Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
75 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Erik-Jan uit Houten

08-11-2017
10

Ervaring: Altijd leuke lessen gehad!! Je kan lachen met deze man en tegelijkertijd heel veel leren! Fantastische tijd gehad en ik beveel hem zeker aan!!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit IJsselstein

02-11-2017
10

Ervaring: Leerzame en gezellige lessen gehad. Af en toe ook eens over wat anders gepraat, maar het was wel altijd serieus.


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Nieuwegein

01-11-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne lessen altijd gehad bij mullens. Hartstikke gezellig maar ook serieus wanneer nodig. Zeker een goede rijschool als je op CBR niveau wilt zitten. Top tijd gehad!!


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Nieuwegein

04-09-2017
9,0

Ervaring: Super lessen gehad. Altijd gezellig in de auto, goed rij advies, geduldig. Een top rijschool !


Ja, ik beveel dit aan

Dimitri uit Nieuwegein

30-06-2017
8,0

Ervaring: Super leuke lessen, altijd leuke gesprekken en vooral duidelijk en leerzaam.
Kortom top rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Nieuwegein

12-06-2017
9,0

Ervaring: Fijne lessen gehad. Vriendelijke instructeur met veel geduld. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Laura en Maaike uit Nieuwegein

18-02-2017
9,0

Ervaring: Wij zijn beide in één keer geslaagd. De lessen waren afwisselend, gezellig en vooral leerzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Djaasim uit nieuwegein

05-11-2016
8,0

Ervaring: Niet alleen een rij-instructeur maar ook een vriend, hij heeft me super goed geholpen om mijn rijbewijs in 1x te halen. Zeker een aanrader !


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Houten

08-09-2016
9,0

Ervaring: Hele fijne lessen gehad bij steven, hij probeert elke keer weer andere routes te rijden waardoor er veel afwisseling is! Maar je rijdt ook veel rondom het cbr om voor te bereiden op het examen. Ik heb veel geleerd tijdens de lessen.


Ja, ik beveel dit aan

whynton uit ijsselstein

23-06-2016
10

Ervaring: Steven is een toffe kerel. Qua rijtijden is hij flexibel, geeft altijd een schone auto tot je beschikking, is altijd wel in voor een grap en zorgt er altijd voor dat er goede muziek is. Het lessen was dus altijd gezellig, maar het belangrijkste is is dat hij je veel kan leren en dat hij je goed voorbereid op je rijexamen.


Ja, ik beveel dit aan