Beoordelingen Autorijschool Mullens

9,0
87 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
81 t/m 87 van 87 beoordelingen

milo uit wijk bij duurstede

07-04-2011
9,0

Ervaring: Net geslaagd in 1 keer!

Met steven kan je altijd wel lachen maar toch alles goed leren, Top rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Nieuwegein

06-04-2011
9,3

Ervaring: Mijn ervaringen met deze rijschool zijn zeer positief. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Het waren leuke en vooral leerzame lessen. Dankzij een goede rij instructeur heb ik in 1 keer, zowel de tussentijdse toets als het eindexamen gehaald!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Nieuwegein

05-04-2011
9,3

Ervaring: ik heb een erg goede ervaring met rijschool Mullens.
De rij-instructeur is rustig en oprecht(tijdens de rijlessen tenminste), en heeft veel expertise op het gebied van rijles geven.
Soms gaat hij tijdens de rijlessen zelf even achter het stuur zitten om je het verschil te laten zien tussen, hoe jij rijd en hoe je zou moeten rijden, een erg effectieve methode vond ik dit.
rijschool mullens kan ik iedereen aanbevelen !


Ja, ik beveel dit aan

mike uit Utrecht

05-04-2011
10

Ervaring: zeer goede rijschool met een hele rustige rijinstructeur die rustig de tijd neemt voor je en niet gaat haasten om ergens snel te zijn

ook past hij zich zoveel mogelijk aan aan jou eigen agenda dus dan zoekt die gewoon een plekje wanneer jij kan en anders plakt die er desnoods nog wel een uurtje aan vast bijvoorbeeld na oorspronkelijk zijn laatste les voor de rest is het gewoon een fijne rijschool om bij te leren rijden en ik kon zeer goed met de rijinstructeur overweg :)


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Wijk bij Duurstede

03-04-2011
9,3

Ervaring: Ik zelf heb zeer goede ervaringen met autorijschool Mullens. De heer Mullens zelf, is een aardig en oprecht persoon. Dit maakt hem tot een goede leraar, die een goed en prettig leerprogramma gebruikt om je het autorijden vaardig te maken. Buiten dat meneer Mullens goed les geeft in het auto rijden is hij ook niet weg van een lolletje.

De auto waar de heer Mullens mee rijdt is een verzorgde, mooie auto wat natuurlijk ook erg fijn is, dit bevordert toch in enige mate de leer ervaring die wordt opgedaan.

Ik heb nu ongeveer een jaar mijn rijbewijs en denk tijdens het autorijden nog steeds aan dingen die meneer Mullens mij heeft geleerd. Kortom naar mijn mening is autorijschool Mullens een prima start om je rijbewijs te halen.


Ja, ik beveel dit aan

marieke

30-03-2011
9,3

Ervaring: Een goed bedrijf. Rij instructeur heeft kennis van zaken kan duidelijk merken dat hij een beroepschauffeur is geweest.de les is zeer gestructureerd en je gaat niet verder voordat je dat geen wat nodig is onder controle hebt wat ik erg prettig vond.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

30-03-2011
7,3

Ervaring: Soms is de instructeur van deze rijschool even streng maar dat heeft er wel voor gezorgd dat ik gelijk de 1e keer ben geslaagd. En uiteraard kun je geen fouten veroorloven in het verkeer. Mijn zusje rijdt er nu en ik hoop dat zij het ook in 1 keer gaat halen!


Ja, ik beveel dit aan