Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
82 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
71 t/m 80 van 82 beoordelingen

Beau uit Nieuwegein

06-05-2011
9,3

Ervaring: Ik beveel autorijschool Mullens zeker aan! Ik heb een hele leuke tijd gehad waarin ik veel heb geleerd. Goede manier van aanpak, erg gezellig en leerzaam! Door deze goede rij-instructeur ben ik voor mijn tussentijdse toets én voor mijn rijbewijs in 1x geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Jasper

02-05-2011
9,0

Ervaring: Steven die weet niet alleen waar hij het over heeft (ervaring), maar zijn kracht zit hem met name in het telkens weer vinden van methoden om de zwakheden van de leerling bij te schaven.
Middels trucjes, spelletjes en uitdagingen weet hij op een leuke manier zaken te verbeteren zoals spiegels kijken, voertuig beheersing, en kruisingen te "lezen"


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Wijk bij Duurstede

15-04-2011
9,3

Ervaring: Na een half jaartje gelest te hebben bij Steven Mullens was ik naast een rijbewijs ook heel wat rij-ervaring, gevoel voor situatie herkenning en mooie verhalen rijker. Als ik mijn ervaring naast de les ervaring van mijn vrienden leg die allen bij andere rijscholen hebben gereden, moet ik concluderen dat ze een hoop gemist moeten hebben. Steven is taxi-chauffeur geweest en heeft daarom van auto rijden zijn 2e natuur gemaakt, wat zich uit in een ongekende ervaring in de praktijk. Deze ervaringen worden vervolgens omgezet als lesmateriaal en op een toegankelijke manier gebruikt om de leerling bewust te maken van de makkelijkste en meest veilige manier van handelen voor elke gegeven situatie. Op deze manier leer je een vlotte maar zeer gecontroleerde rijstel aan ( een stijl die taxi-chauffeurs zich aanmeten om zo snel en veilig mogelijk klanten heen en weer te rijden) die erkend wordt door het CBR. Ook krijg je elke les weer het gevoel alsof je op een kruk aan de bar zit, Steven verteld graag zijn verhaal tijdens het lessen die vooral voor jongeren erg herkenbaar zijn en uitnodigen voor meer.
Al met al denk ik dat Steven een goede keus is voor iedereen die graag een leuke en leerzame tijd van zijn rijlessen wilt maken. De prijs/kwaliteit vind ik erg hoog omdat je elke les weer wat nieuws leert en echt waar voor je geld krijgt; geen enkele les is hetzelfde.

Groeten,

Michael


Ja, ik beveel dit aan

Youri

14-04-2011
9,7

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen gehad met Autorijschool Mullens. Steven leert je goed en snel autorijden en weet er veel vanaf. Hij ziet snel waar je zwakheden liggen en zegt dat dan ook direct. Ik weet nog wel dat ik in het begin last had met schakelen. Steven bleef erop hameren en erop letten tot ik het eindelijk onder controle had. Als het niet vanzelf ging, deed hij het zelf even voor hoe het moet volgens het CBR. Steven heeft mij zeker geholpen om mijn rijbewijs in 1 keer te halen. Echt een goede rijschool in het algemeen


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Nieuwegein

08-04-2011
8,3

Ervaring: Na toch wel een paar keer op me donder te hebben gekregen,
vanwege het niet luisteren ben ik toch wel erg tevreden geweest met de keuze voor Autorijschool Mullens.
Steven geeft goede tips voor het kijkgedrag.
Deze tips hebben mij goed geholpen om mijn rijbewijs in een keer te behalen.
Aldus, een goede rijschool met een goede rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

milo uit wijk bij duurstede

07-04-2011
9,0

Ervaring: Net geslaagd in 1 keer!

Met steven kan je altijd wel lachen maar toch alles goed leren, Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuwegein

06-04-2011
9,3

Ervaring: Mijn ervaringen met deze rijschool zijn zeer positief. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het waren leuke en vooral leerzame lessen. Dankzij een goede rij instructeur heb ik in 1 keer, zowel de tussentijdse toets als het eindexamen gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Nieuwegein

05-04-2011
9,3

Ervaring: ik heb een erg goede ervaring met rijschool Mullens.
De rij-instructeur is rustig en oprecht(tijdens de rijlessen tenminste), en heeft veel expertise op het gebied van rijles geven.
Soms gaat hij tijdens de rijlessen zelf even achter het stuur zitten om je het verschil te laten zien tussen, hoe jij rijd en hoe je zou moeten rijden, een erg effectieve methode vond ik dit.
rijschool mullens kan ik iedereen aanbevelen !


Ja, ik beveel dit aan

mike uit Utrecht

05-04-2011
10

Ervaring: zeer goede rijschool met een hele rustige rijinstructeur die rustig de tijd neemt voor je en niet gaat haasten om ergens snel te zijn

ook past hij zich zoveel mogelijk aan aan jou eigen agenda dus dan zoekt die gewoon een plekje wanneer jij kan en anders plakt die er desnoods nog wel een uurtje aan vast bijvoorbeeld na oorspronkelijk zijn laatste les voor de rest is het gewoon een fijne rijschool om bij te leren rijden en ik kon zeer goed met de rijinstructeur overweg :)


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Wijk bij Duurstede

03-04-2011
9,3

Ervaring: Ik zelf heb zeer goede ervaringen met autorijschool Mullens. De heer Mullens zelf, is een aardig en oprecht persoon. Dit maakt hem tot een goede leraar, die een goed en prettig leerprogramma gebruikt om je het autorijden vaardig te maken. Buiten dat meneer Mullens goed les geeft in het auto rijden is hij ook niet weg van een lolletje.

De auto waar de heer Mullens mee rijdt is een verzorgde, mooie auto wat natuurlijk ook erg fijn is, dit bevordert toch in enige mate de leer ervaring die wordt opgedaan.

Ik heb nu ongeveer een jaar mijn rijbewijs en denk tijdens het autorijden nog steeds aan dingen die meneer Mullens mij heeft geleerd. Kortom naar mijn mening is autorijschool Mullens een prima start om je rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan