Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
82 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
61 t/m 70 van 82 beoordelingen

Meddy uit Nieuwegein

08-12-2011
9,7

Ervaring: Als je van humor houdt en een goed gesprek maar ook nog veilig en zelfstandig wilt leren rijden zit je hier helemaal goed! Steven is in mijn ogen een zeer goede rij-instructeur die je op een prettige manier, ik kleine stapjes toch heeel snel zelfstandig leert rijden. Ik heb zelfs in Tiel en Amsteradm gereden, dit geeft maar weer aan dat Steven er alles voor over heeft, dat je slaagt! Dingen worden goed uitgelegd en vaaaaaak herhaald zodat je het nooit meer zult vergeten. In vier maanden tijd heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik ben er ernorm blij mee met alle dank aan Steven!


Ja, ik beveel dit aan

Anouska uit De Meern

28-11-2011
9,0

Ervaring: Vanochtend geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan autorijschool Mullens.
Ik heb zeer veel geleerd bij Steven, wanneer ik soms niet luisterde werd het wel 10 duizend keer herhaald, totdat ik het wel goed deed. Dat is zeker een positief punt van Steven, hij geeft de moed niet op.
Ik beschouw dit als een leuke en leerzame ervaring en ben blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb. Het was altijd lachen met Steven.
Als ik nog een keer tot keuze zou komen te staan om een rijschool te kiezen, zou ik zeker weer voor autorijschool Mullens kiezen.

Goede aanrader dus.


Ja, ik beveel dit aan

Noël uit Nieuwegein

14-11-2011
9,3

Ervaring: Ik ben zojuist in 1keer geslaagd met dank aan autorijschool Mullens. Als ik mijn ervaringen met Steven vergelijk met wat ik zie/hoor van vrienden, kom ik tot de conclusie dat Steven veel meer aandacht besteed aan het kijken en het herkennen van verkeerssituaties dan andere rijscholen. Verder geeft hij zeer duidelijk aan wat er goed of fout gaat en ook op een prettige manier. Ook heeft hij leuke en zeer effectieve methodes om bepaalde aspecten beter onder de knie te krijgen. Kortom, ik ben erg blij dat ik via deze rijschool m'n rijbewijs heb kunnen halen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Nieuwegein

26-10-2011
9,7

Ervaring: Vanmiddag examen gedaan, en gelukkig ben ik geslaagd! Dit had me zonder Steven zeker niet gelukt! Van het begin tot het einde een klik gehad, en altijd met hem gelachen. Hij zorgt ervoor dat je ontspannen in de auto zit, is super scherp, en dat geeft een goed/veilig gevoel. Verder zorgt ie door middel van spelletjes en andere leuke hulpmiddelen, dat je alles snel onder de knie krijgt. Hij is altijd eerlijk en zeker niet op zijn mond gevallen en geeft je dus op sommige momenten dan ook (meestal terecht) een standje. Dit is altijd goed, en daarvan leer je het meest! Kortom, in korte/leuke tijd veel geleerd!

Daarom raad ik dus iedereen aan, om bij MULLENS te lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Houten

24-10-2011
9,3

Ervaring: In de zomer begonnen Zo juist geslaagd!
Mullens geeft duidelijk en goed rijles. Hij verteld goed hoe het volgens het cbr moet om je rijbewijs te kunnen halen.
De zelfstandigheid die je soms krijgt na een aantal uur ervaring leert je nog beter hoe te handelen bij situaties en de manier van kijken.
Hij geeft eerlijk comentaar en grijpt in waar nodig is.
En een combinatie van serieus lessen en een grapje is dan ook mogelijk.
Kortom goede eenmans zaak op je rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Utrecht

20-10-2011
9,7

Ervaring: Ik vind het zeker een aanrader. Deze instructeur leert je rijden op een manier die verder gaat dan wat het cbr wilt zien. Je leert veel inzichtelijke dingen die je niet zult vergeten wanneer je geslaagd bent. Tevens doet hij dit op een makkelijke, leuke manier. Ik heb met veel plezier gereden, en met veel plezier naar zijn advies geluisterd. En ter informatie, ik ben in 1 keer geslaagd voor de tussentijdsetoets en het praktijkexamen.


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Wijk bij Duurstede

28-09-2011
9,3

Ervaring: Als 'oudere' leerling begon ik heel onzeker aan mijn rijlessen. Steven heeft vanaf de eerste les aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. Ook al kostte het mij veel moeite om het schakelen en kijken onder de knie te krijgen, bleef hij altijd geduldig en zorgde hij dank zij zijn verhalen en positieve feedback voor een ontspannen sfeer, waardoor ook ik mijn rijbewijs heb kunnen halen.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Nieuwegein

26-05-2011
9,3

Ervaring: Ik ben bij auto rijschool Mullens terecht gekomen omdat ik op internet aan het zoeken was naar rijscholen en zijn hoge slagingspercentage viel mij meteen op. De eerste les was ik heel zenuwachtig maar ik voelde mij direct op mijn gemak. Het leuke aan Steven is, is dat hij een hele leuke en grappige vent is om naast te zitten, maar neemt zijn lessen erg serieus en wil echt voor dat al zijn leerlingen in 1 keer hun rijbewijs halen. Hij ziet snel wat je fout doet, maar zegt dit op een wijze waardoor je je niet onzeker gaat voelen. Nu ik mijn rijbewijs heb, merk ik ook dat ik heel zeker ben en dat ik goed zelfstandig kan rijden. Ik heb een hele positieve ervaring aan auto rijschool Mullens. Natuurlijk ben ik erg blij dat ik mijn rijbewijs heb, maar ik moet nog wel vaak terugdenken aan zijn lessen en grapjes.

Groetjes Carmen


Ja, ik beveel dit aan

Rohan uit Houten

12-05-2011
9,0

Ervaring: Autorijschool Mullens, ik ben ik gekomen via een vriend die er zijn lessen met plezier heeft gevolgd! Dus dacht ik bij mijzelf laat ik deze school ook maar proberen. Vanaf de eerste rijles heb ik alleen maar in stappen die voor mij toerijkend waren vooruit gegaan! Ook was elke les opnieuw een plezier, Steven is een leuke vent waarmee je kan lachen en gek doen. Maar als er serieus gereden moet worden om dingen aan te leren gebeurt dit ook!
Soms doet hij zelf wat dingen voor waabij jij naast hem op de passagiers stoel plaats neemt, dit is heel erg leerzaam omdat je dan even een paar minuten kan kijken, hoe hij de dingen doet die je moet oefenen met tekst en uitleg! Deze autorijschool is voor mij in een woord: TOP!
Daarom kan ik deze Autorijschool zeker bij vrienden en andere mensen aanbevelen!

Groeten,

Rohan


Ja, ik beveel dit aan

Beau uit Nieuwegein

06-05-2011
9,3

Ervaring: Ik beveel autorijschool Mullens zeker aan! Ik heb een hele leuke tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. Goede manier van aanpak, erg gezellig en leerzaam! Door deze goede rij-instructeur ben ik voor mijn tussentijdse toets én voor mijn rijbewijs in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan