Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
89 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
61 t/m 70 van 89 beoordelingen

Lisa uit Houten

11-05-2012
8,3

Ervaring: Mede door het RIS leert Steven je goed rijden. Je krijgt een goed overzicht van wat je wel en niet kan, en wat je verbeterpunten zijn. Door altijd examenroutes te rijden, weet je waar je op moet letten met het examen. Het is ook erg fijn dat je 1.5-2 uur lest, dan heb je alle tijd.
Door opdrachten te geven ( tel alle Audi's die je tegenkomt of doe een stopopdracht als je een rode auto ziet of een auto waarvan het kenteken begint met een 5), leer je ook goed naar de rest van de weggebruikers kijken. Ook geeft Steven veel aandacht aan gevaarherkenning.
Ik merk bij vrienden die niet gelest hebben bij deze rijschool, dat ze vaak geen idee hebben wat ze nou wel en niet kunnen, omdat ze niet met RIS werken.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Amsterdam

09-05-2012
8,3

Ervaring: Inmiddels ben ik al anderhalf jaar in het bezit van mijn rijbewijs dankzij Steven. Mijn theorie, tussentijdsetoets en het praktijkexamen heb ik allemaal in 1 keer gehaald. Doordat ik op veel verschillende locaties gereden heb en daarbij veel situaties geoefend heb, ben ik sinds het behalen van mijn rijbewijs altijd met een gerust hart de weg op gegaan. De gezelligheid ben ik tevens niet vergeten! Ik kan Steven iedereen aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Utrecht

26-03-2012
9,0

Ervaring: Steven is een prima instructeur. Legt alles rustig en duidelijk uit en leert je precies wat het cbr van je vraagt. Daarbij is hij ook niet vies van een dolletje, dus je komt goed door de lessen heen.

Zeker een aanrader. Ik ben niet voor niets in 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Elodie uit Nieuwegein

26-03-2012
9,0

Ervaring: Als je CBR wil leren rijden, moet je zeker bij rijschool Mullens zijn. Deskundig is Steven zeker met al zijn ervaring. Die ervaring brengt hij over aan jou. Alleen in Utrecht rijden doet Steven niet aan, want je moet natuurlijk ook op andere plekken leren rijden. Zelf ben ik naar Tiel en Amsterdam geweest. Nou, daar leer je wel rijden! Zeker door de verschillende dingen die Steven vertelt. Hij bouwt het goed op en herhaalt veel, waardoor het wel in je hoofd komt te zitten en er nooit meer uit gaat!

Betekend dit dat je je verveelt in de auto? Absoluut niet, in tegendeel zelfs. Steven kan goed slap ouwehoeren zoals hij dat zelf zegt en heeft altijd zijn woordje klaar staan. Gezelligheid gegarandeerd!

Zelf heb ik vanmiddag mijn examen gedaan en ik ben in een keer geslaagd. Als je het mij vraagt moet je hier zijn om je rijbewijs te halen! Bedankt Steven!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Houten

25-03-2012
9,0

Ervaring: 3 weken terug mijn rijbewijs gehaald, een heel groot deel hiervan heb ik te danken aan Autorijschool Mullens. Hij zorgt er voor dat je altijd scherp blijft en met een goede opbouw toe werkt naar je examen. Steven is een prima kerel die altijd in is voor een goed verhaal en je hoeft je zeker niet te vervelen tijdens de lessen. Dit alles doet hij wel met 1 doel: Ervoor zorgen dat jij straks veilig de weg op kan. Ik zit regelmatig bij vrienden in de auto die al langer als een jaar hun rijbewijs hebben, maar ik merk dat hun geen les hebben gevolgd bij Mullens. Steven zorgt ervoor met praktische tips en trucs dat je na je examen niet de weg op gaat met een 6 voor je rijkunsten, maar een dikke 8. Nogmaals een hele goede instructeur die ik alleen maar kan adviseren als jij opzoek bent naar een leuke Autorijschool!


Ja, ik beveel dit aan

jasper uit vianen

06-02-2012
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Nieuwegein

09-01-2012
9,0

Ervaring: Ik ben een paar weken terug geslaagd en ik kon me geen betere rijinstructeur wensen. Steven ziet alles en weet precies wat het CBR wil zien. Hij kan erg goed uitleggen en hij komt met concrete handvatten om het autorijden onder de knie te krijgen.
Rijschool Mullens is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Meddy uit Nieuwegein

08-12-2011
9,7

Ervaring: Als je van humor houdt en een goed gesprek maar ook nog veilig en zelfstandig wilt leren rijden zit je hier helemaal goed! Steven is in mijn ogen een zeer goede rij-instructeur die je op een prettige manier, ik kleine stapjes toch heeel snel zelfstandig leert rijden. Ik heb zelfs in Tiel en Amsteradm gereden, dit geeft maar weer aan dat Steven er alles voor over heeft, dat je slaagt! Dingen worden goed uitgelegd en vaaaaaak herhaald zodat je het nooit meer zult vergeten. In vier maanden tijd heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik ben er ernorm blij mee met alle dank aan Steven!


Ja, ik beveel dit aan

Anouska uit De Meern

28-11-2011
9,0

Ervaring: Vanochtend geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan autorijschool Mullens.
Ik heb zeer veel geleerd bij Steven, wanneer ik soms niet luisterde werd het wel 10 duizend keer herhaald, totdat ik het wel goed deed. Dat is zeker een positief punt van Steven, hij geeft de moed niet op.
Ik beschouw dit als een leuke en leerzame ervaring en ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Het was altijd lachen met Steven.
Als ik nog een keer tot keuze zou komen te staan om een rijschool te kiezen, zou ik zeker weer voor autorijschool Mullens kiezen.

Goede aanrader dus.


Ja, ik beveel dit aan

Noël uit Nieuwegein

14-11-2011
9,3

Ervaring: Ik ben zojuist in 1keer geslaagd met dank aan autorijschool Mullens. Als ik mijn ervaringen met Steven vergelijk met wat ik zie/hoor van vrienden, kom ik tot de conclusie dat Steven veel meer aandacht besteed aan het kijken en het herkennen van verkeerssituaties dan andere rijscholen. Verder geeft hij zeer duidelijk aan wat er goed of fout gaat en ook op een prettige manier. Ook heeft hij leuke en zeer effectieve methodes om bepaalde aspecten beter onder de knie te krijgen. Kortom, ik ben erg blij dat ik via deze rijschool m'n rijbewijs heb kunnen halen.


Ja, ik beveel dit aan