Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
86 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
61 t/m 70 van 86 beoordelingen

Elodie uit Nieuwegein

26-03-2012
9,0

Ervaring: Als je CBR wil leren rijden, moet je zeker bij rijschool Mullens zijn. Deskundig is Steven zeker met al zijn ervaring. Die ervaring brengt hij over aan jou. Alleen in Utrecht rijden doet Steven niet aan, want je moet natuurlijk ook op andere plekken leren rijden. Zelf ben ik naar Tiel en Amsterdam geweest. Nou, daar leer je wel rijden! Zeker door de verschillende dingen die Steven vertelt. Hij bouwt het goed op en herhaalt veel, waardoor het wel in je hoofd komt te zitten en er nooit meer uit gaat!

Betekend dit dat je je verveelt in de auto? Absoluut niet, in tegendeel zelfs. Steven kan goed slap ouwehoeren zoals hij dat zelf zegt en heeft altijd zijn woordje klaar staan. Gezelligheid gegarandeerd!

Zelf heb ik vanmiddag mijn examen gedaan en ik ben in een keer geslaagd. Als je het mij vraagt moet je hier zijn om je rijbewijs te halen! Bedankt Steven!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Houten

25-03-2012
9,0

Ervaring: 3 weken terug mijn rijbewijs gehaald, een heel groot deel hiervan heb ik te danken aan Autorijschool Mullens. Hij zorgt er voor dat je altijd scherp blijft en met een goede opbouw toe werkt naar je examen. Steven is een prima kerel die altijd in is voor een goed verhaal en je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens de lessen. Dit alles doet hij wel met 1 doel: Ervoor zorgen dat jij straks veilig de weg op kan. Ik zit regelmatig bij vrienden in de auto die al langer als een jaar hun rijbewijs hebben, maar ik merk dat hun geen les hebben gevolgd bij Mullens. Steven zorgt ervoor met praktische tips en trucs dat je na je examen niet de weg op gaat met een 6 voor je rijkunsten, maar een dikke 8. Nogmaals een hele goede instructeur die ik alleen maar kan adviseren als jij opzoek bent naar een leuke Autorijschool!


Ja, ik beveel dit aan

jasper uit vianen

06-02-2012
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Nieuwegein

09-01-2012
9,0

Ervaring: Ik ben een paar weken terug geslaagd en ik kon me geen betere rijinstructeur wensen. Steven ziet alles en weet precies wat het CBR wil zien. Hij kan erg goed uitleggen en hij komt met concrete handvatten om het autorijden onder de knie te krijgen.
Rijschool Mullens is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Meddy uit Nieuwegein

08-12-2011
9,7

Ervaring: Als je van humor houdt en een goed gesprek maar ook nog veilig en zelfstandig wilt leren rijden zit je hier helemaal goed! Steven is in mijn ogen een zeer goede rij-instructeur die je op een prettige manier, ik kleine stapjes toch heeel snel zelfstandig leert rijden. Ik heb zelfs in Tiel en Amsteradm gereden, dit geeft maar weer aan dat Steven er alles voor over heeft, dat je slaagt! Dingen worden goed uitgelegd en vaaaaaak herhaald zodat je het nooit meer zult vergeten. In vier maanden tijd heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik ben er ernorm blij mee met alle dank aan Steven!


Ja, ik beveel dit aan

Anouska uit De Meern

28-11-2011
9,0

Ervaring: Vanochtend geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan autorijschool Mullens.
Ik heb zeer veel geleerd bij Steven, wanneer ik soms niet luisterde werd het wel 10 duizend keer herhaald, totdat ik het wel goed deed. Dat is zeker een positief punt van Steven, hij geeft de moed niet op.
Ik beschouw dit als een leuke en leerzame ervaring en ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Het was altijd lachen met Steven.
Als ik nog een keer tot keuze zou komen te staan om een rijschool te kiezen, zou ik zeker weer voor autorijschool Mullens kiezen.

Goede aanrader dus.


Ja, ik beveel dit aan

Noël uit Nieuwegein

14-11-2011
9,3

Ervaring: Ik ben zojuist in 1keer geslaagd met dank aan autorijschool Mullens. Als ik mijn ervaringen met Steven vergelijk met wat ik zie/hoor van vrienden, kom ik tot de conclusie dat Steven veel meer aandacht besteed aan het kijken en het herkennen van verkeerssituaties dan andere rijscholen. Verder geeft hij zeer duidelijk aan wat er goed of fout gaat en ook op een prettige manier. Ook heeft hij leuke en zeer effectieve methodes om bepaalde aspecten beter onder de knie te krijgen. Kortom, ik ben erg blij dat ik via deze rijschool m'n rijbewijs heb kunnen halen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Nieuwegein

26-10-2011
9,7

Ervaring: Vanmiddag examen gedaan, en gelukkig ben ik geslaagd! Dit had me zonder Steven zeker niet gelukt! Van het begin tot het einde een klik gehad, en altijd met hem gelachen. Hij zorgt ervoor dat je ontspannen in de auto zit, is super scherp, en dat geeft een goed/veilig gevoel. Verder zorgt ie door middel van spelletjes en andere leuke hulpmiddelen, dat je alles snel onder de knie krijgt. Hij is altijd eerlijk en zeker niet op zijn mond gevallen en geeft je dus op sommige momenten dan ook (meestal terecht) een standje. Dit is altijd goed, en daarvan leer je het meest! Kortom, in korte/leuke tijd veel geleerd!

Daarom raad ik dus iedereen aan, om bij MULLENS te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Houten

24-10-2011
9,3

Ervaring: In de zomer begonnen Zo juist geslaagd!
Mullens geeft duidelijk en goed rijles. Hij verteld goed hoe het volgens het cbr moet om je rijbewijs te kunnen halen.
De zelfstandigheid die je soms krijgt na een aantal uur ervaring leert je nog beter hoe te handelen bij situaties en de manier van kijken.
Hij geeft eerlijk comentaar en grijpt in waar nodig is.
En een combinatie van serieus lessen en een grapje is dan ook mogelijk.
Kortom goede eenmans zaak op je rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Utrecht

20-10-2011
9,7

Ervaring: Ik vind het zeker een aanrader. Deze instructeur leert je rijden op een manier die verder gaat dan wat het cbr wilt zien. Je leert veel inzichtelijke dingen die je niet zult vergeten wanneer je geslaagd bent. Tevens doet hij dit op een makkelijke, leuke manier. Ik heb met veel plezier gereden, en met veel plezier naar zijn advies geluisterd. En ter informatie, ik ben in 1 keer geslaagd voor de tussentijdsetoets en het praktijkexamen.


Ja, ik beveel dit aan