Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
86 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
71 t/m 80 van 86 beoordelingen

Linda uit Wijk bij Duurstede

28-09-2011
9,3

Ervaring: Als 'oudere' leerling begon ik heel onzeker aan mijn rijlessen. Steven heeft vanaf de eerste les aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. Ook al kostte het mij veel moeite om het schakelen en kijken onder de knie te krijgen, bleef hij altijd geduldig en zorgde hij dank zij zijn verhalen en positieve feedback voor een ontspannen sfeer, waardoor ook ik mijn rijbewijs heb kunnen halen.


Ja, ik beveel dit aan

Carmen uit Nieuwegein

26-05-2011
9,3

Ervaring: Ik ben bij auto rijschool Mullens terecht gekomen omdat ik op internet aan het zoeken was naar rijscholen en zijn hoge slagingspercentage viel mij meteen op. De eerste les was ik heel zenuwachtig maar ik voelde mij direct op mijn gemak. Het leuke aan Steven is, is dat hij een hele leuke en grappige vent is om naast te zitten, maar neemt zijn lessen erg serieus en wil echt voor dat al zijn leerlingen in 1 keer hun rijbewijs halen. Hij ziet snel wat je fout doet, maar zegt dit op een wijze waardoor je je niet onzeker gaat voelen. Nu ik mijn rijbewijs heb, merk ik ook dat ik heel zeker ben en dat ik goed zelfstandig kan rijden. Ik heb een hele positieve ervaring aan auto rijschool Mullens. Natuurlijk ben ik erg blij dat ik mijn rijbewijs heb, maar ik moet nog wel vaak terugdenken aan zijn lessen en grapjes.

Groetjes Carmen


Ja, ik beveel dit aan

Rohan uit Houten

12-05-2011
9,0

Ervaring: Autorijschool Mullens, ik ben ik gekomen via een vriend die er zijn lessen met plezier heeft gevolgd! Dus dacht ik bij mijzelf laat ik deze school ook maar proberen. Vanaf de eerste rijles heb ik alleen maar in stappen die voor mij toerijkend waren vooruit gegaan! Ook was elke les opnieuw een plezier, Steven is een leuke vent waarmee je kan lachen en gek doen. Maar als er serieus gereden moet worden om dingen aan te leren gebeurt dit ook!
Soms doet hij zelf wat dingen voor waabij jij naast hem op de passagiers stoel plaats neemt, dit is heel erg leerzaam omdat je dan even een paar minuten kan kijken, hoe hij de dingen doet die je moet oefenen met tekst en uitleg! Deze autorijschool is voor mij in een woord: TOP!
Daarom kan ik deze Autorijschool zeker bij vrienden en andere mensen aanbevelen!

Groeten,

Rohan


Ja, ik beveel dit aan

Beau uit Nieuwegein

06-05-2011
9,3

Ervaring: Ik beveel autorijschool Mullens zeker aan! Ik heb een hele leuke tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. Goede manier van aanpak, erg gezellig en leerzaam! Door deze goede rij-instructeur ben ik voor mijn tussentijdse toets én voor mijn rijbewijs in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Beau uit Nieuwegein

06-05-2011
9,3

Ervaring: Ik beveel autorijschool Mullens zeker aan! Ik heb een hele leuke tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. Goede manier van aanpak, erg gezellig en leerzaam! Door deze goede rij-instructeur ben ik voor mijn tussentijdse toets én voor mijn rijbewijs in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper

02-05-2011
9,0

Ervaring: Steven die weet niet alleen waar hij het over heeft (ervaring), maar zijn kracht zit hem met name in het telkens weer vinden van methoden om de zwakheden van de leerling bij te schaven.
Middels trucjes, spelletjes en uitdagingen weet hij op een leuke manier zaken te verbeteren zoals spiegels kijken, voertuig beheersing, en kruisingen te "lezen"


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Wijk bij Duurstede

15-04-2011
9,3

Ervaring: Na een half jaartje gelest te hebben bij Steven Mullens was ik naast een rijbewijs ook heel wat rij-ervaring, gevoel voor situatie herkenning en mooie verhalen rijker. Als ik mijn ervaring naast de les ervaring van mijn vrienden leg die allen bij andere rijscholen hebben gereden, moet ik concluderen dat ze een hoop gemist moeten hebben. Steven is taxi-chauffeur geweest en heeft daarom van auto rijden zijn 2e natuur gemaakt, wat zich uit in een ongekende ervaring in de praktijk. Deze ervaringen worden vervolgens omgezet als lesmateriaal en op een toegankelijke manier gebruikt om de leerling bewust te maken van de makkelijkste en meest veilige manier van handelen voor elke gegeven situatie. Op deze manier leer je een vlotte maar zeer gecontroleerde rijstel aan ( een stijl die taxi-chauffeurs zich aanmeten om zo snel en veilig mogelijk klanten heen en weer te rijden) die erkend wordt door het CBR. Ook krijg je elke les weer het gevoel alsof je op een kruk aan de bar zit, Steven verteld graag zijn verhaal tijdens het lessen die vooral voor jongeren erg herkenbaar zijn en uitnodigen voor meer.
Al met al denk ik dat Steven een goede keus is voor iedereen die graag een leuke en leerzame tijd van zijn rijlessen wilt maken. De prijs/kwaliteit vind ik erg hoog omdat je elke les weer wat nieuws leert en echt waar voor je geld krijgt; geen enkele les is hetzelfde.

Groeten,

Michael


Ja, ik beveel dit aan

Youri

14-04-2011
9,7

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen gehad met Autorijschool Mullens. Steven leert je goed en snel autorijden en weet er veel vanaf. Hij ziet snel waar je zwakheden liggen en zegt dat dan ook direct. Ik weet nog wel dat ik in het begin last had met schakelen. Steven bleef erop hameren en erop letten tot ik het eindelijk onder controle had. Als het niet vanzelf ging, deed hij het zelf even voor hoe het moet volgens het CBR. Steven heeft mij zeker geholpen om mijn rijbewijs in 1 keer te halen. Echt een goede rijschool in het algemeen


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Nieuwegein

08-04-2011
8,3

Ervaring: Na toch wel een paar keer op me donder te hebben gekregen,
vanwege het niet luisteren ben ik toch wel erg tevreden geweest met de keuze voor Autorijschool Mullens.
Steven geeft goede tips voor het kijkgedrag.
Deze tips hebben mij goed geholpen om mijn rijbewijs in een keer te behalen.
Aldus, een goede rijschool met een goede rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

milo uit wijk bij duurstede

07-04-2011
9,0

Ervaring: Net geslaagd in 1 keer!

Met steven kan je altijd wel lachen maar toch alles goed leren, Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan