Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
86 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Jessica uit Nieuwegein

06-09-2018
8,3

Ervaring: Je wordt hier goed voorbereid op het examen. Naast het feit dat je heel veel in de omgeving van het CBR rijdt, weet Steven precies waar het CBR op let en herhaalt dit ook vaak, zodat voorkomen wordt dat we hierop zakken.


Ja, ik beveel dit aan

Noortje uit Utrecht

04-09-2018
9,0

Ervaring: Steven legt je goed en duidelijk uit waarom je bepaalde handelingen aangeleerd krijgt, niet alleen voor je examen, maar ook voor jezelf. Ook was het altijd gezellig in de auto!


Ja, ik beveel dit aan

Shanna uit Nieuwegein

20-08-2018
9,3

Ervaring: Ik heb mijn rijopleiding bij Autorijschool Mullens zeer positief ervaren. Steven neemt de tijd om je stap voor stap alles te leren en pas veder te gaan met de volgende stap als je hier echt klaar voor bent. Het waren gezellige en leerzame lessen. Steven is altijd op tijd, houdt zich aan de afspraken en is zeer flexibel in lestijden. Ik raad deze rijschool zeker bij andere aan!


Ja, ik beveel dit aan

Jasmijn

02-08-2018
9,0

Ervaring: Ik wil Steven bedanken voor de leuke en goede lessen! Hij weet precies waar je zwakke punten liggen en de manier waarop je deze kan verbeteren. Steven is daarbij altijd optijd en meerdere malen per week lessen was geen enkel probleem. Altijd een muziekje aan en een praatje erbij heeft gezorgd voor gezellige lessen met een fijne sfeer. Zeker een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Marilène uit Nieuwegein

30-06-2018
8,3

Ervaring: Ik heb het enorm naar mijn zin gehad bij Autorijschool Mullens! Steven is een top instructeur; serieus wanneer het moet en grappig als het kan. Zo kon ik met een gerust hart het examen ingaan. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Joska

13-06-2018
9,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier gereden bij autorijschool Mullens. Steven is een gezellige rij-instructeur en zijn lessen zeer leerzaam. Hij weet goed hoe hij met je zwakke punten om moet gaan en hoe je deze kan verbeteren. Steven, bedankt voor de leuke lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Ijsselstein

11-06-2018
10

Ervaring: Top rijschool erg professioneel en ook nog eens gezellig! In een keer geslaagd en een top tijd gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Nieuwegein

27-04-2018
8,7

Ervaring: Leerzame en gezellige lessen gehad van Stefan. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en regelmatig te herhalen. Je rijdt geregeld naar of van het CBR en de hele regio door. Als je aan het rijexamen begint zijn er nog maar weinig straten te vinden waar je nog nooit bent geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Nieuwegein

02-04-2018
9,0

Ervaring: Vanaf de eerste les voelde ik me al op me gemak tijdens het autorijden doordat steven altijd alles rustig en duidelijk uitlegd.
Je merkt dat hij veel kennis heeft op het gebied van autorijden en wat het cbr van je verwacht. Je kan ook nog eens goed praten met steven waardoor de lessen erg gezellig waren.

Door steven ben ik in 1x geslaagd, echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Nieuwegein

03-03-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan