Beoordelingen Autorijschool Mulder

8,6
22 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Simone uit IJsselstein

23-01-2017
9,3

Ervaring: Bij Autorijschool Mulder weet je zeker dat het uiterste in je naar boven wordt gehaald. Tijdens de lessen werd er de tijd genomen om mij op mijn plek te laten voelen, terwijl ik wel steeds iets nieuws leerde en vooruit ging.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit IJsseltein

23-01-2017
8,3

Ervaring: Veel geduld met trage leerlingen. Niks om over te klagen.


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Wilnis

12-12-2016
8,7

Ervaring: Theo is erg geduldig en geeft goed en duidelijk les. Door deze goede lesmethode heb ik mijn rijbewijs in maar liefst 2 maanden weten te halen. Met de verdienste aan Theo. Ik raad daarom autorijschool Mulder zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

carmen uit nieuwegein

09-12-2016
7,7

Ervaring: Goede rijschool, in de rijlessen neemt Theo echt de tijd voor je!


Ja, ik beveel dit aan

sharon uit nieuwegein

30-11-2016
7,0

Ervaring: super goede lessen gehad! fijne rijschool


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit IJsselstein

28-11-2016
8,0

Ervaring: Zeer goede rijschool. Theo neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je naast het behalen van je rijbewijs, veilig en zelfverzekerd de weg op kunt!


Ja, ik beveel dit aan

Miguel uit IJsselstein

14-11-2016
9,7

Ervaring: Bij autorijschool Mulder zit je goed!
Ik heb met plezier en op een prettige manier leren autorijden! Er was in de auto altijd tijd voor een gezellig praatje. Als je goed en veilig wilt leren autorijden, dan beveel ik je Mulder aan!


Ja, ik beveel dit aan

Emma uit IJsselstein

08-11-2016
8,0

Ervaring: Ik heb de rijlessen als prettig ervaren. Het was altijd erg gezellig in de auto. Ik voelde me op m'n gemak in de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn

21-09-2016
10

Ervaring: Geweldige rijschool; goede heldere duidelijke uitleg in een vriendelijke rustige ontspannen sfeer. Meelevende ervaren instructeur die altijd voor je klaar staat en je met eerlijkheid & no nonsens in korte tijd klaarstoomt voor theorie en praktijk, je rijbewijs en belangrijker nog: je met vertrouwen ├ęcht zelfstandig leert autorijden. Een aanrader voor jong en oud.


Ja, ik beveel dit aan

Nimo uit IJsselstein

06-06-2016
9,0

Ervaring: Theo is een goede instructeur met een duidelijke werkwijze. Na iedere les kreeg ik een lijstje met verbeterpunten en dan werkten we daar de volgende les aan. Hij neemt de tijd om te zorgen dat jij je zeker achter het stuur voelt met tussendoor ook nog leuke gesprekken. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan