Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
79 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
71 t/m 79 van 79 beoordelingen

Youri

14-04-2011
9,7

Ervaring: Ik heb hele goede ervaringen gehad met Autorijschool Mullens. Steven leert je goed en snel autorijden en weet er veel vanaf. Hij ziet snel waar je zwakheden liggen en zegt dat dan ook direct. Ik weet nog wel dat ik in het begin last had met schakelen. Steven bleef erop hameren en erop letten tot ik het eindelijk onder controle had. Als het niet vanzelf ging, deed hij het zelf even voor hoe het moet volgens het CBR. Steven heeft mij zeker geholpen om mijn rijbewijs in 1 keer te halen. Echt een goede rijschool in het algemeen


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Nieuwegein

08-04-2011
8,3

Ervaring: Na toch wel een paar keer op me donder te hebben gekregen,
vanwege het niet luisteren ben ik toch wel erg tevreden geweest met de keuze voor Autorijschool Mullens.
Steven geeft goede tips voor het kijkgedrag.
Deze tips hebben mij goed geholpen om mijn rijbewijs in een keer te behalen.
Aldus, een goede rijschool met een goede rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan

milo uit wijk bij duurstede

07-04-2011
9,0

Ervaring: Net geslaagd in 1 keer!

Met steven kan je altijd wel lachen maar toch alles goed leren, Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuwegein

06-04-2011
9,3

Ervaring: Mijn ervaringen met deze rijschool zijn zeer positief. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het waren leuke en vooral leerzame lessen. Dankzij een goede rij instructeur heb ik in 1 keer, zowel de tussentijdse toets als het eindexamen gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Nieuwegein

05-04-2011
9,3

Ervaring: ik heb een erg goede ervaring met rijschool Mullens.
De rij-instructeur is rustig en oprecht(tijdens de rijlessen tenminste), en heeft veel expertise op het gebied van rijles geven.
Soms gaat hij tijdens de rijlessen zelf even achter het stuur zitten om je het verschil te laten zien tussen, hoe jij rijd en hoe je zou moeten rijden, een erg effectieve methode vond ik dit.
rijschool mullens kan ik iedereen aanbevelen !


Ja, ik beveel dit aan

mike uit Utrecht

05-04-2011
10

Ervaring: zeer goede rijschool met een hele rustige rijinstructeur die rustig de tijd neemt voor je en niet gaat haasten om ergens snel te zijn

ook past hij zich zoveel mogelijk aan aan jou eigen agenda dus dan zoekt die gewoon een plekje wanneer jij kan en anders plakt die er desnoods nog wel een uurtje aan vast bijvoorbeeld na oorspronkelijk zijn laatste les voor de rest is het gewoon een fijne rijschool om bij te leren rijden en ik kon zeer goed met de rijinstructeur overweg :)


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Wijk bij Duurstede

03-04-2011
9,3

Ervaring: Ik zelf heb zeer goede ervaringen met autorijschool Mullens. De heer Mullens zelf, is een aardig en oprecht persoon. Dit maakt hem tot een goede leraar, die een goed en prettig leerprogramma gebruikt om je het autorijden vaardig te maken. Buiten dat meneer Mullens goed les geeft in het auto rijden is hij ook niet weg van een lolletje.

De auto waar de heer Mullens mee rijdt is een verzorgde, mooie auto wat natuurlijk ook erg fijn is, dit bevordert toch in enige mate de leer ervaring die wordt opgedaan.

Ik heb nu ongeveer een jaar mijn rijbewijs en denk tijdens het autorijden nog steeds aan dingen die meneer Mullens mij heeft geleerd. Kortom naar mijn mening is autorijschool Mullens een prima start om je rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

marieke

30-03-2011
9,3

Ervaring: Een goed bedrijf. Rij instructeur heeft kennis van zaken kan duidelijk merken dat hij een beroepschauffeur is geweest.de les is zeer gestructureerd en je gaat niet verder voordat je dat geen wat nodig is onder controle hebt wat ik erg prettig vond.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

30-03-2011
7,3

Ervaring: Soms is de instructeur van deze rijschool even streng maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik gelijk de 1e keer ben geslaagd. En uiteraard kun je geen fouten veroorloven in het verkeer. Mijn zusje rijdt er nu en ik hoop dat zij het ook in 1 keer gaat halen!


Ja, ik beveel dit aan