Beoordelingen Autorijschool Martin Veenstra

8,9
17 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Mick uit Rotterdam

24-07-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

lenie uit Rotterdam

24-07-2018
8,3

Ervaring: Heb met veel plezier lessen bij Martin gevolgd. Heel professioneel en geduldig. Had geen betere rij instructeur kunnen hebben. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Rotterdam

14-06-2018
8,3

Ervaring: Martin is een fijne rij instructeur. Hij werkt overzichtelijk en legt de lesstof goed uit. Wanneer het nodig is om het lesstof te herhalen, kiest hij de juiste plekjes uit en weet hij hoe hij om moet gaan met "mindere punten". Een absolute aanrader. Zeker voor leerlingen met rijangst!


Ja, ik beveel dit aan

Elisa uit maassluis

04-02-2018
8,0

Ervaring: Achteraf gezien ben ik blij dat ik overgestapt ben naar Martin Veenstra. Helaas lukte het bij mijn vorige rijsinstructie niet om te slagen voor mijn rijbewijs. Bij Martin Veenstra is het uiteindelijk wel gelukt in 1 keer. Zijn meedogenloze en constructieve aanpak heeft ertoe geleidt dat ik mijn doel heb behaald. Een tip die ik echter wel mee wil geven is dat Martin mij wat meer de vrijheid mag geven voor het zelfstandig oplossen van bepaalde situaties. Ik wil hem bedanken voor de nuttige tips en lessen


Ja, ik beveel dit aan

Katinka uit Rotterdam

02-01-2018
9,0

Ervaring: Prettige lessen waarna ik goed voorbereid en vol vertrouwen met succes het praktijkexamen in ging: in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Myrna uit Mijdrecht

10-12-2017
9,0

Ervaring: Martin Veenstra is een lange periode mijn rij instructeur geweest.
Wat mij meteen opviel was de gemoedelijke sfeer die er ontstond tijdens de rijlessen.
Er is plaatst voor een grap en grol en ook een luisterend oor, kortom een ontspannen sfeer.
Ook de duidelijke uitleg heb ik als prettig ervaren, en er was altijd ruimte voor uitleg en extra oefening.
Ook was er goed overleg mogelijk qua lestijden ivm mijn werk, hier werd soepel mee omgesprongen, zeker een plus punt !
Kortom ! Ik zou iedereen deze rijschool en instructeur aanbevelen !


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Rotterdam

29-11-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Spijkenisse

28-11-2017
9,0

Ervaring: Een adequate rij instructeur die de leerling goed weet aan te voelen en de rijstijl weet in te schatten. Snel inspringt en luistert naar de leerling. En met humor er een leuke en leerzame les van maakt. Streng maar rechtvaardig bij leermomenten om jezelf te verbeteren in rijgedrag. Ik bedank Martin voor zijn uiterst bekwame rijlessen. Topinstructeur :)


Ja, ik beveel dit aan

Cris uit Sliedrecht

19-11-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Rotterdam

17-11-2017
9,0

Ervaring: Goede ervaring gehad met Autorijschool Martin Veenstra. Hij weet wat hij doet en wist de lesstof goed afgestemd op wat ik nodig had te geven. De lessen konden flexibel en makkelijk gepland worden.
En verder waren de lessen ook erg gezellig!


Ja, ik beveel dit aan