Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
71 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Dimitri uit Nieuwegein

30-06-2017
8,0

Ervaring: Super leuke lessen, altijd leuke gesprekken en vooral duidelijk en leerzaam.
Kortom top rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Nieuwegein

12-06-2017
9,0

Ervaring: Fijne lessen gehad. Vriendelijke instructeur met veel geduld. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Laura en Maaike uit Nieuwegein

18-02-2017
9,0

Ervaring: Wij zijn beide in één keer geslaagd. De lessen waren afwisselend, gezellig en vooral leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Djaasim uit nieuwegein

05-11-2016
8,0

Ervaring: Niet alleen een rij-instructeur maar ook een vriend, hij heeft me super goed geholpen om mijn rijbewijs in 1x te halen. Zeker een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Houten

08-09-2016
9,0

Ervaring: Hele fijne lessen gehad bij steven, hij probeert elke keer weer andere routes te rijden waardoor er veel afwisseling is! Maar je rijdt ook veel rondom het cbr om voor te bereiden op het examen. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

whynton uit ijsselstein

23-06-2016
10

Ervaring: Steven is een toffe kerel. Qua rijtijden is hij flexibel, geeft altijd een schone auto tot je beschikking, is altijd wel in voor een grap en zorgt er altijd voor dat er goede muziek is. Het lessen was dus altijd gezellig, maar het belangrijkste is is dat hij je veel kan leren en dat hij je goed voorbereid op je rijexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Nieuwegein

26-04-2016
9,0

Ervaring: Autorijschool Mullens is een betrouwbare en slagvaardige rijschool. Instructeur Steven is een gezellige rijleraar die van een praatje houdt. Het rijden leer je in stappen en Steven heeft veel ervaring waardoor hij goed weet welke punten verbeterd moeten worden. Tijdens de lessen rijd je zelfstandige routes door Utrecht en bij het CBR, waardoor delen van een CBR examen mogelijk langskomen. Na een aantal lessen neemt Steven je mee naar Tiel om goed te leren kijken en om rotondes te leren rijden.

De lesauto rijd erg fijn en trekt vlot op bij het invoegen. Ik ben blij dat ik bij Steven een lessenpakket heb genomen.

Mijn broer en ik zijn allebei in één keer geslaagd voor ons rijexamen!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Nieuwegein

19-04-2016
9,7

Ervaring: De rijlessen met zijn altijd erg gezellig, Steven heeft altijd wel een nieuw verhaal te vertellen.
Daarnaast heeft Steven overduidelijk veel ervaring en leert hij je goed hoe je auto moet rijden om te kunnen slagen.

Ik ben in één keer geslaagd door Steven en ben dan ook erg blij en tevreden over hem.

ik beveel hem zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Nieuwegein

10-12-2015
10

Ervaring: Steven is een zeer ervaren rij-instructeur. Hij erg vriendelijk maar ook duidelijk, dit had ik wel nodig. Daarnaast weet Steven percies wat het CBR verwacht, dus op deze manier kan hij ons goed klaarstomen voor het examen.
Ik heb altijd erg fijne en gezellige lessen gehad van Steven. Een echte aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Rutger

15-09-2015
9,3

Ervaring: Steven Mullens weet precies hoe het CBR jou wil zien rijden en kan dit op een duidelijke, logische manier uitleggen.


Ja, ik beveel dit aan