Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
69 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Laura en Maaike uit Nieuwegein

18-02-2017
9,0

Ervaring: Wij zijn beide in één keer geslaagd. De lessen waren afwisselend, gezellig en vooral leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Djaasim uit nieuwegein

05-11-2016
8,0

Ervaring: Niet alleen een rij-instructeur maar ook een vriend, hij heeft me super goed geholpen om mijn rijbewijs in 1x te halen. Zeker een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Houten

08-09-2016
9,0

Ervaring: Hele fijne lessen gehad bij steven, hij probeert elke keer weer andere routes te rijden waardoor er veel afwisseling is! Maar je rijdt ook veel rondom het cbr om voor te bereiden op het examen. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

whynton uit ijsselstein

23-06-2016
10

Ervaring: Steven is een toffe kerel. Qua rijtijden is hij flexibel, geeft altijd een schone auto tot je beschikking, is altijd wel in voor een grap en zorgt er altijd voor dat er goede muziek is. Het lessen was dus altijd gezellig, maar het belangrijkste is is dat hij je veel kan leren en dat hij je goed voorbereid op je rijexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Nieuwegein

26-04-2016
9,0

Ervaring: Autorijschool Mullens is een betrouwbare en slagvaardige rijschool. Instructeur Steven is een gezellige rijleraar die van een praatje houdt. Het rijden leer je in stappen en Steven heeft veel ervaring waardoor hij goed weet welke punten verbeterd moeten worden. Tijdens de lessen rijd je zelfstandige routes door Utrecht en bij het CBR, waardoor delen van een CBR examen mogelijk langskomen. Na een aantal lessen neemt Steven je mee naar Tiel om goed te leren kijken en om rotondes te leren rijden.

De lesauto rijd erg fijn en trekt vlot op bij het invoegen. Ik ben blij dat ik bij Steven een lessenpakket heb genomen.

Mijn broer en ik zijn allebei in één keer geslaagd voor ons rijexamen!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Nieuwegein

19-04-2016
9,7

Ervaring: De rijlessen met zijn altijd erg gezellig, Steven heeft altijd wel een nieuw verhaal te vertellen.
Daarnaast heeft Steven overduidelijk veel ervaring en leert hij je goed hoe je auto moet rijden om te kunnen slagen.

Ik ben in één keer geslaagd door Steven en ben dan ook erg blij en tevreden over hem.

ik beveel hem zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Nieuwegein

10-12-2015
10

Ervaring: Steven is een zeer ervaren rij-instructeur. Hij erg vriendelijk maar ook duidelijk, dit had ik wel nodig. Daarnaast weet Steven percies wat het CBR verwacht, dus op deze manier kan hij ons goed klaarstomen voor het examen.
Ik heb altijd erg fijne en gezellige lessen gehad van Steven. Een echte aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Rutger

15-09-2015
9,3

Ervaring: Steven Mullens weet precies hoe het CBR jou wil zien rijden en kan dit op een duidelijke, logische manier uitleggen.


Ja, ik beveel dit aan

MT uit Utrecht

13-08-2015
9,3

Ervaring: Via een vriend van mij bij Autorijschool Mullens terechtgekomen, en dat was een uitstekende idee! Bij Steven in de auto voel je je direct op je gemak. Vanaf de eerste les laat hij je al zeer zelfstandig rijden. Aan alles merk je dat Steven al snel doorheeft wat je sterke en zwakke punten zijn. Bovendien kent hij verschillende routes waar je een hoop van opsteekt. Dankzij de RIS-methode die Steven hanteert zit je al snel zelfverzekerd achter het stuur. Daarnaast is de sfeer in de auto echt altijd top! Voor iedereen in de omgeving van Nieuwegein/Utrecht een absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Houten

12-08-2015
8,7

Ervaring: Steven kan je door zijn jaren lange ervaring in de auto heel snel de essentie van autorijden bijbrengen. Dit doet hij op een leerzame en duidelijke manier. Ook maakt hij het tijdens de ritten erg gezellig met een mooi verhaal! Lessen zijn altijd flexibel en in goed overleg te plannen! Daarnaast zorgt Steven er altijd voor dat je de lestijd optimaal kunt benutten. Hij is nooit te laat!


Ja, ik beveel dit aan