Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
81 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Joska

13-06-2018
9,0

Ervaring: Ik heb met veel plezier gereden bij autorijschool Mullens. Steven is een gezellige rij-instructeur en zijn lessen zeer leerzaam. Hij weet goed hoe hij met je zwakke punten om moet gaan en hoe je deze kan verbeteren. Steven, bedankt voor de leuke lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Ijsselstein

11-06-2018
10

Ervaring: Top rijschool erg professioneel en ook nog eens gezellig! In een keer geslaagd en een top tijd gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Nieuwegein

27-04-2018
8,7

Ervaring: Leerzame en gezellige lessen gehad van Stefan. Hij neemt de tijd om dingen uit te leggen en regelmatig te herhalen. Je rijdt geregeld naar of van het CBR en de hele regio door. Als je aan het rijexamen begint zijn er nog maar weinig straten te vinden waar je nog nooit bent geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Nieuwegein

02-04-2018
9,0

Ervaring: Vanaf de eerste les voelde ik me al op me gemak tijdens het autorijden doordat steven altijd alles rustig en duidelijk uitlegd.
Je merkt dat hij veel kennis heeft op het gebied van autorijden en wat het cbr van je verwacht. Je kan ook nog eens goed praten met steven waardoor de lessen erg gezellig waren.

Door steven ben ik in 1x geslaagd, echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Nieuwegein

03-03-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Darryl uit Nieuwegein

12-01-2018
9,0

Ervaring: Rijschool Mullens,
gezellige en vooral goede rijschool.
Had in de proefles al een goede klik met de rij-instructeur. Ik voelde me op mijn gemak achter het stuur, en alles werd duidelijk en netjes uitgelegd, naarmate de lessen volgde wist Steven precies aan welke zwakke punten ik moest werken om een goede automobilist te worden, en mijn rijbewijs te behalen. En met succes, ook ik haalde in 1x mijn rijbewijs.

Groetjes


Ja, ik beveel dit aan

Erik-Jan uit Houten

08-11-2017
10

Ervaring: Altijd leuke lessen gehad!! Je kan lachen met deze man en tegelijkertijd heel veel leren! Fantastische tijd gehad en ik beveel hem zeker aan!!


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit IJsselstein

02-11-2017
10

Ervaring: Leerzame en gezellige lessen gehad. Af en toe ook eens over wat anders gepraat, maar het was wel altijd serieus.


Ja, ik beveel dit aan

Melissa uit Nieuwegein

01-11-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne lessen altijd gehad bij mullens. Hartstikke gezellig maar ook serieus wanneer nodig. Zeker een goede rijschool als je op CBR niveau wilt zitten. Top tijd gehad!!


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Nieuwegein

04-09-2017
9,0

Ervaring: Super lessen gehad. Altijd gezellig in de auto, goed rij advies, geduldig. Een top rijschool !


Ja, ik beveel dit aan