Beoordelingen Autorijschool Mulder

8,6
37 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Kylie uit IJsselstein

15-05-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit IJsselstein

16-04-2018
9,0

Ervaring: In 1x geslaagd door goed begeleidde lessen, waardoor ik nu vol vertrouwen zelf de weg op kan!


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Ijsselstein

23-03-2018
8,0

Ervaring: Het was goed, lekker rustig aan, overal werd goed de tijd voor genomen. Prima begeleiding en ook eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

N

09-02-2018
9,0

Ervaring: Ik heb Theo leren kennen als een zeer bekwame instructeur. Met zijn ervaring, kunde en geduld beschikt hij over alle vaardigheden om van iedereen een veilig chauffeur te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit IJsselstein

03-01-2018
8,0

Ervaring: Ik heb in december 2017 bij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald en ik kan zeker zeggen dat ik tevreden ben over de rijschool.
Zal ik eerst zeggen dat ik zeker geen makkelijke leerling ben, ik ben nogal eigenwijs en ben, mede door mijn ADHD, snel afgeleid. Hierdoor verloor ik ook snel mijn focus.

Ik was voor ik begon met rijlessen nogal bang, ik durfde en wilde niet. Na een proefles bij deze rijschool ben ik begonnen met lessen.
Theo heeft mij heel goed begeleid tijdens mijn rijlessen. Hij heeft veel geduld, geeft goede uitleg en feedback. Als ik aangaf iets lastig te vinden gingen we de komende paar lessen daaraan werken.


Ja, ik beveel dit aan

Jesper uit IJsselstein

23-10-2017
9,3

Ervaring: Ontzettend fijne man om bij in de auto te zitten. Hij is echt bezig om je het rijbewijs te laten halen! Hij is sociaal en bereid zich aan te passen aan zijn klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit IJsselstein

16-08-2017
8,3

Ervaring: Goede persoonlijke lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rowin uit Ijsselstein

23-06-2017
8,7

Ervaring: Ik heb er maar één woord voor, top!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa

22-06-2017
8,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd. Er wordt de tijd genomen om je op je gemak te laten voelen, maar er wordt ook goed aangepakt om vooruit te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Raf

21-06-2017
7,7

Ervaring: Ik heb een prima ervaring gehad met de rijschool. De lessen zijn altijd zo lang als ze horen te zijn en er wordt zorgvuldig gekeken naar je fouten tijdens het rijden zodat je deze goed en snel kan verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan