Beoordelingen Autorijschool Mulder

8,5
31 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Sander uit IJsselstein

16-08-2017
8,3

Ervaring: Goede persoonlijke lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Rowin uit Ijsselstein

23-06-2017
8,7

Ervaring: Ik heb er maar één woord voor, top!


Ja, ik beveel dit aan

Lisa

22-06-2017
8,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd. Er wordt de tijd genomen om je op je gemak te laten voelen, maar er wordt ook goed aangepakt om vooruit te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Raf

21-06-2017
7,7

Ervaring: Ik heb een prima ervaring gehad met de rijschool. De lessen zijn altijd zo lang als ze horen te zijn en er wordt zorgvuldig gekeken naar je fouten tijdens het rijden zodat je deze goed en snel kan verbeteren.


Ja, ik beveel dit aan

Tom

09-06-2017
7,3

Ervaring: Weet goed hoe die het moet aanpakken per persoon en veel ervaring, waardoor Mulder weet wat er gedaan moet worden voor het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Marije uit IJsselstein

28-05-2017
9,3

Ervaring: Ik heb altijd met veel plezier de lessen gevold. Je krijgt een goede voorbereiding op je tussentijdse toets en examen. Er is ook een fijne sfeer in de auto waar ik mij prettig bij voelde.


Ja, ik beveel dit aan

Jonas uit Tilburg

04-05-2017
8,0

Ervaring: Ik heb nu na bijna een jaar rijles te hebben gehad eindelijk mn rijbewijs opgehaald! Samen met Theo heb ik een jaar lang een boel meegemaakt en hard gewerkt naar dit moment. Door mijn ADHD was het soms lastig en hebben we er veel voor moeten doen. Maar dankzij Theo is het allemaal goed gekomen, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Yang Mei uit IJsselstein

23-04-2017
8,3

Ervaring: Autorijschool Mulder is zeker aan te bevelen! De begeleiding tijdens de rijlessen was erg goed. Door de goede uitleg, geduld en feedback, kan ik nu met trots zeggen dat ik in een keer mijn rijbewijs heb gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit IJsselstein

11-04-2017
9,0

Ervaring: Het heeft voor mij even geduurd maar met veel geduld, vertrouwen, goede uitleg en doorzetten aan beide zijden heb ik mijn rijbewijs gehaald, ik ben superblij en trots, dankzij een uitstekende instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit IJsselstein

23-01-2017
9,3

Ervaring: Bij Autorijschool Mulder weet je zeker dat het uiterste in je naar boven wordt gehaald. Tijdens de lessen werd er de tijd genomen om mij op mijn plek te laten voelen, terwijl ik wel steeds iets nieuws leerde en vooruit ging.


Ja, ik beveel dit aan