Beoordelingen Autorijschool Margreth

8,7
57 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Vital uit Noordwijk

01-12-2018
9,0

Ervaring: Jaren van ervaring. Het heeft voordelen en nadelen. Goede sfeer in de auto en een hele fijne auto om in te rijden


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Noordwijkerhout

28-11-2018
9,7

Ervaring: Goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Rosanne uit Noordwijkerhout

03-10-2018
8,7

Ervaring: Autorijschool Margreth heeft mij goed en op een fijne manier leren autorijden. Door haar ervaring en vriendelijkheid was het een plezier om auto te rijden. Autorijschool Margreth neemt de tijd voor je, beantwoord jou vragen en laat jou veilig door het verkeer gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Alon uit Lisse

19-07-2018
8,7

Ervaring: Ik heb hele goeie ervaringen met Autorijschool Margreth. Ik ben super goed geholpen en heb het ook nog eens leuk gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Mallory uit Noordwijkerhout

05-06-2018
8,3

Ervaring: Goede begeleiding met oog voor de leerling. Je wordt goed voorbereid op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Noordwijkerhout

31-05-2018
8,7

Ervaring: Super gezellig en serieus als het moet, duidelijke uitleg en een super fijne auto.


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Noordwijkerhout

31-03-2018
9,0

Ervaring: Een prima rijschool en raad ook zeker anderen aan om hier te gaan lessen
Je leert op een goeie manier auto rijden en kan ook super gezellig zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit De zilk

17-03-2018
8,0

Ervaring: Super gezellige lessen gehad bij doris! Was heel flexibel qua lestijden. Er wordt goed en duidelijk aangeleerd hoe je je in het verkeer moet gedragen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-01-2018
9,3

Ervaring: Oma (gerda pouw ) heeft hier rijbewijs gehaald , ik Astrid van den Burg ook hier behaald en nu gaat zoonlief hier as woensdag starten 😎


Ja, ik beveel dit aan

Tara uit Noordwijkerhout

20-12-2017
9,3
Ja, ik beveel dit aan