Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
81 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
21 t/m 30 van 81 beoordelingen

MT uit Utrecht

13-08-2015
9,3

Ervaring: Via een vriend van mij bij Autorijschool Mullens terechtgekomen, en dat was een uitstekende idee! Bij Steven in de auto voel je je direct op je gemak. Vanaf de eerste les laat hij je al zeer zelfstandig rijden. Aan alles merk je dat Steven al snel doorheeft wat je sterke en zwakke punten zijn. Bovendien kent hij verschillende routes waar je een hoop van opsteekt. Dankzij de RIS-methode die Steven hanteert zit je al snel zelfverzekerd achter het stuur. Daarnaast is de sfeer in de auto echt altijd top! Voor iedereen in de omgeving van Nieuwegein/Utrecht een absolute aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Houten

12-08-2015
8,7

Ervaring: Steven kan je door zijn jaren lange ervaring in de auto heel snel de essentie van autorijden bijbrengen. Dit doet hij op een leerzame en duidelijke manier. Ook maakt hij het tijdens de ritten erg gezellig met een mooi verhaal! Lessen zijn altijd flexibel en in goed overleg te plannen! Daarnaast zorgt Steven er altijd voor dat je de lestijd optimaal kunt benutten. Hij is nooit te laat!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-08-2015
8,7

Ervaring: Steven kan je door zijn jaren lange ervaring in de auto heel snel de essentie van autorijden bijbrengen. Dit doet hij op een leerzame en duidelijke manier. Ook maakt hij het tijdens de ritten erg gezellig met een mooi verhaal! Lessen zijn altijd flexibel en in goed overleg te plannen!


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Nieuwegein

07-07-2015
10

Ervaring: Leuke rijschool met vriendelijke instructeur! Steven weet als geen ander wat autorijden is en als je het een beetje onder de knie krijgt kijkt hij waar je zwakke punten liggen en hamert er flink op door om het te verbeteren. Mede hierdoor ben ook ik in 1 keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Clea uit Schalkwijk

04-06-2015
10

Ervaring: Ongelofelijk veel geleerd en hele leuke lessen gehad. Was heel flexibel met inplannen van de lessen en leert je goed en zelfverzekerd rijden. Vandaag bij de eerste keer geslaagd, met dank aan niemand anders dan Steven.


Ja, ik beveel dit aan

Noraly uit Nieuwegein

17-03-2015
9,0

Ervaring: goede begeleiding is altijd helder en transparant naar zijn leerlingen

en ook altijd optijd :)


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit IJsselstein

23-02-2015
8,7

Ervaring: Hartstikke fijne kerel, die ook nog eens een erg ervaren bestuurder is. Kan je goed dingen bijbrengen, maar altijd in voor een dolletje. Altijd een lekker muziekje op, echt een aandrader!


Ja, ik beveel dit aan

Corné uit Nieuwegein

18-12-2014
8,3

Ervaring: Zojuist in één keer mijn rijbewijs gehaald bij Steven. Door Steven zijn lange rijervaring weet hij precies waar hij met je moet oefenen, om de problemen die jij hebt te verhelpen. Ook bewijst Steven weer dat leren en gezelligheid wel samen kan, hierdoor worden de lessen een stuk leuker :)

Kortom, zoek je een ervaren rijinstructeur die de lessen interessant en leuk maakt, dan moet je bij rijschool Mullens zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Mel uit Ijsseltein

30-09-2014
8,7

Ervaring: Ik ben via een vriend terecht gekomen bij Autorijschool Mullens, en heb hier geen spijt van!
De beste heer weet de beste routes en helpt je goed op weg naar het rozen pasje.
Is zeer oprecht en wijst je goed op je fouten zodat je er wat aan kan gaan doen.
De TTT zou ik nemen want dan weet je waar je aan toe bent bij je examen en ben je goed voorbereid.
Af en toe was kon hij niet rijden maar dat lost ie wel goed op.


Ja, ik beveel dit aan

Mitchel uit Nieuwegein

26-08-2014
8,0

Ervaring: Autorijschool Mullens is een uitstekende rijschool met een goede rijinstructeur die jouw op een leuke en deskundige manier naar het rijexamen begeleidt. Hij ziet precies waar je sterke en zwakke punten liggen, en past zijn lessen hier ook op aan. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1 keer weten te behalen. Bovendien is het altijd gezellig in de auto.


Ja, ik beveel dit aan