Beoordelingen Autorijschool Mulder

8,5
41 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Wessel uit Nieuwegein

22-10-2018
8,0

Ervaring: Theo van Rijschool Mulder heeft er voor gezorgd dat ik goed heb leren autorijden.


Ja, ik beveel dit aan

Valentijn

21-09-2018
8,7

Ervaring: Theo past de rijlessen volledig aan per individu. Zo krijg je de hulp,die je nodig hebt, op je eigen moeilijke gebieden!


Ja, ik beveel dit aan

Carmen

19-07-2018
9,3

Ervaring: Fijne lessen gehad, goede begeleiding en aanwijzingen, zeer tevreden! In 1 x geslaagd en beveel de rijschool zeker aan


Ja, ik beveel dit aan

Kelsea uit Ijsselstein

30-05-2018
8,0

Ervaring: Ik heb hele fijne lessen gehad en ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!


Ja, ik beveel dit aan

Kylie uit IJsselstein

15-05-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Ellis uit IJsselstein

16-04-2018
9,0

Ervaring: In 1x geslaagd door goed begeleidde lessen, waardoor ik nu vol vertrouwen zelf de weg op kan!


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Ijsselstein

23-03-2018
8,0

Ervaring: Het was goed, lekker rustig aan, overal werd goed de tijd voor genomen. Prima begeleiding en ook eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

N

09-02-2018
9,0

Ervaring: Ik heb Theo leren kennen als een zeer bekwame instructeur. Met zijn ervaring, kunde en geduld beschikt hij over alle vaardigheden om van iedereen een veilig chauffeur te maken.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit IJsselstein

03-01-2018
8,0

Ervaring: Ik heb in december 2017 bij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald en ik kan zeker zeggen dat ik tevreden ben over de rijschool.
Zal ik eerst zeggen dat ik zeker geen makkelijke leerling ben, ik ben nogal eigenwijs en ben, mede door mijn ADHD, snel afgeleid. Hierdoor verloor ik ook snel mijn focus.

Ik was voor ik begon met rijlessen nogal bang, ik durfde en wilde niet. Na een proefles bij deze rijschool ben ik begonnen met lessen.
Theo heeft mij heel goed begeleid tijdens mijn rijlessen. Hij heeft veel geduld, geeft goede uitleg en feedback. Als ik aangaf iets lastig te vinden gingen we de komende paar lessen daaraan werken.


Ja, ik beveel dit aan

Jesper uit IJsselstein

23-10-2017
9,3

Ervaring: Ontzettend fijne man om bij in de auto te zitten. Hij is echt bezig om je het rijbewijs te laten halen! Hij is sociaal en bereid zich aan te passen aan zijn klanten.


Ja, ik beveel dit aan