: Super gezellig en serieus als het moet, duidelijke uitleg en een super fijne auto.


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Noordwijkerhout

31-03-2018
9,0

Ervaring: Een prima rijschool en raad ook zeker anderen aan om hier te gaan lessen
Je leert op een goeie manier auto rijden en kan ook super gezellig zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit De zilk

17-03-2018
8,0

Ervaring: Super gezellige lessen gehad bij doris! Was heel flexibel qua lestijden. Er wordt goed en duidelijk aangeleerd hoe je je in het verkeer moet gedragen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
9,3

Ervaring: Oma (gerda pouw ) heeft hier rijbewijs gehaald , ik Astrid van den Burg ook hier behaald en nu gaat zoonlief hier as woensdag starten 😎


Ja, ik beveel dit aan

Tara uit Noordwijkerhout

20-12-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Jenny uit Katwijk

05-11-2017
8,7

Ervaring: Een fijne rijschool waar je 1 vaste instructrice hebt. Vanaf de eerste autorijles altijd keurig op tijd opgehaald en geen afzeggingen gehad.

Je vorderingen worden netjes bijgehouden. Stap voor stap word je voorbereid op het zelfstandig kunnen autorijden zodat je na het halen van je rijbewijs veilig en zelfverzekerd kan deelnemen aan het verkeer, en daardoor niet alleen bent opgeleid voor het halen van het praktijkexamen.

Doris is flexibel met rijlessen plannen wat voor mij met schoolgaande kinderen goed uit kwam. Tijdens mijn lesperiode heb ik over het algemeen twee dagen per week 1,5 uur per keer kunnen lessen.

Ik kijk terug op een mooie leerzame periode. Er waren voor mij ups en downs maar Doris heeft me erdoorheen geholpen en me laten groeien. Waar ik het wilde opgeven had zij er vertrouwen in en bracht dat over, waardoor ik in 1 keer geslaagd ben voor mijn praktijkexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Noordwijkerhout

31-10-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Nikita uit NOORDWIJKERHOUT

26-10-2017
9,0

Ervaring: Hele fijne rijlessen gehad en ik was in een keer geslaagd. Zeker aan te raden als je met een goed gevoel je rijbewijs wil halen!!


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Lisse

24-10-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan