Beoordelingen Autorijschool Martin Veenstra

9,0
23 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

Chayenne uit Krimpen aan den IJssel

18-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Rotterdam

11-03-2019
10

Ervaring: Veel structuur door vaak te rijden. Verder duidelijke uitleg en een heleboel geduld. Ik heb heel veel aan de lessen van Martin gehad. Het heeft mij veel vertrouwen gegeven. Zeker een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

J uit Ridderkerk

04-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

kimberley uit Rotterdam

29-01-2019
9,0

Ervaring: Martin is een fijne en geduldige rijinstructeur. Ik heb erg veel van hem geleerd maar het was ook zeker gezellig in de auto. Met Martin kan je zeker lachen en hij helpt je waar nodig. Wanneer ik het moeilijk vond hielp Martin mij en samen hebben we naar dit rijbewijs toegewerkt. Ik ben super blij dat ik bij hem heb leren auto rijden en ik ben ook in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Freddie uit Rotterdam

09-01-2019
10

Ervaring: Heel veel fijne en leerzame lessen gehad. Dankzij Martin mijn rijbewijs in 1x mogen behalen!


Ja, ik beveel dit aan

Fleur uit Rotterdam

16-12-2018
9,0

Ervaring: Ik heb hele fijne rijlessen hier gehad. Martin is geduldig, maar kan ook streng zijn waar nodig. Helaas moest ik mijn rijlessen afmaken in Groningen voor ik hier mijn rijbewijs kon halen.


Ja, ik beveel dit aan

Mick uit Rotterdam

24-07-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

lenie uit Rotterdam

24-07-2018
8,3

Ervaring: Heb met veel plezier lessen bij Martin gevolgd. Heel professioneel en geduldig. Had geen betere rij instructeur kunnen hebben. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Angelique uit Rotterdam

14-06-2018
8,3

Ervaring: Martin is een fijne rij instructeur. Hij werkt overzichtelijk en legt de lesstof goed uit. Wanneer het nodig is om het lesstof te herhalen, kiest hij de juiste plekjes uit en weet hij hoe hij om moet gaan met "mindere punten". Een absolute aanrader. Zeker voor leerlingen met rijangst!


Ja, ik beveel dit aan

Elisa uit maassluis

04-02-2018
8,0

Ervaring: Achteraf gezien ben ik blij dat ik overgestapt ben naar Martin Veenstra. Helaas lukte het bij mijn vorige rijsinstructie niet om te slagen voor mijn rijbewijs. Bij Martin Veenstra is het uiteindelijk wel gelukt in 1 keer. Zijn meedogenloze en constructieve aanpak heeft ertoe geleidt dat ik mijn doel heb behaald. Een tip die ik echter wel mee wil geven is dat Martin mij wat meer de vrijheid mag geven voor het zelfstandig oplossen van bepaalde situaties. Ik wil hem bedanken voor de nuttige tips en lessen


Ja, ik beveel dit aan