Beoordelingen Autorijschool Mulder

8,5
57 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 57 beoordelingen

Kallista uit Ijsselstein

10-07-2019
8,7

Ervaring: Super fijne rijschool!
Met heel veel plezier hier gereden en altijd goede persoonlijke aandacht gekregen!
Ik was heel vaak zenuwachtig en daar ben ik nu helemaal van af.
Kwaliteit is echt heel goed
Autorijschool Mulder Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Noor uit Ijsselstein

05-07-2019
8,7

Ervaring: Ik heb hele leuke rijlessen gehad met Theo! Het was altijd heel erg gezellig in de auto wat er gelijk voor zorgde dat je je heel erg op je gemak voelde. Ik vond de lessen zelf ook heel erg goed. Ze werden op een hele prettige manier opgebouwd waardoor je het altijd goed kon overzien en ook hield Theo heel veel rekening met iedereen zijn eigen tempo. Ik begon vrij onzeker aan mijn autorijlessen maar door de fijne sfeer in de auto en de goede rijlessen van Theo kan ik nu niet wachten om alleen de weg op te gaan! Ik zou rijschool Mulder zeker aanraden aan anderen want het is een hele fijne en gezellige rijschool waarbij je op een erg prettige manier leert autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Envy uit Utrecht

28-06-2019
10

Ervaring: Theo is een hele fijne deskundige instructeur die met passie zijn werk doet. Samen hebben wij hard gewerkt voor een mooi resultaat: het rijbewijs.
Heel erg bedankt Theo!
Gr. Envy


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit IJsselstein

13-05-2019
8,3

Ervaring: Fijne instructeur legt goed uit wat je fout heb gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Jessie uit IJsselstein

07-05-2019
7,0

Ervaring: Fijne instructeur, hij helpt goed met faalangst.


Ja, ik beveel dit aan

Julie uit IJsselstein

01-04-2019
8,0

Ervaring: Ik ben super tevreden over mijn rijlessen! Ik heb in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Ik wil autorijschoolmulder erg veel bedanken voor alle geduld en goede lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit IJsselstein

28-03-2019
8,0

Ervaring: Ik heb heel wat uurtjes in de auto doorgebracht, maar ben nooit met tegenzin ingestapt. Theo was altijd erg vriendelijk en was daarnaast ook een goede instructeur. Ik vind deze rijschool zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Tamara

01-03-2019
8,3

Ervaring: Theo, is een hele aardige man hij legt goed uit en gaat echt werken op het tempo wat jij fijn vindt. Autorijschool Mulder is echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Rachelle uit IJsselstein

21-02-2019
7,5
Ja, ik beveel dit aan

Quinten uit Ijsselstein

18-02-2019
8,7

Ervaring: 18-02-2018
Ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen.
Ik ben heel tevreden over de lessen die ik kreeg.
Theo Mulder verdient een dikke 10+

Bedankt voor alles!!


Ja, ik beveel dit aan